Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.166.784
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Battlefield 3

Pas mater ignoro sam balonju ali vidim mu postove kad ga citirate, daj ga samo pustit, ignore button svi na njega. 

Ajmo raspravu neku kulturnu.

Šta mislite o ump nakon patcha? I mp5? mp5 je sad najjači pdw skoro.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

nakon godisnjih odmora i tandara mandara drago mi je da je vecina vas na "okupu" !

a kad sam cuo za BUG server, cvijet mi naraste na vrh glave ;)

evo jedan mali movie sto je napravio frend, sa mojim fragovima

Ja se vozija jednog lika u jeepu i on je isto bija u jeepu ali US na Kharg islandu.Moj jeep je ima 4 c4 na sebi.I ja ga 9-10 min pratija vozija za njim dok nije u zid udrija ja izlet
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.9.2012 15:38 (HAM7A).
Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

opet pocinju rasprave?

Decki samo ignore!

[M|C] ex_Co7
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Battlefield 3
fila2208 kaže...

Pas mater ignoro sam balonju ali vidim mu postove kad ga citirate, daj ga samo pustit, ignore button svi na njega. 

Ajmo raspravu neku kulturnu.

Šta mislite o ump nakon patcha? I mp5? mp5 je sad najjači pdw skoro.

UMP mi je strava, mp5 nisam probao, a mtar me totalno oduševio. Ne mogu vjerovati kako je s mtarom lako hip fire ubijati. Nevjerojatno.
BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
15 godina
neaktivan
HAM7A kaže...

nakon godisnjih odmora i tandara mandara drago mi je da je vecina vas na "okupu" !

Ham7a brate pa makni se više iz metroa! Ajde malo u prirodu! Vojniku ti fali vitamina D.

Fr4nk_Horrig4n
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kako je moguće da ovaj lik ima longest headshot 11,091,300 m?Znam da preko 3000m već meta izlazi sa balistic scopea.Ako su to namjestili,a jesu,odakle takva udaljenost?Ima li tako duge mape?

UMP je sada govno.Na mid treba istresti cijeli spremnik za 1 kill.Ima veći dmg iz blizine ali zato sporo puca,pa ako naiđete na neku bržu puškicu gotovi ste.Ima malo metaka.Ugl probao sam i sranje je.

Lijepo izgleda sa novim camoom,a u BC2 sam ga volio.Trebalo bi ga izjednačiti sa drugim PDW-ovima tako da ili da mu se poveća dmg na veće udaljenosti ili ROF ili staviti više metaka.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NFSPredator0010 kaže...

Kako je moguće da ovaj lik ima longest headshot 11,091,300 m?Znam da preko 3000m već meta izlazi sa balistic scopea.Ako su to namjestili,a jesu,odakle takva udaljenost?Ima li tako duge mape?

Jedan je bia na Firestormu, drugi na caspianu na onom tornju.

Fr4nk_Horrig4n
14 godina
neaktivan
Hedrick kaže...
HAM7A kaže...

Ham7a brate pa makni se više iz metroa! Ajde malo u prirodu! Vojniku ti fali vitamina D.

pa napolju sam pokidao, sinoc dodjoh na bug server malo na firestorm, leti lik sa jihad venomom na moj tenk ... al ono bash bezveze sam ga pustio da explodiram, kad ono na chhatu, jeeeeeaaaa dzihad hahahah ....

aj eto me na BUG

Ja se vozija jednog lika u jeepu i on je isto bija u jeepu ali US na Kharg islandu.Moj jeep je ima 4 c4 na sebi.I ja ga 9-10 min pratija vozija za njim dok nije u zid udrija ja izlet
17 godina
odjavljen
NFSPredator0010 kaže...

Ima li tako duge mape?

11.000 km mapa? Pa šta misliš, jel ima?

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
Friday kaže...

Sigurno ova nadolazeća iz Armored Killa :)

Fr4nk_Horrig4n
14 godina
neaktivan
Hedrick kaže...
HAM7A kaže...

ja ne znam na kakvim ti serverima igras, ali ocito imas neki cit za nevidljivost. Stisnes cloak ko na Crysisu 2 XD

15 godina
neaktivan
Friday kaže...
NFSPredator0010 kaže...

Ima li tako duge mape?

Pa ne znam točno dimenzije cijele mape,uključujući i područja gdje samo letjelice smiju ići.Playable area sigurno nije ni približno toliko dug,ali kako su to napravili?

Kako je ovaj lik za 3h igre došao do lvl 43 i ima spm 8058?

DICE bi malo trebao kontrolirati taj leaderboard i banati cheatere.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.9.2012 16:22 (NFSPredator0010).
17 godina
odjavljen
NFSPredator0010 kaže...
Friday kaže...
NFSPredator0010 kaže...

Ima li tako duge mape?

Pa ne znam točno dimenzije cijele mape,uključujući i područja gdje samo letjelice smiju ići.Playable area sigurno nije ni približno toliko dug,ali kako su to napravili?

Pitaj cecu {#}

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

mozda je metak kruzio par puta po mapi dok konacno nije nasao glavu XD onak 3 dana kruzi nema nikog na mapi, neko udje na server, bumm, headshot XD

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

hack.

BF3 FlamingKing
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Ako kao snajperist leti avionom na max visinu i iskoči na jednom kraju najveće mape te pogodi u glavu igrača na zemlji na drugom kraju mape, kolika je tu udaljenost?

Ili ako iskoči izvan mape i prije nego što pogine (u onih 10 sekundi) ubije nekoga na mapi?

Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
NFSPredator0010 kaže...

UMP je sada govno.Na mid treba istresti cijeli spremnik za 1 kill.Ima veći dmg iz blizine ali zato sporo puca,pa ako naiđete na neku bržu puškicu gotovi ste.Ima malo metaka.Ugl probao sam i sranje je.

Lijepo izgleda sa novim camoom,a u BC2 sam ga volio.Trebalo bi ga izjednačiti sa drugim PDW-ovima tako da ili da mu se poveća dmg na veće udaljenosti ili ROF ili staviti više metaka.

glić

17 godina
neaktivan
omgwtfbbq kaže...

lol nepismenost is strong within you

Ti njemu kažeš da je nepismen? Evo par tvojih citata:

•   I previše me sad za nju ispitivate - jao
  •   Nemogu ga pobjedit jer igra nije namjenjena za 1v1 uopče da, pa je čućo u kutu - da te Klajić čuje...
  •   Mislim vidim da se čak i rasistički komentar - od kada su srbi druge rase, pocrnili ili požutili preko noći? A onaj "mislim vidim" s početka rečenice ti je fenomenalan

Ovo ti je samo s zadnje dvije strane tvoje rasprave sa samim sobom, dalje ne želim ni gledati. U srednjoj školi sam hrvatski uglavnom imao 3, al brale ko je tebe pustio i uz koliku ocjenu?

Oprostite ostala normalna ekipo s foruma, ali ovo nisam mogao ignorirati.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.9.2012 16:34 (Hrxxx).
14 godina
neaktivan
letece_prase kaže...

glić

znaci igra misli da si jos uvijek na ljestvama.... XD ali svejedno, 11 000km, to tesko mozes bez nekog haxa di ces upisat distance valjda...mislim da nebi mogao ni na najudaljenijim dijelovima mape sa haxom 11km pogoditi, a kamo li 1000x vise

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

ako me tko hoce dodat ko frenda na originu

GF-FRAN

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 3

Ajde dosta,nemojte da vas moram disableat.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
8 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Battlefield 3

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/43031031/1/322214479/

Evo što  se desi kad storm dođe na hrvatski server, garantiran MVP, riskiranje života za revivanje svojih drugova, gotovo duplo više ubitka od MVP 2. Zato ne dolazim često, jer je nepošteno, u kojem god timu da jesam, moj tim uvijek pobijedi, i moja sama prisutnost im je moral boost. Čak i nakon što ste nam zauzeli područje s vozilima i imali 4 tenka na mapi, vodio sam svoje suborce u pobjedu.

http://wallszone.com/thumbnails/large_Russian_Flag_Wallpaper_89590.jpg

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.9.2012 18:39 (omgwtfbbq).

0 7 hvala 0
14 godina

Svaka čast, evo ruke, ni Chuck Norris ne bi bolje, a sada nas pusti na miru.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.9.2012 18:50 (3rdman).
17 godina
neaktivan

Vidimo se navecer...

15 godina
Battlefield 3
Updateaj pb redovno jer su neki završili neslavno na hr bf sceni.šala mala naravno...
Ok si momak i dobro igraš ali opusti se,ovo je bug bf komjuniti i svi se volimo sprdati i šaliti i trolati.dobronamjerna kritika.LP
BF3 FlamingKing
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 3

Ceco de pitaj svoje u klanu zasto su me banali sa servera?

Battlelog: ljudina
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.9.2012 19:22 (bmwhartge).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
bmwhartge kaže...

Ceco de pitaj svoje u klanu zasto su me banali sa servera?

Zato što si OP {#}

Freak Show Inc.
16 godina
pitanje - jel se moze ikako joinat na server (u ovom slucaju nas BUG srv) bez B2K?

Makar na serveru trenutno nije B2K mapa?
jer ovak nemrem igrat s nasima kad nemam b2k :P
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Bi mi ko mogao dati link od Hrvatskih servera, znam samo za PRi Rijeka i BUB Online. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
protjeran
the_dammed kaže...

Bi mi ko mogao dati link od Hrvatskih servera, znam samo za PRi Rijeka i BUB Online. 

Možeš nariktat filter da pokazuje samo hrvatske servere.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice