Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.080.399
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Scrappy kaže...

Al definitivno razmisli o drugom fontu kad radis BF3 video! Ovaj nikako ne pase :)

Nego, kako se radi da "kamera" tako klizi?

Ako jednostavno hoads s likom, kako to da se ne vidi skakutanje od koraka?

imas fintu da maknes oruzje skroz sa ekrana, i onda samo maknes hud, i ovisno na kojoj brzini zelis snimat onda stojis, cucis il lezis

Trebaš upisati u konzolu: UI.DrawEnable 1 poslije toga će ti nestati HUD-ovi, onda samo pretisneš j,k,l i nestati će ti oružje.

Kalko1212 ingame
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...
hrvoje_zg91 kaže...

Kad ću te guziti Filandreru? :) 

gtfo fag idem na morelino sa ženom malo, kad se vratim sljedeći tjedan, možda ti dopustim da probaš :)

Još nisi otišao plaćati sve najskuplje? {#}

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
maggotmeister kaže...

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Shkolotoy/stats/609809772/

evo lika na kanalima, ja whineam da je haker a njegova ekipa mi viche da nauchim igrat... onda sam mu pogledao profil i shvatio, pa stvarno, lik je skiller

haxor je ovo, banali ga čak i s AnR di dolaze ovi s ESL-a sa statsima do yaya. Lik ima damage mod, jedan burst sa abakanom i gotov si.

13 godina
protjeran
ATiGamer kaže...
maggotmeister kaže...

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Shkolotoy/stats/609809772/

evo lika na kanalima, ja whineam da je haker a njegova ekipa mi viche da nauchim igrat... onda sam mu pogledao profil i shvatio, pa stvarno, lik je skiller

haxor je ovo, banali ga čak i s AnR di dolaze ovi s ESL-a sa statsima do yaya. Lik ima damage mod, jedan burst sa abakanom i gotov si.

znam, zajebavam se, znam da je haxor... al stvarno, lik 200 sati igra neometano.... ovaj EA mi se popeo na k1tu zeshce...

19XX maggotmeister
17 godina
neaktivan
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mene zanima bas jel postoji ta vrsta cita, da si povecaju jacinu oruzja... Jer ja sa vrazijim stacijonarcem ne mogu ubiti najveceg moguceg nooba dok mene doslovce znaju na nemoguc nacin u jednom preletu uniste...
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
14 godina
neaktivan
Bravo iggy sad jos samo svaku klasu doguraj do 100colonela i vozila :)
16 godina
Battlefield 3

Nisi skupio sve dogtagove{#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Riješio si 30/25 assignmenta?

Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
13 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Riješio si 30/25 assignmenta?

Ovih ostalih 5 je zadnja kamuflaža za Premium.

Kalko1212 ingame
13 godina
protjeran
ceco22 kaže...
Mene zanima bas jel postoji ta vrsta cita, da si povecaju jacinu oruzja... Jer ja sa vrazijim stacijonarcem ne mogu ubiti najveceg moguceg nooba dok mene doslovce znaju na nemoguc nacin u jednom preletu uniste...

ima, ima za povecanje damage-a , rate of fire, brzina metka... .. da vidish ko u tebe u kojem trenutku gleda, sav info ...., sve u sliderima, namjeshtash kako shta hocesh

19XX maggotmeister
17 godina
protjeran
maggotmeister kaže...
ceco22 kaže...

ima, ima za povecanje damage-a , rate of fire, brzina metka... .. da vidish ko u tebe u kojem trenutku gleda, sav info ...., sve u sliderima, namjeshtash kako shta hocesh

je je govoriš iz iskustva a {#}{#}{#}

13 godina
protjeran
hellbyte0 kaže...
maggotmeister kaže...
ceco22 kaže...

ima onaj lik sa cheatom cijelu stranicu posta, bilo je pred neki mjesec... uglavnom, mogu samo brzinu metka ubrzat i to je vec ogromna prednost ... ili samo map reveal... to uglavnom koriste of sofisticirani hakeri... 

19XX maggotmeister
17 godina
ceco22 kaže...

Točno tako je mene lik danas sa LAV-om rokao, bio u heliju ili avionu u turbo preletu...

16 godina
neaktivan
http://www.youtube.com/heat4HD
13 godina
protjeran

hahaha, dobar boost LOL

19XX maggotmeister
15 godina
Friday kaže...
fila2208 kaže...
hrvoje_zg91 kaže...

Kad ću te guziti Filandreru? :) 

gtfo fag idem na morelino sa ženom malo, kad se vratim sljedeći tjedan, možda ti dopustim da probaš :)

Još nisi otišao plaćati sve najskuplje? {#}

Nisam idem u nedjelju :)

btw. oće ko radit mapu za onaj contest?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

ma ima lik tuki a ne chet. kojim ste vi to strucnim metodama otkrili da ima cheat. zbog statsa o kojima mozete sanjati ili sta ???? nitko nemoze igrati 200h sa cheatom da ga se ne otkrije primjer neno i mcdonlads boy tak da nepricajte bedastoce. ja isto imam  pun tuki banova pa kaj sam zbog toga chiter???? samo trolate tu bezveze dobro ti lik kaze naucite igrat!!!

Moj PC  
0 10 hvala 1
15 godina
zdenko1991 kaže...

ma ima lik tuki a ne chet. kojim ste vi to strucnim metodama otkrili da ima cheat. zbog statsa o kojima mozete sanjati ili sta ???? nitko nemoze igrati 200h sa cheatom da ga se ne otkrije primjer neno i mcdonlads boy tak da nepricajte bedastoce. ja isto imam  pun tuki banova pa kaj sam zbog toga chiter???? samo trolate tu bezveze dobro ti lik kaze naucite igrat!!!

Frajer ima scoreove 180-22....zdenko ma toliko ni ti nisi dobar...a daleko si najbolji u Hrvatskoj, ako ne i šire na balkanu. Ima cheat jer se čini bolji od tebe.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
17 godina
protjeran
maggotmeister kaže...
hellbyte0 kaže...
maggotmeister kaže...
ceco22 kaže...

ima onaj lik sa cheatom cijelu stranicu posta, bilo je pred neki mjesec... uglavnom, mogu samo brzinu metka ubrzat i to je vec ogromna prednost ... ili samo map reveal... to uglavnom koriste of sofisticirani hakeri... 

Ma šalim se stari. {#}

P.S Meni su svi ti slideri negdje na 20 il 30% tek tolko da vas mogu roknut nabrzaka. A našem Franku su negdje na 60% jer on voli vrlo brzo skidat ljude.{#}{#}{#}

13 godina
zdenko1991 kaže...

zdena smiješan si

[19xx] 4ntraks
16 godina
maggotmeister kaže...

hahaha, dobar boost LOL

Ala ! Sramote Katastrofa
14 godina
Battlefield 3

Odigrali war nakon dugo vremena... :) Protiv  Bosanske Barabe.

Decki su htjeli Metro igrat.

Evo slike.

prva runda prva runda
druga druga
Moj PC  
8 0 hvala 1
16 godina
moderator
سمندری ڈاکو
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Ah, knife service star... Prekrasan kraj radnog tjedna...

Freak Show Inc.

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Moram Vas informirati da širite lažne iformacije..

Naime niste sakupili sve dog-tagove!!

14 godina
neaktivan
@zdenko sve do jednom... A neno pogotovo fury ima li su dosta vise sati u nogama... Ali znam ni da nisam veslo siso, npr. Meni Zic stane na d.peaku namjerno da ga unistim i ja ga cisto pogadjam 1do2sec za unistenje ... Dok mene tip unisti na udaljenosti na kojoj me ne bi trebao ni moci pogodit, u trenu... A nasa dva najpoznatija citera su imala javne citeve, sad zamisli kad imas nekoga tko se vrlo dobro razumi u te stvari, pa si napravi samo za sebe neku skriptu... I tome je prakticki nemoguce uci u kraj, jedinu srecu koju moze tada imat anticheat je da naleti na isti kod ili nesto sl. iz poznatog javnog hakiranja..
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

hahaha, ma zdenko, ako to jest zdenko vas, zafrkava XD

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
maggotmeister kaže...

hahaha, dobar boost LOL

nisam se boosto, nego je server bio flag run only, a sad tek ide boostanje za level 100

14 godina
neaktivan
Lol pa flag run je boostanje samo takvo... Da cak ako te netko prijavi uz dokaz mozes zaradit restart isto kao oni za eod-a i slicne gluposti...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice