- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Meni je super ovdje kak se lijepo ignrorira ekipu koja traži nekoga s kime će igrati, uključujući i mene, a da ne spominjem legit pitanja vezana uz igru ili kupnju igre i kak svi drvite po jednom te istom već 200 stranica.
Neno, Fury, neno, fury, neno, fury, cq, cq, stat reset, stat reset, neno, fury, neno, fury.
Ne mogu vam opisat kak je super kaj je ovo vaša mala privatna tema za raspravljanje dal je jedan igrač čiter ili ne...
alo buraz,pa mi smo ovdje celebrity,kaj ne kuzis? lol
ma vi niste ništa,imate iskustva ali ste amateri kad ste uhvaćeni
deni boy je čiter svih čitera,njega nitko neće uhvatit
rockstar radi karantenu za čitere,lol
Kužim ja to, očito, čim i ja već znam tko je neno i s kim se fajto i koliko je čito, al jesemu gajde, da nemre nitko javit se i reć - gle, joinaj se tu u platun i dođi na TS na zajebanciju ponekad kad si online pa ćemo vidjet kak ide - ne kužim... Ja jesam njub, ali brijem da za publice to fakat i nije tak važno, ne?
I još čekam odg na pitanje - ak kupim premium kroz meksički proxy, jel moram mijenjat jezik (skidat language fajlove ili kaj već) ili će mi ostati eng verzija, odnosno, iz drugog kuta - oće mi se promijenit game language na spanish ako kupim prek mexica?
Meni je super ovdje kak se lijepo ignrorira ekipu koja traži nekoga s kime će igrati, uključujući i mene, a da ne spominjem legit pitanja vezana uz igru ili kupnju igre i kak svi drvite po jednom te istom već 200 stranica.
Neno, Fury, neno, fury, neno, fury, cq, cq, stat reset, stat reset, neno, fury, neno, fury.
Ne mogu vam opisat kak je super kaj je ovo vaša mala privatna tema za raspravljanje dal je jedan igrač čiter ili ne...
alo buraz,pa mi smo ovdje celebrity,kaj ne kuzis? lol
ma vi niste ništa,imate iskustva ali ste amateri kad ste uhvaćeni
deni boy je čiter svih čitera,njega nitko neće uhvatit
rockstar radi karantenu za čitere,lol
Ti si svjetska citercina M4X. Bit ces prijavljen s moje strane jer si me neki dan na rushu ubio iz helija sa strojnicom.
Dobro ti je Danny napisao. Max- Hax.
Kužim ja to, očito, čim i ja već znam tko je neno i s kim se fajto i koliko je čito, al jesemu gajde, da nemre nitko javit se i reć - gle, joinaj se tu u platun i dođi na TS na zajebanciju ponekad kad si online pa ćemo vidjet kak ide - ne kužim... Ja jesam njub, ali brijem da za publice to fakat i nije tak važno, ne?
I još čekam odg na pitanje - ak kupim premium kroz meksički proxy, jel moram mijenjat jezik (skidat language fajlove ili kaj već) ili će mi ostati eng verzija, odnosno, iz drugog kuta - oće mi se promijenit game language na spanish ako kupim prek mexica?
pronađi si sam na TS,netreba te nitko pozvat
netrebaš ništa mjenjat,kasnije vratiš proxi i jezik na staro i gotovo...sve to piše već u temi
Banned Today 2:25
http://www.pbbans.com/mbi-viewban-2dfca045-vb263088.html
Kad kažemo da u 22:22 netko misli na nas tako cu ja i svaki dan u 2:25 mislit na Nenu
Banned Yesterday 4:06
http://www.pbbans.com/mbi-viewban-a6c61039-vb266141.html
Kad kažemo da u 22:22 netko misli na nas tako cu ja i svaki dan u 4:06 mislit na Dr.Furya
slatko zar ne??
Ej Furyo,a sta kazes da ja i ti osnujemo klan zajedno?
Igrali bi samo na serverima koji nemaju PB i ownali opet kao u dobra stara vremena..
Klan bi se zvao McCheat x22...
Evo,posto imas bolji aim,prepustit cu tebi da budes clan leader..sta kazes??
I onda svaki naredni citer koji bude uhvacen prikljuci vam se u klan, pa poslije bacimo jedan varic protiv vas.
Ne smišljan ispriku za nikog dok ne da dokaz da nije kriv, a za zdenka san reka da mi je sumnjiv, ima još sumnjivih onaj eniopenio ili kako već iz CROG kad bolje razmislin, ako mu padne na pamet još koji ja ću reć ode boli me k, što iman skrivat...
Evo samo da dodam komentar kako nas ima još kojima je eniopenio sumnjiv. Još pred nekih 2 mjeseca kad smo igrali s njima prvi put imao je neku ludu "sreću" i skidao trojicu odjednom. Guglanjem njegovog imena se nađe ovo http://ucdownloads.com/downloads/members/eniopenio.html. Ne tvrdim ništa, al obratite pozornost na njega....
Nit tvrdim da ima,niti da nema jer neznam.Bunili su se i neki PIS-ovci na njega da je čiter itd
Pogledajte kad se taj eniopenio regao na tu stranicu,a kad CROG eniopenio na battlelog!(nije nikakv dokaz da je ni da nije,samo govorim).
EDIT: Ovaj enio ima 21 god,a enio iz crog-a ima 17 il 18.Isto tako nije nikakv dokaz,samo isticem neke stvari.
Ti si svjetska citercina M4X. Bit ces prijavljen s moje strane jer si me neki dan na rushu ubio iz helija sa strojnicom.
ja ne igram rush i conq. tj. igram rijetko,onda kad dođem neznam gdje bih krenuo i gdje bih sa sobom ,noob
ja ne igram rush i conq. tj. igram rijetko,onda kad dođem neznam gdje bih krenuo i gdje bih sa sobom ,noob
Lazes,mucki provokatoru. Jedino ako ne postoje 2 M4X Hr-a .... ?
Banned Today 2:25
http://www.pbbans.com/mbi-viewban-2dfca045-vb263088.html
Kad kažemo da u 22:22 netko misli na nas tako cu ja i svaki dan u 2:25 mislit na Nenu
Banned Yesterday 4:06
http://www.pbbans.com/mbi-viewban-a6c61039-vb266141.html
Kad kažemo da u 22:22 netko misli na nas tako cu ja i svaki dan u 4:06 mislit na Dr.Furya
slatko zar ne??
Ej Furyo,a sta kazes da ja i ti osnujemo klan zajedno?
Igrali bi samo na serverima koji nemaju PB i ownali opet kao u dobra stara vremena..
Klan bi se zvao McCheat x22...
Evo,posto imas bolji aim,prepustit cu tebi da budes clan leader..sta kazes??
I onda svaki naredni citer koji bude uhvacen prikljuci vam se u klan, pa poslije bacimo jedan varic protiv vas.
Ali obavezno na serveru bez PB-a.
U medjuvremenu na MC teamspeaku...
haha a jesi lud majke mi...... daj ovom decku sto pita da bi igrao na ts nas ip pa nek dodje ako zeli
a teško nabiti veliki spm,samo igraš glupi metro pogotovo kad je double ep vikend i to je to,meni se to neda,metro igram jedino kad igram sam,definitivno najlošija conquest mapa
baš si dead in brain
Lazes,mucki provokatoru. Jedino ako ne postoje 2 M4X Hr-a .... ?
a je,rush na caspianu,to sam bio gunner,a to je stvarno teško pogodit,to može bilo tko
Pa da na tom uc downloadu sam narucio cheat paket za cijeli platoon. trebo bi stic ovaj tjedan bio nekih 50 tak kuna, svima bi ga preporucio
ajde neno valjda možeš bolje prcat ovo su dječje spike

Mogu,Dimitrij se snima...
ajde zenge nezajebavaj lijepo se nasmijati na ovo. zamisli kako je neni bilo on je ovo sve sam morao proci, dok ce furki87 imati savjete od nene!
Majko mila e nema me cijeli dan kući i onda dođem i vidim 12 str novi. Reko pa nemoguće da je ovaj CQ postao tako zanimljiv da se zbog njega toliko nadrobilo! lol
Ne znam, nemam šta tu puno nadodati. Puno se sralo po xXx klanu zbog nene i sad kad se to dogodilo MC-u sad se i njima to isto događa. Totalno znam kako im je sada...
Bio Furyo čiter ili ne on je sad gotova stvar. Nema smisla sad prozivati cijeli klan i srati po svima i prozivati sve njih čiterima.
MC klan je ipak već duže skupa i vjerujem a će to oni riješiti kako spada.
BTW stvarno je bilo epic fora da je to čudo!
i da kako je krenulo cini se da ce croatian rambo outlaws na bugovom turniru doci na 3 mjesto ( naravno u nepotpunom odigranom turniru jer odredene pice nemogu naci slobodno vrijeme ). pa tako ako ima jos neki cheater iz magnum ili sabana nek se javi kod pb ;)
Furyo je igrao za Magnum, a ne za Blue Magnum. Tako da su oni svejedno prvi. Osim ako ne smatrate da da oba tima trebaju biti kažnjena, ali onda po takvome treba biti kažnjen i drugi tim XXX-a.
Furyo je igrao za Magnum, a ne za Blue Magnum. Tako da su oni svejedno prvi. Osim ako ne smatrate da da oba tima trebaju biti kažnjena, ali onda po takvome treba biti kažnjen i drugi tim XXX-a.
ne ne,samo onaj gdje je Furytrij igrao...
ajde zenge nezajebavaj lijepo se nasmijati na ovo. zamisli kako je neni bilo on je ovo sve sam morao proci, dok ce furki87 imati savjete od nene!
pa da nam bude još više zanimljivo ,
luudoo
i
nezaboravnooo
lol onda po tome među top 5 na sq rush turniru jedino croatian rambo outlows nisu čiteri,
danny i njegovi štrumfići su iza nas,što znači da dannyev čit vrijedi kunu
mislim da bi bilo fer predat nama titulu i dat hrpu žena kao nagradu za lopovluk
i onda svi to zalijemo onako momački,
naravno i čiteri isto,pa ljudi smo kaj ne?
i to sve na bugov račun
Majko mila e nema me cijeli dan kući i onda dođem i vidim 12 str novi. Reko pa nemoguće da je ovaj CQ postao tako zanimljiv da se zbog njega toliko nadrobilo! lol
Ne znam, nemam šta tu puno nadodati. Puno se sralo po xXx klanu zbog nene i sad kad se to dogodilo MC-u sad se i njima to isto događa. Totalno znam kako im je sada...
Bio Furyo čiter ili ne on je sad gotova stvar. Nema smisla sad prozivati cijeli klan i srati po svima i prozivati sve njih čiterima.
MC klan je ipak već duže skupa i vjerujem a će to oni riješiti kako spada.
BTW stvarno je bilo epic fora da je to čudo!
Switch ti si puko ko kokica!
di si ti to vidio da se sere ili ista govori protiv MC?! za razliku od onog sta se radilo xXx klanu i negovim clanovima??
Dok EB ne kaze drugacije...
btw. furky87 i proximus66 nije mi jasno u cemu je spika da kad neko dobije ban odmah mijenja nick?!?
Pa da na tom uc downloadu sam narucio cheat paket za cijeli platoon. trebo bi stic ovaj tjedan bio nekih 50 tak kuna, svima bi ga preporucio
Haha, ma ne upleći svoj klan. Samo ti si sumnjiv... i to mnogima :)
Dok EB ne kaze drugacije...
btw. furky87 i proximus66 nije mi jasno u cemu je spika da kad neko dobije ban odmah mijenja nick?!?
to je čiterski kodeks :)
Ne, naravno. Bilo je zanimljivo prvih 10239 puta, sad više nije.
Svako skretanje teme o spamzorima i svaki pokušaj normalne diskusije o igri smatra se off-topicom i takvi će pokušaju biti sankcionirani najstrožom mogućom kaznom.