Samo da iznesem svoje mišljenje - ukoliko nekoga zanima.
Vidim da su prije nekog vremena banali nekog Nenu, ja mislim, i sad ovog Furya. S ovim drugim sam upoznat. I sad vi meni recite da li ste stvarno mislili da tip koji ima spm 750 i kdr 2,7 i ne igra metro 0-24 je samo vrhunski igrač?
Ja sam čitao neko vrijeme - na jednoj web stranici koja se bavi izradom hackova, vjerojatno najboljih na tržištu, imali su nekakav besplatan vikend, gdje ste mogli isprobati hackove za svakakve igre potpuno besplatno, i to je trajalo 2 dana. Moji osobni statsi su bili sasvim solidni - 450 spm, 1,3 kdr, accuracy 15 %. Nakon što sam stavio dotični hack, otišli su blizu 850 spm, 3,0 kdr i preko 25 % accuracy. Moje viđenje toga je da se gubi smisao igre, zanimljivost, napetost, itd., jer sve što trebaš raditi je trčati i pucati - ostalo radi hack.
Jednom kad probaš čit, možeš prepoznati čitere na kilometre. Mogao bih vam sa 99 % sigurnošću reći po imenu tko je čiter. Ali, mene boli k*rac - ako netko želi cheat, njegova stvar.
De, ajde reci ko je po tebi cheater!
Moje je mišljenje tu negdje kao i tvoje, jer sam stekao dojam gledajući neke jako dobre i svestrane igrače na jutubu da se JAKO teško može imati 700+ spm bez nekih vanjskih uplitanja. Njihov SPM je obično oko 550 - 650, na battle reportima su redovito prvi, stalno dobar kdr, itd... Ne kažem da je sad svako umočen u nešto, znam da ima ljudi koji godinama igraju FPS-ove i da fakat znaju, ali takvih je jako malo. Ja sam intenzvnije počeo igrati tek od BC2 na kojem su me razbijali ko dijete zvečku u početku, ali sam s vremenom došao do KDR-a koji je između 1 - 1.5.
Malo mi je žao što je DICE počeo uvoditi ova sranja sa double xp vikendima i resetiranjem statsa, jer će to dosta poremetiti prirodni napredak, a i omogućit će prljavim cheaterčinama da se sakriju.
može mišljenje., jel ovo neki pro igrać.??
http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/JANOq/stats/334710019/
Imao sam (ne)sreću naletiti na ovog lika na jednom serveru. Ne izlazi iz tenkova i aviona. Bio sam mu gunner u tenku i dosta je teško reći je li lik stvarno jednostavno dobar ili je nešto drugo u pitanju. Dok sam se vozio s njim u tenku nije bilo nekih nemogućih pogodaka ili šta ti ja znam. Uglavnom je drobio pješadiju iz relativne blizine i jako se dobro kretao, koristio zaklon itd... U idućoj partiji ga prebacilo u protivnički tim i tamo je vozio avion. Rejpao je cijeli server. Avione i helikoptere je uništavao uglavnom na zemlji, onda bi strafe-o vozila u odletu, na povratku opet avione, rinse & repeat. Bio sam uspio uzletiti par puta, ali lik je jednostavno bio 3 koraka ispred uvijek. Nije me rušio sad iz nekih čudnih situacija, nego je uvijek dolazio iz puno povoljnijeg kuta za njega. Na kraju sam jednostavno otišao sa servera. Mislio sam ga prijaviti, ali nisam jer mi se tada činilo legit.