Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.079.385
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Battlefield 3
aug ,acw-r ,l8,spas :))
Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Re: Battlefield 3
ZeNGe_CRO-mt kaže...
aug ,acw-r ,l8,spas :))

spaz mi je čudan...ali ok. aug majka a acr nisam puno ali ima super zvuk.

Meni nema preko scar legende i l86.

15 godina
matija656 kaže...
TomoR kaže...

Ako ti uzimaš njegov account sa B2K, preuzimaš njegove statistike. Možeš promijeniti ime vojnika samo ako promijeniš Origin ID.

On ako uzima Premium, onda mora uzeti i novu igru (koja nje uključena u Premium), te kreće od nule s tim vojnikom.

svjestan sam ja toga da preuzimam njegove statove i to, bitno mi je da se može promijenit ime samo

jer onda bi njemu bilo najbolje da napravi novi acc na originu da na njemu ima battlefied 3 premium
da nebi bilo kakvih komplikacija sa igrama ako bi oboje htjeli igrat u isto vrijeme recimo i da su igre na istom, tj njegovom acc

nemrem imati 2 iste igre na jednom acc, ak se dobro skuzio. Ako ima svaki svoj acc s igrom , možete šibati u isto vrijeme, ali s jednog acc nemrete 2 u isto vrijeme.

http://www.origin.com/change-id

tu mijenjaš svoj nick.

League of Legends Nick (WEST): mp14 cro ( novi acc- dobio ga od jednog clana foruma.. hvala :))
15 godina
null kaže...

nemrem imati 2 iste igre na jednom acc, ak se dobro skuzio. Ako ima svaki svoj acc s igrom , možete šibati u isto vrijeme, ali s jednog acc nemrete 2 u isto vrijeme.

http://www.origin.com/change-id

tu mijenjaš svoj nick.

sad sam i ja to vidio na bf forumu

morat će onda otvorit novi acc da može na njemu mu bit premium

sad ga samo zanima dal je premium posebno za sebe, ili je kao dlc na ono što već ima od prije

odnosno dali će mu baš morati biti na acc gdje mu je trenutni battlefield ili može na novi da sam ja miran

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
13 godina
nooir kaže...
plavi83 kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Co7 kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Kako se vidite na bojištu kad si reka da nećeš tamo ić igrat :D

pa nisam rekao na kojem bojištu semper...postoji još mnogo servera na kojima se možemo sresti i "radosno" ratovati bez ludih admina.... {#}

My BF3 Battlelog: MasterChurner
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ekipa ajd nek mi neko pls objasni nešt...

Dakle situacija je ovakva - nemam paypal account. I sada, razmišljam da "unajmim" nekog frenda da mi to kupi preko svog paypal računa. Međutim, ako ja njemu dam svoj battlelog pass i username, i on to kupi na SVOJEM kompu (na kojem btw nema instaliran ni Origin ni BF), dal će se njemu odma nakon kupnje skidati taj Premium?

Mislim, jel moguće taj Premium kupiti na jednom kompu, i onda ga nakon kupnje skinuti na drugom kompu na kojem je instaliran BF3 i Origin?

Thnx

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ima li neki klan u igri s ljudima iz Splita i okolice, ko šta postoji Platon Rijeka

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ll2p kaže...

Mislim, jel moguće taj Premium kupiti na jednom kompu, i onda ga nakon kupnje skinuti na drugom kompu na kojem je instaliran BF3 i Origin?

Ako si skinuo ovaj tadnji patch imas vec skinut premium,tocnije close quarters mape.

Tako znaci da ti neces nista morati skidat.

Dovoljno je da frend installira origin i ulogira se s tvojim acc-om i kupi premium.

(mozda ni ne treba instaliravati origin ako se moze preko originove stranice kupiti.)

In game: D-Ki11a aka Legendic
14 godina
neaktivan

Pa da, apdejtao sam BF3 sa zadnjim patch-om... Ok, thnx...

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

do kada se premium moze uzest?

0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3
Moj PC  
9 0 hvala 0
15 godina
live4cro kaže...

do kada se premium moze uzest?

vjerovatno do zadnjeg dlc-a, do 3. m. 2o13.

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

..... Ajmo ovako......

Prvo isprika svim igracima koji su igrali na serveru http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/b7e5bd8a-6a94-4bf3-8794-894844ada917/Platoon-Rijeka-Croatia-PRi-Rush-TDM-Sm-Conquest/ jer slucajno je doslo do restarta servera jer  je bio i jedan kolega na serveru i ja ga sprdam da nemoze restartat server a on je ....jeb...... sta reci , koju poruku poslati........ sami znate da se uvjek trudimo da bude koliko toliko fer i uredu kada se igra.

Drugo , hvala na podrsci MC-ovaca i malo da razbijemo monotoniju dodali smo na server par TDM i small CQ mapa pa ljudi glasajte!!!

A sto se tice dog taga dodji slobodno po njega. THE SAIGA KID te zeljno iscekuje .........hehehehehehehehe

BF3 [PRi]DarthBajo - The Saiga Kid :D

1 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

što se više ne može prijaviti čiter???

evo primjer jednoga http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Heelfy_ProSniper/#

uletio mi na server i ubijao nas sve sa G18...i konstantno mijenjao strane....tako da su piz.dili oba tima....

ako tko može neka ga prijavi.....

My BF3 Battlelog: MasterChurner
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
plavi83 kaže...

što se više ne može prijaviti čiter???

evo primjer jednoga http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Heelfy_ProSniper/#

Ma lol, to je onaj lik koji je kupio ukradeni acount od nekog iz X3M (HR) klana, i stavio istu tu debilnu sliku i isto tako varao.

[M|C] ex_Co7
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ovo još nisam prije ikada doživio,ali evo slike:

http://www.pohrani.com/f/2H/13s/31HUbT6i/2good.jpg

Ušao na pola runde,score možda 45-9,igrač isto moja ekipa oko 88-16,i dobijem ban 5 ticketa prije kraja.

Razlog ''to good for us'' .{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.6.2012 18:01 (1987veki).
Moj PC  
9 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Decki trebam pomoc hitno. Kupio bih premium i imam cijenu u dolarima na battlelogu ali kad dodam karticu i sve i kliknem continue nista se ne dogada. Jeli tko kupio u dolarima? Ako je trebam neki tip kako to napraviti. Ako pokusam iz origina cijena mi je u eurima.

Battlefield is the Best, fuck the rest!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ako hoćeš u dolarima najlakše ti je kupit premium preko Amazona
robimarko@gmail.com
16 godina
neaktivan
robimarko kaže...
Ako hoćeš u dolarima najlakše ti je kupit premium preko AmazonaGledao sam na amazonu sada. Cijena je 49,99 ali tamo kaze da je download od 10 GB.
Gledao sam sada na amazonu i je cijena u dolarima ali pise da je download od 10GB.
Battlefield is the Best, fuck the rest!!!
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.6.2012 12:31 (acarnoje).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Moze mi netko kupiti premium preko indije za 22€ ja mu dam na paypal 35$ neka se javi na PM.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Moj dojam o BF3 kampanji :

Razumijem da se BF kupuje radi MP komponente, ali imat ovakav SP je stvarno neoprostivo.

Quicktime eventi svake 2 minute, igra traje 5 sati, stalno mijenjanje perspektive, a priču nisam ni razumio.

Ima previše vožnje u tenkovima, aviona i stealth misija, a premalo prave akcije.

Ukupna ocjena mi je 2/5, jer je grafika super i dobro optimizirana.

4chan ≫ Reddit ≫ Memebase ≫ 9fag Prodajem PC iz profila za 2600kn
16 godina
H4X0R_Bug kaže...

Moze mi netko kupiti premium preko indije za 22€ ja mu dam na paypal 35$ neka se javi na PM.

To ti vise ne dela.

Jedino ako netko ima kupljeni VPN, proxy nece.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
13 godina
protjeran
H4X0R_Bug kaže...

Ovo je tema za takve komentare.

15 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Ima li neki klan u igri s ljudima iz Splita i okolice, ko šta postoji Platon Rijeka

Hoće li me itko ikad doživit u ovoj temi?

13 godina
neaktivan
a u svim klanovima ima ljudi od svakuda......nitko ti nije baziran na jedno podrucje ......
BF3 [PRi]DarthBajo - The Saiga Kid :D
15 godina
Mitch kaže...
H4X0R_Bug kaže...

To ti vise ne dela.

Ne pisi gluposti, frend je, uz moje upute, prije 20 minuta kupio preko indijskog proxy-a. 

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein; originID: rake_HR
16 godina
gamer001 kaže...
Mitch kaže...
H4X0R_Bug kaže...

To ti vise ne dela.

Ne pisi gluposti, frend je, uz moje upute, prije 20 minuta kupio preko indijskog proxy-a. 

Ja prije 2h nisam uspio i ujutro dva put.

16 godina
neaktivan
gamer001 kaže...
Mitch kaže...

To ti vise ne dela.

Ja sam spomenuti frend i potvruđujem izjavu. {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.6.2012 15:06 (Cheezl).
15 godina
neaktivan
DarthBajo kaže...
a u svim klanovima ima ljudi od svakuda......nitko ti nije baziran na jedno podrucje ......

Pa kako ovi Riječani imaju svoj klan, tako i ljudi iz Splita i okolice mogu imat jedan :P

16 godina
Cheezl kaže...
gamer001 kaže...
Mitch kaže...

To ti vise ne dela.

Ja sam spomenuti frend i potvruđujem izjavu. {#}

onda cu probat s jos browsera i mozda nademo neki {#} vpn :D

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice