Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.200.014
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

šta je ovo wtf

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: Battlefield 3
M4X kaže...

šta je ovo wtf

Šta to?

سمندری ڈاکو
17 godina
odjavljen
pirat kaže...
M4X kaže...

šta je ovo wtf

Šta to?

ovaj glupi battlelog,umjesto da mi vrate izgubljeno

15 godina
Battlefield 3

Znači Premium se može kupiti samo preko Origina i neće se moići kupiti u HR?

A.K.A. DuraCell_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Zašto na bug.hr nema ništa o tome? Ovo je valjda najpopularnija tema na forumu a na naslovnici ništa. Bitno da je predstavljena mobilna aplikacija za net.hr {#}

Freak Show Inc.

5 0 hvala 0
14 godina
Narvno da ga mozes kupiti i u RH
robimarko@gmail.com
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

jučer mi se skinup patch,ali nisam upalio igru,samo sam nabrzaka vidio battlelog.

da čujem dojmove?? ako ste igrali sa određenim puškama kako se sada koja ponaša??

i zanima me koje kartice primaju na originu pri kupnji Premiuma?? čim danas dođem doma ću ga probat kupit

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...

jučer mi se skinup patch,ali nisam upalio igru,samo sam nabrzaka vidio battlelog.

da čujem dojmove?? ako ste igrali sa određenim puškama kako se sada koja ponaša??

i zanima me koje kartice primaju na originu pri kupnji Premiuma?? čim danas dođem doma ću ga probat kupit

Do slova sam ja to htio napisati ali mi se nije dalo {#}

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

btw ajde danny ili netko ko je uzeo premium,šta se točno dobije?? znamo za one dogtagove,a kakva je razlika između noža u igri ili tako nešto? kave camo-e sve ima??jel vrijede kaj??

dajte bilo šta {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

btw ajde danny ili netko ko je uzeo premium,šta se točno dobije?? znamo za one dogtagove,a kakva je razlika između noža u igri ili tako nešto? kave camo-e sve ima??jel vrijede kaj??

dajte bilo šta {#}

Nož ima narančastu dršku i oštar je k'o britva.

Jučer prišao liku s leđa potego nož i ista priča... izvadio nož i drži ga u ruci, a od klanja ni "K".

Al drška je super :P

[19xx] 4ntraks
16 godina
neaktivan

Pitanje za ove koji su već uzeli Premium: da li ste kemijali da bi platili u $ ili ste keširali EUR-e?

Osjećam se ko magarac jer ću to kupiti i pomoći EA da nastavi s ovom praksom plati dvije dobiš jednu.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
17 godina
Zura kaže...

Pitanje za ove koji su već uzeli Premium: da li ste kemijali da bi platili u $ ili ste keširali EUR-e?

Osjećam se ko magarac jer ću to kupiti i pomoći EA da nastavi s ovom praksom plati dvije dobiš jednu.

Platio u EUR...

Ono malo što sam igrao, čini mi se bolja igra, s time da recimo F2000 sada radi ko prije prvog patcha, po meni bolje i od AEK-a.

Disconnect sam imao samo jedan jučer, i to nas je izbacilo 3/4 popolacije sa servera istovremeno. Što se mapa tiče, vidio sam npr. da na Caspianu ima više zaklona kada krećeš u rushu u napad (ima tih sitnih detalja). S performansama nisam imao problema, no nisam probao B2K mape, pa sad ne mogu usporediti na tom polju.

I meni skočio accuracy sa 16 na 19% - mora da su maknuli utjecaj od vozila i AA na global accuracy.

Otključao sam neka nova oružja, no još ih nisam probao - bavim se otključavanjem onih crnih dogtagova. Novi nož se zove ACB-90, ponaša se isto kao i "normalni", nisam vido opciju da mogu birati da li želim igrati sa starim nožem.

Malo sam pogledao i popis neotključanih dogtagova, za ova nova oružja Master Dog Tag se dobiva sa 10 Service Starova; a neki već valjda odavno igraju s tim oružjima (znam da je to Battlelog error, ali eto).

Magic! Magic!
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.6.2012 9:32 (TomoR).
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

...... ajde da vas malo prekinesm s ovom temom pa bacite malo pogled na ovo http://www.bug.hr/forum/topic/klanovski-kutak/bf3-platon-rijeka-pri-klan-server/151272.aspx?page=0&jumpto=2933193&sort=asc&view=flat  pa se vratite dalje ovoj temi :)

Hoooah

BF3 [PRi]DarthBajo - The Saiga Kid :D
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.6.2012 9:37 (DarthBajo).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

znači ako ja sad želim kupiti Premium moram imat na kartici ili EUR ili $ ? mislim imam kuna nije da je prazna kartica :)

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
ZeNGe_CRO-mt kaže...

znači ako ja sad želim kupiti Premium moram imat na kartici ili EUR ili $ ? mislim imam kuna nije da je prazna kartica :)

Ma to ti paypal naplati u € a banka izvrši konverziju i odbije kune po kursu.

17 godina
Battlefield 3

Nakon što odgledah Gun Master mode filmić, na prvu ruku mogu reći da mi se sviđa gamemode - a i mape nisu tako male, rekao bih čak prevelike za 8vs8. Ima tu nekoliko katova, podruma i svega. 

Baš me zanima kako izgleda ona Scrapmetal (ili slično) mapa, ta bi isto mogla biti zanimljiva u razrušenoj tvornici.

EDIT:

Za one koji nemaju premium, evo službenog filmića koji se može pogledati sa Premium accountom:

Vrlo mi sumnjivo djeluje IRNV. Tj. djeluje kao prije prvog patcha.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.6.2012 10:22 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Frend misli kupit bf3 pa me zanima dali je dovoljno da kupi samo premium za 50€ ili mora kupit igru + premium?

0 0 hvala 0
17 godina
kach kaže...

Frend misli kupit bf3 pa me zanima dali je dovoljno da kupi samo premium za 50€ ili mora kupit igru + premium?

Igru + Premium.

@Ceco - 7emper se kune u AUG - ja ga još nisam probao - skupljam HS-ove s F2000...

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.6.2012 10:31 (TomoR).
16 godina
Battlefield 3

Pa ja mislim da igra plus premium

[M|C] jokaCRO ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
kach kaže...

Igra + premium.

Probaj ako se jos uvijek da naci 150kn limited EU verzija + premium. (prodavali su neki tu po toj smijesnoj cijeni, ru verzija je samo zajebancija to ne uzimaj)

Ako toga vise nema, onda sto jeftiniji standard jer sa premium ionako dobivas i back2karkand.

Ako tko placa preko debitne paypalom, skida 50.58eur sa racuna.

[M|C] pleXx
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Vjerojatno je bilo već odogovreno ali zanima me nova oružja dolaze samo ako kupim premium? Ili sa svakim DLC-om dobijem i pripadajuća oružja uz taj dlc? 

http://db.tt/5hnuGAK
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Battlefield 3

AC - 130 Armoured Kill. Il ce imat miljardu mamaca (protiv topa LOL) il nece dugo letjet zrakom... prelaka meta za fajtere.

to je isto kao da real madrid kupi kopačke koje same trče a lokomotiva mora imati kopačke stare tri generacije

5 0 hvala 0
15 godina
TomoR kaže...

Nakon što odgledah Gun Master mode filmić, na prvu ruku mogu reći da mi se sviđa gamemode - a i mape nisu tako male, rekao bih čak prevelike za 8vs8. Ima tu nekoliko katova, podruma i svega. 

Baš me zanima kako izgleda ona Scrapmetal (ili slično) mapa, ta bi isto mogla biti zanimljiva u razrušenoj tvornici.

EDIT:

Za one koji nemaju premium, evo službenog filmića koji se može pogledati sa Premium accountom:

Vrlo mi sumnjivo djeluje IRNV. Tj. djeluje kao prije prvog patcha.

Hvala na filmiću. Zanimljivo, ne znma zašto nisu ovo pustili svima, a ne samo platišama. Mene osobno sad i više privlači cijela stvar oko premiuma. Jel tko probao šemu sa us kao country da kupi za 50 dolara? Mislim 80kn je 80kn bmk :)

btw. jel uzimao tko od rusa taj premium, dal sve radi?

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.6.2012 10:51 (fila2208).
17 godina
Agent Rico kaže...

Vjerojatno je bilo već odogovreno ali zanima me nova oružja dolaze samo ako kupim premium? Ili sa svakim DLC-om dobijem i pripadajuća oružja uz taj dlc? 

Za sad se dobiva 10 novih oružja sa Back to Karkand i 10 novih sa Close Qurters - dakle ne treba ti Premium samo za oružja.

S Premium dobiješ još kamuflaže za oružja, kao i ekskluzivni nož.

Što se tiče plaćanja u dolarima, mislim da EA na Originu blokira sve Proxy-e, pa se ne može platiti u dolarima s naših područja (to je bilo u vrijeme origigi igre) - no vjorojanto ima koji proxy da prolazi. Raditi na vlastiti rizik.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.6.2012 10:43 (TomoR).
13 godina

Oružja su vezana uz pojedine DLC-ove, novi dogtagovi uz premium. I jedno i drugo se otključava kroz assigmente.

BF3: Bombovich
16 godina
neaktivan

http://www.twitch.tv/lzh_sanctumvenenum/b/320386842%23

Smoke je nov dart, bez dropa, brzina metka instant kill.

Lol, DICE :), i love you!

[M|C] ex_Co7
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.6.2012 11:00 (Co7).
13 godina
neaktivan
Tallahasee kaže...

AC - 130 Armoured Kill. Il ce imat miljardu mamaca (protiv topa LOL) il nece dugo letjet zrakom... prelaka meta za fajtere.

Jer ja to vidim snjeg?  Yea :) snježne mape.

Kalko1212 ingame
15 godina
Battlefield 3

Definitivno uzimam premium,nije jeftino al za ovoliko zabave pa izdvojit cu... Nego me zanima jel baš nužno koristit paypal i te online gluposti za uzest premium ili mogu u hrv uplatit u nekoj banci pare ??

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Mozes meni uplatiti pa ti ja uzmem.

Samo mi moras dati podatke za login na Battlelog.

[M|C] ex_Co7
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Co7 kaže...

http://www.twitch.tv/lzh_sanctumvenenum/b/320386842%23

Smoke je nov dart, bez dropa, brzina metka instant kill.

Lol, DICE :), i love you!

Hmm, da, ipak mu treba duže za reload nego Dartu pa nije toliko OP:

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice