Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.169.013
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Battlefield 3
xyan kaže...

BCHR ligu treba malo vise promovirati i malo vise ekipa skupiti. Mozda bi pomoglo otvaranje lige, odnosno izmjena nekih pravila. Ne znam, ne odlucujem ja, ali prijedlozi su im valjda dobrodosli. Eto, vec se 9 dana ni u jednom ladderu mec nije odigrao...

Ljeto se bliži... oskudno odjeveni komadi, cugica, plaža i te stvari s jedne strane.

S druge strane, igra ne funkcionira na nivou da bi se mogla kompetitivno igrati - pogotovo squad rush od kojeg definitivno odustajemo.

[19xx] 4ntraks
17 godina
neaktivan
Sad se izvlači. Okrivi igru za to kaj ne znaš igrati. :)
Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ma izvlači se samo :)

Ali stvarno, nekad ima takvih čudnih / smiješnih situacija kojima u kompetitivnom dijelu nije mjesto. Jednostavno te takve stvari izbace iz takta i sve krene nizbrdo.

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

Ovo moram napisati...

Igram igre jos od 1990 na Orlu i Commodorcu... Svake godine isprobam i odigram desetke igara.

I BF3 mi je i poslije svih bugova i sranja jedna od najboljih igara ikad.

Da li sam normalan?

(Ili je to mozda zato jer nisam igrao BC2 multiplayer?){#}

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
11 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Virus je naš čovjek. Kada mu vajnamo da nas ubija čiter on kaže: "Makni mu se s puta!", ili "Zaobiđi ga!".

A onda poslije kaže: "Eh, pogodite koga sam ubio?".

Ali da Awol-mini smrdi, to je došlo i do Virusa.

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
CyberDemonVZ kaže...

Ovo moram napisati...

Igram igre jos od 1990 na Orlu i Commodorcu... Svake godine isprobam i odigram desetke igara.

I BF3 mi je i poslije svih bugova i sranja jedna od najboljih igara ikad.

Da li sam normalan?

(Ili je to mozda zato jer nisam igrao BC2 multiplayer?){#}

Ovo drugo :)
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nisi igrao BC2 multy????{#}

Odmah na origin, kupi igru i nema da se pojaviš opet u BF3 dok ne postaneš general u BC2.{#}

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Ja isto nisam igrao bc2. BF3 mi je apsolutno naj igra ikada (od C64 do dana današnjeg). Jedino me ubi što se caspian tako dugo učitava...

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Koliko god je BF3 wow glede grafike, motion capturea, modela... toliko ga BC2 dere u čistoj zabavi.

U BC-u sam znao plakat od smijeha i satirat tipkovnicu od bijesa zbog hit detectiona. U BF3 toga jednostavno nema (osim trganja tipkovnice kada me ždere lag).

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Vash kaže...

Koliko god je BF3 wow glede grafike, motion capturea, modela... toliko ga BC2 dere u čistoj zabavi.

U BC-u sam znao plakat od smijeha i satirat tipkovnicu od bijesa zbog hit detectiona. U BF3 toga jednostavno nema (osim trganja tipkovnice kada me ždere lag).

Imaš čudan smisao za zabavu. :)

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

to je isto kad ovi moji stari majstori iz kvarta tvrde da nema mercedesa do stodvesttrojke 123 :)

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Vash kaže...

Stvarno zvuči užasno zabavno. Idem odmah na origin... {#}

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Htjedoh reći da mi BF3 jednostavno nije toliko zabavan kao BC. Istina da mi je BC znao, i još uvijek zna dić tlak zbog lošeg hit detectiona, ali me BF3 nikada još nije iskreno nasmijao. Akcija je brža, cijela igra ima drugačiji feel i jednostavno se izgubio onaj fun dio koji je bio u BC-u.

U BC-u se znam sa frendovima međusobno stalkat i knifeat i svaki knife koji napravim mi je zabavan. U BF3 lika knifeam, u sebi kažem Meh, dobro da sam preživio ovu ultra dugu animaciju, i nastavim dalje.

U BC-u si mogao počistit 4-5 ljudi na hrpi sa nožem bez problema, u BF3-u nema šanse.

Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

kad će stavit statistiku,meni nije registrirano,hoće to uspjet riješit?

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.5.2012 14:53 (M4X).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
xyan kaže...

BCHR ligu treba malo vise promovirati i malo vise ekipa skupiti. Mozda bi pomoglo otvaranje lige, odnosno izmjena nekih pravila. Ne znam, ne odlucujem ja, ali prijedlozi su im valjda dobrodosli. Eto, vec se 9 dana ni u jednom ladderu mec nije odigrao...

Odigrali smo mi jučer 2 na SQR ladderu. Al brijem da se planiramo povući jer nitko ne igra. Mislim da je tajming skroz promašen, a ni komplicirana pravila ne pomažu.

Virus želi da ostanete....uspio je organizirat MC i sada će se i oni malo aktivnije uključit na BCHRu. Krenuli su s ESLom da steknu dojam igranja protiv "PRO" likova...

[M|C] VirusX043 - Proser godine: Netko mi je ukrao mail, logirao se na haksorski portal, napisao 200 postova, kupio hax. Nakon toga mi je vratio mail i sad je sve OK. http://www.pbbans.com/mbi-viewban
14 godina
neaktivan
Virus X*043 kaže...
Danny_HR kaže...
xyan kaže...

Odigrali smo mi jučer 2 na SQR ladderu. Al brijem da se planiramo povući jer nitko ne igra. Mislim da je tajming skroz promašen, a ni komplicirana pravila ne pomažu.

Virus želi da ostanete....uspio je organizirat MC i sada će se i oni malo aktivnije uključit na BCHRu. Krenuli su s ESLom da steknu dojam igranja protiv "PRO" likova...

ako se jedan fun turnir još uvijek nije odigrao do kraja,pa koliko dugo će onda BCHR liga trajat??

Battlelog CRO_ZeNGe
15 godina
neaktivan

Pa bit je da traje!

EDIT* Virus misli da je bit da traje. Kao što je objasnio ranije, danas nije Virusov dan.

[M|C] VirusX043 - Proser godine: Netko mi je ukrao mail, logirao se na haksorski portal, napisao 200 postova, kupio hax. Nakon toga mi je vratio mail i sad je sve OK. http://www.pbbans.com/mbi-viewban
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.5.2012 16:17 (Virus X*043).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

potrajat će,to svakako {#}

opaaa šta će to bit da virus ne priča iz trećeg lica :)))

Battlelog CRO_ZeNGe
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.5.2012 15:31 (ZeNGe_CRO-mt).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Danny_HR kaže...

Odi natrag pikat demone, dezerteru:P

Tread softly because you tread on my dreams.
17 godina
neaktivan
ElektričnaOvca kaže...
Danny_HR kaže...

Odi natrag pikat demone, dezerteru:P

Nope, trenutno se igram s Harley Quinn, a tek onda na demone. BF tek po izlasku COD (CQ) DLC-a.

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

noob pitanje, u petak mi stize bf3. kada je skinem sa origina, hoce sama igra povuci update il?

I see noob people

0 0 hvala 0
14 godina
M4X kaže...

kad će stavit statistiku,meni nije registrirano,hoće to uspjet riješit?

meni se takoder nemice sad sam igrao par rundi i jos uvijek mi stoji od jutros statistika

17 godina
DarGar kaže...

noob pitanje, u petak mi stize bf3. kada je skinem sa origina, hoce sama igra povuci update il?

Skinut će ti se zajedno sa svim patchevima i biti će spremna za igranje.

Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
16 godina
moderator
Battlefield 3

Izgleda da sve to izlazi u ponedeljak i koštat će $80 ili 50€ za nas...LINK

سمندری ڈاکو
Moj PC  
1 0 hvala 6
13 godina
Danny_HR kaže...

Nope, trenutno se igram s Harley Quinn, a tek onda na demone. BF tek po izlasku COD (CQ) DLC-a.

Ja razmišljam pričekati dojmove CQ DLC-a pa ću odlučiti hoću li i što ću uzeti. Baš mi ne djeluje privlačno CQ, ovako na prvu. Kristalna kugla trenutno prokazuje puno supressiona i lagfest.

14 godina
neaktivan
pirat kaže...

Izgleda da sve to izlazi u ponedeljak i koštat će $80 ili 50€ za nas...LINK

O da! Jedva čekam pare da potrošim, a još sam na godišnjem od ponedjeljka ako me hub3 ne syebe. :-)

KILL! Have no fear!
13 godina
protjeran
Battlefield 3

Evo danas je drugi dan kako sam poceo igrat BF3 i zanima me jel to normalno sto se commo rose ponasa kao da lagira?

Znam da  u BF 2142 pritiskom na tipku instantno sam aktivirao commo rose i na taj nacin komunikacija je bila brza i efikasna.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Bugzapper kaže...

Evo danas je drugi dan kako sam poceo igrat BF3 i zanima me jel to normalno sto se commo rose ponasa kao da lagira?

Znam da  u BF 2142 pritiskom na tipku instantno sam aktivirao commo rose i na taj nacin komunikacija je bila brza i efikasna.

normalno je, sa q spotaš ako ga duže držiš izbaci ti commo rose

Da Bog da svi čiteri dobili rak kostiju,tako da ne mogu držati jebeni miš u ruci.Tada će imati barem malo opravdanja za varanje.
13 godina
Bugzapper kaže...

Commo rose u BF3 ne služi za brzu i efikasnu komunikaciju već uglavnom kako bi ti smetao dok pokušavaš spotati neprijatelje - znam, zvuči kao čudan koncept, al eto.

14 godina
neaktivan
Bugzapper kaže...

commo rose se tako ponaša i koliko ja znam ne možeš promjeniti, kratkim pritiskom na q spotaš, pitaš ammo, medkit, da te ovaj u vozilu čeka itd. a kraćim držanjem q, otvaraš commo rose. pa tako to kratko tipkanje po q može bit zbunjujuće za tebe i sve oko tebe, jer se svi deru need ammo, trebam prijevoz i to, a ubiti spotaju...

mislim da se to ne može promjeniti

edit: i ubiti to ispada kaos kao što je kolega rekao

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.5.2012 17:12 (MV_gamer).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice