Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.170.155
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

čim ti je mamjinjo car na slici znam da bez stresa nemožeš{#}

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Co7 kaže...

Zato se na nasem serveru navecer skupi balansirana ekipa, 8 igraca i dva citera na jednoj strani i nekih 6/7 MC-ovaca na drugoj plus random ekipa i rokaj.
Bas bude zanimljivo :)

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/33018815/1/363588775/

.....a daj nemoj me paliti.....hahahahah...... pogledaj koji su liveli kod vas na serveru...... nama u jednom trenutku da zbrojis sve nebi bilo livel kao latelarus ali nema vezi ......glavno da se trosi municija......:)

Ali moras priznati da ste imali i zanimljivih trenutaka i na nasem serveru :)

BF3 [PRi]DarthBajo - The Saiga Kid :D
17 godina
neaktivan
DarthBajo kaže...

a kad si na vasem serveru 5 puta za redom glasam za Noshahr Canals pa moji iz klana pop.izde {#}

Battlelog: LateralusX
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.5.2012 13:48 (Lateralus).
15 godina
Zero2 kaže...

Pikam si jučer fino Diablo..jedna ruka na mišu..druga češka kohonese. Laganini tucam izrod iz pakla sa svojim čak noris kung fu monk likom...skuliran...baz stresa....uživancija.

Dolazi mi poruka u stilu...."Pa di si dado da bacimo koju rundu".....gasim D3...spajam se na TS (ima nas nekoliko gore iz G) i skužim da ostatak radi istu stvar. Padne dogovor...palim(o) BF3....i još nismo ušli u igru i već ide...nab***m ti EA i Dice na k***c. Go**o od igre. Ma strhota koliko smo se ispsovali u samo jednoj rundi. Uglavnom smijemo se koja je promjena. Dolazi druga runda i psovke postaju opasnije...hell ih cijedi kroz zube...čekam da spi*di miš u zid. Psujemo Bugare, Dice, EA, majke nepoznatih junaka, net kod, očeve programera, hit detection, Mudrinića, čitere

Uglavnom poanta: Igrali smo 3 runde i sve 3 pobjedili (sa dosta velikom razlikom) i happy sam kaj smo pobjedili a opet neki nabrijan i ljut na pola svijeta.

Gasim BF3....palim D3....pećina...chill totalni opet a koljem i više nego u BF3.

Šta vi mislite koji je feeling bolji?

hehehe ima tu nešto. Diablo je baš chill totalni, kombinacijom diabla i bf3 postižeš mir duše i tijela, staloženost. Kombinrati tako treba da bi postigao željeni učinak.

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Na nasem serveru se opet pocela skupljati ekipa kao u vrijeme bfbc2.

I onda stvarno budu epske borbe, a ono najbitinije je to da je zajebancija na nivou!
Jedino sto sam ja vise vremena na proconu nego u igri...

DadO: draz, ajde molim te ovo...

Kuky:ajde ono
Dado: ajde opet ono
Dado:ajde jos jednom
Dado:e draz....
4antraks: mogu ja na drugu stranu...

Dado:e draz...

i tako to ide :), i onda me pice jos kolju dok izvrsvam sve njihove naredbe.

Vidimo se veceras, ali moze malo ranije?

I mogli bi igrati sada malo rush.

[M|C] ex_Co7
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

@exkoseam zašt se onog dečka jučer kickali??nisam baš pratio chat sam sam vidio da se nekaj prepiru {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
DarthBajo kaže...

.....a daj nemoj me paliti.....hahahahah...... pogledaj koji su liveli kod vas na serveru...... nama u jednom trenutku da zbrojis sve nebi bilo livel kao latelarus ali nema vezi ......glavno da se trosi municija......:)

Kako ne.

Jučer smo frend i ja malo uletili na server na zeku peku, pa nije baš tako low lvl party bio :)

(osim što ivek i dedmen vole ragequitat kad gube :P)

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/33017254/1/298402048/

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/33021329/1/298402048/

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/33020481/1/298402048/

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/33019456/1/298402048/

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/33018195/1/298402048/

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/33015846/1/298402048/

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/33013483/1/298402048/

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

...ex a isto je tako i s vama kada dodjete na nas server...... zahtjeva i prohtjeva mali milion.....:)

Slobodno.....pa mogli bi te baciti i koju donaciju za odrzavanje servera ......hehehehheheh

1 0 hvala 0
13 godina
Co7 kaže...

Vidimo se veceras, ali moze malo ranije?

I mogli bi igrati sada malo rush.

Kao prvo, zaklao sam te dok si nam dolazio s leđa i bacao si medic kit za regeneraciju :P

Kao drugo, onaj lik jučer s onim snajperom m39 ubija jednim metkom, dakle čiter, onaj nizozemac isto... bio je i jedan s K/D 2/9, a oba killa su mu bila vrlo sumnjiva :P

I treće najvažnije, ma stavi rush, k+o ga j.be, al ako staviš Damavand ili Sienu ima da ti dođemo sva osmorica i momentalno da te k.ramo u pak :P

[19xx] 4ntraks
13 godina
neaktivan
jopis kaže...
DarthBajo kaže...

Kako ne.

Jučer smo frend i ja malo uletili na server na zeku peku, pa nije baš tako low lvl party bio :)

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/33017254/1/298402048/

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/33021329/1/298402048/

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/33020481/1/298402048/

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/33019456/1/298402048/

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/33018195/1/298402048/

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/33015846/1/298402048/

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/33013483/1/298402048/

a i ti sada...... prije nego sto ste vi dosli... ali nije bitno glavno da se igra........ pa moras u detalje ulaziti......:)

16 godina
Skilledžija kaže...

I treće najvažnije, ma stavi rush, k+o ga j.be, al ako staviš Damavand ili Sienu ima da ti dođemo sva osmorica i momentalno da te k.ramo u pak :P

Šta fali Damavand rushu?

Meni i ts kolegama najbolja bf3 rush mapa. Novi Valparaiso{#}

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

od trenutnih oruzja trebaju pomrdati m16a3 do kraja, m416 poboljsati (ipak je to puno bolja puska od m16 u stvarnosti), malo povecati damage na ak74 i aek-u, ali samo zeru. u ostalo kaj fali igri nebi ulazio, jedino suppresion da malo smanje ili korigiraju, jer ako netko zapuca po tebi ne moze biti istina da noscope fulas sa pola metra tenk....

sta se tice m16, to stvarno treba, jer ljudi ne zele i nece nauciti igrati sa bilo kojim drugim assault oruzjem. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Nikad im neću oprostiti što su mi FAMAS zje*ali...

Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
jopis kaže...

Šta fali Damavand rushu?

To da nas je jučer cijelu večer silovao s tom mapom.

Danas nas vjerojatno nema draž,jer igrao war(buhahaah).I to dva,s chc i 19xx curicama.

Al kad ubuduće dođemo stavi sve mape u rotaciju.

سمندری ڈاکو
16 godina
neaktivan
DarthBajo kaže...

...ex a isto je tako i s vama kada dodjete na nas server...... zahtjeva i prohtjeva mali milion.....:)

Da, jucer sam te se bas sjetio i pomislim jadan Bajo, sigurno je i njemu ovako :).

Ali ja se zaje*avam, nije to problem, samo masu puta sam stvarno poginuo ili izgubio zastavu zato sto sam alt/tabao zbog procona.

Skilledžija kaže...
bio je i jedan s K/D 2/9, a oba killa su mu bila vrlo sumnjiva :P

Ubio je tebe dva puta? :P
Danas samo Damavand u Sienu, a ovisi o vasem performansu veceras mozda nastavimo i dalje te mape vriti .

Ako budete upola dobri kao sto je danny dobar lolliku , ima da preimenujemo server u DAmavand/Siene ONLY! {#}

Vidimo se onda danas u 20h, moze i par TDMova prije za zagrijavanje?

@pirat:

Ma bile su u rotaciji, ali ima dignut jedan plugin koji ovisno o broju igraca stavlja mape i modove automatski.
I nazalost on se jucer upleo u cijelu situaciju, bilo je presmijesno. 4x damavand za redom, plus tri !next round isto damavand!

Prelol.

[M|C] ex_Co7
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.5.2012 14:37 (Co7).
17 godina
neaktivan
jopis kaže...

spojio sam se u pola runde u upao u neki dezorjentirani squad i svaki put kad se spawnam je MCOM vec arman, dok ubijem protivnike da dodjem do njega vec bude kasno eksplodirati sam htio, bilo je ili Alt+F4 ili saka kroz monitor...

otisao sam pojesti cokolino da se smirim, a onda me Virus nagovorio da se vratim

uglavnom rush ne igram bez svog squada (jer im onda mogu reci sto mislim o njima), radije odem na TDM...

Battlelog: LateralusX
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.5.2012 14:39 (Lateralus).
14 godina
neaktivan
Dodinho kaže...

da je to oruzje tako OP bilo kako je u cod-u...ajde ok. ali nije. i Galil bi trebali ubaciti - ima ga u svim igra,a unatrag 15 godina, zasto bi ovo bila iznimka. ako misle ubaciti izraelski tenk, nek ubace i izraelsko oruzje.

16 godina
xyan kaže...

od trenutnih oruzja trebaju pomrdati m16a3 do kraja, m416 poboljsati (ipak je to puno bolja puska od m16 u stvarnosti), malo povecati damage na ak74 i aek-u, ali samo zeru. u ostalo kaj fali igri nebi ulazio, jedino suppresion da malo smanje ili korigiraju, jer ako netko zapuca po tebi ne moze biti istina da noscope fulas sa pola metra tenk....

sta se tice m16, to stvarno treba, jer ljudi ne zele i nece nauciti igrati sa bilo kojim drugim assault oruzjem. 

Agreed. Već mi ide na jetru da na inf only serverima ili gradskim mapama 99% ekipe igra sa m16. Doduše ja sam 'neuračunljiv' jer igram sa svim puškama i brzo se naviknem na bilo koju, samo ne volim abuseanje takvih superiornih stvari kao što je m16a3.

M416 je bila najbolja assault puška u bc2, tako da bi je trebalo i ovdje malo 'izbalansirat', jer po meni je ovdje tek treća (iza m16 i aek-a).

A supression effect treba najmanje u pola smanjit, ovo sada je prestrašno kud ti meci idu...

@pirat - kad pice ne znaju letit i vozikat tenkove pa igraju samo te inf mape :D

@dedmen - ma zaj te samo, vidio sam ja dobro što je bilo ingame, samo bilo je smiješno vidjet u battlereportu kako su jedina 2 quittera 100 orlići :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.5.2012 14:42 (jopis).
14 godina
neaktivan
xyan kaže...
Dodinho kaže...

da je to oruzje tako OP bilo kako je u cod-u...ajde ok. ali nije. i Galil bi trebali ubaciti -

pa m16a3 u bf3 je isto kao famas u cod bo.sta nije najbolje oružje?? tj svi ih manje više koriste,tako da će uvijek biti to jedno oružje koje je najbolje iliti najjače u ovom slučaju

Battlelog CRO_ZeNGe
14 godina
protjeran
jopis kaže...
xyan kaže...

Agreed. Već mi ide na jetru da na inf only serverima ili gradskim mapama 99% ekipe igra sa m16. Doduše ja sam 'neuračunljiv' jer igram sa svim puškama i brzo se naviknem na bilo koju, samo ne volim abuseanje takvih superiornih stvari kao što je m16a3.

M416 je bila najbolja assault puška u bc2, tako da bi je trebalo i ovdje malo 'izbalansirat', jer po meni je ovdje tek treća (iza m16 i aek-a).

A supression effect treba najmanje u pola smanjit, ovo sada je prestrašno kud ti meci idu...

mislim smjesni ste sa time nerfanjem, i sta vam vrijedi i ako nerfaju m16 sta cete time postici. Nista! jer ce opet neka druga puska biti jaca od sviju koju ce svi korstiti i tako mozes u nedogled. nekuzim ekipu koja se stalno zali na oruzja, pa ako te ubijau sa m16 pa brate mili uzmi ju i ti. I ja imam sa m416 28000 kilova pa sam presao na m16 zato sto je bolja na blisku borbu, ali se nisam zalio sto me stalno sa njome ubijao niti mi je bilo na kraj pameti.

Battlelog: ljudina
16 godina
neaktivan
jopis kaže...
xyan kaže...

Po meni bi trebali stati sa mradnjem po oruzju, pa necu stalno uciti igrati igru, zato sto netko ne voli repetuar oruzja od kojeg pogiba.

Da stave sve cackalice, uvijek bi svi igrali sa najostrijom.

Istina da je M16a3 najbolja puska, ali ja necu igrati sa njom, ja obozavam aek i magnum.
Da uniste m16, a dignu bilo koje oruzje, brzo ekipa prokuzi sta je trenutacno najbolje i igraju sa tim.

Najbolje je da nista vise ne diraju sto se tice oruzja, jer je besmisleno. Kako tebi, tako svima.

Jedino sto je debilno , je taj mrtvi supression!
Ako te ja sniperom gadja u galvu na 25 metara i pogodim te u petu?!?!?
To je samo debil mogao osmisliti!

Treba biti nekog efekta, zamucen vid, prasina, sporiji reload npr.  ali ne i skretanje metaka!
AKo netko puca po tebi, ti izviri i mrtav si, to je dovoljno "stresno" a ne jos iskrivljenje putanje metaka.

Koliko vidim sada placu i za smoke, da treba biti jaci, duze trajati itd.
Samo zbog takvih idiota ova ce igra postati tesko smece, najbolje bi bilo da ne moras uzeti patch, ili da mozes na serveru odabarti "setup" prije ili poslije XX patcha.

Vec mogu zamisliti kako ce izgledati kada 20 idiota ispuca smoke. FPS 21, nitko nista ne vidi i svi rokaju bezveze!
FUJJJJ!

EDIT: ljudina me prestigao.

[M|C] ex_Co7
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.5.2012 14:49 (Co7).
15 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...
jopis kaže...
xyan kaže...

mislim smjesni ste sa time nerfanjem, i sta vam vrijedi i ako nerfaju m16 sta cete time postici. Nista! jer ce opet neka druga puska biti jaca od sviju koju ce svi korstiti i tako mozes u nedogled. nekuzim ekipu koja se stalno zali na oruzja, pa ako te ubijau sa m16 pa brate mili uzmi ju i ti. I ja imam sa m416 28000 kilova pa sam presao na m16 zato sto je bolja na blisku borbu, ali se nisam zalio sto me stalno sa njome ubijao niti mi je bilo na kraj pameti.

Uvijek ce bit ljudi kojima nista ne pase.

jebes skill kad ga mozes kupit http://www.pbbans.com/mbi-viewban-2dfca045-vb263088.html
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ne zelim je iz principa uvijek koristiti. za neku otvorenu mapu uvijek cu radije uzeti g3a3, za gradsku moras m416/m16, za zatvorenu aek.  a u svim mapama ima pametnjakovica koji dodju i prde sa m16a3 i to mag drop style. trrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dump, trrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. i to je sad kao neki skill. jako rijetko tko koristi nesto poput g3a3, jer je "zak****" puska. e pa nije, treba si duboko u sebi priznati tko je zapravo za****c.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Co7 kaže...
DarthBajo kaže...

Da, jucer sam te se bas sjetio i pomislim jadan Bajo, sigurno je i njemu ovako :).

Ali ja se zaje*avam, nije to problem, samo masu puta sam stvarno poginuo ili izgubio zastavu zato sto sam alt/tabao zbog procona.

ne brini se ti za baju, on se igra u miru, tu ispada faca, kao admin vo no, češka se i igra u miru, mi drugi "radimo" po proconu, on kad uvati procon samo piz*ariju napravi {#}

edit: po meni isto što se oružja tiče nek puste sve kako je, naravno m26 neka srede, možda malo neka smrdaju m16, ali opet će onda neka druga puška bit najbolja i tako u nedogled... a što se tiče smouka to je taman i ne treba ništa mjenjat, baš se zadnjih dana uživljavam u to :D

i naravno supression treba popravit, dobro je netko napisao tu, ili zamućen vid, sporiji refleksi tako neš a ne da falim tenk s 2 metra... 

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.5.2012 14:53 (MV_gamer).
14 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
xyan kaže...
Dodinho kaže...

da je to oruzje tako OP bilo kako je u cod-u...ajde ok. ali nije. i Galil bi trebali ubaciti -

pa m16a3 u bf3 je isto kao famas u cod bo.sta nije najbolje oružje?? tj svi ih manje više koriste,tako da će uvijek biti to jedno oružje koje je najbolje iliti najjače u ovom slučaju

ja sam galil koristil uvijek... ili kalas.

15 godina
neaktivan
xyan kaže...

ne zelim je iz principa uvijek koristiti. za neku otvorenu mapu uvijek cu radije uzeti g3a3, za gradsku moras m416/m16, za zatvorenu aek.  a u svim mapama ima pametnjakovica koji dodju i prde sa m16a3 i to mag drop style. trrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dump, trrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. i to je sad kao neki skill. jako rijetko tko koristi nesto poput g3a3, jer je "zak****" puska. e pa nije, treba si duboko u sebi priznati tko je zapravo za****c.

Da mi nemamo skill zato sto igramo sa m16, vazno je da vi imate.

jebes skill kad ga mozes kupit http://www.pbbans.com/mbi-viewban-2dfca045-vb263088.html
16 godina
bmwhartge kaže...

Ko priča o nerfanju? Pričamo o BALANSIRANJU, tj fixanju pi.darije koju su sami napravili.

Upravo su zbog stalnog mrdanja po oružjima i napravili takvo s.anje od tog svega kakvo je sada.

M16 uopće nije bila takva po izlasku igre. Niti m4a1 npr, koji je sada iza m16a3 najbolja puška u igri.

Neću uzet m16 iz principa, igram prvo redom do 500 sa svim puškama (više letim po mapama u vozilicama pa nisam to još napravio kao neki koji vise na inf mapama non stop), a kad to napravim, sigurno neću igrat sa m16 samo zato što SVI igraju s njom. Uvijek ću radije uzet vintovku ili m416.

@y2k2 - malo sam prestar za sarkazam pubertetlija. No da ti odg. svejedno - DEBILNO je koristit samo jednu pušku u igri koja nudi toliki izbor, a pogotovo biti jazavac pa koristit nešto samo zato što je to OP ili zato što to SVI koriste. To je moje mišljenje ;)

No tako je u cijeloj ovoj igri - nekom s ts-a ne paše ova mapa, nekom ne paše ona, nekog pješaka na zemlji ubiješ jetom 5x za redom odmah si čiter, neko neće igrat rush jer mu je to prebrzo, neko neće tdm jer nema vozila itd.

Ja igram sve i meni pašu svi modovi i sve mape, ali mrzim abjuzanje i glitchanje.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.5.2012 14:58 (jopis).
14 godina
protjeran
Battlefield 3

Mislim uopce je nebitno se zamarti balansom oruzja jer uvjek ce nsto biti najace, a zasto bi ja ili netko drugi koristio oruzje koje je slabije ako mogu koristiti najace, rade nekih pojedinaca ovi ljudi koji koriste m16 morali bi korisiti samo pistolj i onda bi ovi placljivci bili sretni. stvarno nekuzim dilemu oko oruzja.

Battlelog: ljudina
Moj PC  
12 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Nemate pojma - najbolja je Tunguska {#}

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...
xyan kaže...

Da mi nemamo skill zato sto igramo sa m16, vazno je da vi imate.

nisam to rekao, i ne povlaci me za k*tu, ako nisi naprcen. ajde iskreno, jako vas malo ima tko igra sa svim assault oruzjima. imas 8k killova sa m16 drugo sve ti je ispod toga, daleko. ja cu razumjeti ako kazes, m16 mi odgovara, ne zelim se zamarati s drugim oruzjima i to je to. ili ne mogu ga tako efikasno koristiti kao m16. i ne uplici se u raspravu na ovakav nacin. lijepo razgovaramo jel m16 OP ili ne. po meni je jako, i pregenericki je, i treba ga normalizirati. kako su i sa svim drugim orizjim napravili.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice