Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.202.122
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Battlefield 3

Prije 10 min sam igrao,a sada.....Jel to samo meni ili?

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Pa vjerovatno moze,ali nema takav support vjerovatno. Pa pogledaj malo,tj obrati paznju pogotovo na Metrou,kad ti u chatu pise ˝neko ime was perm banned because cheat˝ ili tako nesto. A Drugi cheater sa 90-1 jos uvijek ubija.

Ja mislim da su to besplatni cheatevi koji nisu dobro napravljeni.

Progameri kao x22 i artifical aiming  su profesionalci. Vidis i sam sta pise na njihovim stranicama i sta se pisalo ovdje. Da su undetect itd. Zato se i placaju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ma trebali bi se skupiti svi koji su protiv toga i da zatvorimo takve stranice.

Razumijem programere žele zaraditi pare na budalama, ali što je previše je previše.

To skroz uništava igru.

Izgubiš volju i pop.zdiš. 

KUPUJEM BF3 Limited Edition ORIGIN ACC, javite se na privatne poruke.

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Battlefield 3
Jughead kaže...

Ma trebali bi se skupiti svi koji su protiv toga i da zatvorimo takve stranice.

Razumijem programere žele zaraditi pare na budalama, ali što je previše je previše.

To skroz uništava igru.

Izgubiš volju i pop.zdiš. 

Salis se,nadam se?

Neznam dali se krsi ikakvo pravo u zakonu sa takvom stranicom... Ali to je firma ocito,i firmi kao takvoj nemozes nista.  Jer mora bit firma jer radi sa parama. (Ispravite me ako grijesim )

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ljudi trebam pomoc, danas krenem igrat kad:

puno hvala

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Iz 5-og puta se uspio spojit na Origin. Samo upisujte pass i proci ce.

Edit- Ma racku..

I da odem na support sada,cekat cu sat vremena i reci ce mi da se strpimo malo.

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.5.2012 13:00 (drahic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja znam stranicu tj. forum koji se bavi varanjem tj. cheatovima i mislim da oni nisu firma. Ma svima koji koriste cheat treba lijepo stisnuti IP BAN pa ćeš ti meni majstore varati više nikad.

0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

To origin nešto zeza,ni ja nemogu igrati.

Dođem na origin, ako uspijem i kad pokrenem bf3 jednostavno me odlogira s njega i tako u krug.

Pričekaj malo da to sve srede pa buš onda igrao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Jughead kaže...

Ja znam stranicu tj. forum koji se bavi varanjem tj. cheatovima i mislim da oni nisu firma. Ma svima koji koriste cheat treba lijepo stisnuti IP BAN pa ćeš ti meni majstore varati više nikad.

mislim da se i to može sredit/kupit

14 godina
protjeran
Battlefield 3

Pa da ali ja se spojim na battlelog i pta me a izaberem origin id kao da je moj vec zauzet nemogu uopce nista gledati na battlelogu, kao da mi je netko ukrao racun.

i sto se tice citera, pa oni zarade vise od tih citeva nego od toga sto prodaju igre, da su htjeli boriti se protiv citerako da nebi znali napraviti kill cam i neke programe, ali njima nije to u intereseu, tu se sve vrti oko velikih cifri briga njih i za gemplay i za nas.

Battlelog: ljudina
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.5.2012 13:09 (bmwhartge).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
M4X kaže...
Jughead kaže...

mislim da se i to može sredit/kupit

Ahh sve se može ako imaš para... No life and no skill...

16 godina
Battlefield 3

Evo sad ni ja nemogu na battlelog isto kao i tebi mi je{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Evo sad ni ja nemogu na battlelog isto kao i tebi mi je{#}

meni staje tek na logging in, dakle pred samo ucitavanje mape - uz poruku  - request timed out

13 godina
Co7 kaže...

Ja o programiranju znam  samo osnove, ali mi nije jasno koliko tesko moze biti napraviti kao u COD4 snimku 30 sec prije nego sto te je ubio, tako da mozes to vidjeti.

Drugo, zasto se ne moze napraviti program koji te automatski bana ako napravis 20 headshotova za redom iz nkog lmg-a?

Ima masu stvari koje nije moguce napraviti u igrici, a hackeri to rade konstantno! 

Slažem se - ujedno, nekakav first person spectate mod u kombinaciji sa dobrim adminom bi vjerojatno otkrio više cheatera od pb-a, a i odvratio određeni broj istih od same upotrebe cheata.

Tread softly because you tread on my dreams.
16 godina
Battlefield 3

origin je na pauzi za ručak

kradem mine iz minskog polja
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Biti će dobro ako je samo ručak u pitanju.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

A zašto vas sve toliko frustriraju čiteri?

Mislim, zašto gubit živce oko toga?

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr

3 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Pa mene i ne bas. Ako vidim da ga ima na serveru,odem na quit i odem na drugi server.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Napokon sam se uspio prijavit u battlelog,ali origin ne radi

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tonči kaže...
nooir kaže...

http://www.reddit.com/r/battlefield3/comments/t7201/im_a_hacker_and_i_have_some_information_for_the/

Pročitajte taj post molin vas, ja kad vidin sve to, multyplayer mi se ni ne igra... Katastrofa.

Nije to ništa novo ni čudno. Većina takvih hakera, kad ih i optužiš, ima snažnu potporu svojih klanova, frendova i sl. koji ili hackaju s njima ili ne znaju da ovi hackaju. PB je odavno teško smeće od softvera koje probleme najčešće stvara samo legitimnim igračima, a rijetko cheaterima.

Autori hackova su dobri programeri koji na tome zarađuju i uvijek su ispred PB-a, a metode koje koriste su razvili je praktički nemoguće otkriti jer su jako, jako dobre. I na Bug serveru hackera ima redovito nekoliko, a često su uvaženi članovi "društva" i "frendači" te igrači liga i sl.

Šteta je to i šteta je da EA, DICE i slični nisu upotrijebili barem VAC, ako već nisu u stanju napisati anti-cheat dobar kao što je Blizzardov Warden, bog među anti-cheatevima i očito rezultat rda programera koji su osjetno bolji od autora hackova koji u njihovim igrama traju maksimalno par sati.

Hajde nas prosvijetli tko su ti igraci?

Koliko se ja sjecam imali smo ovaj slucaj i na bug-u, kad je jedan igrac koristio neke odredjene stvari nebili otkrio jednog igraca za kojeg je on smatrao da koristi cheat.

Jebes skill kad ga mozes kupit.
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.5.2012 13:49 (Y2K2).
15 godina
Cyber_Freak kaže...
nooir kaže...

http://www.reddit.com/r/battlefield3/comments/t7201/im_a_hacker_and_i_have_some_information_for_the/

Pročitajte taj post molin vas, ja kad vidin sve to, multyplayer mi se ni ne igra... Katastrofa.

Pa cemu cudjenje??U svakoj multyplayer igri ima cheatera,od prvih igrara..

ja igram PES online od PES 6,sad trenutno PES 2012...Prvi sam u Hrvatskoj  i medju top 70 u igri na PC-u..

Neces vjerovati,ali i na PES-u ljudi koriste citove...Naravno ne takve da ti zabije gol sa pola centra i te sheme,nego lag cheat,disconnect cheat..

Mislim kad bi napravili  i super maria online,da bi i tamo nesto izmislili....

Prosle godine kad sam igrao sa ekipom CSS na UNGL ligi gdje se koristi LIBRA anticheat,u 20 meceva uhvatili su preko 60-tak citera (dirty screenshot i demo preview)...Najzalosnije mi je sto smo neke momcadi rasturili,a na kraju je utvrdjeno da su koristili cheat...   :)

Neno pa ti si u svakoj igri prvi, svaka čast jebote. Jel igraš kakvu strategiju ili tako nešto ili samo fps i nogomet? I kako stigneš imati život uz to?

btw što se tiče chitera neam riječi....iz razloga jer je dice napravio tako blesavu i lagano exploit-abilnu igru koja nema pravog killcama, spectatora i recordera. Jadno je da ljudi snimaju montaže sa nožem u ruci i da chiteri trče okolo i nemogući su, ali eto, to se dobro proda, svi igraju, a njih boli rac jer se kupaju u parama. Kao is ve drugo u svijetu, tako i igre i gaming communityi idu u rac polako i sigurno.

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.5.2012 13:38 (fila2208).
14 godina
Danny_HR kaže...

A zašto vas sve toliko frustriraju čiteri?

Mislim, zašto gubit živce oko toga?

mene ne nerviraju citeri koliko oni sto ih prozivaju

noćas mi se LUDUJE, noćas NEMA sna, noćas čašu TORRESA ispijmo do dna!
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

bad company 2 isto ne radi :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Y2K2 kaže...
Tonči kaže...
nooir kaže...

Nije to ništa novo ni čudno. Većina takvih hakera, kad ih i optužiš, ima snažnu potporu svojih klanova, frendova i sl. koji ili hackaju s njima ili ne znaju da ovi hackaju. PB je odavno teško smeće od softvera koje probleme najčešće stvara samo legitimnim igračima, a rijetko cheaterima.

Autori hackova su dobri programeri koji na tome zarađuju i uvijek su ispred PB-a, a metode koje koriste su razvili je praktički nemoguće otkriti jer su jako, jako dobre. I na Bug serveru hackera ima redovito nekoliko, a često su uvaženi članovi "društva" i "frendači" te igrači liga i sl.

Šteta je to i šteta je da EA, DICE i slični nisu upotrijebili barem VAC, ako već nisu u stanju napisati anti-cheat dobar kao što je Blizzardov Warden, bog među anti-cheatevima i očito rezultat rda programera koji su osjetno bolji od autora hackova koji u njihovim igrama traju maksimalno par sati.

Hajde nas prosvijetli tko su ti igraci?

Koliko se ja sjecam imali smo ovaj slucaj i na bug-u, kad je jedan igrac koristio neke odredjene stvari nebili otkrio jednog igraca za kojeg je on smatrao da koristi cheat.

Da, i onda je taj igrač popušio ban na godinu dana jer nije bio dovoljno vješt. Ban je skinut, ali nakon čak 12 mjeseci koliko je trebalo PB-u da se odluči da ipak nije bio cheat... Vražja su to posla, a tko s vragom tikve sadi...

Ja nisam osobito dobar igrač, ali sam uvjeren da je ono što neki izvode redovito i svake runde daleko ispred običnog legalnog igranja.

P.S. Nemam namjeru nikoga direktno prozivati, jer kao što rekoh, vražja su posla i od toga nema koristi, ali ima ih nekoliko s finim SPM-om preko 700 i nekih s preciznošću preko 75%. Na svakoj su mapi debelo ispred svih lista, headshotova imaju koliko i normalnih pogodaka itd. Postoji mala šansa da su to iznimno dobri igrači, ali je beznačajna.

P.P.S. - zarade na cheatovima su ogromne. AA je u jednom trenutku (prema tadašnjoj bazi podataka s foruma) imao preko 80.000 korisnika, a ako samo četvrtina tih kupuje cheat za 30 dolara, to je mjesečni prihod od preko pola milijuna dolara mjesečno.

IP ban ne služi ničemu jer većina ima dinamičke IP adrese koje se mijenjaju svaka 24 sata. PunkBuster je postao prilično smeće. Ozbiljne cheatove ne mogu zaustaviti, a ljude kickaju za gluposti, a kompatibilnost nakon svakog patcha postaje problem.

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.5.2012 14:12 (Tonči).
17 godina
Battlefield 3

Ma da nema varalica valjda bi nam bilo previše dosadno u igri.

0 0 hvala 0
14 godina
fila2208 kaže...
Cyber_Freak kaže...
nooir kaže...

Pa cemu cudjenje??U svakoj multyplayer igri ima cheatera,od prvih igrara..

ja igram PES online od PES 6,sad trenutno PES 2012...Prvi sam u Hrvatskoj  i medju top 70 u igri na PC-u..

Neces vjerovati,ali i na PES-u ljudi koriste citove...Naravno ne takve da ti zabije gol sa pola centra i te sheme,nego lag cheat,disconnect cheat..

Mislim kad bi napravili  i super maria online,da bi i tamo nesto izmislili....

Prosle godine kad sam igrao sa ekipom CSS na UNGL ligi gdje se koristi LIBRA anticheat,u 20 meceva uhvatili su preko 60-tak citera (dirty screenshot i demo preview)...Najzalosnije mi je sto smo neke momcadi rasturili,a na kraju je utvrdjeno da su koristili cheat...   :)

Neno pa ti si u svakoj igri prvi, svaka čast jebote. Jel igraš kakvu strategiju ili tako nešto ili samo fps i nogomet? I kako stigneš imati život uz to?

btw što se tiče chitera neam riječi....iz razloga jer je dice napravio tako blesavu i lagano exploit-abilnu igru koja nema pravog killcama, spectatora i recordera. Jadno je da ljudi snimaju montaže sa nožem u ruci i da chiteri trče okolo i nemogući su, ali eto, to se dobro proda, svi igraju, a njih boli rac jer se kupaju u parama. Kao is ve drugo u svijetu, tako i igre i gaming communityi idu u rac polako i sigurno.

U jelly? {#}

Vi zabranite m320 i rpg on inf i vas sam igrac na serveru. {#}

14 godina
protjeran
Battlefield 3

Ma mene ne sekiraju citeri kada sam na publicu, svejedno je to tamo zajebancija i ako naidem na njega samo izadem, nego me smeta kada se igra war. kao jucer na esl-u. lik je znao svaki put gdje se tko nalazi i nemozes mu nista.

Battlelog: ljudina
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
drahic kaže...

U jelly? {#}

Vi zabranite m320 i rpg on inf i vas sam igrac na serveru. {#}

I ne baš, uživam u igranju i nije mi problem biti i prvi negdje gdje nema nene. :)

šalim se, rekao sam da se radi na tome, još razmišljamo. Malo mi je glupo branit to sve jer je m320 odličan za kampere, ali sa druge strane, ne sjećam se da me itko ubio snjim dosada na serveu ne znam. Bumo vidjeli. A i nije mi interes vas xxx držat na serveru da nas guzite kad sa druge strane smo nas 3-4 na ts. Kad mi malo ojačamo onda smijete doći :)

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo uspio sam se ulogirati na Battlelog i sad pokusavam uc na server ajmo i ostali navalite.

EDIT: FUCKI*G REQUEST TIMED OUT {#}{#}{#}

BFBC2: =XII=HR_Teo BF3: =XII=Teo_HR WoT: =XII=SnowMan_Cro
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.5.2012 14:12 (BAD_BOY01).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Sta je ovo danas s igrom stalno neki errori?

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice