Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.083.137
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
lisnjic kaže...

battlefeild 3 je totalno sranje od igre

1.totalno neoptimizirana igra

2.pach sve gori od gori

3.mape im se razlikuju ko da igras neku drugu zahtjevniju igru pad fps sa 50 na 1 u nekim mapama

4.treba svaki dlc platiti

5.orgin totalno sranje non stop nesto zafrkava

6td..

U kojoj se igri dlc dijeli besplatno?

=XII=SandMan....
17 godina
protjeran

Ti uvijek igraš protiv nekih koji trče bez glave zato je tebi sve fenci i happy.{#}

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

sta je ovo sad na bettlefeild 3 sad sam imo na mapi Gulf of Oman 40 fps sad imam 19 fps neigrivo

lisnjic
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

evo ga zadnji moj nista posebno, ali zadnji sa ovom vrstom muzike :(( silom moram na dubstep....

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
ceco22 kaže...

evo ga zadnji moj nista posebno, ali zadnji sa ovom vrstom muzike :(( silom moram na dubstep....

Hehe, vise ni ti neces na temu Battlefield - gameplay video, soundtracks, montage premalo ljudi ju prati? {#}

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
13 godina
Battlefield 3

Jooj, sto mi ucinise s M240B {#}

Pucam po 3-4 lika, i osim prvog, mislim da ni jedan mekat nije pogodio.

Ovo je s ciljanjem!! Hip fire je jos gori! {#}

Kako sad igrat s ovim LMG-em?

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
ceco22 kaže...

Hehe, vise ni ti neces na temu Battlefield - gameplay video, soundtracks, montage premalo ljudi ju prati? {#}

stavio sam samo sam uredjivao prije prvi post :) 

on topic: sve su puske unistili da je to cudo.... igram trenutno sa m39er snajperom... koji je za k... gadja svugdje samo ne di treba ... doslovce baca metke na sve strane....

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ako ste se ikad pitali kako izgleda profil od no skilled no lifera, a usudio bih se reci mozda cak i najgoreg igraca bacite pogled na ovo {#}

EDIT: I da, patch je laganini banana...vozila su shebali, a igru samo vise priblizili codu. Nije to trebalo bas tako ako se mene pita. Puno je bolje bilo prije patcha, a patch kao patch nije uopce izgleda bio fix za igru nego mod za gameplay..bezveze. Jedino mi je inf only igriv trenutno.
A zvukove kad te pogodi raketa u tenku...mislim stvarno! Na sta oni trose vrijeme, a tolko bitnijih stvari... 

Battlelog ~ UrbanFsk
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.3.2012 5:23 (Sale_ds).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Čuja san da je Saša Matić je najluđi u BF3, igra samo ka recon, 12x optika i uglavnom spota neprijatelje sa mavon - pomaže timu.

[M|C] 7emper_fi
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

lako je sa noob igračima i na ventrilo

15 godina
Y2K2 kaže...
lisnjic kaže...

battlefeild 3 je totalno sranje od igre

1.totalno neoptimizirana igra

2.pach sve gori od gori

3.mape im se razlikuju ko da igras neku drugu zahtjevniju igru pad fps sa 50 na 1 u nekim mapama

4.treba svaki dlc platiti

5.orgin totalno sranje non stop nesto zafrkava

6td..

U kojoj se igri dlc dijeli besplatno?

witcher

League of Legends Nick (WEST): hRay
16 godina
nooir kaže...

Čuja san da je Saša Matić je najluđi u BF3, igra samo ka recon, 12x optika i uglavnom spota neprijatelje sa mavon - pomaže timu.

Da i ja sam čuo da mu je igra "mrak".{#}

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Vi svi koji razumjete prednosti commo rosa dajte molim vas podrzite ovu temu koju sam otvorio tak da DICE vidi procitat(lakajte,komentirajte)!Bit ce nam svima bolje igrat ak to srede kak spada.

1 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Dice,please dont patch any more!

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
kach kaže...

Vi svi koji razumjete prednosti commo rosa dajte molim vas podrzite ovu temu koju sam otvorio tak da DICE vidi procitat(lakajte,komentirajte)!Bit ce nam svima bolje igrat ak to srede kak spada.

Evo, meni nije uopće jasna sva ta strka s CR-om. Mislim da je potpuno nepotreban, jer Q radi svoj posao i više nego dobro. Prije kao squad leader sam mogao samo sa Q označiti objective, sad moram stati, naciljati, držati Q i odabrati naredbu. Sinoć sam zbog toga poginuo par puta.

Možeš li mi jednostavno objasniti koje su to nevjerojatne prednosti koje pruža? Ne pokušavam pokrenuti flame, nego jednostavno, civiliziranu raspravu.

KILL! Have no fear!
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.3.2012 11:58 (animosity_frenzy).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Istina, commo rose je bio praktički neupotrebljiv od početka igre, tako da ga nisam uopće ni koristio, eventualno za "thank you" kad bi mi netko bacio metke nakon sto otrčim 500 krugova oko njega i ispucam mu 200 metaka pred noge..

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
animosity_frenzy kaže...

Kuzim zabrinutost,i ja sam prije pljuvao po CR jer mi nije imalo nikakvog smisla.Ali sam skuzio zapravo kolko je to odlicna stvar sam da se sredi kak spada.

Jer sad se desavaju problemi ak si recimo u metrou i guzva je,ti cim krenes spotat neprijatelja automatski u tom trenutku ako netko naide ispred tebe aktivira nekakv zahtjev.

Naprimjer tvoj lik se pocne derati need ammo,need med kit ,can i offer you healing itd.I to sve se desava protiv tvoje volje jer si zapravo u tom treutku samo htio spotati neprijatelja.

Zbog tog problema non stop cujes spamove na mapi da stalno netko nes treba.Sad pazi ovo kad bi se koristio SAMO CR,onda bi znao tocno da kad netko nes trazi od tebe,da stvarno trazi to.

Znao bi da je svjesno usao u meni od commo rosa i odabrao opciju koja mu treba.Kuzis?Sad to ekipa skroz nesvjesno radi i normalno da svi ignoriraju te naredbe.

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.3.2012 11:46 (kach).
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

zasto sada kad spotam sa soflamom i ciljam tenk a u blizini suparnicki soflam/mav uvijek prvo nacilja na njih a ne tenk koji pratim?

0 0 hvala 0
16 godina
MaxonUniversal kaže...

zasto sada kad spotam sa soflamom i ciljam tenk a u blizini suparnicki soflam/mav uvijek prvo nacilja na njih a ne tenk koji pratim?

Neznam ni sam.

Meni je jučer na Wake Islandu lockalo njihov SOFLAM na hangaru kod  C rađe nego tenk koji je bio bliže meni.

15 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Slash 666 kaže...

Jel zna itko da li se mogu svi statsi resetirati?

Odi koristitit MAV glitch.

Ne kužim u čemu je tvoj problem. Jesam nešto krivo pitao, ili se nepristojno izrazio? 
Ti si se pretpostavljam rodio pametan, zar ne?
Trenutno imam BF3 LE na Origin acc-u, ali zbog nedostatka grafičke kartice nisam u mogućnosti igrati.
Mislio sam pokloniti acc na 2, 3 mjeseca nekome sa ovog foruma, al ti si me svojom pristojnošću i razumijevanjem potpuno odgovorio od toga. 

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
15 godina
animosity_frenzy kaže...
kach kaže...

Evo, meni nije uopće jasna sva ta strka s CR-om. Mislim da je potpuno nepotreban, jer Q radi svoj posao i više nego dobro. Prije kao squad leader sam mogao samo sa Q označiti objective, sad moram stati, naciljati, držati Q i odabrati naredbu. Sinoć sam zbog toga poginuo par puta.

Možeš li mi jednostavno objasniti koje su to nevjerojatne prednosti koje pruža? Ne pokušavam pokrenuti flame, nego jednostavno, civiliziranu raspravu.

Slazem se, mene ovo isto najvise nervira. Prvo sam mislia da sam poludia, gledam A i stiscem Q ko debil, a ono nista, pa sam odusta :)

Cek, sada ako ocu da moji napadaju A recimo, moram gledat na A, drzat Q i odabrat sto? GO, GO, GO, ... ?? Ili nesto drugo?

ptspclan.com | visit us ^^
13 godina
neaktivan
kach kaže...

Kuzim zabrinutost,i ja sam prije pljuvao po CR jer mi nije imalo nikakvog smisla.Ali sam skuzio zapravo kolko je to odlicna stvar sam da se sredi kak spada.

Jer sad se desavaju problemi ak si recimo u metrou i guzva je,ti cim krenes spotat neprijatelja automatski u tom trenutku ako netko naide ispred tebe aktivira nekakv zahtjev.

Naprimjer tvoj lik se pocne derati need ammo,need med kit ,can i offer you healing itd.I to sve se desava protiv tvoje volje jer si zapravo u tom treutku samo htio spotati neprijatelja.

Zbog tog problema non stop cujes spamove na mapi da stalno netko nes treba.Sad pazi ovo kad bi se koristio SAMO CR,onda bi znao tocno da kad netko nes trazi od tebe,da stvarno trazi to.

Znao bi da je svjesno usao u meni od commo rosa i odabrao opciju koja mu treba.Kuzis?Sad to ekipa skroz nesvjesno radi i normalno da svi ignoriraju te naredbe.

Hm, razumijem što želiš reći. Ima to svoje prednosti, ali sad zamisli da svi u tom kaosu na Metrou recimo, prebiru po CR-u. Presmiješno mi je kad promatraš nekoga i onda on iz čista mira stane i počne zjakati u prazno. Kladim se da traži naredbu na CR-u. :-) Vido sam to preko nekoliko puta u ova zadnja 2 dana.

Jedinu svrhu korištenja vidim u naredbama koje nisu usko vezane za kontekst. Recimo, izderati se 'Bail out!' u kritičnom trenutku, 'Repair please', zahvaliti ili sl. Spotanje neprijatelja pomoću CR-a po meni bi bilo stvarno katastrofalno. Mislm da bi u tom slučaju svaki put morao stati i posveti se samo tome. Sami znate šta to znači, staneš na 2 sec -> popiješ metak, barem. Ja znam da bi u tom slučaju prestao sa spotanjem.

Čak i kad bi svu komunikaciju prebacio na CR, to ne znači da ljudi ne bi zloupotrebljavali isti. Siguran sam da bi bilo još gore, jer ih ništa ne bi sprječavalo budući da naredbe nisu vezane za kontekst, već se može urlati bilo šta u bilo kojem trenutku.

Ovo što su u DICE-u napravili do sada je i više nego dovoljno i mislim da bi trebali prestati trošiti resurse na to.

KILL! Have no fear!
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

NE!Spotanje ostaje isto,ali sve ostalo da ide preko CR.Stvari bi se shvacale ozbiljnije kuzis,npr.netko kad bi me onda trazio pickup u tenku znao bi da stvarno treba pickup.Kuzis!

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.3.2012 12:19 (kach).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
sardax kaže...

Slazem se, mene ovo isto najvise nervira. Prvo sam mislia da sam poludia, gledam A i stiscem Q ko debil, a ono nista, pa sam odusta :)

Cek, sada ako ocu da moji napadaju A recimo, moram gledat na A, drzat Q i odabrat sto? GO, GO, GO, ... ?? Ili nesto drugo?

Moraš biti SL, naravno, i onda ti se pojavi na dnu CR-a žuto polje koje moraš odabrati. Zaboravio sam šta piše, select objective ili nešto sl.

KILL! Have no fear!
14 godina
neaktivan
sardax kaže...
animosity_frenzy kaže...
kach kaže...

stisnut Q i povuc mis prema dole tj, odabrat give order XD ili bolje, odi na neki TS server i igraj s ekipom jer ovaj CR ionako nema smisla po meni, samo je gnjavaza s njim

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ponekad mi se cini da moj vojnik ima 5% HP ,a protivnici 300%.

Takodjer u jednoj rundi nisam nista mogao pogoditi sa javelinom. (raketa se zapuca u tlo 1m od tenka koji se ne krece).

Nisam vise super zadovoljan patchom.. :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Igram prkeo party-a uvijek s nekim,ali kad igram solo ocu imat nekakvu normalnu in game komunikaciju u igri.Probaj malo bojektivnije sagledat kompletnu stvar onda ce ti bit jasnije zasto je to dobro.

0 0 hvala 0
15 godina
kach kaže...

Ne znam kako ti se samo da. To iako neko pročita neće uzeti u obzir, zašto, zato što je dice najpametniji. Ne razumijem di je prije bio problem. Idem naredit na zastavicu i naredim i liku da mi baci ammo. On ionako ne baci. Sve što treba je da ikone više flashaju i da upozoravaju kad netko traži pomoć da se to jače čuje. U bf2 nisam dugo igrao da bi pobliže shvatio commo rose moram priznat, ali u bc2 je sve funkcioniralo sa q, lako i jednostavno. Što onda što sam zatražio ammo dok sam naredio zastavicu, ako ga i baci, ammo i heltha nikad dosta.

commo rose u ovakvoj igri je nepotreban, oko kad je manje igrača, ali kad je više, ja se moram skirvat da bi naredio na zastavciu da ne poginem. Velim q je izbacio commo rose iz ikakve uporabe, zašto bi prebirao po izborniku kad samo stisnem q i naredim liku da mi baci ammo, koji ne baci nikad ne baci zato što em ne sluša, em ne čuje jer su glasovi nedovoljno jaki sa obzirom na ostale zvukove (vau onaj zvuk kad te pogodi javelin, sigurno su snimali u tenku kojeg su gađali javelinom da mi dobijemo sound experience  

Neka q bude spot i zastavice i naredbe i sve, a dodatne naredbe kao i dosad thank you i takvo što nek ostane na commo i nek ih malo detaljiziraju: tipa wtf noob are you retarded, move that tank moron, give me ammo brainless f.uck i tako to...

sve je to borba sa vjetrenjačama kach, podržavam te i svaka čast na volji i motivaciji ali shvatit ćeš i ti da je njima bitan novac koji su od nas dobili i sad ih boli qurac, jer pišu po fcb i twitteru i yebe im se.

Ajde danny thumb down mi daj sad.

i btw. super što su i u hc sad stavili vidljivu 2d ikonicu za mine tako su mine neupotrebljive totalno

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.3.2012 12:32 (fila2208).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Samo zelim izbjec fake nardebe/zahtjeve.Veci bi mi gust bio ic pomoc nekom kad stvarno trazi medkit,nego sad kad znam da je mozda upalio taj zahtjev tek tolko na random.

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.3.2012 12:39 (kach).

2 0 hvala 0
15 godina
kach kaže...

Samo zelim izbjec fake nardebe/zahtjeve.Veci bi mi gust bio ic pomoc nekom kad stvarno trazi medkit,nego sad kad znam da je mozda upalio taj zahtjev tek tolko na random.

Pa ne znam za tebe, ali meni nije ni potrebno da mi netko viče, bacam i ammo i hp svima koji su oko mene, jer nikad ne znaš kad zatreba. Prema tome njubovima koji to ne rade, nemaju svijest o drugim igračima kojima mogu pomoći i dobit bodove, njima nema pomoći ni sa commo rose ni sa q, jer moraš ga ubit, uzet mu kit, bacit si hp i oživit ga. Nebi mi bilo prvi put.

Sad sam se sjetio da sam svukupno jednom doživio da se lik sa tenkom vratio po mene, koliko god vikao i yebao mu majke za njim nikad se ne vrati, preko commo rose ili naredbama.

Kach ne treba popravit commo rose, treba obrazovati ljude i naučiti ih da je bf timska igra, a ne cod tdm di se svi natječu da budu mvp.

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.3.2012 12:47 (fila2208).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice