Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.083.085
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

ECM ne bi smio skrenuti iglu ili stinger sa putanje. Razbiti postupak lockanja da, ali ne i skretati putanju dotičnih raketa. Za to služi flare.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
MegaMass 2000 kaže...

ECM ne bi smio skrenuti iglu ili stinger sa putanje. Razbiti postupak lockanja da, ali ne i skretati putanju dotičnih raketa. Za to služi flare.

u stvarnosti da mozda, u igri je sve moguće...

a i da kojim slučajem to promijene ja bih koristio flare duple sa gunnerom... a pošto ja ecm ispucavam prije locka ni ne zamaram se s time uopće... a vidiš možda bi ecm mogao koristit kao flare samo puno korisnije, nema locka i izbjegavanje rakete...

17 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Commo rose je nepotreban kad se sve može raditi na q. Ionako nitko ne koristi valjda osim mene ono thank you kad me ožive i poprave.

Nepotreban je, sve se može sa q radit i spot i sve,  sad drži q pa biraj, dok mi pola ekrana uzme taj qurac poberem metak. Meni osobno nepotrebno i bezvezno.

Da si igrao BF prije BFBC2 imao bi ti smisla i znao bi zašto mi svi ostali želimo normalan i kvalitetan commo rose.

Čudno kako se svi žale na konzolitis za neke potpuno nebitne stvari, a kad je u pitanju nešto ovako korisno i kvalitetno to im ne smeta.

Miceki moji, vama zapravo paše konzoliziranje svega i razvojni timovi to jako dobro znaju.

Sale_ds kaže...

Nije...{#}

...

Moj se post odnosio isključivo na gameplay, naravno da ima još puno bugova za ispravit. Al više se zbilja ne bi trebali bavit "balansiranjem" oružja, dodataka, klasa, vozila itd.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.3.2012 17:37 (Danny_HR).
13 godina
Battlefield 3

E ovako;prvo sam ga popljuvao,no sada hladne glave,nakon sada vec 5 h igranja,mogu izneti zanimljivu cinjenicu koja mene pati!

Ocito nesta nije u redu sa mrezom ili sta vec...

Jucer sam igrao na EU serverima i imao sam katastrofalnih bugova(medu njima isticem BUG-ov server).Krepam onako brzo,bez upozorenja,ili me ekipa jednim tenkovskim plotunom ili raketom iz aviona,razvale u tenku...danas sam skuzio da je ocito LAG u pitanju,iako mi je ping na EU oko 20-30.Takoder ne mogu na servere koji mjenjaju mape(poput BUG-ovog),jednostavno dobijem black screen sa blinkajucim LOADINGOM!

Danas sam derao i EU servere i ostale...

Australski server gdje mi je ping bio uredno oko 380-420,ili neki tamo Japanski,gdje sam u trenutcima imao preko 450,sve tece glatko uz poneko zastajkivanje(tj ponavljanje iste radnje),ali samo oko 3-4 sekunde i to jako rijetko!Uredno mogu ici na servere koji mjenjaju mape,ubijam i bivam ubijem,zvukovi,grafika...ma sve OK-Cak mogu reci da mi je igra punno bolja i ugladenija nego prije!

Gdije tu ima logike,ako mi je PING veci-to bolje???

Prilikom "filtriranja" servera uvjek koristim iste postavke,tako da mislim da nije to problem!

Ima li tko koju pametnu na ovo?

Eh da,zaboravio sam napomenuti da koristim RU verziju(mozda ona bolje leži Azijatima)?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 3

Istina je AN-94 je brutalka,al se treba naviknuti na nju...Heavy Barrel+RDS Kobra+Foregrip= Win combo  {#}

My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.3.2012 19:56 (Cyber_Freak).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

nemoj da bi ko slucajno pomislio na neki iduci patch, pa da jos vise pokvare

Had a dream I was king, I woke up still king

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Koliko bi ljudi imao fps na 1280x1024 sa 6770HD PII x4 965 i 4GB rama

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
andrejcoric kaže...

bilo bi igrivo...

13 godina
neaktivan
ranko091 kaže...
andrejcoric kaže...

bilo bi igrivo...

mislim na high detaljima 

13 godina
neaktivan
andrejcoric kaže...

a to je jos full HD

16 godina
neaktivan
andrejcoric kaže...
ranko091 kaže...
andrejcoric kaže...

bilo bi igrivo...

mislim na high detaljima 

single player ce ti radit na ultra... to znam jer imam sličnu konfiguraciju... a multiplayer igraj na ultra ako ćeš ali kad počnu eksplozije oko tebe , pada fps drastično, pa je bolje neke stvari smanjit...

15 godina
Battlefield 3

ona velika masna fleka od čevapa za ikonu revive-a mi je zgadila Medic-a. I jos veći problem kaj se uopce ne vidis u toj ikoni (ko da sam u smoku) i nemrem lika uopce naci, užas

League of Legends Nick (WEST): hRay
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.3.2012 19:29 (null).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Previše su zaposleni slušanjem plačljivaca kojima neko oružje, vozilo ili dodatak ne pašu pa se ne stignu baviti bugovima.

Slažem se. Malo da nerfaju anti-tenk oružja i nek ostave tako.  {#}

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
15 godina
Danny_HR kaže...

Igrao sam ni tamo ga nisam previše koristio. Izmišljaju toplu vodu i sviraju qurcima, umjesto da ga fino slože da bude funkcionalan i jednostavan. Ovo je sad ok, ali može bolje.

Velim previše korištenjem samo q sve se moglo radit, čemu sad kad su se svi naviknuli idemo sve stavit u commo rose i ko sad spota....kome se da zajebavat da ti uzme vidno polje taj rose. Meni osobno bljak.

Milka30 kaže...

Gdije tu ima logike,ako mi je PING veci-to bolje???

Frende još nisi shvatio princip rada igre. Ja imam 35 ms a ti 400 ping. Ja pucam u tebe, meci koje ti primaš dolaze sa kašnjenjem od 400ms, ti u mene, tvoji meni kasne 35ms. Ti mene ubiješ moji ili nestanu ili fulaju tvoju poziciju trenutnu. Tebi kao ne laga, ide glatko, a zapravo abjuzaš ekipu koja ima dobar ping i prima u ''real time'' tvoje metke...dobro razmisli prije nego pobereš banove sa takvih servera.

Igrao još malo danas...nemogu podnijet ogromnu ikonu za revive nekog jednostavno ne. Pogubio sam osjećaj u svim puškama omiljenim: m16, scar, pkp...

sad sam tražio opet attachmente i to, nešto sam slagao, ali nije to taj feeling. Digli su frajer recoil prvog metka, tako da sad tapkanje i puckanje kao metak po metak brzo stvara prevelik recoil. Bolje je 3-5 metaka pa ga pustit pa opet...ne znam zapravo što je bolje, slabije ubijam, ali svaki kill mi je head skoro a gađam samo trbuh lol

13 godina
Battlefield 3

Jbg, recoil je takav kakav je sada, svima nam je isto - moja se uobičajena taktika ciljanja u jaja tek sada pokazuje u pravom svjetlu {#}

Tread softly because you tread on my dreams.
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Krasni random error.

Nesho je shebano lupni glavom u tipkovnicu Nesho je shebano lupni glavom u tipkovnicu

7 0 hvala 0
15 godina
ElektričnaOvca kaže...

Jbg, recoil je takav kakav je sada, svima nam je isto - moja se uobičajena taktika ciljanja u jaja tek sada pokazuje u pravom svjetlu {#}

Ne, ne, dapače. Sad ubiti puškom zahtjeva neki skill i tako to. Što se mene tiče super je, malo ću opet istraživati i tražiti ''ruku'' :)

14 godina
neaktivan
Hummer kaže...

Krasni random error.

prije par minuta sam bio an serveru i podogio heli sa smawom i onda mi se dogodi upravo to ... nit nisam vidio kako se je heli srušio, već me je odmah izbacilo :(

15 godina
Battlefield 3

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=f7rFGMatKLM

predobar serijal, ima par komada, pogledati, predobro je

btw. m26 i ono ostalo što se možeš imati umjesto m320....jel valja čemu?

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.3.2012 20:48 (fila2208).
Moj PC  
5 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

da li mi se to čini ili je nemoguće sa guided missileom pogodit jet? probavali smo ja i frend jedan na drugome i on me pogodio ali iz jedno 10-og pokušaja..

EDIT: bez flaresa naravno

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.3.2012 20:55 (MV_gamer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

pozdarv imal ko slican problem sve fino radilo i stop odjednom ucvitav mi se igra ali nece uci na server ni na jedan samo stoji joing game

lisnjic
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
lisnjic kaže...

pozdarv imal ko slican problem sve fino radilo i stop odjednom ucvitav mi se igra ali nece uci na server ni na jedan samo stoji joing game

Zna mi se dogoditi više puta. Nekada proradi kad ugasim origin, browser sa battlelog pa pokrenem ponovo. Nekada moram restartirati komp. Ovo mi je prije nije događalo.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Taman se uzivio na BUG-u i bam ode server. grrrrrrrrrrrr

BF3 nick: herdjuro
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

battlefeild 3 je totalno sranje od igre

1.totalno neoptimizirana igra

2.pach sve gori od gori

3.mape im se razlikuju ko da igras neku drugu zahtjevniju igru pad fps sa 50 na 1 u nekim mapama

4.treba svaki dlc platiti

5.orgin totalno sranje non stop nesto zafrkava

6td..

lisnjic
Moj PC  
0 6 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

pa dobro, dlc svaki se placa, to ti je danas normala, origin je los, ali zasto niko ne spominje za steam kakav je bio na pocetku

Had a dream I was king, I woke up still king

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=f7rFGMatKLM

predobar serijal, ima par komada, pogledati, predobro je

btw. m26 i ono ostalo što se možeš imati umjesto m320....jel valja čemu?

m26 i nije nešto ... bolje uzmi m320 ili medic kit

17 godina
neaktivan
Battlefield 3
I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.3.2012 23:31 (Danny_HR).

3 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Daj molim te, rakete od helija ne mogu pogodit avion...nisam stigao probat na drugom heliju ili avionu?

You gotta be kidding me.

Pa oni moraju radit patch za patch čoeče.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Lijepo su sredili zvukove sad. Dobijem RPG u tenk i pomislim da ga je skroz rastavio...

Čini mi se da su malo previše nerfali oklop tenka... :/

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Moj PC  
9 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ili ti malo previše ne znaš igrat. Pogledaj gore šta sam radio.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice