Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.084.662
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

lag na svim serverima lol

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

hehe jucer je kalko sa f35 pokusavao letjeti na wake islandu pa se spusti nisko, nesto izvodi,   pa puca po  pjesadiji avionom sve dok nije dobio headshot sa l96 i to u letu :)

-BiH-slackspace

19 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Meni je isto patch odlican,treba sam ispravit pratece rakete na jetovima jos i par sitnica.Nego ljuti me ovaj commo rose,super je slozen svida mi se sucelje i kak ides ljepo po tom meniju.Ali su onda mogli napravit da se sa q SAMO SPOTA,tek tad bi onda imao smisla cm.

0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Patch, ja, moj komp i Internetz...

Pro:

- sviđaju mi se nove boje i oštrina tekstura

- Stinger/Igla imaju konačno smisla, ali im je range ipak prekratak

- AS-VAL ima veći magazin, tj. opciju extended mag (i recoil i dalje pristojan)

- brži prone i izlazak iz njega

- bolje upravljanje padobranom, i MAV leti brže npr.

- minimap opcije OK, ali pobogu čemu tako velika ikona mrtvih likova koje možeš oživiti (izgled minimape mijenjate s B)

- truba na džipu!!!

Kontra:

- čak i Claymore nestaje nakon smrti

- više kao ENG ne dobijem oznaku da mi netko stavlja C4 na tenk, znači proximity scan nova obaveza u tenku?

- meni je užasno laggalo jučer, kao da mi pola ispucanih metaka nije priznavalo (može biti i net, idući tjedan novi provider, pa možda bude bolje)

- nož je lošiji nego prije, puno lakše me kontriraju već kad krene animacija (a možda opet lagg, pa prestane animacija s moje strane)

- suppressor mi skoro ništa ne valja, a burstam cijelo vrijeme

Treba još više stvari isprobati, ali ukupno gledano je kao da igram ne drugu, ali potpuno drugačiju igru. Jedino HC sniper je kao i prije.

Dodatno, ja ping 30, kontra lik ping oko 270-300ms, ne mogu ga ubiti ni pod razno, a počnem mu pucati u leđa (zapravo on dobije informaciju o meni 9 puta ranije nego ja o njemu, mislim da to dovoljno govori...) On se stigne okrenut i one bursta me (tako meni izgleda, ali on je vjerojatno već bio okrenut prema meni i pucao po meni dok sam ga ja "vidio"). To mi je još gore nego prije. Izgleda da ću morati ići igrati na američke servere da imam podjednaku šansu...

Što se high pinga tiče, ekipa na TS-u je jučer namjerno isprobavala dignut torrent da im ping ode preko 200, i kažu da im je bilo puno lakše ubijat nego s pingom do 50ms.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.3.2012 10:44 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

prije škole sam nabacio jednu i ispala je bolje nego sam ocekivo http://battlelog.battlefield.com/bf3/#!/bf3/battlereport/show/26923786/1/267819056/ {#}

Origin/Battlelog:BumbleBee_HR xfire:optimus122
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
ovajonaj kaže...

hehe jucer je kalko sa f35 pokusavao letjeti na wake islandu pa se spusti nisko, nesto izvodi,   pa puca po  pjesadiji avionom sve dok nije dobio headshot sa l96 i to u letu :)

Sram te bilo, došlo mi je da te ko butchera sa venomom roadkillam{#}.  Prije toga sam imao 12 killova sa F-35 po pješadiji i avionima. Još sam gledao di su snajperi da me nebi skinuli, i vidim tebe pomislim ma on puca negdje tamo neće mene, kad ono dobim headshot.

Kalko1212 ingame
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.3.2012 10:55 (kalko1212).
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Danas sam skinuo BF3 sa Origina ali je na ruskom. Sada nakon ovog novog patcha dali isto ovo skidam kada želim prebacit na engleski ili treba još nešto: http://cjs-cdkeys.com/battlefield-3-origin/bf3lang.html#one

Steam ID: |BOSS|.::MoNaRiZzlA::. xFire ID: josipcod BF3 IGN: MoNaRizZlA
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Zasto uvijek kad se ocu spojit na bug server budu glupe mape,kao sto su siene crossing cq large,metro conquest large,damavand peak cq large,tehran highway cq large.Te mape nisu igrive sa 64 igraca one se igraju sa 32 max.

Zasto Danny ne stavis samo conquest large sa normalnim velikim AIR mapama:

Operation Firestorm,Wake Island ,Gulf of Oman,Strike at Karkand,Sharqi Peninsula,Noshahr Canals,Kharg Island,Caspian Border! Vjeruj mi ak to napravis server ce ti bit pun dan i noc.

Jeste li za da se ostave samo velike Air mape i izbace ove koje nisu igrive na 64 igraca?

14 Da
18 Ne
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.3.2012 11:06 (kach).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ajde može prestanak prepucavanja xXx vs MC? mislim war je jos u nedjelju/ponedjeljak zavrsio, tko je imao sta reci, rekao je to oruzjem. Nista sto se sada kaze, nece uvecati/smanjiti pobjedu/poraz...

Moj PC  
6 0 hvala 2
17 godina
moderator
kach kaže...

Dadek voli gaytro.

15 godina
Battlefield 3

Evo samo par riječi poslije novog pacha. Moje omiljeno oružje PKP pecheneg je sad katastrofa. Hrpa protivnika na Metrou kod stepenica, uspijem ispucati 100 do 150 metaka prije pogibije a ono jedan ,eventualno dva kila. Prije sam uredno počistio cijeli hodnik ili stepenište sa rafalom sa 10 do 15 kilova. Ajde nema sad onih glichera koji su odlazili izvan mape zbog Mav-a. I opet mi se dogodio onaj bug: Igram sa M 39 EMR, poginem , lik me oživi, a moj sniper više nema recoil. Puca ko zračna puška bez trzaja, automatski se napuni nakon 11 ispucanih metaka i tako dok ne pogineš ,a onda sve po starom.

Prvi meč nakon pacha sam upao na samom kraju, nisam nikog ubio, ali ni poginuo, oživio sam četvoricu i imao oko 400 bodova. Kad je počelo odbrojavanje bodova dobio sam još bonus 20 000 bodova ??.

Kendo
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kach kaže...

Zasto uvijek kad se ocu spojit na bug server budu glupe mape,kao sto su siene crossing cq large,metro conquest large,damavand peak cq large,tehran highway cq large.Te mape nisu igrive sa 64 igraca one se igraju sa 32 max.

Operation Firestorm,Wake Island ,Gulf of Oman,Strike at Karkand,Sharqi Peninsula,Noshahr Canals,Kharg Island,Caspian Border! Vjeruj mi ak to napravis server ce ti bit pun dan i noc.

Jeste li za da se ostave samo velike Air mape i izbace ove koje nisu igrive na 64 igraca?

100 različitih ljudi voli 100 različitih kombinacija mapa, upravo zato se na serveru vrte sve i upravo zato na serveru imaš mogućnost glasati koju mapu želiš igrati iduću.

Malo ljudi to koristi ali ako imaš još par frendova koji žele igrati mapu koju i ti želiš vrlo je lako to i postići.

Znači, svaki put kad ti se pojavi opcija za glasanje, glasaj za veliku mapu i to je to.

Statistički se na serveru sve mape vrte otprilike jednako, uz neke male razlike u 1 ili 2%. Možda ti samo uletiš u krivo vrijeme.

Ja sam primjerice jučer odigrao Firestorm, Karkand, Gulf, Seine, Firestorm (2), Bazaar, Highway, Gulf (2), Caspian, Wake i Bazaar (2).

Kao što vidiš, uglavnom su bile velike mape dok sam ja igrao... A zašto? Jer glasam. :)

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
16 godina
Battlefield 3

Neznam dali sam ja lud ili ne vidim neku bitnu razliku u prigušivaču, možda malo veći horizontalni recoil kao što su rekli. Koristio sam prije jako puno G36C sa gripom i suppressorom, te jučer poslje patcha i ne vidim neku bitnu razliku.

Tenkovi jesu oslabljeni. Sad te uz malo truda LAV uništi u T90. Ali tenkovi i dalje rulaju pogotovo ako imaš nekoga tko te repaira. Više nema onoga da tenk stoji na sred ulice bez ikakvog zaklona, po njemu roka 5 rpg-a, a jedan sam iza ga uspije popravljati. Sad s tenkom treba igrati pametno i oprezno. Dobro je na neki način i što je carnister oslabljen jer si do sad s njim mogao ubijati iz prve na 300metara, pa nije bilo razloga za koristiti nešto drugo.

Javelin radi veću štetu nego prije što je dobro jer imaš samo 2 komada na leđim, te zato jer će sad konačno oni s thermalom patiti.

Patch je super jedino me smeta što mi nisu popravili onaj crni loading screen kod promjena mapa, sad mi čak ponekad ne pomaže ni minimiziranje igre.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.3.2012 11:20 (Jack Sparrow).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
M4X kaže...

ali meni nije jasno zašto nemam m27 iar

ni nama nije jasno, cak ni DICE sa kojem sam nonstop u kontaktu se pita zasto bas ti nemas m27 iar ...

back to topic:

patch tu i tamo okej, jos nisam sve isprobao, al sam juce odigrao par mapa, mogu reci par pozitivnihh i par negativnih stvari :

pos:

- imam vise fps-a (konstantno mi na 55 - 70 fps igram na 1980 * 1080 fullhd ULTRA )

- boje i texture su odlicne cak mi se cini da i teheran mapa nije vishe toliko "mrak" na njoj

- stinger/sa gila valjda imaju ponovo smisla

- sa lav/tunguskom nekako brze mi locka

kontra:

- treba vishe repairtoolom varit

- spawn mi se cini da traje sekundu - dvije duze

- nevidim rakete iz helija

i sto je najgore, kako nisu ove NOOB-ove patchali koji jos uvijek neshhhvataju da igraju timski

Ja se vozija jednog lika u jeepu i on je isto bija u jeepu ali US na Kharg islandu.Moj jeep je ima 4 c4 na sebi.I ja ga 9-10 min pratija vozija za njim dok nije u zid udrija ja izlet
15 godina
Battlefield 3

moram priznat da mi se promjene u novom patchu dopadaju! 

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Tenkovi jesu oslabljeni. Sad te uz malo truda LAV uništi u T90. Ali tenkovi i dalje rulaju pogotovo ako imaš nekoga tko te repaira. Više nema onoga da tenk stoji na sred ulice bez ikakvog zaklona, po njemu roka 5 rpg-a, a jedan sam iza ga uspije popravljati. Sad s tenkom treba igrati pametno i oprezno. Dobro je na neki način i što je carnister oslabljen jer si do sad s njim mogao ubijati iz prve na 300metara, pa nije bilo razloga za koristiti nešto drugo.

Javelin radi veću štetu nego prije što je dobro jer imaš samo 2 komada na leđim, te zato jer će sad konačno oni s thermalom patiti.

Pa to nije u redu... :/

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
 te zato jer će sad konačno oni s thermalom patiti.

We will see about that!

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
16 godina
Šef kaže...
Jack Sparrow kaže...

Zašto?

Pa sad če thermal imati i jednu manu, a to je da se nebreš obraniti od javelina. Ako se želiš obraniti oko toga moraš uzeti smoke, ali onda nemaš thermal.

Isto za carnister bolje ubija sad na blizinu, ako želiš na daljinu uzmeš si HMG ili LMG.

Evo jedne runde od jučer. Imao samo smoke, proximity i HMG. Uz dobrog inžinjerca koji me stalno poravljao kad sam bio disejblan može se rulat.

Tko nije njubara u tenku rulat će i bez thermal i carnister.{#}

16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
Šef kaže...
Jack Sparrow kaže...

Zašto?

Pa sad če thermal imati i jednu manu, a to je da se nebreš obraniti od javelina. Ako se želiš obraniti oko toga moraš uzeti smoke, ali onda nemaš thermal.

Isto za carnister bolje ubija sad na blizinu, ako želiš na daljinu uzmeš si HMG ili LMG.

Evo jedne runde od jučer. Imao samo smoke, proximity i HMG. Uz dobrog inžinjerca koji me stalno poravljao kad sam bio disejblan može se rulat.

Tko nije njubara u tenku rulat će i bez thermal i carnister.{#}

Pa nije to u redu jer ja koristim thermal cam i canister shot... :D

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel ima netko lag kod bočnog kretanja lijevo desno kad nišani sa ACOG-om (4X zoom). Kad se stavi obična optika tipa RDS-a ili kobre lag u potpunosti nestaje {#}

I jedno noob pitanje sobzirom da nisam baš vozio avione, kako se s F-35 levitira u zraka na mjestu kao helić {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Šef kaže...

Pa nije to u redu jer ja koristim thermal cam i canister shot... :D

Pa ti neznaš igrati tak da se tebe ne računa.{#}

Snimio sam jučer kako lete Danny i Butcher{#}

17 godina
neaktivan
TomoR kaže...
...

Dodatno, ja ping 30, kontra lik ping oko 270-300ms, ne mogu ga ubiti ni pod razno, a počnem mu pucati u leđa (zapravo on dobije informaciju o meni 9 puta ranije nego ja o njemu, mislim da to dovoljno govori...) On se stigne okrenut i one bursta me (tako meni izgleda, ali on je vjerojatno već bio okrenut prema meni i pucao po meni dok sam ga ja "vidio"). To mi je još gore nego prije. Izgleda da ću morati ići igrati na američke servere da imam podjednaku šansu...

Što se high pinga tiče, ekipa na TS-u je jučer namjerno isprobavala dignut torrent da im ping ode preko 200, i kažu da im je bilo puno lakše ubijat nego s pingom do 50ms.

Ultimativna glupost client side registracije pogodaka. Sve ostalo mogu prožvakati ali kad me svako malo netko ubije dok sam ja već 2 sekunde iza zaklona jednostavno ugasim igru. Obično na par dana...

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
13 godina
protjeran
Battlefield 3
Hile players cannot stand on the MAV to raise themselves to higher platforms, it is still possible to lie prone in order to accomplish the same effect. WTF???
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Da se pohvalim :

http://battlelog.battlefield.com/bf3/#!/bf3/battlereport/show/26928547/1/329563652/

QBB-95 rastura sa Heavy Barrelom

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.3.2012 12:14 (alen177).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

Hehe, bas nemam srece, sva oruzja s kojima sam izgrao su oslabljena {#}

LMG M240B i M249 duplo povecan recoil

Snajper M98B smanjena jacina i povecan pad metka

C4 vise ne postoji poslije respawna.

Tenkovi oslabljeni mozda i vise nego duplo? Jucer sam s dvije granate ubijao druge tenkove.

Oko 4 tenka u 5 minuta.

I onda mi dodje BTR s ledja, i jos k tome imam reactive armor, i unisti me s 4 pogodaka {#}

Ha, nista, ili ucenje novog oruzja, ili prilagodba na promjene {#}

Nego, kako na LMG-ima smanjti recoil? Prije sam to radio tako da sam dodao suppressor, sad vidim da to ne pali.

I sto radi Flash Suppressor?

Znam da kad stavis Suppressor se ne vidis na minimapi tokom pucanja.

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Cyber_Freak kaže...
Hile players cannot stand on the MAV to raise themselves to higher platforms, it is still possible to lie prone in order to accomplish the same effect. WTF???

??????????

daj me nemoj

15 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...

Ma kreteni ubacili su 63749 novih gluposti i problema a 2 od 3 stvari koje su trebali popravit (MAV, random suicide, Havoc) nisu uspijeli... A izgleda da se u diceu neko i sa hackovima igrao pa slucajno u patch injektirao nospread norecoil za stacionarni i mobilni AA koji sad pucaju kao laser cannon
Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.3.2012 12:38 (berto).
15 godina
Battlefield 3

Ne razumijem kako nisu patchali: pucanje i reloadanje, tv raketa raznese heli kad se puca itd.

To je vjerovatno preteško jer treba tražit grešku u kodu...pa gle nećemo to, ali daj samo stavi pingvisibility na on da ekipa vidi ping da ispadne da smo riješili ping.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 3
Ok,aki to za MAW,covjek iz Dice je rekao da ce to ispraviti i da admini banaju i kazne one koji budu maw koristili za penjanje.. Tako da Danny i ostali server admini znaju sta im je ciniti sa maw noobovima...
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Hehe, bas nemam srece, sva oruzja s kojima sam izgrao su oslabljena {#}

LMG M240B i M249 duplo povecan recoil

Snajper M98B smanjena jacina i povecan pad metka

C4 vise ne postoji poslije respawna.

Tenkovi oslabljeni mozda i vise nego duplo? Jucer sam s dvije granate ubijao druge tenkove.

Oko 4 tenka u 5 minuta.

I onda mi dodje BTR s ledja, i jos k tome imam reactive armor, i unisti me s 4 pogodaka {#}

Ha, nista, ili ucenje novog oruzja, ili prilagodba na promjene {#}

Nego, kako na LMG-ima smanjti recoil? Prije sam to radio tako da sam dodao suppressor, sad vidim da to ne pali.

I sto radi Flash Suppressor?

Znam da kad stavis Suppressor se ne vidis na minimapi tokom pucanja.

to je vjerojatno najveca glupost koju su mogli napraviti....a sad kao kenjaju o realnosti, p agdje je to u realnosti moguce XD

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice