- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jesam,ne pomaze
ili probaj resetirati PC meni je pomoglo jednom kad me PB kickao
ili probaj resetirati PC meni je pomoglo jednom kad me PB kickao
Zaboravio si napisati da si prije restarta napravio uninstall svog instaliranog čiteraja koji koristiš
Neki rade!
Utrljajte dobro u guzove jer ako sve prođe ok - uskoro vam dolazim ja, biće analna devastacija:
Ponesi i vazelina.
Evo meni non stop,igra vrh 10min i molim boga da završi partija da mi se upiše šta!Išao sam u ruteru promjenit upnp na disabled ali kad se ruter restarta opet se vrati na on,probao preko Windowsa,skinuo neki program koji to radi ali opet ništa!WTF
Dok ne rješiš upnp nema ti igranja.Neka ti to sredi pružatelj internet usluga.
scout heli,laser,flares,guided.odličan setup a i brenerist sa javelinom je poželjan.
Ova lista se nikad ne updejta?
mene niti nema,među top 20 bi bio sa bodovima.
evo pošto se javilo nekoliko ljudi sa problemima istim kao i ja (imam thomson tg782) u ea supportu su mi rekli da trepa forwardat portove.
tut1 i tut2. nadam se da sam nekome s ovime pomogao a sad da netko i meni pomogne.
Kada otvaram te portove u "Translate to..." tab treba upisati statičku ip adresu, to ne mogu napraviti, u to polje ne da da upišem više od 5 brojeva, pa da li znate koje bi brojeve trebao upisati ondje, jer ip adresa ne stane, stvarno ne znam što pa molim za pomoć
EDIT: ovaj problem imam ako netko nije shvatio..
kad ostavim translate to prazan, i sve to napravim, sa port checkerom sve provjerim ali opet mi portovi nisu otvoreni.. ima još kakvih ideja za otvaranje portova, da li je možda do providera (t-coma)?
ArtificialAiming je napao bazu GGC-a i krao tuđe GUIDove za cheatanje i slanje fake banova, što je naravno rezultiralo baniranjem istih GUID-ova od strane Punkbustera, gdje su nedužni ljudi banirani. Čak su iskoristili GUIDove nekih admina sa ESL-a koji su također banirani.
http://www.artificialaiming.net/forum/general-discussions/56017-unerring-punkbuster-season-3-a.html
Dva tipa su se žalila na Battlelogu, slali appealove GGC-u i PB-u i na kraju su ih odbanirali.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654347841952673/1/
Negdje na 9.toj stranici ima dopis da su odbanirani.
Nevjerovatno mi je to kako se ti cheateri sprdaju sa njima i nitko im ništa ne može.

Ja sam neki dan bacio rucnu bombu na mapi grand bazar rush onaj prvi mcom u onoj sobi i ubio 8 ljudi sa jednom bombom...
OMFG ja sam jučer j*bo!

Ja sam neki dan bacio rucnu bombu na mapi grand bazar rush onaj prvi mcom u onoj sobi i ubio 8 ljudi sa jednom bombom...
ja sam jednom bacio rucnu bombu
A kae to?

majkemi
ja sam jednom bacio rucnu bombu
ja sam jednom dosao dvaput...
i necu vise....

Lažeš provokatoru jedan mućki.

Ups sori mislija san da meni govoriš
Neznam jel ovo iko vec postao prije. Ali evo jucer igram na CBC i slucajno iskljucim browser, i odjednom mi vise nema "Loading..." fora igrao sam jedno 11 runi za redom.