- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Pozdrav ekipa!
Hvala na velikom odazivu na TS,drago mi je da mozemo timski igrat i komunicirat u isto vrijeme.
Isto tako bi molio ekipu da koja vec i dolazi da se ponasa odraslo jer je dosao jedan padobranac i poceo vikat,urlat i podhebavat..
Eto,samo to.
Don´t troll,be mature.
Za one koji jos neznaju,dobrodosli ste na Ts. Ip je 176.31.128.79 no pass.
Kada se spojite na ts,vidjet cete sobu pod imenom BUG Members i pass za sobu je bug
Hvala i vidimo se!

Kako bi mi radila ta igra na ovoj konfiguraciji;
E8400
4GB ram
HD3870
Win7 64bita
Na low. Ja imam istu graficku, 2GB ram-a, ali imam jednu jezgru vise i igram na low 30-40 FPS-a na full HD.
whateva ill flame if i want !!! to je taktičko pozicioniranje u svojoj bazi od početka do kraja partije čekajući da nešto srušiš dok ostatak tima osvaja zastave, a što je još bolje AA je neuništiv tako da niti ne trebaš izači van i popraviti.eto to sam mislio...
ali dobro za tungusku uzmem đihad đip i dopalim ti sa c4 i čao miško razumiješ?eto sad ti je jasno...
Vidim tu neki pisu dosta im cod fanboya sa uletavanjem. 1000 puta mi se dogodila situacija da tim, stoji iza jednog prolaza a suparnicki iza drugog. i nitko ne prolazi nacina kako da prodju dalje. sta da ja sad radim, dodavam se granatama? pa naravno da cu sa Saigom ili Usasom uletiti i razoriti ih....ako poginem pocistit ce moji za mnom, i revivat me.pa netko uvijek mora u svemu preuzeti inicijativu.Jer inace ce cekati kao ovce na klanje iza hebenog prolaza. eto - ti se valjda nazivaju BF takticari.
Vidim tu neki pisu dosta im cod fanboya sa uletavanjem. 1000 puta mi se dogodila situacija da tim, stoji iza jednog prolaza a suparnicki iza drugog. i nitko ne prolazi nacina kako da prodju dalje. sta da ja sad radim, dodavam se granatama? pa naravno da cu sa Saigom ili Usasom uletiti i razoriti ih....ako poginem pocistit ce moji za mnom, i revivat me.pa netko uvijek mora u svemu preuzeti inicijativu.Jer inace ce cekati kao ovce na klanje iza hebenog prolaza. eto - ti se valjda nazivaju BF takticari.
Ne nego ces takticki igrati assaulta i skupljati bodove na healovima i ozivljavanju dok ti se kompici napucavaju i ginu:) Imao sam spm 270 dok sam igrao inzenjera, otkad sam medicinska sestra imam i do 8000 combat bodova po meču tj. do 1000 spm na metrou ili bazaaru.
prodajem battlefield 3 LE EU account korišteni 16 level
nije da se hvalim, al tak se to radi..
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/9621109/1/368442149/
fala d3aDmau5_cro ., dobar gunner na tenku
Pa tako je. U tim situacijama napucavanja iza ugla najcesce assault donese prevagu. Recimo kod ticket halla, moze se suprotna strana pozicionirati najbolje sto moze i rokati ali sta im to vrijedi kad medici ozivljavaju i ovi ce kad tad zginuti.
evo čačkam po dog tagovima i nevjerujem., ovo mora bit neka greška.. lol
Pa tako je. U tim situacijama napucavanja iza ugla najcesce assault donese prevagu. Recimo kod ticket halla, moze se suprotna strana pozicionirati najbolje sto moze i rokati ali sta im to vrijedi kad medici ozivljavaju i ovi ce kad tad zginuti.
nije medic svemoguci - i sam ga dosta igram. Medic je najeksponiraniju u slucaju revivanja. I kad tad ces ih uhvatiti u tome :D A tad pomoz bog XD
svi koji kampiraju u bazi u guski ili aa na kharg islandu neka crknu,mrzim vas.
ja te stvari radim kad vidim da nam razvaljuju avione i tenkove u nasoj bazi,kako nego u AA,ako to pustis nemas sanse za pobjedu,naravno ako to oni ne rade nemam sta trazit u svojoj bazi

svi koji kampiraju u bazi u guski ili aa na kharg islandu neka crknu,mrzim vas.
ja te stvari radim kad vidim da nam razvaljuju avione i tenkove u nasoj bazi,kako nego u AA,ako to pustis nemas sanse za pobjedu,naravno ako to oni ne rade nemam sta trazit u svojoj bazi
polozaj aa je problem na khargu a pogotovo ruski,sa carriera krene do A i vec zuje.na caspianu su odlicno postavljeni kao i firestorm.zanima me b2k,u utorak peglamo.kako ce ici ako je u rotaciji i b2k za ove koji nemaju dlc?

da ni ja se nisam negledao teamworka.A znas ono uzmi recimo sebe jel ti se znalo desit da ides sam odigrat partiju dvije i ne udjes u squad nego ono igras iz dosade,tesko je skupit 16 ili 32 igraca da su svi bas tad nabrijani,neznam me razumijes sta hocu rec,a f2000 je meni totalno u banani,nakon patcha nevalja nista,povecali su mu recoil tako da vise nije sto je bio
bilo bi dobro da nakon nekog vremena razmjeste mcomove i zastave,rasporede na druga mjesta,odmah koda je nova mapa.bas bi bilo fora
da ni ja se nisam negledao teamworka.A znas ono uzmi recimo sebe jel ti se znalo desit da ides sam odigrat partiju dvije i ne udjes u squad nego ono igras iz dosade,tesko je skupit 16 ili 32 igraca da su svi bas tad nabrijani,neznam me razumijes sta hocu rec,a f2000 je meni totalno u banani,nakon patcha nevalja nista,povecali su mu recoil tako da vise nije sto je bio
A dobro kaže lik. Znaju nekad ljudi ući u igru kao da zuje. Znao sam i ja tako par puta. Nisi uopšte uživljen nego igraš samo da igraš xD. Mislim da je to prije problem koncentracije.
sta si stvarno rukovao s njom?kakva je razlika u igri i zapravo,jel slicna ili?
betu su trebali produžiti i više mapa dati da se igra i napravi finalni proizvod,sad će patchirati 6 mjeseci samo zbog roka izdavanja igre.odlično bi bilo da su napravili video tutorijal pri prvom pokretanju tipa zašto ići u squad,što koja klasa radi i što koristi i kako?ovako novi igrači ulete u conquest i "armaju" zastave(jednom tip na caspianu na piše u chatu napiše how to arm C...)jbg.
Znam da cu ja koristit ono sta meni pase, al čisto me zanima vaše mišljenje :D
F2000 ili AEK 971 ili An94
i jeli to 3 bolje od G36C?
Sta vi korsitite?
7 | F2000 |
---|---|
23 | AEK 971 |
4 | AN94 |
8 | G36C |
Sta vi korsitite?
Djecaci, niste jos famas probali. Milina:)
Pa kolko je tih gripova onda :D nisam jos stigo oba isprobat, hvala na informaciji :D
Sta vi korsitite?
ja sam isprobao sve osim onih što dobiš od coop,nekako najlakše je koristit m416,al svatko koristi kako mu paše,po meni je to nekako najbolje pošto brzo reload-a što mi je u x slučajevima bitno i ima dobru preciznost tj. dobar damage evo pogledaj kak to izgleda kod mene u igri,to mi je stari klip malo sam se usavršio :)
za sad imam 7k killova sa njim ostalo oružje koristim isključivo zbog medalja koje sam za 24/50 otvorio uskoro stiže više :)
:
http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/generaL_chet/awards/307554243/pc/