Joj ne kenjaj.
Bejsrejp je sasvim legitimna taktika i brane ga samo frustrirani papci. I mene su bejsrejpali redovito pa ne plačem.
Sve što je u igri moguće napraviti protivničkom timu dozvoljeno je, to je jedino normalno stanje.
BTW - AA je jako učinkovit.
Još najbolje da počnemo braniti GL, RPG na infantry, bejsrejp, claymore i sl... pff
A ima i nešto što se zove abuse i fairplay. Jučer je na neku foru dok sam igrao rush na kharg islandu protivnička ekipa uzela oba aviona. To je isto ok? Gomila servera upozorava na ovakve stvari, no vehicle stealing, no rocket spam, NO BASE RAPE itd... Malo je smiješno da isti ljudi promoviraju teamplay, a s druge strane potiču maksimalno uzurpiranje istoga. Bez kolegijalnosti i poštovanja drugih igrača nema ni teamplaya. Kad npr. popravljam tenk sa suborcem i ako slučajno prije njega uletim u tenk, a on je vozio - izađem van i pustim ga natrag, kad uđem na vozačevo mjesto u jeepu ne odvezem se sam ko zadnji kjeten, ne nabijam si statse, ne abusam stvari koje su border line exploit (tipa c4 na m-com omg!). To je isto dozvoljeno zar ne, a svi (pardon, velika većina) p1zdim0 kad se to dogodi. Moram priznati da i ja ponekad okinem rpg/smaw na pješadiju j**i ga. Totalno noobovski, ali ne radim to tako često. Prije ću zapucat iz puške ili pobjeći prije toga, ali ponekad se ne mogu obuzdati. Pogotovo kad vidim snajperstu tamo negdje u p materini.
Nisam još sasvim siguran kako bih se odredio prema uništavanju aviona na pisti. S jedne strane je totalno gej, a s druge strane protivnički tim ima sasvim dovoljno sredstava da spriječi takvo ponašanje. Trenutno više naginjem na stranu da je rape aviona ok. Uništavanje tenkova s druge strane je ghay budući da ti nikako ne mogu nauditi i ne dobivaju onda šansu da se uopće uključe u borbu.
Uglavnom podupirem mano-a-mano style combat, a ne gej-2-gej.
\m/