Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.071.509
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Danny_HR kaže...

Joj ne kenjaj.
Bejsrejp je sasvim legitimna taktika i brane ga samo frustrirani papci. I mene su bejsrejpali redovito pa ne plačem.

Sve što je u igri moguće napraviti protivničkom timu dozvoljeno je, to je jedino normalno stanje.

BTW - AA je jako učinkovit.

Još najbolje da počnemo braniti GL, RPG na infantry, bejsrejp, claymore i sl... pff

A ima i nešto što se zove abuse i fairplay. Jučer je na neku foru dok sam igrao rush na kharg islandu protivnička ekipa uzela oba aviona. To je isto ok? Gomila servera upozorava na ovakve stvari, no vehicle stealing, no rocket spam, NO BASE RAPE itd... Malo je smiješno da isti ljudi promoviraju teamplay, a s druge strane potiču maksimalno uzurpiranje istoga. Bez kolegijalnosti i poštovanja drugih igrača nema ni teamplaya. Kad npr. popravljam tenk sa suborcem i ako slučajno prije njega uletim u tenk, a on je vozio - izađem van i pustim ga natrag, kad uđem na vozačevo mjesto u jeepu ne odvezem se sam ko zadnji kjeten, ne nabijam si statse, ne abusam stvari koje su border line exploit (tipa c4 na m-com omg!). To je isto dozvoljeno zar ne, a svi (pardon, velika većina) p1zdim0 kad se to dogodi. Moram priznati da i ja ponekad okinem rpg/smaw na pješadiju j**i ga. Totalno noobovski, ali ne radim to tako često. Prije ću zapucat iz puške ili pobjeći prije toga, ali ponekad se ne mogu obuzdati. Pogotovo kad vidim snajperstu tamo negdje u p materini.

Nisam još sasvim siguran kako bih se odredio prema uništavanju aviona na pisti. S jedne strane je totalno gej, a s druge strane protivnički tim ima sasvim dovoljno sredstava da spriječi takvo ponašanje. Trenutno više naginjem na stranu da je rape aviona ok. Uništavanje tenkova s druge strane je ghay budući da ti nikako ne mogu nauditi i ne dobivaju onda šansu da se uopće uključe u borbu.

Uglavnom podupirem mano-a-mano style combat, a ne gej-2-gej.

\m/

KILL! Have no fear!
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 14:11 (animosity_frenzy).
17 godina
Calinjos kaže...

Ajmo kreirati temu BF3 Help,

a ne ovako stvarno krcati sa svime i svacime!

1 str prije napisem post od 100 redova i nitko ne cita, a tice se gameplay-a, 1min poslije vec su 25 postova nekoga kako nekome ne radi i kako mu pomoci...dosta mi je vise iskreno toga (zao mi je ljudi kojima ne radi igra i uvijek pokusavam pomoci do maksimuma, tako da bi uvijek citao tu drugu temu). Ovaj novi patch je svima odmogao vise nego pomogao, stvarno je sramota velika da se takvo nesto dogodilo!

Ako se ovako nastavi presajem pratiti ovu nakrcanu temu koja nema veze sa vezom, svaka cast rijetkima koji opisuju gameplay/novi patch/taktike itd itd...ali ovo nema smisla!

BTW: u petak je u americi black friday i moci cete kupiti igru na gamestop za 40$ (inace 60$).

Imaš već sličnu temu, pa slobodno se tamo nadovežite:

Battlefield 3 Q&A

17 godina
neaktivan
Calinjos kaže...

Da vam podijelim neka iskustva sa oruzjem (uglavnom assault klasa):

G3A3

Ja sam ga taman otklucao par dana prije nerfa, ali nekako sam ostao zadovoljan puskom.

Dosada je DMG bio 34 (ROF i ostalo ne uvodim ovdje u pricu), pa ako su ga smanjili i za 1 (za close range) - treba 1 metak vise da ubijes...

No nekako mi lezi, moras biti dosta precizan sa njime i nauciti kontrolirati recoil, ali u kombinaciji sa IRNV ili 3,4x optics daje najbolje rezultate (+foregrip naravno).

Kada zelim igrati u CQB jednostavno mu dodam silencer ili laser i zabava pocinje.

Nekako je zabavnije igrati sa "tezim" oruzjem, kada nekoga ubijes - dobijes dobar osjecaj zadovoljstva :D

F2000

je dobar, ali ne tako fantastican kao sto svi pricaju, jednostavno nista ti ne moze pomoci u CQB kada neprijatelj pritisne okidac i 50ms prije tebe :)

M320

Sve sam vise poceo koristiti to malo cudo, jedina je fora sto ti izbaci Health pack, tako da nemos pomoci drugima, ali nema boljeg osjecaja jednostavno raznijeti zgradu ili ga ispaliti u ekipu od 4 majmuna na jednom mjestu :)

Konfiguracija sa Smoke grenade je cesto pomogla u osvajnju kljucnih tocaka (recimo Rush u Metro), sibnes dimnu bombu i ako su ti suigraci dovoljno pametni samo pobacaju granate u dim te krenu kroz njega taman prije eksplozije, prolaz zagarantiran.

Cak i vozila slabija od tenka moezs disable-at, sto pomaze u svakom slucaju.

Dakle M320 daje assaultu eksplozivnost :)

M416+IRNV

po meni "standard" oruzje, precizno,mal recoil, dobar ROF, DMG je standard...IRNV je cudo i po meni makar ga koristim treba biti nerfan (recimo da se nakon nerfa kroz njega vidi kao sto je standard kada netko obuce onaj Spec ops cammo na sebe, a dok netko tko ga obuce bi trebao biti totalno ne vidljiv-tj. stopljen sa prirodom. - samo dok puca bi se trebalo po meni jako vidjeti ili tako nesto...)

Koja je vasa omiljena konfiguracija oruzja/gadgeta?

Pozdrav,Calinjos (BF3 ingame: calinjos)
15 godina
animosity_frenzy kaže...
Danny_HR kaže...

Joj ne kenjaj....

.... Još najbolje da počnemo braniti GL, RPG na infantry, bejsrejp, claymore i sl... pff

A ima i nešto što se zove abuse i fairplay. ...

... Uglavnom podupirem mano-a-mano style combat, a ne gej-2-gej.

\m/

Mislim da si ovdje sam sebi nekoliko puta odgovorio. 

Ako ekipa ima mogucnost da sprijeci napad tudjih aviona na njihovu bazu/nosac i da im unisti tenkove/avione, a to ne koristi, nikako ne znaci da bi ti koji napadaju trebali ne napadat avione/tenkove u bazi, odnosno base.rejpat! 

Masu puta mi se dogodilo da punim RPG za pogoditi tenk, a u medjuvremenu mi se sa strane ukaze protivnicka pjesadija, pa necu valjda mijenjat sada oruzje, nego rokaj po njima iz RPG-a :) Par puta sam ih ubio po dva-tri ^^ Ali ako imaju FLAK na sebi, redovito prezive, kao sto ja prezivim masu granata/RPG i slicnih explozivnih naprava a moj kolega iz squada do mene umre. 

Sve ekipe imaju iste mogucnosti, ako nista, igra je super balansirana i ne vidim razloga za whine oko base.rejpa. Ako je CQ i neko te base.rejpa, sorry, kako si to mogao dozvoliti da ti dodju do baze i nedaju ti izaci! Isto tako, kako je i Danny rekao, ekipi je vaznije snipat sa 802893 metara nego da sidi na AA ili cuva bazu =)

ptspclan.com | visit us ^^
17 godina
neaktivan
animosity_frenzy kaže...
...

Ako ti protivnik može uzeti avion, tenk ili bilo što, on to ima puno pravo napraviti.

Upravo zbog debila koji nameću razna pravila ja odlučujem svaki mjesec izdvojiti novac i imati server na kojem nema pravila nego svatko igra kako mu paše.

Jedino pravilo, koje je zapravo no-brainer je da ne smiješ krasti vozila od svog timmejta koji ga popravlja. Ostalo sve ide i mislim da je to jedini ispravan način.

Pucaj po meni s RPG, bacaj kamenje što se mene tiče. Ako se može, dozvoljeno je.

Tolerancija mi nije jača strana, svi drugi griješe a ja sam bez mana.
13 godina
Danny_HR kaže...
animosity_frenzy kaže...
...

Ako ti protivnik može uzeti avion, tenk ili bilo što, on to ima puno pravo napraviti.

Upravo zbog debila koji nameću razna pravila ja odlučujem svaki mjesec izdvojiti novac i imati server na kojem nema pravila nego svatko igra kako mu paše.

Jedino pravilo, koje je zapravo no-brainer je da ne smiješ krasti vozila od svog timmejta koji ga popravlja. Ostalo sve ide i mislim da je to jedini ispravan način.

Pucaj po meni s RPG, bacaj kamenje što se mene tiče. Ako se može, dozvoljeno je.

Tako je! U potpunosti se slazem.

Ako je igra tako napravljena da se nesto moze, zasto ne to i iskoristiti?

Da si u pravom ratu, mislim da bi ti i bio cilj uzeti tudje naoruzanje ako imas priliku.

Ili ispaliti raketu medju hrpu neprijateljske pjesadije.

Ako mozes ti, znaci da mogu i oni, pa nek uzvrate! Ja sam uvijek za :)

I dobro kazes, sve ali u skladu s fair-playem. Ne uzimati svojima vozila, ne raditi team-kill da bi dobio nesto...

Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 14:44 (CyberDemonVZ).
15 godina
protjeran
Battlefield 3

Bas me neke individue podsjetile zasto mi se gadio BC2 - baserape, spawnrape. Cisto gey i od igraca i od developera igre. Cak ni smijurija i poluozbiljna pucacina Team Fortress 2 nema ovakvu debilnu mogucnost. Di ces vise za igru i ekipu na serveru napravit nego ih cekat u bazi da ti se sponaju pol metra od usta cijevi. Gameplay FTW, roll back faking patch..... 

Brutal Truth \m/

0 1 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Aek+ IRNV+grip+silencer ili flash supp.

Mamoebac. ;)

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Imam novi problem, kad odigram rundu i kad treba počet druga, ekran mi je crn i vidim samo kursor miša, el zna neko kak to riješit?

Hvala!

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 15:00 (David87).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tallahasee kaže...

Bas me neke individue podsjetile zasto mi se gadio BC2 - baserape, spawnrape. Cisto gey i od igraca i od developera igre. Cak ni smijurija i poluozbiljna pucacina Team Fortress 2 nema ovakvu debilnu mogucnost. Di ces vise za igru i ekipu na serveru napravit nego ih cekat u bazi da ti se sponaju pol metra od usta cijevi. Gameplay FTW, roll back faking patch..... 

Pa zato imaš više od 10000 servera pa sam siguran da možeš pronaći nekoliko koji će ti pasati.

Tolerancija mi nije jača strana, svi drugi griješe a ja sam bez mana.
14 godina
Calinjos kaže...

Support; M27 IAR + HOLO + Foregrip + Laser Sight (umjesto holo-a znam staviti IRNV kad su neke urbane mape). 

Još uzmem C4 koji mi "obavezan" (zbog njega najviše i igram sa supportom). 

Eh za sada mi je to favorite... Prije u Beti mi je m416 (kao i u bc2) bila daleko najbolja puška (ali dobro, tada smo igrali samo metro + caspian). Sad kad je izišla igra baš mi je falio C4, te mi m416 nije baš pasala za neke veće mape. Onda sam otkrio supporta i M27 IAR. Puška koja je vrlo slična m416 (samo već ima ugrađen heavy barrel te extanded mag - što mi je fantastično). Trenutno igram sa medicom i reconom dok nedobijem service star.

@Danny_HR - Ovo što si gore napiso u vezi bejsrejpa je za arhivu. Na BUG-u igram prvenstveno zbog ekipe i dopušteno basereapa. Nema mi goreg nego kad fixam vozilo pa mi ga netko mazne, ili kad čekam 5-10min da se spawna neko vozilo pa dotrči neki kreten i uzme ga (i to baš mi se događalo na BUG-u sa domaćom ekipom).

Origin/Battlelog: Sapko ///// Steam: Sapko111 ///// Xf: shapina
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 15:07 (Gunner11).
15 godina
protjeran
Danny_HR kaže...

Pa zato imaš više od 10000 servera pa sam siguran da možeš pronaći nekoliko koji će ti pasati.

Puno hvala. Nisam znao da sam mogu odabrati server. {#} Nadam se samo da te nije naljutilo ono gey u recenici.

Brutal Truth \m/
13 godina
neaktivan
Calinjos kaže.... Ovaj novi patch je svima odmogao vise nego pomogao, stvarno je sramota velika da se takvo nesto dogodilo!

slazem se s tobom za ovo prije sto si rekao ali za patch ili engleski jezik sam misljenja da ljudi procitaju koju stranicu i naprave tocno sta treba za taj patch nebi imali problema jer je u 99 posto slucajeva njihova greska i stavljanje nekog filea ili neceg krivo,na kraju se uvijek napravi kad nejde bukvalno nego treba procitat.i samome mi je tako bilo pa na greskama ucim,sad citam

13 godina
neaktivan
sardax kaže...
...

Mislim da si ovdje sam sebi nekoliko puta odgovorio. 

Ako ekipa ima mogucnost da sprijeci napad tudjih aviona na njihovu bazu/nosac i da im unisti tenkove/avione, a to ne koristi, nikako ne znaci da bi ti koji napadaju trebali ne napadat avione/tenkove u bazi, odnosno base.rejpat! 

Masu puta mi se dogodilo da punim RPG za pogoditi tenk, a u medjuvremenu mi se sa strane ukaze protivnicka pjesadija, pa necu valjda mijenjat sada oruzje, nego rokaj po njima iz RPG-a :) Par puta sam ih ubio po dva-tri ^^ Ali ako imaju FLAK na sebi, redovito prezive, kao sto ja prezivim masu granata/RPG i slicnih explozivnih naprava a moj kolega iz squada do mene umre. 

Sve ekipe imaju iste mogucnosti, ako nista, igra je super balansirana i ne vidim razloga za whine oko base.rejpa. Ako je CQ i neko te base.rejpa, sorry, kako si to mogao dozvoliti da ti dodju do baze i nedaju ti izaci! Isto tako, kako je i Danny rekao, ekipi je vaznije snipat sa 802893 metara nego da sidi na AA ili cuva bazu =)

Sve je to lijepo i krasno kad bi bilo idealno. Mnoge stvari ovise o specifičnoj situaciji kao recimo primjer kojega si naveo. Ne znam za tebe i ostale, ali ja igram radi zabave. U 99% slučajeva kad bih mogao birati, izabrao bih balansiran i napet meč nego satiranje nekoga. Jednostavno ne vidim zabavu u tome. Base rape promovira znaš već šta. Nije baš sve tako crno bijelo kad neki kažu: "a šta su dozvolili da ih natjeraju u bazu!?" Često na serverima na početku jedna ekipa ima znatnu brojčanu prednost. Šta onda?

Kako rekoh jedno je gnjaviti nekoga ko ti može uzvratiti ravnopravno, a drugo je šorati protivnika koji je na podu.

Ali dajte mi odgovorite jedno. U igri su i razni glitchevi i exploiti i sl. Po vama je to isto korektno? Ako nije, čemu onda ta nedosljednost? Nedavno su si neki pimpali statse bez da su koristili ikakve hackove, pa se velika većina digla protiv toga. Kako to? I to igra dozvoljava. Znate i koji je stav vlasnika igre u vezi toga.

Jedino tvrdim da malo fairplaya ne može škoditi. Jednostavno p0pizd1m kad mi npr. neki bezobraznik stavi c4 na m-com i onda se sakrije negdje ne radeći ništa u iščekivanju da mini mapa zablinka. uf jednom će mi samo šaka proletiti kroz monitor. :-D

Edit:

Sad sam vidio da je neko spomenuo i teamkill. Igra dozvoljava, čemu onda ljutnja? Pa ja najbolje vozim tenk, to bar svi znaju.

KILL! Have no fear!
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 15:18 (animosity_frenzy).
13 godina
Calinjos kaže...

Support:

-M240B + extended mag. + 4x zoom (ACOG) + bipod (veliki rate of fire i prilicno jak metak, precizan na daljinu (lezanje + bipod), ponekad idem i na snajpere s njim)

-ammo pack

-C4 eksploziv

-specijalizacija: suppressive fire

M240B M240B
Support Support
ACOG ACOG
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 15:26 (CyberDemonVZ).
15 godina
neaktivan
M4p3X kaže...
skipe1994 kaže...

mislim da sam konačno riješio problem sa freeze-anjem igre nakon 20-30 min. nakon što mi je već {#}( Instaliravo sa mnove Windowse, skido ponovno igru, bio na ea supportu 20-ak puta, stavljao nove drivere za grafu, isključivao zvučnu u Biosu) jednostavno rečeno mučio sam se ko pas s tim već 2 tjedna i danas odem igrat malo kad one ne freeza se igro sam 2 h u komadu i onda sam shvatio da mi je bio ugašen xfire, upalim xfire i igra se freeza za 10 min. Kažem ja ok možda je slućajno upalim ja igru opet( sa xfire upaljenim) opet se freeza nakon 5 min.upalim igru bez xfire-a uključenog igra opet radi 1 sat bez ikakvih problema, tako da ako netko ima problem sa crash-anjem igre, a ima xfire to je najvjerovatnije uzrok problemu. Već sam im na supportu {#}  sve po spisku, jer sam bio uvjeren da je do igre kad toliko ljudi ima probleme,a na kraju ljudi ni krivi ni dužni.

ja ga ne koristim, pa mi se svejedno ruši:/  btw, od zadnjeg patcha punkuster me konstantno izbacuje cim uđem u mapu{#}  ima tko jos takvih prolema???:(

Napravi update punkbustera.

=XII=SandMan....
13 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...
M4p3X kaže...
skipe1994 kaže...

mislim da sam konačno riješio problem sa freeze-anjem igre nakon 20-30 min. nakon što mi je već {#}( Instaliravo sa mnove Windowse, skido ponovno igru, bio na ea supportu 20-ak puta, stavljao nove drivere za grafu, isključivao zvučnu u Biosu) jednostavno rečeno mučio sam se ko pas s tim već 2 tjedna i danas odem igrat malo kad one ne freeza se igro sam 2 h u komadu i onda sam shvatio da mi je bio ugašen xfire, upalim xfire i igra se freeza za 10 min. Kažem ja ok možda je slućajno upalim ja igru opet( sa xfire upaljenim) opet se freeza nakon 5 min.upalim igru bez xfire-a uključenog igra opet radi 1 sat bez ikakvih problema, tako da ako netko ima problem sa crash-anjem igre, a ima xfire to je najvjerovatnije uzrok problemu. Već sam im na supportu {#}  sve po spisku, jer sam bio uvjeren da je do igre kad toliko ljudi ima probleme,a na kraju ljudi ni krivi ni dužni.

ja ga ne koristim, pa mi se svejedno ruši:/  btw, od zadnjeg patcha punkuster me konstantno izbacuje cim uđem u mapu{#}  ima tko jos takvih prolema???:(

Napravi update punkbustera.

ljubim ruke{#}  probat cu kad dodem doma:))

http://youtu.be/VPf8BR7YYkw
17 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Calinjos kaže...

Support:

-M240B + extended mag. + 4x zoom (ACOG) + bipod (veliki rate of fire i prilicno jak metak, precizan na daljinu (lezanje + bipod), ponekad idem i na snajpere s njim)

-ammo pack

-C4 eksploziv

-specijalizacija: suppressive fire

Vidim dosta je vas support ovdje, a zasto onda ne bacate ammo pack-ove svako malo {#}{#}

Salim se naravno , ali jako cesto moram bacati kamenje na neprijatelja, a mogli bi i pracku uvesti kada nabijes na COOP-u 1.500.000 bodova :)

13 godina
Calinjos kaže...

Vidim dosta je vas support ovdje, a zasto onda ne bacate ammo pack-ove svako malo {#}{#}

Salim se naravno , ali jako cesto moram bacati kamenje na neprijatelja, a mogli bi i pracku uvesti kada nabijes na COOP-u 1.500.000 bodova :)

Kao sto sam vec ovdje rekao, izgleda da ja ne spadam pod te. Pogledaj sliku {#}

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ako ne voliš C4 na mcommu onda ti vjerojatno ni ja nisam previše drag.{#}

Nije da ne radim niš tada, rokam normalno okolo ekipu i dostavljam ammo packove. Kad vidim da netko spotan prilazi mcomu ili se mcom arma samo aktiviram C4.

Nisam neka camper njubara. Štoviše većinom na supprotu imam neka mala oružja jer mi daju veću mobilnost (ona zajednička svim klasama) rađe nego da teglim one teške strojnice kojima treba pol sata dok ih lik podigne.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

danas od 13 do 15 h na bug serveru sami debili iz mog tima...neznaju tenkove uništavat jedino moj squad i par pilota je igralo ovo ostalo pokretne mete...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. /Posredujem sponsoring klanovima!
16 godina
odjavljen
Battlefield 3

AA je sasvim u redu. Nema tog aviona koji će letjeti nebom dok sam ja na AA-u :) Pitajte Pirata :;) {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
TomoR kaže...
Berkut kaže...
Berkut kaže...

Pozz ekipi....
Imam problem od kad sam skinuo patch....do tad je igra radila normalno

Udjem u igru i dok prtljam po menijima (ono biram klase i oružja ma koliko dugo niš se ne dogadja)

al čim udjem u igru za 30-45 sec mi se igra smrzne( a do tad je bilo sve normalno),pa nekad ne mogu ni izać iz igre,nego moram

ugasiti komp na onom prekidaču na stražmjoj strani kante...

HELP.....

Može help....??

Možda bi ti netko mogao pomoći da nam ispišeš komponente (svakako koji PSU imaš), drivere, koju verziju Windowsa... Da li je računalo clockano, koliko je staro, zadnji put ispuhano? Temperature grafičke/procesora?

Osim toga, ako ti se komp smrzne, nego samo držiš gumb za paljenje stisnutim 4 sekunde i trebalo bi se ugasiti (osim ako si mijenjao postavke u BIOS-u).

Proc je I5-2500K

Grafa XFX-6870

4gb memorije

Win 7 profesional 32 bitni

Driveri od grafe su zadnji koje sam mogao skinuti,komp je nadogradjen prije 4 tjedna i tad je ispuhan i očišćen i igrao sam BF3 bez problema do

ovog patch-a bez smrzavanja,crnih ekrana i sl...

Ništa nije OC i temp je normalna..

I primjetio sam danas ujutro da kad udjem na prazan server,da se ne smrzava,nego jednostavno piše da čekam min 4 igrača i mogu skakati u mjestu ili u nekom vozilu i onda se ne smrzava..

jedino kad udjem u neki server gdje im ljudi,onda ide smrzavanje nakon početka igre ,dok biram oružja ,opremu i recimo spektiram(ono plavi mi ekran,al

vidim ekipu ispod kako igra onda ne) ...????

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

zasto meni sad skida 8.5 gb ?

0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

gdje se moze vidjeti u battlelogu jacina neke odredene puske ili vozila?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Vash kaže...

Ako ne voliš C4 na mcommu onda ti vjerojatno ni ja nisam previše drag.{#}

Nije da ne radim niš tada, rokam normalno okolo ekipu i dostavljam ammo packove. Kad vidim da netko spotan prilazi mcomu ili se mcom arma samo aktiviram C4.

Nisam neka camper njubara. Štoviše većinom na supprotu imam neka mala oružja jer mi daju veću mobilnost (ona zajednička svim klasama) rađe nego da teglim one teške strojnice kojima treba pol sata dok ih lik podigne.

Možeš li ikako 'maknuti' c4 sa m-coma? Mislim da ne, dakle po meni se radi o čistom abuse-u. Kolko znam nema countera za c4 na objectivu. Zamisli da možeš stavljati c4 na spawn point u bazi. Ovo je po meni isto. Moraš igrati za objective isto kao što se moraš spawnati.

Vrlo ružno od tebe što to radiš. :-)

KILL! Have no fear!
17 godina
Battlefield 3

Black screen moje rješenje:

1. U registry-u gledati ostao li je koji ključ da ima ru_RU nastavak te ga promijeniti u en_US

2. U direktoriju gdje je BF3 instaliran, također pogledati ima li koja datoteka da je uz en_US.*, meni su bile 2 ruske te dok ih nisam maknuo, imao sam i dalje crni ekran. Nakon što sam ih obrisao, sve mi uredno radi.

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
Battlefield 3

kaki su to igraci na bagovom serveru.?{#} 

{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
animosity_frenzy kaže...

Možeš li ikako 'maknuti' c4 sa m-coma? Mislim da ne, dakle po meni se radi o čistom abuse-u. Kolko znam nema countera za c4 na objectivu. Zamisli da možeš stavljati c4 na spawn point u bazi. Ovo je po meni isto. Moraš igrati za objective isto kao što se moraš spawnati.

Vrlo ružno od tebe što to radiš. :-)

Baciš bombu/320/RPG i uništiš C4. Ak se ne varam dođeš do C4 i s reload tipkom ga jednostavno deaktiviraš i uzmeš. Ili ako slučajno netko ubije onoga tko ga je postavio, C4 nestane. Ima C4 i više nego dovoljno countera.

K tome da bi te ubio prije nego aktiviraš M-COM mora cijelo vrijeme pratiti što se događa kraj m-coma. Ne vidim razliku između toga i kempanja sa strojnicom. A ako te ubije tek nekon što si aktivirao m-com nemaš baš nekog prevelikog opravdanja jer si imao šansu provjeriti dal ima postavjenog eksploziva oko tebe.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
17 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Calinjos kaže...

Kao sto sam vec ovdje rekao, izgleda da ja ne spadam pod te. Pogledaj sliku {#}

Dada, to je fotošopirano, inace je 27 bullets supplied :)

PS sala mala, svaka cast!

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice