Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.071.504
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Battlefield 3

Meni je isto F2000 jedna od boljih puškica. Baš je svestrana.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 11:16 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Battlefield 3

ja sam si dosta toga otkljucao ali idem redom... kad sve otkljucam za pojedinu pusku tek onda prelazim na drugu iako od tih daljnjih unlockova ne koristim nis

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
neaktivan
Ti si još luđi od mene, ja idem samo do zvjezdice. :)
Tolerancija mi nije jača strana, svi drugi griješe a ja sam bez mana.
16 godina
odjavljen

iskreno, i najbolje su mi te prve puskice... pogotovo na support klasi.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
Danny_HR kaže...
Zato trebaš imat nekoga tko će navlačit protivnika do tebe. BF je timska igra i tako se treba igrati.

Ako si unutra napiši u chat da ti piloti navlače protivnika kad im je na repu.

hehe, kako mi se sada na ovo sarkazam baca :)

Pisano, malim VELIKIM i ruznim rijecima, ne pali, pogotovo spotanje aviona. 

Ali mozda jednom kad upadnem na BUG server bude likova koji ce i poslusati...

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja uvijek molim i prosim da ekipa spota.

Onda nekih 5 minuta to rade, pa opet zaborave, a ja natrčim na neprijateljski tenk ili hamvi nasred ulice jer ne očekujem da može tako lijepo stajati na otvorenom, a da ga nitko ne spota.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

A meni je ostalo, BC2 sam igrao ka recon, i non stop spotao, i sada s cim god trcim spotam :)

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ma najgore je to što izgleda da ekipa uopće ne gleda minimapu.

Trčim negdje, padnem, kad sekundu kasnije eto mog lika natrči na isti način, a lijepo može vidjeti lubanju i vidjeti da je to mjesto opasno. Može probati opreznije prići, ili zaobići pa prići nekom drugom rutom.

Ili idem protrčati kroz vrata, a samnom se guraju još 2 il 3 lika i naravno sve nas pokosi jedan rafal. Umjesto da puste mene koji sam prvi da probam proć pa da vidimo da li je neprijatelj s druge strane, ne oni svi zamnom i izginemo ko budale.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vash kaže...

Trčim negdje, padnem, kad sekundu kasnije eto mog lika natrči na isti način, a lijepo može vidjeti lubanju i vidjeti da je to mjesto opasno. Može probati opreznije prići, ili zaobići pa prići nekom drugom rutom.

Ili idem protrčati kroz vrata, a samnom se guraju još 2 il 3 lika i naravno sve nas pokosi jedan rafal. Umjesto da puste mene koji sam prvi da probam proć pa da vidimo da li je neprijatelj s druge strane, ne oni svi zamnom i izginemo ko budale.

Tipičan COD stil igre, rush 2 win, a za BF3 treba malo i mozak upotrijebiti

Win Osama in hide and seek
17 godina
neaktivan
Vash kaže...

Ja svako malo bacim pogled na minimapu i ta lubanja mi se nimalo ne sviđa. Bilo bi bolje da uvedu nekakav drugačiji znak za mrtvog suborca. Lubanja je prevelika i minimapa zbog nje zna biti jako nepregledna.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
14 godina
neaktivan
skank666 kaže...

iskreno, i najbolje su mi te prve puskice... pogotovo na support klasi.

AK-74M je gun za prave mačo ratnike {#} a ne te falus looking puškice...nemaš pojima jel bi pucao iz nje ili se igrao s njom {#}

dado1410 / Zero|d4d0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

covjece spojit se na Bug server je umjece svaki put kad hoce zaigrat sa domacom ekipicom cekam po 15minuta da bi se spojio... {#}

Danijel Crkvenac
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

mislim da sam konačno riješio problem sa freeze-anjem igre nakon 20-30 min. nakon što mi je već {#}( Instaliravo sa mnove Windowse, skido ponovno igru, bio na ea supportu 20-ak puta, stavljao nove drivere za grafu, isključivao zvučnu u Biosu) jednostavno rečeno mučio sam se ko pas s tim već 2 tjedna i danas odem igrat malo kad one ne freeza se igro sam 2 h u komadu i onda sam shvatio da mi je bio ugašen xfire, upalim xfire i igra se freeza za 10 min. Kažem ja ok možda je slućajno upalim ja igru opet( sa xfire upaljenim) opet se freeza nakon 5 min.upalim igru bez xfire-a uključenog igra opet radi 1 sat bez ikakvih problema, tako da ako netko ima problem sa crash-anjem igre, a ima xfire to je najvjerovatnije uzrok problemu. Već sam im na supportu {#}  sve po spisku, jer sam bio uvjeren da je do igre kad toliko ljudi ima probleme,a na kraju ljudi ni krivi ni dužni.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Ima li još koga tko smatra idiotarijom smanjivanje dmg-a protuavionskog pješačkog naoružanja u zadnjem patchu??

Presmiješno...

Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Latz kaže...

Ima li još koga tko smatra idiotarijom smanjivanje dmg-a protuavionskog pješačkog naoružanja u zadnjem patchu??

Presmiješno...

Pa vjerojatno svi osim raznih "rapera"... (hint: Danny {#})

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 12:38 (eevek).
15 godina
Latz kaže...

Presmiješno...

ja :) ajde s avionom je jos donekle ok za pobjeci, ali s helicem imam osjecaj da me targetira na spawnu vec :) kukate jer nemate team play, dozivio sam na mapama kada ekipa igra timski i postavi AA i soflam obranu da ne mogu izaci iz baze s helijem... ja sam da se soflam JAKO snerfma jer kud me kupi automatski (ne treba intervenciju igraca) tu mi kada me zaloka nista ne pomaze, dovoljno da jedan tenk na mapi ima navodece rakete i ja sam bye bye...

13 godina
neaktivan
smiglcro kaže...
Latz kaže...

Presmiješno...

ja :) ajde s avionom je jos donekle ok za pobjeci, ali s helicem imam osjecaj da me targetira na spawnu vec :) kukate jer nemate team play, dozivio sam na mapama kada ekipa igra timski i postavi AA i soflam obranu da ne mogu izaci iz baze s helijem... ja sam da se soflam JAKO snerfma jer kud me kupi automatski (ne treba intervenciju igraca) tu mi kada me zaloka nista ne pomaze, dovoljno da jedan tenk na mapi ima navodece rakete i ja sam bye bye...

kako bi bilo ljepo igrat tako timski i te zamisli pretvarat u stvarnost,da se bar mogu cut sa svih 15 pa smisljat taktiku i to,bas fora.da nemozes bit rambo i da hoces

17 godina
Battlefield 3

kharg island u rush modu kad si defender.... jedan softlam postavljen gdje treba...par javelina i ljudi se iskrcati ne mogu nit heli moze prici nit avion... to se samo jednom desilo otkako igram bf3 i vise nikad... il neko nema softlam ili nema supporta da nam donosi municiju nama koji imamo javeline...

-BiH-slackspace

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kome fali timpleja nek si nađe ekipu i nek igra s njima. Nije to tak teško.
Uostalom, imate mumble, odite tamo i napravite si sobu samo za svoj skvad. Ne morate bit svi u istom kanalu.

Pa i moja ekipa, u kojoj su si svi međusobno dobri, se po potrebi i željama dijeli u kanale.
Tolerancija mi nije jača strana, svi drugi griješe a ja sam bez mana.
13 godina
neaktivan
skipe1994 kaže...

mislim da sam konačno riješio problem sa freeze-anjem igre nakon 20-30 min. nakon što mi je već {#}( Instaliravo sa mnove Windowse, skido ponovno igru, bio na ea supportu 20-ak puta, stavljao nove drivere za grafu, isključivao zvučnu u Biosu) jednostavno rečeno mučio sam se ko pas s tim već 2 tjedna i danas odem igrat malo kad one ne freeza se igro sam 2 h u komadu i onda sam shvatio da mi je bio ugašen xfire, upalim xfire i igra se freeza za 10 min. Kažem ja ok možda je slućajno upalim ja igru opet( sa xfire upaljenim) opet se freeza nakon 5 min.upalim igru bez xfire-a uključenog igra opet radi 1 sat bez ikakvih problema, tako da ako netko ima problem sa crash-anjem igre, a ima xfire to je najvjerovatnije uzrok problemu. Već sam im na supportu {#}  sve po spisku, jer sam bio uvjeren da je do igre kad toliko ljudi ima probleme,a na kraju ljudi ni krivi ni dužni.

ja ga ne koristim, pa mi se svejedno ruši:/  btw, od zadnjeg patcha punkuster me konstantno izbacuje cim uđem u mapu{#}  ima tko jos takvih prolema???:(

http://youtu.be/VPf8BR7YYkw
16 godina
neaktivan
skipe1994 kaže...

E,da se ne spama po ovoj temi vidio bi to riješenje već odavno.... {#}

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Da vam podijelim neka iskustva sa oruzjem (uglavnom assault klasa):

G3A3

Ja sam ga taman otklucao par dana prije nerfa, ali nekako sam ostao zadovoljan puskom.

Dosada je DMG bio 34 (ROF i ostalo ne uvodim ovdje u pricu), pa ako su ga smanjili i za 1 (za close range) - treba 1 metak vise da ubijes...

No nekako mi lezi, moras biti dosta precizan sa njime i nauciti kontrolirati recoil, ali u kombinaciji sa IRNV ili 3,4x optics daje najbolje rezultate (+foregrip naravno).

Kada zelim igrati u CQB jednostavno mu dodam silencer ili laser i zabava pocinje.

Nekako je zabavnije igrati sa "tezim" oruzjem, kada nekoga ubijes - dobijes dobar osjecaj zadovoljstva :D

F2000

je dobar, ali ne tako fantastican kao sto svi pricaju, jednostavno nista ti ne moze pomoci u CQB kada neprijatelj pritisne okidac i 50ms prije tebe :)

M320

Sve sam vise poceo koristiti to malo cudo, jedina je fora sto ti izbaci Health pack, tako da nemos pomoci drugima, ali nema boljeg osjecaja jednostavno raznijeti zgradu ili ga ispaliti u ekipu od 4 majmuna na jednom mjestu :)

Konfiguracija sa Smoke grenade je cesto pomogla u osvajnju kljucnih tocaka (recimo Rush u Metro), sibnes dimnu bombu i ako su ti suigraci dovoljno pametni samo pobacaju granate u dim te krenu kroz njega taman prije eksplozije, prolaz zagarantiran.

Cak i vozila slabija od tenka moezs disable-at, sto pomaze u svakom slucaju.

Dakle M320 daje assaultu eksplozivnost :)

M416+IRNV

po meni "standard" oruzje, precizno,mal recoil, dobar ROF, DMG je standard...IRNV je cudo i po meni makar ga koristim treba biti nerfan (recimo da se nakon nerfa kroz njega vidi kao sto je standard kada netko obuce onaj Spec ops cammo na sebe, a dok netko tko ga obuce bi trebao biti totalno ne vidljiv-tj. stopljen sa prirodom. - samo dok puca bi se trebalo po meni jako vidjeti ili tako nesto...)

Koja je vasa omiljena konfiguracija oruzja/gadgeta?

Pozdrav,Calinjos (BF3 ingame: calinjos)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Stvarno nije potrebna ekipa u BF3, nemam nijednog frenda koji igra BF3 niti znam ljude na forumu pa i vecinom nisam u squadu. Svejedno sam solidan igrac i uzivam u svakoj partiji, bez obzira kaj nemam ekipu. Mislim da se po tom pitanju zali samo ekipa koju se pretjerano rejpa, pa nalaze izlike u neimanju squada.

Kad biram klasu igram s tom klasom kako je zamisljeno, ne vucaram se ko kreten s inzenjerom niti ne cucim u grmlju, nego postavljam mine/repairam/lockam one iritantne helice i avione da ih barem malo ometem.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 13:28 (dedaa).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
smiglcro kaže...
Latz kaže...

Presmiješno...

pa problem je što i ekipa koja igra s tobom (u ovom slučaju) ne igra timski - jer bi morali kršiti AA da bi njihovi avioni mogli raditi svoj posao -- isto kako bi snajperi (po meni) primarno morali čistiti protivničke, a ne trgati se za svaki kill nekog tipa na drugom kraju mape koji bas slučajno protrčava - spotaj i koncentriraj se na skidanje protivničkih snajpera...

Ali glupo mi je kad bi vec i jedan dobar pogodak s tim oružjima (ne mislim kontakt jer ta municija - rakete naravno - detoniraju na proximity senzor) već toliko oštetila avion da bi bio disablean, a u HCu već to nije bio slučaj... a sad s smanjenjem valjda jos i cesce

ak nista drugo bar su topove na avionima pojačali jer je isto bilo presmiješnih slučajeva sa pogotcima pješaka 20mm topom (i što je najbolje ne jednim) gdje ovaj odšeće ....

14 godina
Berkut kaže...

Pozz ekipi....
Imam problem od kad sam skinuo patch....do tad je igra radila normalno

Udjem u igru i dok prtljam po menijima (ono biram klase i oružja ma koliko dugo niš se ne dogadja)

al čim udjem u igru za 30-45 sec mi se igra smrzne( a do tad je bilo sve normalno),pa nekad ne mogu ni izać iz igre,nego moram

ugasiti komp na onom prekidaču na stražmjoj strani kante...

HELP.....

Može help....??

17 godina

tebi kao da je graficka clockana...

i dok krene opterecenje procesora graficke znaci kad pocnes igrati ono smrzne....

jesi li ista clockao na racunaru? procesor, memoriju, graficku?

-BiH-slackspace
17 godina
Berkut kaže...
Berkut kaže...

Pozz ekipi....

Udjem u igru i dok prtljam po menijima (ono biram klase i oružja ma koliko dugo niš se ne dogadja)

al čim udjem u igru za 30-45 sec mi se igra smrzne( a do tad je bilo sve normalno),pa nekad ne mogu ni izać iz igre,nego moram

HELP.....

Može help....??

Možda bi ti netko mogao pomoći da nam ispišeš komponente (svakako koji PSU imaš), drivere, koju verziju Windowsa... Da li je računalo clockano, koliko je staro, zadnji put ispuhano? Temperature grafičke/procesora?

Osim toga, ako ti se komp smrzne, nego samo držiš gumb za paljenje stisnutim 4 sekunde i trebalo bi se ugasiti (osim ako si mijenjao postavke u BIOS-u).

17 godina
neaktivan
Berkut kaže...
Berkut kaže...

Pozz ekipi....

HELP.....

Može help....??

Da li ti je sta OC?

13 godina
Battlefield 3

što se mene tiće poslje ovog jućerašnjeg peća mi se još gore spaja na servere., juće je bilo prvi put black screen a kasnije u redu. danas katastrofa; disconected from EA server, ili jednostavno stane na loadiranju mape. fuj

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ajmo kreirati temu BF3 Help,

a ne ovako stvarno krcati sa svime i svacime!

1 str prije napisem post od 100 redova i nitko ne cita, a tice se gameplay-a, 1min poslije vec su 25 postova nekoga kako nekome ne radi i kako mu pomoci...dosta mi je vise iskreno toga (zao mi je ljudi kojima ne radi igra i uvijek pokusavam pomoci do maksimuma, tako da bi uvijek citao tu drugu temu). Ovaj novi patch je svima odmogao vise nego pomogao, stvarno je sramota velika da se takvo nesto dogodilo!

Ako se ovako nastavi presajem pratiti ovu nakrcanu temu koja nema veze sa vezom, svaka cast rijetkima koji opisuju gameplay/novi patch/taktike itd itd...ali ovo nema smisla!

BTW: u petak je u americi black friday i moci cete kupiti igru na gamestop za 40$ (inace 60$).

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 14:06 (Calinjos).
Moj PC  
7 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice