Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.072.728
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Može molim vas pomoć na serveru, da se napuni.

DICE je sa zadnjim patchem malo ograničio uređivanje config fajlova, zapravo otežao start servera, ali to znači da će kad ga uspješno pokrenemo lakše bit pun cijelo vrijeme. :)

Čekam.
Thx.
Tolerancija mi nije jača strana, svi drugi griješe a ja sam bez mana.
15 godina
Danny_HR kaže...
Može molim vas pomoć na serveru, da se napuni.

DICE je sa zadnjim patchem malo ograničio uređivanje config fajlova, zapravo otežao start servera, ali to znači da će kad ga uspješno pokrenemo lakše bit pun cijelo vrijeme. :)

Čekam.
Thx.

morati cu si dignuti TW na poslu da ti mogu pomagati da se napuni server od kuce :)

17 godina
neaktivan
Tak to i ja radim. :)
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo nekako smo uspjeli unatoč strožim uvjetima.

Hvala igračima pod imenima Iwan77777Cro i WarpigCro, koji su bili dovoljno ustrajni jutros, ali i jednom slovaku imena I_v_a_n_7_x koji je također čekao da se napuni. :) 

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 10:00 (Danny_HR).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
skank666 kaže...

spawn je ku*ac... sinoc me 3-4 puta spawnalo ispred/usred neprijateljske grupe... :/

Na kojoj mapi se to dogodilo? Npr. Seine Crossing je najproblematičnija mapa što se tiče spawna jer je prepuna nekakvih sobica koje su ujedno i spawn pointi, a i ekipa zasjedari na svakom ćošku. Sinoć sam se na Teheran Highway-u jednom prilikom spawnao toliko daleko od zastavice koju sam odabrao da sam bio bliže susjednoj nego toj. Kad sam pogledao kasnije, bilo je to opravdano jer je sve vrvilo od neprijatelja. To prije nisam primjećivao. Opet ponavljam da jučer nisam doživio niti jedan spawn death. Do jučer po mojoj slobodnoj procjeni je udio spawn deatha u ukupnom zbroju je bio nekih 10-20%. Reći ću još da uglavnom igram otvorene mape, pa je vjerojatno i to utjecalo.

KILL! Have no fear!
16 godina
odjavljen

metro mapa i, mislim, grand bazzar ali nisam siguran za ovu drugu... uglavnom na 2 mape mi se to desilo.

e, kako su se oni popeli na tehran highway na one gornje ceste tj nadvoznjake?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
neaktivan
Na onom malom vragu za spotanje. Staneš na to i netko te otpelja.
17 godina
Danny_HR kaže...
Na onom malom vragu za spotanje. Staneš na to i netko te otpelja.

Jup, na MAV-u te netko otfura, evo i video:

BTW, probao sam sam sebe voziti na MAV-u, nekako sam uspio skočiti na njega, ali ne da mi. Čim ga pokrenem odmah sam opet na zemlji. Šteta.

17 godina
neaktivan
LOL to bi bilo brutalno.
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

To je najnjubarskija taktika ikad, trebali bi to patchirati pod hitno.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ne, najnjubarskija taktika je moje bejsrejpanje protivničkog aviona. Al šta ćeš. :)
17 godina
Danny_HR kaže...
Ne, najnjubarskija taktika je moje bejsrejpanje protivničkog aviona. Al šta ćeš. :)

da to je bas glupo... u bf2 si iza aviona imao gatling sa aa raketama koji te obori u sekundi ako samo prismrdis protivnickom nosacu aviona...

bf3 je u mnogocemu los pa i u tome...

-BiH-slackspace
15 godina
neaktivan
Vash kaže...

To je najnjubarskija taktika ikad, trebali bi to patchirati pod hitno.

Danny_HR kaže...

This.

(ukralo mi misao...)

@ovajonaj

A i taj Gatling je nečemu koristio, i netko ga je koristio...

Blarg.
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 10:24 (roko121roko).
17 godina
Battlefield 3

pa koristio sam ja dok sam cekao avion jer je bio odmah iza aviona...

i imao je ogroman domet... a sad nosaci nemaju toga tj imaju kao nesto ali dole na kraju piste ne znam ni moze li se uci u to...

-BiH-slackspace

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Može, al nitko ne pokušava. Zapravo me zovu da bejsrejpam jer ne čuvaju sami svoju bazu.
A dok mi dozvoljavaju - hoću.

Zato se Zus sinoć fino sjetio sjesti u AA, pa nisam tu rundu ni prismrdio njihovoj pisti.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 10:34 (Danny_HR).
17 godina
ovajonaj kaže...

pa koristio sam ja dok sam cekao avion jer je bio odmah iza aviona...

i imao je ogroman domet... a sad nosaci nemaju toga tj imaju kao nesto ali dole na kraju piste ne znam ni moze li se uci u to...

Meni su ovi stacionarni AA u BF3 totalno underpowered - možeš biti sretan ako dobiješ Vehicle Disabled na avionu ili heliću (bar dok ne otključaš neke dodatne stvari na tom čudu). Domet je nikakav, i još su ih down nerfali sa patchem...

13 godina
protjeran
Danny_HR kaže...

Može, al nitko ne pokušava. Zapravo me zovu da bejsrejpam jer ne čuvaju sami svoju bazu.
A dok mi dozvoljavaju - hoću.

Zato se Zus sinoć fino sjetio sjesti u AA, pa nisam tu rundu ni prismrdio njihovoj pisti.

Glupost, ponašaš se u avionu ko kreten znači.

Sjednem za AA, ali kaj mi to znači kad 2-3 aviona lete mi po bazi, s onim AA koji je učinkovit poput zračne puške mogu se hebati.

17 godina
neaktivan

Joj ne kenjaj.
Bejsrejp je sasvim legitimna taktika i brane ga samo frustrirani papci. I mene su bejsrejpali redovito pa ne plačem.

Sve što je u igri moguće napraviti protivničkom timu dozvoljeno je, to je jedino normalno stanje.

BTW - AA je jako učinkovit.

Još najbolje da počnemo braniti GL, RPG na infantry, bejsrejp, claymore i sl... pff

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 10:46 (Danny_HR).
13 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
Joj ne kenjaj.
Bejsrejp je sasvim legitimna taktika i brane ga samo frustrirani papci. I mene su bejsrejpali redovito pa ne plačem.

Sve što je u igri moguće napraviti protivničkom timu dozvoljeno je, to je jedino normalno stanje.

BTW - AA je jako učinkovit.

AA JAKo učinkovit?

Još protiv 2 aviona?

ROFL...pogotovo sad dok su smeća bufana.

RPG na infantry? ZAŠTO NE...

Ne vidim nikaj loše, RPG je oružje...GL je oružje čija je namjena baš rejpanje pješadije.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 10:46 (Doxy_CRO).
17 godina
neaktivan

Mene je Zus sinoć uredno 2 put srušio (bar mislim da je on), a nisam papak u avionu.
A da ne velim da i ja redovito rušim ekipu ako uđem u to. Za mobilni AA da i ne govorim.

Samo ekipa ima previše posla sa snajpanjem s brda da bi izvukla glavu iz dupeta i sjedila u AA da obrani bazu.

Pa i avion je oružje kojem je namjena uništavat protivnika. A ako mogu do njegove baze zašto ga ne bi tamo uništio i time spriječio protivnika da se digne u zrak i predstavlja opasnost za moj tim. Fino radim krugove, svaki krug odletim do njihove baze i uništim avion na pisti, a u međuvremenu koji tenk. Sorry, al meni to djeluje kao potpuno fer taktika. Protivnici imaju priliku spriječiti me, ali ne pokušavaju.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 10:49 (Danny_HR).
17 godina
Battlefield 3

ma znam da se moze uci u onaj stacionarni AA u bazi kod piste ali govorim za onaj na nosacu aviona? ma i ako moze kako su ga napravili na suprotnoj strani broda u odnosu na avione... ko da ce neko ici maksuz sjesti u AA tamo 400 metara na kraju nosaca...

-BiH-slackspace

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zlaja, onaj u bazi je još bolji jer pokriva veći dio mape. Al nikoga valjda 80% vremena nema unutra.

Uostalom sad nema čekanja aviona jer se spawnaš unutra.
15 godina
Ja inace ne razumin ljude koji kukaju na gluposti. Ako te netko baserejpa i doveo te u situaciju da nemos izaci iz baze, super, bolji je i gg, zavrsit ce runda prije ili poslije.
Takodjer oruzja, ali je vazni s cim sam te ili s cim je mene netko ubio? Zasto whineat na IRNV, TL, GL, RPG, AA, ... Pa sve se to moze counterat ako imas dobar tim/squad. Ako nemos ili neznas counterat protivniku, nije u redu da whineas, to je moja politika u svim igrama. Jedino sta treba paziti i zabraniti su razni exploiti koje ljudi koriste, nista drugo.
ptspclan.com | visit us ^^
13 godina
protjeran
Battlefield 3

Al dobro, kaj je da je...F2000 je masovno OP oružje. Ubojitiji je nego neki snipe, a napravljen je ko oružje za CQB. Damage bi mu trebao biti isti ko i M4A1, a u stvari je poduplan.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ja se nemrem ufurat u F2000, dosta mi bolje ide s M416. Damage isti, nešto manji rate of fire, ali zato malo precizniji - bar tako djeluje.
17 godina
Battlefield 3

AA? 

Jel to ono protuavionsko cudo, ono sto je staticno?

Redovito u njemu provedem cijelu misiju, ali za ku*ac, jer rijetko kad uspijem oboriti avion, nekad disejblat, ali ako je iole bolji vozac lako pobjegne i ne primice vise nasoj bazi i onda tako sjedim sam po 5 min tu :(

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zato trebaš imat nekoga tko će navlačit protivnika do tebe. BF je timska igra i tako se treba igrati.

Ako si unutra napiši u chat da ti piloti navlače protivnika kad im je na repu.
13 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
Ja se nemrem ufurat u F2000, dosta mi bolje ide s M416. Damage isti, nešto manji rate of fire, ali zato malo precizniji - bar tako djeluje.

Nije mi jasna njegova preciznost...preprecizan je.

Ovo oružje ima veće rasipavanje i prosječan kalibar, u igri bi trebao biti mrvu veći ROF, i dosta manji damage koji se kompenzira s ROF...ne ko MAC-10, samo malo preciznije.

17 godina
Battlefield 3

Jedva čekam da otključam taj F2000 - ljudi me počeli s tim smicat ko zeca...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Doxy_CRO kaže...

Al dobro, kaj je da je...F2000 je masovno OP oružje. Ubojitiji je nego neki snipe, a napravljen je ko oružje za CQB. Damage bi mu trebao biti isti ko i M4A1, a u stvari je poduplan.

FN2000 nije napravljen za CQB, tj. nije mu to glavna namjena.

Kao i većina oružja sa bullpup dizajnom glavni cilj mu je svestranost. Performanse karabina i ostalih oružja za mid-long range upakirane u tijelo koje omogućava korištenje i u CQB situacijama. Zato i ima visoki ROF da može biti dobar u CQB situacijama.

U svakom slučaju genijalno oružje sa bolesnim balansom, a kada ga primiš u ruke imaš osjećaj da je jednostavno nastavak tvog tijela, leži ti tako prirodno kao da ti je dio ruke.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 11:16 (Vash).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice