Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.138.291
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Granzon kaže...

Meni je 26 pa mladi buraz od 13 godina svako malo dolazi kod mene igrati Bf3.

Štoviše, mislim da je i večeras igrao jer ja sam radio do 22 a dosao doma u 23 tak da ako je kog uvrijedio ili zahebo neka slobodno kaze da mu malo usi nategnem (šala).

No dobro je to što na taj način brzo levelamo klase. Ja igram support a on recon {#}.

Jedino što je lose u ovom setupu je kada ne radim vikendom, mali me izgnjavi do smrti tražeći svoj red da igra.

hahahah znam kak ti je niti ja ne mogu doći na red zbog igrica na fejsu{#}

Call of Duty Modern Warfare 3
14 godina
neaktivan
moze mi netko poslat pun naziv ovog vida sa mars II karticima nemogu ga uopce otvorit preko ovog ajvanfona... Hvala unaprijes..
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

38... Ehh, skoro 39. I sjećam se i Spectruma, i Commodore-a (u mene bješe 128), i Amige 500 i...

http://ad-infinitum.com.hr/ Hrvatska Star Trek Online Flota
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Kako igra radi na HD 6850 na 1680*1050 a kako na 1920*1080,i sa kojim filtrima i detaljima?

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

0 1 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Instalirao sam igru i kad pokrećem sp stane na initilazing, a kad pokrećem mp onda stane na joining game, pomoć!!!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefielda 3 kaže...

eo BF3 na 2x asus mars najskuplje graficke na svijetu u SLI na 30" monitoru !

HEHE

pitajte TomuVK kako bf3 ide na i7 990 extreme i 3x SLI 480 gtx i sve to na Panasonic Viera 127cm fullHD

http://www.youtube.com/watch?v=QsLjkDkWhtU
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Navratio sam večeras malo na BUG. Klali smo se na Seine Crossing.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

To što se neće joinat sam riješio sa micanjem tm iz imena foldera i iz registrya, a stopped working sa command promptom ona naredba iz game annd fixes.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Oooo pa ima tu i pionira i omladinaca..hehe...ajmo nabacit jednu "stari" (figurativno samo) protiv "mladih" (oni koji još uvijek nesmiju kupovati cigarete i pivo)....35 btw

dado1410 / Zero|d4d0
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Yet again I am not suprised... Not a bit.

A što ste očekivali?

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

I nakon updejta (bf3.exe stopped working)

Police in Helicopters searching for marijuana-Police on Marijuana searching for the helicopters
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.11.2011 8:03 (retardinjo25).

1 0 hvala 0
14 godina
retardinjo25 kaže...

I nakon updejta (bf3.exe stopped working)

Meni se ovaj problem pojavio nakon šta sam mijenjao grafičke postavke. Preporučam ti da postaviš sve na low i probaš i ako je stabilno dižeš opciju po opciju. Druga stvar kad mi  se javlja taj problem je prilikom spajanja na server iz battleloga...nakon pojave linka "Go to game" i klika na isti. To sam riješio tako da nakon šta se tu taskbaru pojavi ikona od same igre kliknem na nju (otvora prozor igre) i čekam da se igra loada na naj način.

dado1410 / Zero|d4d0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Dečaci, ja sam idle na serveru, pa bi bilo lijepo da mi netko dođe pomoć pokrenut bojište. :)

Mislim da je pol sata uvrh glave potrebno, bar je do sad bilo. Metnite soldiera gore i radite svoje dalje, a server će se sam pokrenuti.

Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Meni s Zavvi-ja upravo stigla igra, sad se instalira i vidimo se kroz nišan {#}

Moj PC  
2 0 hvala 2
17 godina
Battlefield 3

Igrao sam sinoć malo prije tekme.

Sve je super, samo mi malo balans snaga nije bio pravedan ali neka. Od moje ekipe polovica ima jednoznamenkast rank, na drugoj strani većina je preko 15. {#}{#} I još naravno uvijek je bilo par igrača više s njihove strane.

Naravno da su nas zgazili, vidi se da igraju timski pice, kad se krene na zauzimanje zastava skinu nam sve odjednom hehe! A mi samo pucamo i nabijamo K/D ratio. Večeras revanš{#}

Također, otkad sam smanjio neke detalje sa Ultra na High nemam više štekanja i lagga...

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pogledajte movie trailer od 4 minute i otključajte 5 lijepih dogtagova u BF3

http://actofvalor.com/bf3/

Nakon završetka trailera na stranici kliknite  dugme PC, pa onda login to EA. Ja sam svoje otključao.

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
Moj PC  
16 0 hvala 19
15 godina
Battlefield 3

-ukupan dojam za igru je jako visok, tako ce i ostati jer nema ni jedne igre na trzistu s kojom bi ju mogao usporediti, znaci ustvari ni nema pravog suparnika

-ima dosta stvari koje mi ne leze, recimo disable vozila, uzas zivi, provedem cijelu mapu u helikopteru, uz odlican timski rad srusimo 10ak helica, 4-5 aviona i 2-3 tenka da bi ja imao samo 6 killova? jel ekipa uredno napusti vozilo prije nego ga skrsimo, totalna debilana! o debilani kod fajta s vozilima pogotovo da ne pricam, uredno se nadjemo 1v1 u tenkovima, uz malo manevra natjerem neprijatelja da me promasi, ja svoje sve pogodim otjeram ga u disable i onda moram bjezati od njega jer on ima jos 4-5 shotova dok gori.... obicno zavrsi i mojim disableo i frustracijom na retardiranom sustavu i onome tko je to smislio. apsolutno ne kuzim... najjace od svega je kada s tenkom pogodim heli koji ne ekspolodira, cak nije ni disable nego nekih valjda 70% stete... totalna debilana, koji heli moze prezivjati tenkovsku granatu?

-inzinjeri s AA oruzjem, o boze neka se nadju 2-3 takva na mapi ne smijes nos proviriti iza brda, uz onaj brutalni AA tenk ova 2-3 vojnika kontorliraju zracni prostor, nije sad da su op i da mogu lagano skinuti, bas suprotno, ali znajuci da cu cim se priblizim fajtu na mapi biti lockan frustrira, da barem znam od kuda me locka pa da se mogu boriti s tim nego lik negdje cuci u grmlju i gleda u nebo...

-normal mod, ako vec niste skuzili ja sam heli fan, onih 8 raketa sto imam na raspolaganju moze ali ne mora biti dosta da se ubije jedan vojnik????? istih tih 8 raketa je dovoljno za manje vozilo ali ne i za vojnika. u onim manjim napadackih helikopterima na normal je dovoljno 80% rafala (prije reloada) da se unisti manje vozilo ali je isto toliko i potrebno da se ubije 1 vojnik??? kao suvozac na apachiju je 30mm puska koja doslovno rastepe covjeka, ali ne ovdje treba jedno 5-6 pogodaka da bi se nesto i ubilo.... totalno sam razocaran vozilima, nitko ih se ne boji nitko se ne sakriva niti bjezi, kao da su dodana da popune neku rupu a ne s pravim ciljem.

Moj PC  
10 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dany-os kaže...

Too,nadam se da ce meni sad stic,od kud si?

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Hvala xeviss321 i HAM7A što ste bili najustrajniji i pomogli nafilati servah. :)

Sutra ujutro repriza. ;-)

0 0 hvala 0
15 godina
Danny_HR kaže...

Hvala xeviss321 i HAM7A što ste bili najustrajniji i pomogli nafilati servah. :)

Sutra ujutro repriza. ;-)

Meni je crashalo do smo igrali na Canals mapu i dođem 10 minuta kasnije,valjda kharg mapa i igra mi se počela crashat nakon pol minute u igri...Grozno.

A sinoć dok ste nas klali na po svim mapama mi je radilo bez problema,za poludit.

Jedino što sam promijenio je to šta sam stavio nove drivere za ati grafičku,al opet,prva sesija je trajala oko pol sata negdje i nakon toga stalno crasha igra.

13 godina
Minoza kaže...

Navratio sam večeras malo na BUG. Klali smo se na Seine Crossing.

sve ok, nego mene samo zanima zašto bugovci stavljaju HR ispred imena a ne CRO? Prije će ljudi znati za CRO nego HR..

malo glupo zvući npr. tomislav_HR ili tako nešto što ljudi stavljaju...

17 godina
mancekk kaže...
Meni je crashalo do smo igrali na Canals mapu i dođem 10 minuta kasnije,valjda kharg mapa i igra mi se počela crashat nakon pol minute u igri...Grozno.

A sinoć dok ste nas klali na po svim mapama mi je radilo bez problema,za poludit.

Jedino što sam promijenio je to šta sam stavio nove drivere za ati grafičku,al opet,prva sesija je trajala oko pol sata negdje i nakon toga stalno crasha igra.

Repair Installation, ako to ne upali onda spusti grafiku sve na low i diži jedno po jedno. Posle toga jedino što ti preostaje je vratit stare drivere.

Vjerovatno nije do ovog što sam naveo ali vrijedi pokušat.

16 godina
neaktivan

Svi koji imate probleme..

Jeste li uopće deistalirali betu sa kompa?!

14 godina
zoharbizo kaže...

Kako igra radi na HD 6850 na 1680*1050 a kako na 1920*1080,i sa kojim filtrima i detaljima?

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
Battlefield 3

Totalno se slažem sa Smiglcro. U BBC2 najdraža mapa mi je H. metal baš zbog veličine i tenkova, ali ovdje tenk je obično smeće. Opališ pješaku pod noge sa pet metara a on i dalje trči. Jedino što možeš uništiti od prve je đip.

Što se godina tiće evo danas napunio 46. i izgleda da nas na BUG-ovom serveru ima puno preko 30.

Još da napomenem meni je štekanje ige riješilo još 4 gige rama (sad 8 ukupno).

Netko je pitao kako radi sa 6850 grafom, dobro sve na high sa isključenim filterima sa kompom pod moj pc, a ide i na ultra bez filtera.

Kendo
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kendo kaže...

Ovo mogu potvrditi. Izgleda da je 4GB memorije na knap. Dobio sam jučer na poklon dodatne četiri (ukupno 8 sad imam) i igra radi drastično bolje, loada se puno brže i nemam apsolutno nikakav pad frejmova koji je bio prisutan prije.

16 godina
Kendo kaže...

Totalno se slažem sa Smiglcro. U BBC2 najdraža mapa mi je H. metal baš zbog veličine i tenkova, ali ovdje tenk je obično smeće. Opališ pješaku pod noge sa pet metara a on i dalje trči. Jedino što možeš uništiti od prve je đip.

Što se godina tiće evo danas napunio 46. i izgleda da nas na BUG-ovom serveru ima puno preko 30.

Netko je pitao kako radi sa 6850 grafom, dobro sve na high sa isključenim filterima sa kompom pod moj pc, a ide i na ultra bez filtera.

stariji si od mene godinu dana,eto ja igran sa sinom koji ima 15 god, i kad ga vidim na neprijateljskoj strani ne mogu pucat u njega

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
15 godina
Battlefield 3

Evo da se i ja javim, s 36 godina iza sebe. Ako bude bratoubilačkog rata među generacijama s ovog foruma, na strani sam gerijatrije. :)

.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
kach kaže...
Dany-os kaže...

Too,nadam se da ce meni sad stic,od kud si?

Iz Osijeka, Poslali u prošlu srijedu !

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice