Evo o tome ja pričam, NHF ali koga briga za tvoj score?
Jedino da je nešto nevjerojatno tipa 50-3 uz priložen video ili neki smiješni SS...
Ono, skužaj.
Evo o tome ja pričam, NHF ali koga briga za tvoj score?
Jedino da je nešto nevjerojatno tipa 50-3 uz priložen video ili neki smiješni SS...
Ono, skužaj.
pa ko kaze da tebe mora biiti ako ti smeta nemoj gledat, ja volim kada neko stavi svoj score da vidim.
po tome kaj čitam je vama bc2 bio zabavniji?
ma koga briga za tvoj score
Slažem se u potpunosti s forzukom...
Samo bi još nadodao da mi je previše toga na ekranu, sve mi je ponekad dosta nepregledno. Ovako se sam po sebi teško vidi neprijatelj od onih blještečeih svijetla, pa od dosta tamnih prostora u tunelu, ali ovo mi dodatno pogoršava stvari.
Chat mi se otvori predaleko i to mi užasno smeta još pogotovo kao danas kad su neki stalno spamali u chat.
Kad se uzima zastava na sredinu ekrana mi se pojavi dosta veliki objectiv i ispod njega piše ime te zastave. Nisu to trebali staviti na sred ekrana, to su mogli staviti dolje kod minimape, a ne sad ovako mi dođe ponekad točno na lika i onda me ubije.
Ista svtar je i s ostalim prikazom zastava kad ih se ne zauzima, to se najviše skuži u mapi s tunelom, kad se pogleda prema naprijateljskoj strani i vidiš dugi naziv za zastave. To mi užasno smeta.
Radi tih stvari sam krepao sigurno 100 puta.
Ali inače ovako je igra super, samo se treba još malo naviknuti i popraviti te neke "sitnice"
ma koga briga za tvoj score
samo ti nabijaj td,kad ti pocnu nabijat svi koji se slazu samnom taj palac ce ti kroz ventilator izac,vec je neko napisao da se ne stavlja jer rodjo stvarno koga briga
i kakve veze nezamaram se ja takvim glupostima samo sam lijepo stavio koga zanima pogledat ce a koga ne nece i kraj price. td mi nista neznaci, kada bi takve gluposti nesto znacile u zivotu gdje bi ja bio
i kakve veze nezamaram se ja takvim glupostima samo sam lijepo stavio koga zanima pogledat ce a koga ne nece i kraj price. td mi nista neznaci, kada bi takve gluposti nesto znacile u zivotu gdje bi ja bio
ok,peace
ja pak imam osecaj da me uvijek prije vide nego ja njih,od sto puta na metar 90 puta me ovaj ubio,ajde da prvi pocne pucat nego ja pocnem prvi i zavrsim mrtav,ma vidim kako neki igraju ja necu tako nikad,a i nevolim takav presing,moram bit previse koncentriran,ae odo ja
Istia da igra treba poboljšanja u skoro svakom pogledu osima grafike,ali meni je igra bolja od BC2...
ja pak imam osecaj da me uvijek prije vide nego ja njih,od sto puta na metar 90 puta me ovaj ubio,ajde da prvi pocne pucat nego ja pocnem prvi i zavrsim mrtav
Da.... to se zove visok ping, kao kad dotrčiš do zaklona i onda padneš mrtav kao da te ubio tu iza, no ubio te prije i vas dvoje uopće ne vidite istu "sliku"... itd.
ja pak imam osecaj da me uvijek prije vide nego ja njih,od sto puta na metar 90 puta me ovaj ubio,ajde da prvi pocne pucat nego ja pocnem prvi i zavrsim mrtav
Da.... to se zove visok ping, kao kad dotrčiš do zaklona i onda padneš mrtav kao da te ubio tu iza, no ubio te prije i vas dvoje uopće ne vidite istu "sliku"... itd.
ajoj koliko puta,uf,a uvijek idem tamo di je 40,50 ping,to bi trebalo super bit,ili mozda krivo pokazuje,neznam,pogodi me metak i odmah legnem iza kamena i dve sekunde nista i dok lezim eto tri metka i mrtav,ma joooojjjjjjj,sad sam igrao i totalno se nazivcirao,nisam tu na forumu nikad nista ruzno napisao a pred 10min napisem covjeku koga briga za tvoj score,eto koliko me nanervira,tako da mu se ispricavam,krivi su moji zivci i bf3,j... ga ko ga napravi
Ima li neka naredba da se uklone sunčeve "mrlje" na ekranu.Vidi sliku
stavi sunčane naočale
Smrc nisam mogao odoljeti pre EPIC je
http://eu-store.dice.se/product_view.aspx?pid=3446&shopID=8/Battlefield_3_Soldier_Zoom_Black_Men's_T-Shirt
Ljudi meni ovo diže temp grafe do 84 stupnjeva. Nije to malo previše? Inače mi išla do 70. Da malo počistim venta na grafi? Makar već jesam, hm...
Inače mi je jedna strana kučišta otvorena.
... server laga, mapa laga, hrpa problema i ostalo da ne nabrajamo jer do prekosutra ne bi svršio.
Kaže se završio
hahaha do prekosutra ne bi svršio hahaha
Kaže se i jedno i drugo. "Svršio" ne označava nužno svršen () proces ejakulacije.
http://hjp.srce.hr/index.php?show=search_by_id&id=d1luURM%3D&keyword=svr%C5%A1iti
i onda se igra svede na mortar vs mortar, a ima i bug sa tim mortarom da ne pokazuje na mapi gdje je kad te ubije, tako sa se mos sto ces ga nac.Bilo bi bolje da po timu moze bit 3-4 mortara jer ovo je sad gore od snajpera, od 32 igraca u timu 20 mortara.
Nije to bug. Mortar se pokaže na mapi tek nakon prvog pucnja ili spottanja, ako nakon pucnja odmah promijeniš poziciju, više se ne vidiš na mapi do idućeg pucnja ili dok te ne spotta netko. Dakle, očito je u tvom slučaju lik odmah promijenio poziciju nakon pucnja.
zanima me dali se komu pojavljuju crtice nesto kao arfekti,to sam vidio kod sebe a i kod 2frenda a oni imaju hd6770 i hd6850 tak da nije do grafe
pozz
jutros sam na par servera vidio da postoji
Battlelog - queue for full server
tj. server je pun a par igraca su cekali da udu
zasto to ne radi na svima serverima
je to treba admin od servera upalit ili sto
ali posto su serveri dosta puni ovo bi bilo jako dobro rijesit
zanima me dali se komu pojavljuju crtice nesto kao arfekti,to sam vidio kod sebe a i kod 2frenda a oni imaju hd6770 i hd6850 tak da nije do grafe
Meni su se pojavljivale. Pa su mi zidovi postajali crni i slično... I da, morao sam grafičke taktove vratit na default jer inače svaki put nakon dvije, tri minute izbaci van (temperature su dobre i nijedna druga igra nema tih problema).
A i one fleke, mrlje ili šta već šta je bruslii stavio. Zar lik nosi zaštitne naočale kada mi je pogled konstantno ukenjan!?!? Vidim da suborci ne nose pa sumnjam da ih nosi moj protagonist... Stvarno nezanm šta je pjesniik htjeo reći sa tim konstantno usranim ekranom (SP).
Teksture nekada stvarno znaju biti odvratne kada im se približiš.. To mi ne smeta, ali te stvari su pokopale Rage, (doduše tamo u monog većoj mjeri nego tu, ali opet).
pa nemoššššššššššššššššššššš vjerovat.cijelo vrijeme me izbacuje nadam se da ce ubrzo doci novi patch ili neki fix...jel i vas izbacuje battlefield3.exe?
Ekipa, bilo bi lijepo kad bi se potrudili nafilati server. Ja sam gore (trenutno idleam jer sam na poslu) pa ako netko ima volje pomoći. Thx.
Pomogo bi ti ja,ali ceka se postar hehe.
J... poštar nikak da pozvoni, samo prođe pokraj moje kuće !
Izaći ću s kalašnjikovom van
Evo moje pohvale BUG serveru, stvarno je odlično i ekipa je super, ništa mi ne lagga nitit me ne izbacuje. Inače in game ime mi je Diretore_BB :)
Super je i igrica samo mi ide na K to što se može leći :(
Evo i mojih 5 centi, nisam igrao nešto puno, u petak nešto malo i jučer preko dana, nekih 10 sati sve skupa maksimalno.
BC2 je meni definitivno što se tiče fun factora ispred BF3.
Prvenstveno jer u BC2 ako si imao loš tim, mogao si lone wolfat i stvarno zagorčat život protivnicima, a sebi izmamiti osmijeh na lice.
U BF3 ako ti je loš tim možeš se hebat, a najčešće su timovi katastrofa. Ljudi ili kempaju ili trče ko muhe. Pokrivanje smjerova im je nepoznanica. 6 likova trči i svi gledaju naprijed. Jedan protivnik koji im dođe sa boka ili leđa ih sve poskida kao piliće.
Lone wolfat ne možeš previše jer se ljudi najčešće drže squadova, a teško je skinuti više od 2 čovjeka (osim kada ih uhvatiš u nekom uskom hodniku na prepad).
Ovdje je stvarno teamwork alfa i omega. Što je odlično, tj. trebalo bi biti, da ljudi igraju kako bi ovu igru trebalo igrati.
Na seine crossing rushu, frend i ja u onom LAV-u, neki random lik nas popravlja i još jedan ide armat (fakat su čuda radili) i praktički smo cijelu mapu pregazili sami bez problema, 4 lika koji rade zajedno. Do sad sam imao samo 2 puta sreću da budem u timu koji fakat djeluje organizirano, a ne kao da COD igraju (ovo nije namijenjeno kao uvreda COD-u).
Trenutno igram rush čisto jer mi je tako lakše naučiti mape, sada ću već lagano početi prelaziti na conquest.
Mape su, hm, svakakve. Ima meni epskih tipa Caspian, do fakat katastrofa koje su čisti bottleneck clusterfuck tipa onaj tunel, sad neznam kako se zove, mislim da je quary nešto.
Igra je definitivno epska. (meni taj atribut najbolje odgovara) Osjećaj dok igraš, rpg koji ti prozuji pored uha, jet u niskom letu, modeli vojnika, okoliš, boje, kako likovi pokazuju zube dok pucaju, okreću oči u smjeru u kojem gledaju, sunce koje te zasljepljuje (svako tko gasi taj efekt je po meni cheater, jer to nije stavljeno u igru bzvz, tako je i u rl i trebaš dobro odabrati smjer kretanja s obzirom na sunce)... Sve to definitivno oduzima dah. Nakon par patcheva igra će bit bombon.
Od problema sa igrom moja najveća zamjerka je nemogućnost bindanja na bočne gumbe miša. Koliko sam puta izginuo pokušavajući napiknuti nož ili granatu uopće vam ne mogu reći.
Dešava mi se da se igra ruši prilikom ulaska u server, ali definitivno više živcira kada mi se prilikom klika na enter game pokrene SP.
Sve u svemu money well spent.
Evo moje pohvale BUG serveru, stvarno je odlično i ekipa je super, ništa mi ne lagga nitit me ne izbacuje. Inače in game ime mi je Diretore_BB :)
Super je i igrica samo mi ide na K to što se može leći :(
A ti si taj đubar koji me jučer ownao cijelu večer. ĐUBRE!
Danny_HR: ma nemoj zezati daj, ubio sam te par puta da, ali kasnije smo bili na istoj strani ;)
Igra je zanimljiva ako se igra u dobrom timu, kada jedan drugoga pokriva i prati.
Smeta mi najviše kada lik uleti recimo u hummera, tenk i samo ode, ne čeka da se on napuni pa onda ostatak ekipe mora 5min pješačiti samo da bi dobio metak u čelo.
I da, lagg mi se javlja dosta često i to me živcira, pokušat ću smanjiti detalje pa možda to pomogne iako ne vidim kako bi jedan trenutak sve radilo super, drugi dva koraka naprijed, jedan natrag i obrnuto.