Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.163.512
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
kalko1212 kaže...

... server laga, mapa laga, hrpa problema{#} i ostalo da ne nabrajamo jer do prekosutra ne bi svršio.

Kaže se završio{#}

hahaha do prekosutra ne bi svršio hahaha

Energija pripada svima, kao i zrak! Mašta, bitnija od znanja!
17 godina
Battlefield 3

gle nije smjesno tako se prije pricalo ... svrsio mali OT

Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Slozio sa jogurt verzijom, sve radi i na engleskom je. Odo igrat :)

The best way to be boring is to leave nothing out.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Uspio sam biti 1. na nekom serveru {#}

Istina da se server zove noobs only, izbacuje sve nakon 10og levela i imao sam 14 dethova, a 6 killova i 800 bodova :D

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
protjeran
Pero Dinamit kaže...
Wicked_Sick87 kaže...
Zato što mamica i tatica ne mogu platit za igru? Nadam se da uživaš u AlterIWNetu i CoD 4.

To meni upućeno ili?

loud killer kaže...

Imam jedan iritirajuci problem nekon 5-6 minuta igranja izbaci me iz igre i pise your conection to server is  timed out,zna iko u cemu je prob.

HVALA UNAPRIJED

Našao citat gdje je netko već riješio taj problem:

Evo rijesenja za timeoutove, posto sam napisao da je meni uspjelo, kako sam nasao prek neta od jednog lika..

-prvo stisnes tipku izmedju lijevog ctrl-a i alt-a, znaci tipka di ti je nacrtan windowsov znak + R

-tu upises: "services.msc" (bez ovog znaka ") i stisnes ok

-odes do UPnP Device Host, kliknes desni klik i na stop

-isto tako tu imas i SSDP Discovery, na njega isto desni klik i na stop

-onda odes na control panel/network and sharing center/change advanced sharing settings i stavis na "Turn of network discovery" i save changes!

meni je radilo, al na rijetko koji srvr nisam uopce mogao uci sa tim postavkama.. i da, ja imam win7 64bit, pa sad neznam dal to ima ikakve veze ak su razliciti windowsi.. :O

i da, ponekad mi se znala vratit jedna od postavki sa "UPnP Device Host" ili "SSDP Discovery-a", pa samo opet stavis na stop, al to je rijetkost.. cca par sati.."

Ovo nije upalilo opet ima your conection to server is timed out

14 godina
protjeran
Segata kaže...

Vama kojima se igra ruši i trza probajte staviti sve na high umjesto ultra. Ja sam danas probao na ultra igrati i igra ne pada ispod 45 fpsa ali uzasno laga i ruši se, dok na high sve radi uredu.

Edit: upravao sam shvatio zašto nisma mogao bindat tipke na mišu, treba stisnut u kolonu pod mouse da prihvati tipke od miša {#}

Sve ce to patch ispraviti.

14 godina
protjeran
Battlefield 3

e sto mrzim kada mi dobro kren ono me izbaci u pm i igra

E izgleda da sam skuzio zasto se igra iskljuci sama od sebe. Kada neko prihvat zahtjev za prijatelja odma se ugasi bez ikakve greske. jel se vama to desava

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.11.2011 23:29 (bmwhartge).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

e sto mrzim kada mi dobro kren ono me izbaci u pm i igra

Taman tia napisat.

16 godina
Battlefield 3

Treba iznajmit na drugoj lokaciji server opet je puko

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3
Ko tebe mortarom ti njega mortarom .
Vrlo jednostavno i efektno cim primjetim da neko mortira po mojima sljedeci spawn (suicide katkad) equipam mortar i prvi shot opalim na ikonicu mortara u minimap:D
100% kill
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
LuX_CRO kaže...

Da opet je nazalost pukoo ali i uspio sam uloviti fotku od prosle runde :)

14 godina
neaktivan
Battlefield 3
Btw mislim da bi te mortare ipak trebalo malo nerfat u smislu da im ogranice broj mina.
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 3

po meni je beta bila bolja. Nisu trebali nista dirati i mjenjati iz bete samo popraviti neke bagove, a ovako su zasrali cijelu stvar. Izgubim volju igrat cim me izbaci van, neda mi se vise ni ulaziti. jel zna netko kada ce neki patch.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Frenkyca kaže...
LuX_CRO kaže...

Hahaha, to je bila dobra partija gdje sam bio u dobroj ekipi.

Inače nick je: pijana_carapa

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Opet?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Opet puko sigurno je BSOD na serveru pas mater i švabama (server lokacija)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nevjerojatno koji poluproizvod je ova igra. Ne da će trebat još onaj 5GB patch, trebat će joj 10GB patch da se sredi. Dakle - neće se nikad sredit.

BRUN0_CRO ||| "Work less, play more." \o/
Moj PC  
4 5 hvala 0
15 godina
neaktivan
SimaGT kaže...
Vrlo jednostavno i efektno cim primjetim da neko mortira po mojima sljedeci spawn (suicide katkad) equipam mortar i prvi shot opalim na ikonicu mortara u minimap:D
100% kill

i onda se igra svede na mortar vs mortar, a ima i bug sa tim mortarom da ne pokazuje na mapi gdje je kad te ubije, tako sa se mos {#} sto ces ga nac.Bilo bi bolje da po timu moze bit 3-4  mortara jer ovo je sad gore od snajpera, od 32 igraca u timu 20 mortara.

=XII=SandMan....
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

neda mi se uopće više ulazit na server.

Moj PC  
4 1 hvala 0
15 godina

Prejako!!

15 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...
SimaGT kaže...
100% kill

i onda se igra svede na mortar vs mortar, a ima i bug sa tim mortarom da ne pokazuje na mapi gdje je kad te ubije, tako sa se mos {#} sto ces ga nac.Bilo bi bolje da po timu moze bit 3-4  mortara jer ovo je sad gore od snajpera, od 32 igraca u timu 20 mortara.

Po meni assault klasa je najviše zakinuta, klasa zaqurac. Jedino šta eto, možeš se lječit.

Nema nikakva specijalna oružja, nema anti tenk, bože tebe ništa. Ja ako naletin na tenk samo ga mogu gledat ništa više.

Tribali su Assaultu C4 ubacit a ne Supportu.

EDIT: Još jedna stvar. U čemu se razlikuju oružja u igri? Svi rade isti dmg, sva imaju isti upgrade, isti range...sve je isto (baren se meni čini)

Mogli su se potrudit malo oko toga, recimo primjer: da neka imaju veći dmg na close combat neka imaju dalji domet itd...

I šta se grafike tiće, igra na prvi pogled izgleda brutalno, ali kad se približiš objektima, taxture se jednostavno raspadnu. Voda npr. mi ne izlgeda uvjerljivo nikako.

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2011 0:05 (Hedrick).
14 godina
protjeran
Battlefield 3

A i mape i nisu nista bolje. jeste vidjeli sada ovu zadnju kad smo igrali ono u rudniku boze sacuvaj samo se nabijes u hodnik i deres tako 20 min, prezanimljivo da ubij boze.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

vamo vidim malo riječi hvale,pa malo mračenje na igru...jel situacija stvarno toliko loša što se tiče servera i bugova? ajde recite realno nama koji nismo još,a namjeravamo kupiti igru vrijedi li ju uzimati sada ili bolje pričekati da se poprave neke stvari (ako se poprave).

namjeravam iza vikenda kupiti igru,ali ako se javljaju toliki problemi radije neću bacat pare pa se onda živcirat.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran

na metro ova djeca sa CODa dosla samo pucaju sa RPG-ovima

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Još samo da pridodan {#}.

Govorili su da će za konzole bit manje mape.

Pa ako su neke mape (metro recimo) onolike (male) za PC, kolike su onda za konzole lol? {#}.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Frenkyca kaže...
LuX_CRO kaže...

inace imate battle report-ove na battlelogu,tak da nemorate stavljati slike scoreboardova {#}

BF3 nick:FlasHard3 Xfire:bobbyz666
14 godina
protjeran

pa zasto nebi pucali ako mogu, kada je glupi dice zasrao sa linearnoscu vecinu mapa. Nerazumijem uvjek te gluposti, pa valjda sta je u igri dozvoljeno je koristiti.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ima razlike u oruzjima, recimo PKP Pecheng je prejako oruzje sa velikim recoilom dok je M249 ima umjeren dmg ali velik rate of fire itd, razlike su negdje male negdje velike.

Zasad 2 najjaca oruzja su sto sam ja vidio A-91 i PKP Pecheng, a sljede ih M249 UMP itd.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Osobno redom:

-mape su mi najmanje rečeno čudne, od genijalnih tipa Tehran Highway do katastrofalnih tipa Operation firestorm.

Neke su ili linearne ili zahtjevaju da moraš znati upravljati letjelicama/tenkovima (i uspjeti nabaviti jednog) jer si inače osuđen na trčkaranje okolo

kao kokoš bez glave, uz to recimo ste support i ne služite ama baš ničemu i nikome (Op. Firestorm recimo).

-Mortar je OP, perverzija. Uz to je zbugan totalno, suicide-aš se vrlo lako bez objašnjenja zašto

-Grafika mi je kako gdje, od fenomenalne do jednostavno jako loše, što je kolega spomenuo, close-up pokazuje itakako puno toga.

-Cijela igra odiše nedovršenošću, od sitnica do velikih stvari (trzav killcam, 'bad luck' , random suicide, clipping, lag..)

-Tek se sad spomenulo da su sva oružja praktički ista.Vjerujem i znam po uporabi da nisu ali su u pitanju nijanse.Jednostavno mi nedostaju

osnovne informacije o damageu, rate of fire-u i možda dometu u battlelog-u.

Theese are my 5 cents na koje itekako imam pravo nakon što sam pljunuo cca. 45€ za igru.

Korigirajte me slobodno, dopunite, dodajte svoje mišljenje jer je cijela tema počela opako ići u smjeru nedorečenosti, prijava smetnji i kukanja oko istih te SS-ova iz parija a igramo tek par dana.

Bring out your dead!
Moj PC  
10 0 hvala 1
14 godina
protjeran
Moj PC  
1 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice