pitanje:
kako igra radi na dual core?
pitanje:
pitanje:
meni ide na high, imam intel core 2 duo e8400 3ghz
pitanje:
Kako kojem.
i3 2100 čist solidno. Stari athloni ne baš...
E8500, HD4890
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-3/47803.aspx?page=443&jumpto=2378404&sort=asc&view=flat
E8500, HD4890
Ivo jesi ocnia proc?Steta bi bila da ne radi na barem 4ghz.
Još netko primjetio kako mu je K/D ratio skočio u odnosu na BC2 ? IMO razlog je hrpa noobova koji su prešli s COD-a.Uživajmo u berbi dok MW3 ne iziđe :-)
Nisam. Davno je radio par dana na 4-4,3. Probat ću možda danas pa vidjeti kako se BF3 vrti.
Nisam. Davno je radio par dana na 4-4,3. Probat ću možda danas pa vidjeti kako se BF3 vrti.
Vrtjeti ce se sigurno puno fluidnije.Javi kako je proslo.
Ok, igra je supač i sve rula... samo... kako pobogu letjeti u avionu il heliću na neki normalan način? (nemam joysticka trenutno, imam tipkovnicu/miša/gamepad) Sve drugo kužim i "ok" mi ide za relativnog početnika al ove letjelice me tolko frustriraju da to nije normalno...
Zanima me na g2play-u ako je netko kupio bf3, kakva je razlika između standard edition i limited edition? Na g2play-u ima ruska verzia, ali se može prebaciti na engleski jezik. Kako to funkcionira, ili ima bolje rješenje za kupnju bf3? Koliko je sigurno kupovati sa base hosta?
Ja sam kupio i nikakvih problema nije bilo ako kupiš danas ključ ti je poslan za 15 min. I imaju odličan support (govorim za G2PLay) odgovaraju za par minuta na mail. Meni je cijena pre-ordera bila 270 kn za LE
Ok, igra je supač i sve rula... samo... kako pobogu letjeti u avionu il heliću na neki normalan način? (nemam joysticka trenutno, imam tipkovnicu/miša/gamepad) Sve drugo kužim i "ok" mi ide za relativnog početnika al ove letjelice me tolko frustriraju da to nije normalno...
Pokušaj nać prazan server i vježbaj
kad bi trebao taj patch izaci, ne mozes igrati, bar ja ne mogu, ram memory usage je prevelik, od mojih 4gb zazuzece je oko 3.5 3.8 i totalno laga, evo sad ne znam sto se desava, pa ni sp ne mogu igrati, cim udjem dobijem crash,
i moze li mi neko reci malo detaljnije kako da u console upisem da mi ne laga mish, kako god pise unkown command :|
kad bi trebao taj patch izaci, ne mozes igrati, bar ja ne mogu, ram memory usage je prevelik, od mojih 4gb zazuzece je oko 3.5 3.8 i totalno laga, evo sad ne znam sto se desava, pa ni sp ne mogu igrati, cim udjem dobijem crash,
i moze li mi neko reci malo detaljnije kako da u console upisem da mi ne laga mish, kako god pise unkown command :|
Ne znam kako je kod tebe toliko zauzece ram memorije, u mene je puno manje, oko 2.5 do 3 GB-a, u glavnome uvijek ima slobodno oko 1GB..
Samo znam da igra na Ultra detaljima i 4xMSAA previse koristi vram i optereti graficku skoro kao i Furmark, barem je tako kod mene :/
Sto se tice procesora, sve cetiri jezgre uvijek rade oko 80% .
vjeruj da ne znam ni ja, postavke su napocetku bile stavite da automatski on odredi postavke i sve su bile na high i pokoja na ultri s ukljucenim aa i sta jos ono ima.
ja sam mjesao high medium, iskljucio aa, vsyinc, i smanjio rezoluciju nebi li ista poboljsalo, ali nista,
ali ulazak na servere je katastrofa, nema mi nista mrze kad udjem, a ono kraj. hehe
sve u svemu, po dosad vidjenom, bf3 me podsjeca na mjesavinu moh/cod/bc2
vjeruj da ne znam ni ja, postavke su napocetku bile stavite da automatski on odredi postavke i sve su bile na high i pokoja na ultri s ukljucenim aa i sta jos ono ima.
ja sam mjesao high medium, iskljucio aa, vsyinc, i smanjio rezoluciju nebi li ista poboljsalo, ali nista,
ali ulazak na servere je katastrofa, nema mi nista mrze kad udjem, a ono kraj. hehe
Nego, koju graficku kartu koristis, moguce da ona nema dovoljno svoje memorije, pa igra zato koristi toliko ram memorije. Nekako, sve mislim da je u tome problem .
Mene Damavand Peak (tunel) i Grand Bazaar (ulicica) najvise podsjecaju na TF2 .... zato mi je za sada ovo i najbolji BF. Sve ostalo je potpuno isto ko bilo koji Bf, osim 2142 naravno.
ajoj kako bi stavio makro na back tipku na miš da prebaci na secondary jer se izblesiram na scrollu pa ispred tipa bacim medpack...hehe.
Ma,prokletinja!!
Uopce se ne mogu spojiti u igru....stvarno je frustrirajuće do boli!!
Na mojoj konfiguracije postavke su gotovo sve high osim AA, VS i tih postavki sto zdreru grafu dobijem negdje oko 45 fps-a ali povremeno osjecam trzaje proc i ram mi je u full load dok se i graficka dosta koristi i zagrijava, i ja jedva cekam patch jos pogotvo da se srede oni bugovi na metrou i jos par mapa kada padnes u nevidljivu rupu i zemlji i moras napraviti suicide.Sve u svemu BF3 je najbolja igra u svom zanru koju sam igrao.Valjda cu izdrzati ovako do proljeca kada kupujem novi comp.
Još netko primjetio kako mu je K/D ratio skočio u odnosu na BC2 ? IMO razlog je hrpa noobova koji su prešli s COD-a.Uživajmo u berbi dok MW3 ne iziđe :-)
Phyz:
hahah taj sam :D
Zanima me da li su stavili Team Deathmach mod, sječam se da se je nešto šuškalo o tome?
I to istina da je Battlefield 3 najzahtjevnija igra odmah poslije Crysisa 2?
I vidim Key na G2playu košta (RU) 187kn a na Base-hostu 149kn.
Kod koga se na kraju najviše isplati kupiti?
Zanima me da li su stavili Team Deathmach mod, sječam se da se je nešto šuškalo o tome?
I to istina da je Battlefield 3 najzahtjevnija igra odmah poslije Crysisa 2?
I vidim Key na G2playu košta (RU) 187kn a na Base-hostu 149kn.
Kod koga se na kraju najviše isplati kupiti?
Ovaj na Base Hostu nekima jo uvijek nije poslao key
Neznam jel vi imate ovakvih problema??
Na nekim serverima mi lik zna zapinjat za pod npr hodam i sam zapne il vrati me metar unazad !?
Ja i power user pokušavamo igrat Co-op i stalno nas izbacuje, niti ne uđemo u igru, zna li netko u čemu je problem?
Itko??!
To ti je lag i najvjerojatnije je od servera
Nego, koju graficku kartu koristis, moguce da ona nema dovoljno svoje memorije, pa igra zato koristi toliko ram memorije. Nekako, sve mislim da je u tome problem .
nvidia gtx 460 768 mb
da igram na najecoj rezoluciji i na postavkama, bf3 bi crpio iz gpu, nista, pokusavat cu svasta nesta, dok ne uspijem, zasad lijepo ide, al igrica mi crasha
Ma niti ne uđe u igru, čak mi se ni fullscreen ne napravi, game manager radi radi nešto i odjednom error.
aha... a ovo za mod, dal bf3 ima team deathmach mod?
I hoće li igra raditi na low sa ovom konfom:
phenom x4 955 BE 3.2Ghz
4 gb ddr3
HD 4650 1GB
Hvala!
Ma niti ne uđe u igru, čak mi se ni fullscreen ne napravi, game manager radi radi nešto i odjednom error.
ista stvar....