Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.061.019
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

pitanje:

kako igra radi na dual core?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Genie kaže...

pitanje:

meni ide na high, imam intel core 2 duo e8400 3ghz

17 godina
neaktivan
Genie kaže...

pitanje:

Kako kojem.

i3 2100 čist solidno. Stari athloni ne baš...

16 godina
neaktivan
14 godina
F1-IVO kaže...

Ivo jesi ocnia proc?Steta bi bila da ne radi na barem 4ghz.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
protjeran
Battlefield 3

Još netko primjetio kako mu je K/D ratio skočio u odnosu na BC2 ? IMO razlog je hrpa noobova koji su prešli s COD-a.Uživajmo u berbi dok MW3 ne iziđe :-)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Nisam. Davno je radio par dana na 4-4,3. Probat ću možda danas pa vidjeti kako se BF3 vrti.

14 godina
F1-IVO kaže...
zoharbizo kaže...

Nisam. Davno je radio par dana na 4-4,3. Probat ću možda danas pa vidjeti kako se BF3 vrti.

Vrtjeti ce se sigurno puno fluidnije.Javi kako je proslo.{#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ok, igra je supač i sve rula... samo... kako pobogu letjeti u avionu il heliću na neki normalan način? (nemam joysticka trenutno, imam tipkovnicu/miša/gamepad) Sve drugo kužim i "ok" mi ide za relativnog početnika al ove letjelice me tolko frustriraju da to nije normalno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
gamer4ever kaže...

Zanima me na g2play-u ako je netko kupio bf3, kakva je razlika između standard edition i limited edition? Na g2play-u ima ruska verzia, ali se može prebaciti na engleski jezik. Kako to funkcionira, ili ima bolje rješenje za kupnju bf3? Koliko je sigurno kupovati sa base hosta?

Ja sam kupio i nikakvih problema nije bilo ako kupiš danas ključ ti je poslan za 15 min. I imaju odličan support (govorim za G2PLay) odgovaraju za par minuta na mail. Meni je cijena pre-ordera bila 270 kn za LE

14 godina
neaktivan
MBuda kaže...

Ok, igra je supač i sve rula... samo... kako pobogu letjeti u avionu il heliću na neki normalan način? (nemam joysticka trenutno, imam tipkovnicu/miša/gamepad) Sve drugo kužim i "ok" mi ide za relativnog početnika al ove letjelice me tolko frustriraju da to nije normalno...

Pokušaj nać prazan server i vježbaj

14 godina
Battlefield 3

kad bi trebao taj patch izaci, ne mozes igrati, bar ja ne mogu, ram memory usage je prevelik, od mojih 4gb zazuzece je oko 3.5 3.8  i totalno laga, evo sad ne znam sto se desava, pa ni sp ne mogu igrati, cim udjem dobijem crash,

i moze li mi neko reci malo detaljnije kako da u console upisem da mi ne laga mish, kako god pise unkown command :|

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Indestructible kaže...

kad bi trebao taj patch izaci, ne mozes igrati, bar ja ne mogu, ram memory usage je prevelik, od mojih 4gb zazuzece je oko 3.5 3.8  i totalno laga, evo sad ne znam sto se desava, pa ni sp ne mogu igrati, cim udjem dobijem crash,

i moze li mi neko reci malo detaljnije kako da u console upisem da mi ne laga mish, kako god pise unkown command :|

Ne znam kako je kod tebe toliko zauzece ram memorije, u mene je puno manje, oko 2.5 do 3 GB-a, u glavnome uvijek ima slobodno oko 1GB..

Samo znam da igra na Ultra detaljima i 4xMSAA previse koristi vram i optereti graficku skoro kao i Furmark, barem je tako kod mene :/

Sto se tice procesora, sve cetiri jezgre uvijek rade oko 80% .

14 godina
Battlefield 3

vjeruj da ne znam ni ja, postavke su napocetku bile stavite da automatski on odredi postavke i sve su bile na high i pokoja na ultri s ukljucenim aa i sta jos ono ima.

ja sam mjesao high medium, iskljucio aa, vsyinc, i smanjio rezoluciju nebi li ista poboljsalo, ali nista,

ali ulazak na servere je katastrofa, nema mi nista mrze kad udjem, a ono kraj. hehe

sve u svemu, po dosad vidjenom, bf3 me podsjeca na mjesavinu moh/cod/bc2

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Indestructible kaže...

vjeruj da ne znam ni ja, postavke su napocetku bile stavite da automatski on odredi postavke i sve su bile na high i pokoja na ultri s ukljucenim aa i sta jos ono ima.

ja sam mjesao high medium, iskljucio aa, vsyinc, i smanjio rezoluciju nebi li ista poboljsalo, ali nista,

ali ulazak na servere je katastrofa, nema mi nista mrze kad udjem, a ono kraj. hehe

Nego, koju graficku kartu koristis, moguce da ona nema dovoljno svoje memorije, pa igra zato koristi toliko ram memorije. Nekako, sve mislim da je u tome problem .

15 godina
protjeran
Indestructible kaže...

Mene Damavand Peak (tunel) i Grand Bazaar (ulicica) najvise podsjecaju na TF2 {#}.... zato mi je za sada ovo i najbolji BF. Sve ostalo je potpuno isto ko bilo koji Bf, osim 2142 naravno.

Brutal Truth \m/
15 godina
Battlefield 3

ajoj kako bi stavio makro na back tipku na miš da prebaci na secondary jer se izblesiram na scrollu pa ispred tipa bacim medpack...hehe.

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ma,prokletinja!!

Uopce se ne mogu spojiti u igru....stvarno je frustrirajuće do boli!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Na mojoj konfiguracije postavke su gotovo sve high osim AA, VS i tih postavki sto zdreru grafu dobijem negdje oko 45 fps-a ali povremeno osjecam trzaje proc i ram mi je u full load dok se i graficka dosta koristi i zagrijava, i ja jedva cekam patch jos pogotvo da se srede oni bugovi na metrou i jos par mapa kada padnes u nevidljivu rupu i zemlji i moras napraviti suicide.Sve u svemu BF3 je najbolja igra u svom zanru koju sam igrao.Valjda cu izdrzati ovako do proljeca kada kupujem novi comp.

LoL-scarface797(EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
QFlash kaže...

Još netko primjetio kako mu je K/D ratio skočio u odnosu na BC2 ? IMO razlog je hrpa   noobova koji su prešli s COD-a.Uživajmo u berbi dok MW3 ne iziđe :-)

Phyz:

hahah taj sam :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.10.2011 14:59 (phYz).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Zanima me da li su stavili Team Deathmach mod, sječam se da se je nešto šuškalo o tome?

I to istina da je Battlefield 3 najzahtjevnija igra odmah poslije Crysisa 2?

I vidim Key na G2playu košta (RU) 187kn a na Base-hostu 149kn.

Kod koga se na kraju najviše isplati kupiti?

Energija pripada svima, kao i zrak! Mašta, bitnija od znanja!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bernard Huky Hux kaže...

Zanima me da li su stavili Team Deathmach mod, sječam se da se je nešto šuškalo o tome?

I to istina da je Battlefield 3 najzahtjevnija igra odmah poslije Crysisa 2?

I vidim Key na G2playu košta (RU) 187kn a na Base-hostu 149kn.

Kod koga se na kraju najviše isplati kupiti?

Ovaj na Base Hostu nekima jo uvijek nije poslao key

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Neznam jel vi imate ovakvih problema??

Na nekim serverima mi lik zna zapinjat za pod npr hodam i sam zapne il vrati me  metar unazad !?

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
proćerani kaže...

Ja i power user pokušavamo igrat Co-op i stalno nas izbacuje, niti ne uđemo u igru, zna li netko u čemu je problem?

Itko??!

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
14 godina

To ti je lag i najvjerojatnije je od servera

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.10.2011 15:05 (robimarko).
14 godina
Almin94 kaže...
Indestructible kaže...

Nego, koju graficku kartu koristis, moguce da ona nema dovoljno svoje memorije, pa igra zato koristi toliko ram memorije. Nekako, sve mislim da je u tome problem .

nvidia gtx 460 768 mb

da igram na najecoj rezoluciji i na postavkama, bf3 bi crpio iz gpu, nista, pokusavat cu svasta nesta, dok ne uspijem, zasad lijepo ide, al igrica mi crasha

13 godina
protjeran
robimarko kaže...

Ma niti ne uđe u igru, čak mi se ni fullscreen ne napravi, game manager radi radi nešto i odjednom error.

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

aha... a ovo za mod, dal bf3 ima team deathmach mod?

I hoće li igra raditi na low sa ovom konfom:

phenom x4 955 BE 3.2Ghz 

4 gb ddr3

HD 4650 1GB

Hvala!

Energija pripada svima, kao i zrak! Mašta, bitnija od znanja!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
proćerani kaže...
robimarko kaže...

Ma niti ne uđe u igru, čak mi se ni fullscreen ne napravi, game manager radi radi nešto i odjednom error.

ista stvar....{#}

14 godina
Moglo bi i na high da je bolja grafa
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice