Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.063.403
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Battlefield 3
pozzz ekipa

svoj CD key sam naručia priko "gamecards"

sad sam dobia mail

We are glad to inform you the following item:
Battlefield 3 Limited Edition [Uncut] EA RUS + Language Changer Pack
is now being restocked and will be finally delivered to you within the next 12 hours without any further delays.
Gamecards team would brings you the most sincere apologies for this enormous delay of your order processing.The situation when pre-ordered position is forwarded this late is absolutely exceptional for us and hopefully will stay an exclusion one in our practice.
As you know the Electronic Arts initially had different problems with the Battlefield 3 release organisation such as servers overload, download and activation holdback due to the Origin permanent blocking issues etc., what made the game inaccessible for the players. Moreover, despite all prior agreements, the direct EA distributors failed to provide us with the preordered and prepaid amount of game copies in time.
However, Gamecards bears a full personal responsibility to every customer affected by the situation.
As a compensation for all the troubles caused we are ready to issue a 10% refund which will be sent to your Paypal account immediately on the order completion along with one of the following bonuses:
Battlefield 2 Bad Company 2 - EA Activation Code
or
Battlefield 2 Vietnam Add-on - EA Activation Code
Please reply at your earliest convenience confirming your wish to accept this option and the codes will be emailed right away!
We highly appreciate your patience and understanding.
Sincerely,
GameCards Customers Support

Nije loše,a? :)

1 0 hvala 0
15 godina
Re: Battlefield 3
Tonči kaže...

http://i.imgur.com/bzYni.jpg - Zinthou se svidjelo. A vama?

Ovo bi stvarno bilo idealno. Jos da to oce napraviti :) 

ptspclan.com | visit us ^^
15 godina
sardax kaže...
Tonči kaže...

http://i.imgur.com/bzYni.jpg - Zinthou se svidjelo. A vama?

Ovo bi stvarno bilo idealno. Jos da to oce napraviti :) 

a bilo bi lijepo da vidim koji su leveli u SQ da ne uletavam sa 1 levelima.

14 godina
protjeran
Battlefield 3

PRESTANITE IGRATI SAMO SA BAZUKAMA !!.  Nema gluplje igre nego kada se nekolicina njih naslaže sa bazukama na nekom otvoru tunela i samo rokaju projektila, igra postane glupa i dosadna, malo se borite i prestanite skupljati bodove na lak način, zaslužite ih  !!

Moj PC  
5 8 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nadam se da ce ispraviti probelm sa bindanjem keyeva za mis,jer u bc2 mi radi svaka tipka normalno,a ovdje ne ...Za popiiizzzdit.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Skoro pa mi svaki put igra crasha nakon promjene mape(Kada onaj counter dode do 0 ili kasnije )

Zna li neko rjesenje?

0 0 hvala 0
14 godina
athlon64 kaže...
NFSPredator0010 kaže...

Za razliku od BC2 ovdje mi snajperi ne predstavljaju neku prijetnju.Vrlo me rijetko ubije snajper,dok sam se u BC2 prilično živcirao zbog toga.

prićekaj da ljudi unlockaju prave long range snipere ;),  a ne ovo smeće od draguvon wannabe sniper-a , btw jel imate problema sa nedostatkom ram-a na 4gb, ja da.

itekako, jednostavno ne mozes igrati, kad krene zapinjati nece stati dok te ne izbaci na desktop ,

izgleda da je zasad 6-8 minimum imati dok ne rijese, a sami Bog zna kad ce rijesiti s nekim patchom

14 godina
CoKsA kaže...

Kad se idem ulogirat na Origin izbaci mi ovo:Your Email,Origin ID, or Password is incorrect   A sto posto sam siguran da sam točno upisao.Zna neko kako ovo riješit?

ulogiraj se preko emaila ne preko usernamea :D meni se to slicno desavalo, kad se ulogiram prreko usernamea, budem offline i ne mogu prebaciti da sam online niti igrati igrice  :/

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Neprocjenjivo {#}

:D :D
Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
kach kaže...

Nadam se da ce ispraviti probelm sa bindanjem keyeva za mis,jer u bc2 mi radi svaka tipka normalno,a ovdje ne ...Za popiiizzzdit.

Meni sasvim normalno rade 3 dodatne tipke na mišu. Kada dodjeljuješ komandu tipci na mišu u opcijama moraš da klikneš na kolonu u kojoj piše mouse a ne keyboard.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Znam,ali ak si stavim makro neki na mis,tipa (broj 2 i 4) nece mi ih ocitat,a u bc2 normalno radi.Bocne 2 tipke rade ,ali ovaj kotacic ne radi:/

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.10.2011 22:09 (kach).

1 0 hvala 0
13 godina
nick54312 kaže...

Neprocjenjivo {#}

joj blago ti se što mi nepošalješ koji key platim kad dođe lova xD

15 godina
kach kaže...

Znam,ali ak si stavim makro neki na mis,tipa (broj 2 i 4) nece mi ih ocitat,a u bc2 normalno radi.Bocne 2 tipke rade ,ali ovaj kotacic ne radi:/

Meni iz nekog cuda nece da binda ni donju mouse tipku! :( 

ptspclan.com | visit us ^^
16 godina
Battlefield 3

Ljubav na BF3 način ...

... there is no spoon ...
Moj PC  
12 0 hvala 0
14 godina
Over(C)lock kaže...
nick54312 kaže...

Neprocjenjivo {#}

joj blago ti se što mi nepošalješ koji key platim kad dođe lova xD

A iti ćeš kupit key od nicka.I ja ću svoj uzet od njega

13 godina
Battlefield 3

ja ću uzet box .. le vjerujem liku nadam se da nas neće zajebat .. msm da je neko već kupovo od njega :))

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Prodaje i boxove??
16 godina
Battlefield 3
Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
to je bilo i za betu isto
13 godina
robimarko kaže...
Prodaje i boxove??

pa da ali treba čekat dok mu dođe ja sam Limited edition naručil box .. pitaj ga odg će ti on sve što te zanima :)) treba mu doć oko srijede točno kad bi i meni lova trebala doć hehe tako da meni odgovara

17 godina
neaktivan
surferdean kaže...

PRESTANITE IGRATI SAMO SA BAZUKAMA !!.  Nema gluplje igre nego kada se nekolicina njih naslaže sa bazukama na nekom otvoru tunela i samo rokaju projektila, igra postane glupa i dosadna, malo se borite i prestanite skupljati bodove na lak način, zaslužite ih  !!

Zašto bi? Opalim 4 rakete dobim 6 killova i 800 bodova. Dok to tako funkcionira ne koristim ništa osim njih.

Pretpostavljam da prvenstveno ciljaš na Damavand Peak. E pa zar im je bilo tako teško napraviti još par prolaza preko onog brda da malo rašire akciju. Ali ne, ako samo zakoračiš na to brdo ubije te istog časa i napiše BAD LUCK. Zato odi rađe na EA/DICE-ov forum i reci im da konačno počnu raditi prave široke BF mape a ne ovakva linearna sr*nja. Možda onda ne će biti takvih chokepointova na kojima su rakete jedino oružje s kojim vrijedi igrati.

To je i moje dosadašnje najveće razočaranje s igrom. Po mojem mišljenju relativno loše mape. Od devet mapa dobre su mi Kharg Island, Operation Firestorm i Caspian Border. Ostalo tak-tak ili mi se uopće ne sviđa. Samo se nadam da ne će sje**ti i Back to Karkand i da će mape dobiti samo facelifting, a ne i redizajn.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
14 godina
Ma to je samo tebi prodao box,ne prodaje više ja sam uzeo key za LE kod njega još samo da uplatim
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja imam 4GB ddr2 i nemam nikakvih problema sa igrom.Sve radi na high savršeno i smooth.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
robimarko kaže...
Ma to je samo tebi prodao box,ne prodaje više ja sam uzeo key za LE kod njega još samo da uplatim

za koliko ti je prodo key ?

14 godina
Za 270kn ali ga odmah dobijem kad uplatim ,reko je da će možda u pon bit po 255kn
13 godina

ok je više volim kad imam cjeli box nekak sam mirniji :)) a tih par kn mi nepredstavlja neki problem

14 godina
Kad mi je puno dat više para za BF3
14 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
surferdean kaže...

Zašto bi? Opalim 4 rakete dobim 6 killova i 800 bodova. Dok to tako funkcionira ne koristim ništa osim njih.

Pretpostavljam da prvenstveno ciljaš na Damavand Peak. E pa zar im je bilo tako teško napraviti još par prolaza preko onog brda da malo rašire akciju. Ali ne, ako samo zakoračiš na to brdo ubije te istog časa i napiše BAD LUCK. Zato odi rađe na EA/DICE-ov forum i reci im da konačno počnu raditi prave široke BF mape a ne ovakva linearna sr*nja. Možda onda ne će biti takvih chokepointova na kojima su rakete jedino oružje s kojim vrijedi igrati.

To je i moje dosadašnje najveće razočaranje s igrom. Po mojem mišljenju relativno loše mape. Od devet mapa dobre su mi Kharg Island, Operation Firestorm i Caspian Border. Ostalo tak-tak ili mi se uopće ne sviđa. Samo se nadam da ne će sje**ti i Back to Karkand i da će mape dobiti samo facelifting, a ne i redizajn.

Definitivno kharg island,operation firestorm i caspian su najbolje mape dok metro, damavand i grand bazar su sramotno loše u conqestu,ajde još grand bazar  nekako al ove dvije katastrofa.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

opet downloadam igricu možda mi to pomogne da se riješim "battlefield stopd working"

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

'opet downloadam igricu možda mi to pomogne da se riješim "battlefield stopd working"'

Probaj u nazivu foldera (C/program files x86 itd) maknut onaj "TM" na kraju naziva Battlefield 3 i onda to isto napravit u registry-u: Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\EA Games\Battlefield 3

bolje haker nego šljaker
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.10.2011 23:47 (ITman).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice