odes na browse servers, i pod search upisi ovo : BUG
I trebalo bi ti izbacit server
odes na browse servers, i pod search upisi ovo : BUG
I trebalo bi ti izbacit server
koju verziju je najbolje skunuti??
imam kljuc
skinuo sam RELOADET verziju - al ta mi ne vrijedi za multy
skidal sam je 2 dana i sad bana
moram novu skidat 2 dana
pa ako imas original, skini Origin, i onda tamo nađes battlefield 3, pitat ce te jel imas cd key, upises i skines :>
Dali mi netko može reći kako promijeniti ime vojnika!? Imam ultra retardirano ime.
I još nešto mi nije jasno, koja je razlika izmedju
Sensitivity od soldier mouse movement
i
Set the soldier look sensitivity?
Dodajte me slobodno na Originu: VojnikGetz
Početnik sam u ovom nastavku kao i svi. Preferiram inžinjerca, tako da imajte na umu da mogu popravljat vaša vozila.
Također napadačka (assault) klasa. :)
Dali mi netko može reći kako promijeniti ime vojnika!? Imam ultra retardirano ime.
I još nešto mi nije jasno, koja je razlika izmedju
Sensitivity od soldier mouse movement
i
Set the soldier look sensitivity?
gospodo moram vam reći da sam jako razočaran u enabavu (još nema mog key-a plaćenog preorderom) ne dostavljaju key, ne javljaju se na mob, ne odgovaraju na mailove, tu i tamo daju neku kvazi izjavu kako naravno oni nisu ništa krivi. Kakva banda.
Meni je prosječan score 1:5 :D. Ubijem jednog nakon svakog petog deatha :D . Engineer oružja mi sakaju, oču samo otključat g36 i možad sve do kraja i idem assault. Beta igrao sa Assault i super mi. Ovaj Engineer mi je teško sranje :( .
Ja sam lvl 16 mislim, taman otkljucao G36c, i prosijecan k/d mi je oko 2, a u partijama sam uglavnom pri vrhu, ja sam posast za sve sta leti ili se vozi po tlu, a znam dobit i one ribone kad ubijes 8 bez da umres ijednom mislim da se zovu combat eficency...igram enginera oko 95%vremena, mislim da ti neznas igrat a ne da engy nevalja...
Evo i jedan svijezi ss, prije minutu
gospodo moram vam reći da sam jako razočaran u enabavu (još nema mog key-a plaćenog preorderom) ne dostavljaju key, ne javljaju se na mob, ne odgovaraju na mailove, tu i tamo daju neku kvazi izjavu kako naravno oni nisu ništa krivi. Kakva banda.
---
Dodajte me ShadowWLordD
i kakav je Multiplayer, posto kod mene i nije neka sjajna brzina downloada, ustvari ne skida mi origin punom paron, tako da mi je ostalo jos oko 5-6 sati downloada, no ja nigdje ne zurim, kakav je mp, da li je ovaj BF3 dostojan nasljednik prethodnih serijala?
po nekim videoima sto sam vidio, daleko je lako ubiti covjeka za razliku u bc2, covjek opali rafal, dok u bc2 to ne smijes, moras postepeno pucati, sto se meni ne svijda, vise volim kad je napeta atmosfera, kad je teze ubiti covjeka, to mi je vise CoD style, isto tako, vise mapa je trebalo da lice na Caspian Border, ovako ove urbane su trci, lezi, pucaj, ubij.... kad dolazi taj DLC, ne mogu cekati for WAKE ISLAND
Kako da promijenim da igra radi na DirectX 10, graficka mi je DX11 i zasto imam samo dostupno 4xMSAA, a nemam FXAA i ostalo ?
Kako da promijenim da igra radi na DirectX 10, graficka mi je DX11 i zasto imam samo dostupno 4xMSAA, a nemam FXAA i ostalo ?
Koju grafičku karticu imaš?
Ja sam se piknuo na server, pa ako mi netko želi pomoć nafilat dođite. Idleajte ako treba, disableo sam kick za idle.
jel se kasnije kroz levelanje između ostaloga otkljuća c4 eksploziv? vidia sam u beti da ga je jedan momak koristia, i jel otkljucamo one thermal scope snipere tj sve sta je bilo u singleplayeru, mislim ovo će bit neopisiva doza zabave kad se te stvari otkljućaju, i jos jednom pitanje,postoje li jetovi ko u sp-u, tj u koje može stat 2 ljudi.
Ja sam se piknuo na server, pa ako mi netko želi pomoć nafilat dođite. Idleajte ako treba, disableo sam kick za idle.
Sad me izbacilo i pisalo connection to server timed out.
Koju grafičku karticu imaš?
hd 6850
Dodajte me ShadowWLordD
i mene WhiteWidoW-Cro
Zanima me jeste li imali problema sa prebacivanjem ruske verzije na englesku?
Ne. Nikakvih problema. Samo treba pratiti upute i sve radi.
Također, sve mi je na engleskom, osim one sličice na originu, ali lako za to.
Uf treba se navinut na razlike prema bbc2, drukcije kretanje, ma sve... Mene hebe vid, stvarno je tesko na odredenim mapama uocit protivnika pogotovo kad si jos pocetnik pa drugi imaju red dotove ili scopove a ti ne... Al polako...
zna li netko? imam hd 6850
Zna netko kako da dobiem ovaj dog tag?
Pogledaš sve dijelove Pirata s Kariba ili pitaš Jack Sparrowa tu sa foruma
To ti je YARRR dogtag, za njega piše: Talk Like A Pirate - Exclusive Preorder Offer
Ako imaš MassEffect 3 dogtag, pomankni se od njega za 2 taga desno i onda jedan tag gore pa će vidjeti.
zna li netko? imam hd 6850
Možda nemaš skinut dx11. Pogledaj koju verziju imaš ovako: Odi na start-run- upiši dxdiag i pokreni i dole će ti pisat, ako imaš dx11 onda neznam, ako nemaš onda skini:)