upravo sam varalicu sugavu izbacio sa servera,covijek ima k22 d0 e neces,prijavio ga i izbacili ga usred igre
Nemam BF 3 ali kaj je fakat cudno imati takav score?
upravo sam varalicu sugavu izbacio sa servera,covijek ima k22 d0 e neces,prijavio ga i izbacili ga usred igre
Tako je,reci mu,nećeš razbojniče !
pet partija za redom?da jako cudno
pet partija za redom?da jako cudno
A za redom je druga stvara.
ma poludio sam i neznam kako je uopce moguce,ide s tenkom i cijelu partiju vozi i ubija i niko mu nista nemoze,gadi mi se tako igrat,mogo je i plesat oko tenka i ubio bi me pogledom,ma...
Ja imam samo jednu glavnu zamjerku a to je da je heliće (i avione) pre lagano srušiti stingerom.
Kao prvo sad mi se teško naviknuti na heliće iz bf3 jer su napravljeni realnije,a imam osjećaj da čim poletim da me jedno barem 5 ljudi čeka da me sruše...
Otprilike to ide ovako:Kad se nekako od silne gužve dočepam helića,poletim i u roku od 20-30 sekundi--bip bip bip i pogodi me raketa..BAM mrtav...
Jbga, heliće zapravo treba koristit kak bi to i inače trebalo. Skrivati se iza nečeg visokog i onda samo naglo proviriti i oderati po protivniku iz daljine. Problem je da se na nekim mapama nemaš iza čega sakriti pa moraš biti kilometar od borbe da te ne sruše. Zato mi je draži scout heli. Malen je pa ga nitko ni ne skuži a ja se skampam s njim negdje nisko i onda s raketama derem druge heliće i avione kada mi se približe.
Baš smo se danas Sapko i ja vozikali s Little Birdom pa smo po našem starom običaju odlučili svratiti do protivničkog spawna da vidimo što se tamo događa. Došli mi do piste i taman se spawna neki lik u avionu. Ali prije nego je uspio krenuti mi se komotno sparkirali 10m ispred njega. I tako gledamo mi njega i gleda on nas. Valjda nije ni skužio da smo mi neprijatelji. Naravno sve dok mu nismo poklonili nekoliko kilograma toplog olova u facu.
meni radi sve ok,samo dvaput bf3 exe crash u ovih 24 h ali prije kretanja na server,na serverima sve ok,ping u redu,nema laga i fps stabilan.
http://www.xfire.com/ bf3 na xfireu drzi 4. mjesto naijgranijih igara xd, lijepo, btw sad sam malo igrao seine crossing na jednom serveru koji nema lagga i baš je gušt bilo,ali dosta servera ima mali lagg još,btw na caspian borderu u one jetove ne moze uc 2 ljudi?
...btw na caspian borderu u one jetove ne moze uc 2 ljudi?
Ne
...btw na caspian borderu u one jetove ne moze uc 2 ljudi?
Ne
to je bilo retorićko pitanje,znam da ne moze uc dvoje ljudi,pitam postoje li jetove u koje može?
Dosta za danas hehe. :) Igra je odlična! Nikakvih rušenja nikakvih lagova...radi savršeno!
Mape su mi odlične osim Grand Bazaar i Seine Crossing. To mi je užas živi, samo se tube-a i ništa drugo. Pogotovo na Grand Bazaar kad se tamo uvale u onu uličicu gdje je zastava, rakete samo lete s jedne na drugu stranu. L'Užas!
Zna li iko novosti o patchu ? U ovoj temi se ne moze biti u tko zato sto se u sat vremena nakupi 10 stranica...ne pada mi napamet prckati po konzoli,biosu zbog jedne igre...
ukoliko tko želi slobodno me dodajte=)) da ne samujem po serverima:)
Meni je prosječan score 1:5 :D. Ubijem jednog nakon svakog petog deatha :D . Engineer oružja mi sakaju, oču samo otključat g36 i možad sve do kraja i idem assault. Beta igrao sa Assault i super mi. Ovaj Engineer mi je teško sranje :( .
ja volim popravljat tenkove:))
Uf!
Za mene dosta, ali Bug Server je još uvijek pun, više od pola... :)
Igrao cijelu večer, ali u komadu sad zadnje oko 4 sata, prije toga jedva, pucala mi veza (prokleti T-Com!).
Dosta dobro je to napravljeno, ali ne vidim baš tu destrukciju... Pucam RPG-om u obična vrata i ništa??? Također, ako se probavali na onoj Seine mapi u zgrade pucat, uopće nema destrukcije kao što je prikazano u trailerima! To je razočaravajuće.
Ove gradske mape i nisu baš najbolje riješene... Uglavnom se svede sve to na ulično napucavanje, nema naprijed-nazad, nema nekih zaobilaznih puteva, podzemnih tunela,...
Ove druge, prave, velike mape su ok, ali, opet ni na njima nema neke destrukcije. Sve kuće su neke poluizgrađene, pa "ne mogu" pasti. Nazvao bih ovo Destruction 2.1. Blago nadograđena destrukcija iz BC2. Valjda će se popravit...
Fali mi Arica Harbour, neka takva mapa bi bila odlična, gradska, ali da se mogu sve kuće srušit!
Ostalo što se tiče igre je više manje OK, ubijanje je bilo lakše u beti (bilo je taman), sad je negdi između BC2 i Beta BF3.
U svakom slučaju jest bolje nego BC2, ali me razočarala ta destrukcija, nije onakva kakvom su je prikazivali u trailerima.
I, zašto nema Metro mape u rotaciji?
Nema Metro mape jer ju nitko ne želi više ni vidjet ni čut.
I, zašto nema Metro mape u rotaciji?
Bila je pa smo ju svi na serveru popljuvali. 3 baze, pa ko je osvojio prve dve, rejpao je ostatak partije... Može se vjerovatno probiti okolo ali nije baš bilo zabavno, premala mapa za 64 ljudi...
Također, naš *NOB* Mrcine server je online pa slobodno navratite!
upravo sam varalicu sugavu izbacio sa servera,covjek ima k22 d0 e neces,prijavio ga i izbacili ga usred igre
Valjda je naš bivši premijer Ivo kupio igru, ali izgleda da si ga preduhitrio brzom reakcijom svaka ćast kolega...
za sve one koje muci stuttering i mouse lag, ako imaju ustekan joystick neka ga probaju istekati. meni je moj xbox360 radio probleme. pa probajte. meni je nakon puno pokusaja podesavanja postavki to pomoglo
definitivno mi treba novi proc za bf3....
inace ide na max ali jedva 30 fps kada gledam na daljinu
haha,promjeni s drugog kompa na prvi
haha,promjeni s drugog kompa na prvi
necu nista dobit s tim procom sparam si za quad core....
ugl jel zna neko kako onog lika izudarat kada idem odpsojit zice od bombe ovaj mi mucki iza ledja dodje ja stisnem e pa onda nesto mis se zacrveni....
sto puta umro rijeseno.
taj komp sluzi za jednu drugu svrhu necemo sad o tome jel i ovak i onak moram barem quad imat..
isti problem kao kod bete zvuk se 2 puta cuje (pirat)
noob question: kako doci do hr servera?
Nema Metro mape jer ju nitko ne želi više ni vidjet ni čut.
Ovo nije istina, samo nekolicina plače zbog ove mape ali nažalost ni admin ju nevoli pa je izbačena iz rotacije.
Kako je Danny rekao " nisam ja kupio BF3 da igram inf." ali prijatelju nije nitko od nas kupio igru da bi je igrao kako se drugima sviđa,
zato najbolje staviti sve mape u rotaciju bez obzira na "lajkove" ;)
A plačipič.ka će uvijek biti.
ja sam popio pb ban za bc2 na isti nacin... ko budala hvatajuc ga, a nikad nisam uspio dokazat da lik vara, nitko ne vjeruje da vara, a on to radi vrlo lukavo i spretno....
ti si popio ban zato što si chiterčina, a ne lovac na cheatere, šta muljaš ljude po forumu.
Samo je steta sto na serveru nema Rusha. Definitivno bi to trebalo ubacit. Metro je odlicna mapa, ako se igra u rushu. Damavand Peak je isto rush mapa. Ako nema rusha onda mi EOD Bot propada :P a predobar je.