pokrenem igru i piše mi na nadogradim amd radeon driver na versiju 11.24 imam grafu ati radeon 6950 dal to treba nadogradit obavezno jer mi se onda igra pokrene i kad idem na misiju me izbaci
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Problemi s 'trzanjem' su nestali nakon još jednog reinstalla drivera ali me zato sad izbacuje svako malo. Uff...
I da li tko ima dobar setup za miša?
Nikako da si namistim da mi bude ugodno, s tim da mi jedna stvar nije NIKAKO jasna;
miš recimo namjestim da mi je ok za ciljati s puškom ali čim uđem u vozilo, kao da je netko dodao ogromnu akceleraciju + 2000dpi, sve leti
nenormalno
Gdje ima najpovoljniji key za kupiti?Ruski, engleski, nije bitno...
daš mi link
daš mi link
http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/GPU124AMDCat1110PreDriverV3.aspx
Ja kad čitam ove problem "se... mi se" od njih. Misli da će moja kupovina lijepo pričekat 1mj. "i mirna Bosna"! Ovako i inako bit će idiota koji će hack-at igru i bit lvl 50, tako da se po tome pitanju nevrijedi živcirat. pozzz i sretni s klanjem BBC3, VJERUJTE ZA PAR DANA BIT ĆE BOLJE!!!!!
Ja kad čitam ove problem "se... mi se" od njih. Misli da će moja kupovina lijepo pričekat 1mj. "i mirna Bosna"! Ovako i inako bit će idiota koji će hack-at igru i bit lvl 50, tako da se po tome pitanju nevrijedi živcirat. pozzz i sretni s klanjem BBC3, VJERUJTE ZA PAR DANA BIT ĆE BOLJE!!!!!
Battlefield 3.
jel se moze kako igra pokrenuti a da se ne ide preko sugavog battlelog
i kako se promijeni nick ili je nick fiksni i vezani uz orogin???
Loading time je jako dug, battlelog je sr*nje:) to su trebali samo popravit.
Za one kaj kukaju o nekakvom 5 gigi patchu (ak je to uopce istina). Nisam upucen jbga :)
Igra skinuta preko Origina ima 11.4gb, a system requirements veli da trebas 20gb mjesta na hdd'u tak da je to sve jos debelo unutar granica najavljenog
za promjenit svoj origin id odi na str 418 u battlefield 3 forumu
tamo je moj post s linkom za promjenit id
da probao sam to ali samo 14 znakova s time da je moguce koristi samo _ - lol
jel se moze gdje u battlelog promjenit ime soldera ili napravit novi?
i jos stoji pitanje kako izbjeci uopce otvaranje battlelog znaci klacisno pokretanje igre
Kako san strasvstveno otvorija sad kutiju od BF3-a aaaaa
Čekam key. Koja napetost.
Necekam key.Koja opustenost
cekam download,koja napetost
LOLčina, dođem doma s posla, upalim komp i napadne me Avira - BF3.exe je malware, ne možeš to koristiti - brisati ili karantena (ruska Origin verzija, da ne bi bilo zabune)
Stavio DVD, pise da downloada, a koja napetost...jos da nije tako glupo napravljeno, jer mi nebre downloadat 6 i nekaj MB/s...aaaa
hehe znam kako ti je i ja čekam key
Ajde da odgovorim sam sebi, http://directgamekeys.com 27,99 USD, ključ dolazi za par minuta...
Ajde da odgovorim sam sebi, http://directgamekeys.com 27,99 USD, ključ dolazi za par minuta...
BF3 jeftiniji of MW2
Diže mi se tlak, Base-Host 'ladi jaja, a ima 200 keyeva za isporučit.
ne kuzim kakav download on sad radi jesus, izbacim disk, pise ubaci disk 1...aaaarggggh koja glupost opcaaa
Evo ljudi ja instalirao bf3, i sad kad krenem igru pokrenut, veli date check. Ja stisnem accept i nista...
Kad opet kliknem na ikonu, nista...
Da li kad me izbaci sa servera ili mi se smrzne usred runde gubim bodove i unlockove od te runde?
imam msi gtx 460 i 275.33 drivere dali cu moc sw 275.33 pokrenit bf 3 bez da update napravim?
jel mi moze netko reci ko je instaliravao box izdanje kaj sad ovo znaci (slika dole)
To je i meni bilo na pola puta, tam negdje oko 55-60% ce te trazit da stavis cd2.
Inace nezz kaj on skida o.O
EDIT: aj javi kad instaliras
Mene je teško ostaviti bez teksta... ali evo šutim već zadnja dva sata ;) igra se vrti odlično na ATI 5850 mobile i i7 proc.... ok notebook sam platio kao pola auta ali evo radi vrhunski! čak me singleplayer više impresionrao...