Kao da je važno, jer ti ionako igraš HC
Igram i jedno i drugo.
Mislim da u BF3 neću imati potrebe igrati HC, jer kolko vidim po snimkama dosta se brzo pada i hitbox je puno bolji nego u BC2.
Tj. u BF3 normal se pada kao u BC2 HC.
Igram i jedno i drugo.
Mislim da u BF3 neću imati potrebe igrati HC, jer kolko vidim po snimkama dosta se brzo pada i hitbox je puno bolji nego u BC2.
We are going to perform maintenance to improve stability for all platforms on our servers. Therefore, online connectivity will be down. Thank you for your patience.
super opet ne mozemo igrat
Čekaju da nama koji smo naručili box verziju stigne igra, pa da zajedno pokrenemi fajt !
Onaj key za pwp ne prolazi.
Kad pogledam na igru pod info,isti je key,ali nema tog oruzja pod statsima..
Evo proradio MP, al sad moram ić učit
Onaj key za pwp ne prolazi.
Kad pogledam na igru pod info,isti je key,ali nema tog oruzja pod statsima..
Da,vidio sam.
Na Originu pod igrom mi JE vec taj key sta sam na mail dobio ali nema oruzja pod statsima.
Cekam na Live chat pa cu vidjet.
Ponovljeno 300 puta nanovo te mape jos nisu ni izasle niti se zna kada ce izaci.
Mjesec dana nakon izlaska BF3 ce izac Back to karkand.
I ja iz ri cekam od gmca, je kome doslo?:)
Je, meni u RI iz GMC-a došlo još jučer ujutro.
Da,vidio sam.
Na Originu pod igrom mi JE vec taj key sta sam na mail dobio ali nema oruzja pod statsima.
Pa trebao si dobiti dva e-maila. U prvom dobiš key za aktivaciju BF3 (formata: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX) koji ti ne treba jer ga već koristiš. Btw. taj key ti piše u infu igre na Originu.
A u drugom mailu je key za PWP (formata: XXXX-XXXX-XXXX-XXXX). Njega reedemaš na Originu i poslje toga se on više nigdje ne vidi. Bar ga ja nigdje na Originu ne mogu naći.
Da,vidio sam.
Pa trebao si dobiti dva e-maila. U prvom dobiš key za aktivaciju BF3 (formata: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX) koji ti ne treba jer ga već koristiš. Btw. taj key ti piše u infu igre na Originu.
A u drugom mailu je key za PWP (formata: XXXX-XXXX-XXXX-XXXX). Njega reedemaš na Originu i poslje toga se on više nigdje ne vidi. Bar ga ja nigdje na Originu ne mogu naći.
Ahaaaaa Tnx bro...
Napokon da je netko shvatio sve ... :))
Onda nisam jos dobio taj key za PWP...
Jer sam dobio samo key formata XXXXXXXXXXXXXXX i kaze BF3 LE Unlock code.
Gdije da napravim Origin account?
Gdije da napravim Origin account?
igrica radi ka podmazana sa mojom starom konfiguracijo i nvidia 250 gts,512 mb,jedino mi taj ruski jezik predstavlja problem ,ne znam ne znam nikako stavit i sta cu,,,,,,,,,,,,,
jedino mi taj ruski jezik predstavlja problem ,ne znam ne znam nikako stavit i sta cu,,,,,,,,,,,,,
Ha, ha, puno će nas ovdje naučiti osnove ruskog narednih mjeseci.
Ako kome treba pomoc prebacivanja sa ruskog na engleski nek mi posalje PM!
A gde si ti to procitao da ce za mjesec dana izac Back to karkland ?
Igram i jedno i drugo.
Nažalost nije. Nešto je bolje, ali i dalje imaš situacije da osobu upucaš 3-4 puta i da i dalje veselo skakuće uokolo, jer se ovaj put zdravlje regenerira! Možeš se i pet minuta naganjati 1 na 1. Iskusio sam to sinoć na Bug serveru. Mlatim se s likom imena Kerber ili tako nešto, pune dvije minute dok ga nisam uspio ubiti.
A gde si ti to procitao da ce za mjesec dana izac Back to karkland ?
Procitao na netu negdje,pitat cu sad i na ealive chatu bas..
Regen je druga stvar. Normalno da se zbog regena događaju takve stvari.
Osim toga Kerber je jako dobar igrač kolko se sjećam tako da te nebi trebalo čudit što si se patio s njim.
pozdrav. Danas sam kupio B3 preko origina, uredno skinio, aktivirao, i sad kad kliknem play, otvori mi sve u web browseru i kaze da od tamo pokrenem, i ja kliknem play i nist se ne dogodi O.o
Nije valjda da igra jos nije u pogonu? neznam sto da radim :P
Evo upravo došao kući sa svojim primjerkom BF3 LE. Sad borba sa instalacijom i aktivacijom. :) Vidim da to još sve šteka?!
Dobio PWP key preko ealive chata... :))
Sta si ih zicao ili si stvarno ga trebao dobiti?
Trebao sam ga dobiti jer sam preordao preko Origina,ali nije stigao na mail.
cek ja sam kupio prek basehosta i dobio i key za BTK al kako da znam jel i PWP tam??
cek ja sam kupio prek basehosta i dobio i key za BTK al kako da znam jel i PWP tam??