neki nisu skuzili sarkazam ali ovo je jako lose.. uostalom, znate i sami vi softcorasi... vidis trokutic i pucaj.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo bas sad radim profil na ea i kad zelim verified my mail dobim mail sam 5 linkova od kojih jedan radi i kad kliknem pise mi The email verification link is not valid probo sam vec 4 puta al opet isto???
Ima neko rjesenje
Meni nikako ne ide u glavu zašto ne preuzmu sistem spotanja iz AA3. Enemy spotted ne znači da se neprijatelj nalazi točnu tu, nego znači da je uočen na određenom položaju, pa pucanje u tom pravcu neće baš ubiti neprijatelja. Iako pucanje u pravcu u kojem je neprijatelj uočen neće ubiti neprijatelja, spotanje će dati predodžbu timu odakle neprijatelji dolaze. Team play bi došao puno više do izražaja.
Nego da li alfa još traje? Ako traje, da li bi netko mogao predložiti devovima da pogledaju sustav spotanja u AA3?
al nisu rekli da kad se djiber sakrije da nestane trokutic? a ako ubijes squad lidera jel dobijes malo vise bodova?
Isplatilo se onima koji su kupili MOH,ipak je to 48 sati prije svih.
Za koje platforme ide van beta,jel ide za ps3?
Samo PC.
Samo PC.
I ps3 i x360.
al nisu rekli da kad se djiber sakrije da nestane trokutic? a ako ubijes squad lidera jel dobijes malo vise bodova?
Rekli jesu, ali mislim da to ne uključuje travu i sl. Nekako mi se čini da bi bilo prezahtijevno to konstantno računati za svakoga 64 igrača.
BTW. zna netko da li ja i dalje vidim trokutić neprijatelju iznad glave ako on ode nekamo iza zida ali ga neki moj suborac i dalje vidi.
Znači ovak nešto:
Bok,ja sam platio basehostu za battlefield 3 prije 2 mjeseca...Kada bih ja to mogao dobiti taj cd key.Hvala!!!
to treba iskljucit.. dovoljno je i da se na minimapi vidi..
Bok,ja sam platio basehostu za battlefield 3 prije 2 mjeseca...Kada bih ja to mogao dobiti taj cd key.Hvala!!!
Kad izađe,25 ili 28.10
Kada su rekli da ide beta van?
koliko vidim po ovim rezultatima,napravili su odličan posao sa optimizacijom,naravno još je Alpha pa je preprano govoriti,ali zasada su odlični rezultati kad pogledamo da igra sasvim solidno izgleda i u Alphi.
koliko vidim po ovim rezultatima,napravili su odličan posao sa optimizacijom,naravno još je Alpha pa je preprano govoriti,ali zasada su odlični rezultati kad pogledamo da igra sasvim solidno izgleda i u Alphi.
Fali još bolja podrška za skaliranje multi gpu kartica, al u osnovi slažem se da je Frostbite prilično dobro optimiziran iako je ovo alpha, Bete i finalna će zasigurno biti znatno drugačije i po kvaliteti grafike i po perfomansama. I BC2 je imao užasne perfomanse u Beti.
I još kad uključe PB i totalno sje** hitbox
Igrači alphe nemaju osiguran pristup beti
http://twitter.com/#!/zh1nt0/status/98759548596264961
zh1nt0 je potvrdio da će biti i zatvorena i otvorena beta,uskoro više informacija
http://twitter.com/#!/zh1nt0/status/98417980563660800
Otvorena beta ti je cijela igra.
I još kad uključe PB i totalno sje** hitbox
Nema PB veze sa registracijom pogodka u igri.
Ima sa lagom...
Ima sa lagom...
Postoji mala hrpa igara koja koristi PB i nema apsolutno nikakvih problema. Kako to da samo BF ima probleme? Zar nebi bilo logičan zaključak da je do developer teama a ne do PB.
Oće Beta prije početka škole?
Oće Beta prije početka škole?
Teško :)
Ima sa lagom...
koliko sam ja skužio da PB previše troši CPU resursa i zato BC2 laga?
Ima sa lagom...
bc2 nekad laga jer nije prilagođen radu sa pb-om, više nego zato što pb kaska.
Tko zna što se sve događa u pozadini :)
ma ja mislim da taj pb stalno provjerava racunala koji su u igri i šalje podatke pa guši mrežu
Mene nekak ta grafika u bf3 uzasno podsjeca na crysis 2 :/
Ima sa lagom...
tako nekako, jedno vrijeme je PB zauzimao oko 30% procesora onda su izdali update koji je trebao to popraviti, kolko sad troši neznam
Mene nekak ta grafika u bf3 uzasno podsjeca na crysis 2 :/
Ma to ti je ove godine in, moderno ratovanje u gradu, prije je bilo u džungli,
moraju biti u toku
ja mislim da je ovo glavni problem
Frequent status reports (encrypted) are sent to the PunkBuster Server by all players. When necessary, the PunkBuster Server raises a violation which (depending upon settings) will cause the offending player to be removed from the game and all other players to be informed of the violation.
znaci stalno slanje sranja na glavni server sto znaci gusenje mreze,a to znaci mrezni lag