BF1 stalno baca errore oko servera i spajanja. Ništa od igre danas.
Evo i mene iživciralo i to pošteno al zahvaljujući tebi znam da nije do mog kompajutora
BF1 stalno baca errore oko servera i spajanja. Ništa od igre danas.
Evo i mene iživciralo i to pošteno al zahvaljujući tebi znam da nije do mog kompajutora
Tko kaze da dx 12 ne funkcionira? Meni radi bez greske.
Ja sam ima fx 6300 na 4.5ghz 32gbram i gtx 1060 6gb ima fps drop ..sada i5 6600k stock trenutno 8gb ddr4 i istangrafa fps ne mice lock 60 fps stavljen prema monitoru ... Jos cu u dogledno vrime uzet novi monitor jel je ovaj 1680x1050 i jos 8gb ram..sada tek gustam u igri
Ja sam ima fx 6300 na 4.5ghz 32gbram i gtx 1060 6gb ima fps drop ..sada i5 6600k stock trenutno 8gb ddr4 i istangrafa fps ne mice lock 60 fps stavljen prema monitoru ... Jos cu u dogledno vrime uzet novi monitor jel je ovaj 1680x1050 i jos 8gb ram..sada tek gustam u igri
Intel...
đaba im trud oko nove mape kad pola partije prođe u magli, prodali nam maglu reklo bi se
Ne vidim problem u magli. Odlična je za flenkanje i osvajanje zastavica kad jedan tim dominira. Jedino može smetati sniperima kemperima.
Hvala! Idem javiti DICEu, Nvidiji i AMDu da ne moraju popravljati, da ti sve radi.
Hvala! Idem javiti DICEu, Nvidiji i AMDu da ne moraju popravljati, da ti sve radi.
Zaboravio si da moraš javiti i Microsoftu!
Kakvi problemi su kod tebe? Meni sve stvarno radi. Manje opterećenje za procesor... Ne znam sta bi ja imao od toga da lažem...
Kakvi problemi su kod tebe? Meni sve stvarno radi. Manje opterećenje za procesor... Ne znam sta bi ja imao od toga da lažem...
Ja nemam problema... od kad sam kupio graf. karticu vrijednu skoro 4000 kuna!
Zapravo i sad mi se jednom srušila igra kad sam isprobavao DX12.
Prije, s GTX 770 nisam ni mogao pokrenuti igru ako sam imao uključen DX 12. Nvidia je javila da su potvrdili grešku, i kod sebe i kod konkurencije.
I na različitim forumima se tisuće ljudi javlja da imaju framedropove, rušenje igre ili uopće ne mogućnost pokretanja igre.
Tako da mislim da nije fer napisati "Tko kaže da ne radi? Kod mene je OK".
I kod mene problemi s DX12 s kojim igra trza a ponekad i smrzne slika na 5-6 sekundi uz povremena rušenja igre.
Zadnji put sam probao prije neki dan i ništa se nije promijenilo.
DX11 goni bez ikakvih problema.
Dobro i ja imam 1070. Znao sam imat frame dropova prije zadnjeg patcha. I to dosta sad imam isto ali padaju na max 50 fps. Ali ja mislim da je to do procesora ipak, jer kad sam digao onaj scaling sa 125% na 140% fps je postao stabilniji ali manji. Oko 65 je ali ne pada na manje od 45. Opet kažem meni.
Ljudi tko ima dobru grafu, a nešto slabiji procesor npr. RX470 i i3 6100 povećajte resolution scale. Od kad sam to napravio dobivam skoro uvijek konstantnih 60 fps-a.
Dakle morate povećati resolution scale, a ne smanjiti. Na taj način bi grafa trebala preuzeti veći dio posla od procesora.
Neznam točno objasniti u detalje kako i zašto je to tako, ali na to sam naletio na jednom forumu i igra mi od tada radi bolje.
P.s. nisam vidio da je acarnoje već nešto slično napisao iznad mene :D
koji je smisao igrat multiplayer igru na ultra detaljima sa 45 fps-a?
koji je smisao igrat multiplayer igru na ultra detaljima sa 45 fps-a?
Zato jer je grafika jedino što valja u BF1.
Fino odvrtiš sve na ultra i uživaš u eksplozijama i magli :P
Bok svima i sve najbolje usput!
Dali imate problema sa BF1?
Jučer navečer nije radilo niti sam vidio moje statistike kad sam ušao u igricu....
Jutros je frend igrao i njegove statistike vidim ali svoje statistike i dalje ne vidim...
O čemu je tu problem?
Pozdrav!
Jučer navečer nije radilo niti sam vidio moje statistike kad sam ušao u igricu....
Jutros je frend igrao i njegove statistike vidim ali svoje statistike i dalje ne vidim...
O čemu je tu problem?
Pozdrav!
Jučer je bio ddos napad na servera pa su pali par puta kroz dan. Kolko znam statistika i level bi ti se trebali vratiti.
Meni je sve u redu, a da ne pališ igru pogledaj ovdje:
O čemu je tu problem?
Pozdrav!
Sinoć je bilo problema al oko 23 sata kad sam išao igrati bilo je sve ok
Neće mi, i dalje piše 0 :(
Javi se supportu, javi na njihov forum, twitter.
Daj neki link molim te :)
Evo ga http://bfy.tw/99G2
Evo ga http://bfy.tw/99G2
ili ovo
Ok @CyberDemonVZ Prebacio sam na dx 11 sad i imas pravo, igra dosta bolje radi na dx11. Jednostavno sam zaboravio. Je da sam doduse probao team deathmach ali valjda ce i na cq biti isto. Ali na dx 11 jedna nuspojava... Moj i7 6700hq dere na 80%+ i ide cak na 80 stupnjeva. Ne znam trebam li se brinut oko te temperature? Dosta ljudi mi kaze da je to ok temperatura za laptop, ali ja ne volim vidjet tako veliku temp. Inace gtx 1070 mi se vrti na 70c.
Ok @CyberDemonVZ Prebacio sam na dx 11 sad i imas pravo, igra dosta bolje radi na dx11. Jednostavno sam zaboravio. Je da sam doduse probao team deathmach ali valjda ce i na cq biti isto. Ali na dx 11 jedna nuspojava... Moj i7 6700hq dere na 80%+ i ide cak na 80 stupnjeva. Ne znam trebam li se brinut oko te temperature? Dosta ljudi mi kaze da je to ok temperatura za laptop, ali ja ne volim vidjet tako veliku temp. Inace gtx 1070 mi se vrti na 70c.
Nemam ti pojma za lapotope. Meni zvuči jako puno jer se za moj AMD ne preporuča više od 60 stupnjeva.
Sad će se javiti neki znalac, bez brige. :D
Ajde, bacajte ideje! Ne radi mi VOIP u igri.
Prebacio sam na lijevi alt, lijevi ctrl, desni alt...
Ugasio sam, pa ponovo upalio VOIP
I dalje ne radi.
I dalje ne radi.
hm,Mic ti je na mute?
I dalje ne radi.
Sve tipke na koje si pribacia su pokvarene i zato neće radi?
Meri krismas evrivan
I dalje ne radi.
hm,Mic ti je na mute?
Ma ne pojavljuje se ni ona "zvučnik" ikona u igri.
Upravo isprobano, u svemu ostalom radi mikrofon...