Cyber na bratovom kompu kompu i7 6700k 16gb ddr4 gtx strix 1070 na 1920x1080@144hz all max resolution scale 125 min 87 avg 120 max 144 fps (limit fps je 144) zauzece CPU 50-60% RAM usage 8.4 GB

Cyber na bratovom kompu kompu i7 6700k 16gb ddr4 gtx strix 1070 na 1920x1080@144hz all max resolution scale 125 min 87 avg 120 max 144 fps (limit fps je 144) zauzece CPU 50-60% RAM usage 8.4 GB
Jucer testirao bf 1
2560x1440 ultra detalji bf1 Frames: 7595 - Time: 120000ms - Avg: 63.292 - Min: 45 - Max: 84
i7 6700K 8GB DDR4 2666Mhz 2xR9 270x 2GB 1217/6200Mhz.
Jeli ima koja rx 480 8gb ili gtx 1060 6gb da mogu imati vise od ovoga i da nije ovoliki frame drop odnosno max i mini da je razlika skoro 50%.
Bf1 na high povuče više od 3.5gb vrama na full hd-u tako da ti taj ultra na 2650x nije baš ultra
Bf1 na high povuče više od 3.5gb vrama na full hd-u tako da ti taj ultra na 2650x nije baš ultra
Samo ti uradi bench pa javi da znam sta kako i gdje jer sam trenutno u kupovini nove graficke ako ne bude zadovljilo moja ocekivanja izgleda da cu gtx 1070 kupovati
Ima li nekih balkanskih servera?
Ima li nekih balkanskih servera?
Čeka se da malo srede stvari sa serverima. Sad admini nemaju skoro nikakva prava, pa ti je skoro kao da igraš na službenom serveru. Tj iznajmljivanje servers je kao bacanje novaca.
Za sad.
Sretan Božić svim bugovcima od cijelog NesDub-a.
Sretan Božić svim bugovcima od cijelog NesDub-a.
Kod mene na asusu g752vs kad sam stavio rezu na 140% sad imam stabilniji fps. Lol. Manji je za cca 10 fps ali je stabilniji. Valjda sto procesor manje radi.
Ako ćeš igrati vrijedi, ako nećeš ne vrijedi.
Kako će ti netko odgovoriti na to pitanje?
Ako ćeš igrati vrijedi, ako nećeš ne vrijedi.
Kako će ti netko odgovoriti na to pitanje?
Ako mislis jel ima dovoljno igraca znam da jedan server ima vise igraca od zadnjeg CoD ukljucujuci RE
To je definitivno osobna stvar, ako ti se igrica sviđa kupi ako ne sviđa nemoj.
Zgineš u roku sekunde, tako da je teško reći jel ima cheatera ili ne :-)
Meni su svi cheateri :-P
Naletio sam na jednog šta me koknija kroz cilo faken brdo i na nekoliko šta ih nisam uspio ozbiljnije oštetit jer poslije cilog okvira on mene krkne s par metaka a health mu na 90%.
Sve u svemu ja zadovoljan a i igra mi je još uvik zanimljiva i napeta tako da te kretene niti ne primjećujem.
Ako ces zaradit uz pomoc nje onda isplati inace ne.
Ps.ako ima Stipa u temi sretan vam imendan! ;)
I Krunoslavu je imendan. Tako da Cyber sretan ti imendan.
I Krunoslavu je imendan. Tako da Cyber sretan ti imendan.
Hvala Kuky :D
Opet DDoS na serverima ili se jednostavno sve ruši?
Uspijem se ulogirat u bf1 ali lvl 0,
kao da nikad nisam ni igral ....
netko imal sličan problem ili???
prežderali se serveri na božić pa zaleglo sve nema igre
Pozz kolege,
Od sada sam i ja konačno igrač BF1.
Zanima me dali ste se igrali sa postavkama DX12 i GPU memory restriction..
Koja kombinacija je najbolja ? Po internetu svasta citam, neki kazu DX11 neki DX12, neki memory restriction ON neki OFF.
Iskreno mislim da mi DX12 dosta uzrokuje pad FPS-a u mom slucaju, racunalo pod MOJ PC.
A memory restriction nikako da dokucim..
Takoder imam osijecaj da vizualno uopce ne postoji razlika DX11 i DX12
Moze neki savjet?
dx12 ne funkcionira , memory restriction isključi jer imaš na bacanje
Uspijem se ulogirat u bf1 ali lvl 0,
kao da nikad nisam ni igral ....
netko imal sličan problem ili???
Neki problem sa serverima. Cak in a BF comapnionu pokazuje 0lvl. Serveri bacaju error.
ja ne mogu ni igrati bf4 ili bfhl uvijek ovaj error Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'twitch_53copceco' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrB.exe initialization failed
ja ne mogu ni igrati bf4 ili bfhl uvijek ovaj error Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'twitch_53copceco' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrB.exe initialization failed
Upravo sam probao. BF4 radi.
Ručni reinstall Punkbustera?
BF1 stalno baca errore oko servera i spajanja. Ništa od igre danas.
đaba im trud oko nove mape kad pola partije prođe u magli, prodali nam maglu reklo bi se