Ima 1080-ku i igra na FHD rezi...
Da, moj duje zna nekad bit čudan ali zato ga volim....
Ko je prno ti ili duje, znam da duje prne onak pošteno, ali ti sigurno isto ali iz obje rupe
Ko je prno ti ili duje, znam da duje prne onak pošteno, ali ti sigurno isto ali iz obje rupe
Jedan piece mogu prodati za 270 (tako nesto) tako da vjerojatno je rijeđe. Ja sam dobio možda 5-6 Battlepackova u 18 levela
Ja onda imam ludu srecu sa B-packovima,lvl 33 mislim da sam igram od early releasea ne znam tocan broj ali rekord mi je 4 packa 4 partije za redom,a ako moram bubati prosjek neki 1 box po lvlu.
Koji si edition ? ne bih se cudio da su pohlepna govna u EA dala veci drop rate deluxe i collecors editionima.
Ali i da mi ne dropaju boxovi uopste nije mi toliko vazno,gameplay i immersion u ovome BFu je fantastican casual igracu poput mene i stvarno uzivam,sta ce mi 1000 kutija i skinova da me igra smara ali suprotno od toga uzivam bez obzira na score ili box drop.
Steta sto sam apsolutno uzasan igrac Conquesta a to mi nekako vuce na najbolji BF nacin igranja ali pretezno trcim 2-3 min naletim na tenk ili neko drugo vozilo i poginem.
Da je po mom, ja bi ukinuo takve "zadatke". Kada ljudi ganjaju te glupe medalje, totalno u gameplayu zaboravljaju na PTO.
Kad je Danny_HR (moderator) naljepio isti weekly koji je napravio ko ja svi su thumbs up bacili sad ja napravim odmah najedanput "te glupe medalje" zanimljivo haha
Ako Danny skoči s mosta i svi mu se dive, hoćeš i ti skočiti s mosta?
Ako Danny skoči s mosta i svi mu se dive, hoćeš i ti skočiti s mosta?
Ovisi koliko je visok most
Jedan piece mogu prodati za 270 (tako nesto) tako da vjerojatno je rijeđe. Ja sam dobio možda 5-6 Battlepackova u 18 levela
Ja onda imam ludu srecu sa B-packovima,lvl 33 mislim da sam igram od early releasea ne znam tocan broj ali rekord mi je 4 packa 4 partije za redom,a ako moram bubati prosjek neki 1 box po lvlu.
Koji si edition ? ne bih se cudio da su pohlepna govna u EA dala veci drop rate deluxe i collecors editionima.
Ali i da mi ne dropaju boxovi uopste nije mi toliko vazno,gameplay i immersion u ovome BFu je fantastican casual igracu poput mene i stvarno uzivam,sta ce mi 1000 kutija i skinova da me igra smara ali suprotno od toga uzivam bez obzira na score ili box drop.
Steta sto sam apsolutno uzasan igrac Conquesta a to mi nekako vuce na najbolji BF nacin igranja ali pretezno trcim 2-3 min naletim na tenk ili neko drugo vozilo i poginem.
Da imam standardnu verziju, imaš pravo nebi ni mene cudilo lol
A jooo moj duje kad prne pa to je merak.....
Koji si edition ? ne bih se cudio da su pohlepna govna u EA dala veci drop rate deluxe i collecors editionima. Da imam standardnu verziju, imaš pravo nebi ni mene cudilo lol
Ma nije tako...imam delux pa kita od paketa, svega par komada u 35 sati igre.
...zna li netko kak se spojit na frendove koji igraju? Stisnem gumbic Join game And Party u Originu (jer ga u igri nema) pa dobijem error "failed to join server, unknown reason".... radi li to uopce?
...zna li netko kak se spojit na frendove koji igraju? Stisnem gumbic Join game And Party u Originu (jer ga u igri nema) pa dobijem error "failed to join server, unknown reason".... radi li to uopce?
Ponekad!
Meni se znalo dogoditi da je ispisalo Failed.. čekao sam pola minute-minutu i odjednom sam spojen na server! :/
Nvidia - novi driveri!
http://us.download.nvidia.com/Windows/375.70/375.70-desktop-win10-64bit-international-whql.exe
(link na 64 bit)
Mislim da je to samo za Titanfall 2
Zabadava stavljaš.
Video je već treći ili četvrti put stavljen.
Izgleda da nitko ne gleda videe postavljene na ovu temu.
Jos da nije namjesten
Hahah dovoljno je sto mos hodat po behemothu...
Ae sljedeci put kad ce se igrat napisite ovdje... pa da se skupimo.
Ae sljedeci put kad ce se igrat napisite ovdje... pa da se skupimo.
Aj za jedno po ure eto mene...
Ako bude opcija na koliko razlike da ga se zovne, ostavi ih.
Zeppelin radi finu sjenu na St. Quentinu da ne izgorim jako.
Sinoć sam odigra jednu uru (jedan sat) da upoznam mape i mogu reć da me neodoljivo podsjeća na Bad Company 2 koji je meni u srcu, moga bi se na ovom BF-u zadržat duže vrime ka šta je bio slučaj s BC2.
Jesu me solidno izrokali al neka pohvataću ja konce.
Ajmo sad brat masline pa večeras opet u boj.
I cyber nasakaj mi ga se !!!!!!!!!!!!
Namjerno promašujem da mu dam šanse da napravi dobru kompilaciju, al ne, on me i dalje ne pogađa.
O, lijepo!
Čim nešto bude, javi ak trebaju donacije.
I da stavim server u prvu poruku na temi.
I cyber nasakaj mi ga se !!!!!!!!!!!!
Namjerno promašujem da mu dam šanse da napravi dobru kompilaciju, al ne, on me i dalje ne pogađa.
DESENULLAAAAAAAA!!!
Sad s zadnjim driverima igra mi radi losije
Stream u 8000Kbps, pa pogledajte dal je kvaliteta OK
jel ima tko od vas problema da se neće u squad joinat il uopće ne želi mijenjat klasu ?? moram u customize prvo onda tam mjenajm klasu s kojom hoću igrat