Jesam ja glup ili trenutno ne postoji način da kupiš Standard verziju igre i Season Pass (Premium) odvojeno ili Season Pass na bilo koji drugi način osim u Ultimate bundleu? Tada bi bilo jeftinije od 130 eura, bilo bi 90 ili 100, nisam sad siguran točno. Ne treba mi Deluxe ili Ultimate verzija, niti patim na skinove i battlepackove, a 30-40 eura manje svakako bi bila značajno manja svota.
Točno, trenutno se ne može kupiti samo Premium. Nije im baš dobar potez najaviti Premium tjednima poslije nego su ljudi napravili preorder osnovne verzije i nemaju mogućnost narudžbe samo Premiuma.
Vjerojatno će se uskoro pojaviti. Bilo bi fer prema korisnicima, prije izlaska igre.
Edit, hvala kolega, stigao je samo Premium!
Ima li rovova ili se samo radi o suludom jurišanju kao i u BF3 - BF4?
Sad za stvarno, da ima rovova.
U conquestu ne vidim baš njihovu svrhu. Sve se vozi i leti oko tebe, 32 igraca na drugoj strani. Vjerojatno će biti dobri za zaklon kod uzimanja zastava ili se bacit unutra kad netko počne pucat po tebi.
Ali, mogli bi biti jako dobri na rush mapama za defendere. Unutra nekoliko snipera, lmg-ovi s bipodima...
Pa se onda attackeri moraju snaći dimnim bombama, granatama, sniperima...
P.S. Sad mi je palo na pamet, ako će postojati mod gdje će svatko imati samo jedan život, a mapa s rovovima, laganom maglom ili kišom, e to bi onda moglo biti bliže stvarnom WW1. Svatko zasjedne u svoj rov i ne usudi se ni izviriti.
Onda malo taktike s dimom, jedan radi suppression, drugi pretrci, šuljanje po rovovima...