Kad si prije promjenio naslov teme
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Majke ti u uvodu non stop sere kako slušaju community i onda naprave WW1 bf...pa koji community je to htio!?
kako koji community, pa onaj najstariji sigurno, ww1 nisam igrao još od battlefield 1942
Me like it.
Konj i mac ???
Trailer kao uvijek, veoma dobar

prisjećam se gličavosti noža i knifeanja, jedva čekam lag i delay kad zamahnem sabljom i lik me headshota dok ga koljem.
Jesam jedini uz swiča ko hejta? Vidim da se masovno svršava...trailer je yeben, ali sve ostalo...previše mjesta za spam i sjedenje u jednoj poziciji i gaženje jadnika na tlu...
Ne znam, čekam gameplay svakako.
Da su samo remasterizirali BF bad company 2, bolje bi mi izgledalo od ovog viđenog.
Morat će, jer ako ovo podbaci, brzo će remaster bc2 pa prodat uz bf1 kao i cod 4 ahahha
Kad si prije promjenio naslov teme
Sveprisutan sam bejbe.
Majke ti u uvodu non stop sere kako slušaju community i onda naprave WW1 bf...pa koji community je to htio!?
kako koji community, pa onaj najstariji sigurno, ww1 nisam igrao još od battlefield 1942
Nisi ni tada. :)
Ma iskreno, boli mene neka stvar za vrijeme događanja....klase, vozila i oružja su bitni. Ak nema automatskih puški u igri ja ne moram ni igrati.....sa snajperom ni kuću ne mogu pogoditi
#RIP COD. Kappa
Kaj samo meni izgleda brutalno?

Šta je znam...meh,radovao sam se WW2.
konjic i sablja vs tenk - odlicno, odlicno
21.10.2016.
Ajmo, stiček Cyber, izmjeniti početnu poruku...
Nisi ni tada. :)
kako nisam, pa bio je mod ww1 :)
Jesam ja to vidio bacac plamena?
mozda wwii dlc?

to oni trollaju ili kaj? prebacujem se na divižn.
Ako se ne varamo neki youtuber je rekao da je na onoj anketi koja ja bila postavljenja WW1 drugi po broju glasova, a prvi je naravno bio WW2.
Ma ovo izgleda odlicno i tematike je dobra. I like it.
Kao pravpg proletera, mene se najviše dojmila lopata.
Meni extra, izgleda kao opustena zajebancija naspram bf3 i bf4 gdje sam gledas ocel te srokat rpg i sl. previse distrakcije .
Netko ce predpostavljam trebati biti i konj ne?
Meni extra, izgleda kao opustena zajebancija naspram bf3 i bf4 gdje sam gledas ocel te srokat rpg i sl. previse distrakcije .
A to si zaključio iz koje snimke gameplaya?
Jel to uvode malo detaljniji melee sustav?
Bilo i lopate i toljage u igri..
I trailer klasicno epic, sad samo pricekat gameplay trailer pa sudim dalje. :D
Netko ce predpostavljam trebati biti i konj ne?
Netko bude moral i kobilu oploditi da bi imali konja, ne?