Assassin’s Creed Valhala

poruka: 608
|
čitano: 198.732
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Re: Assassin’s Creed Valhala
lobotomac90 kaže...

Idem optimistično jučer uzeti uplay+ da probam Valhalu i platim sve, divno, krasno, stavi skidati AC, dođem za 2 sata i kaže da ne mogu koristiti uplay+, nešto tipa "payment faield", a lovu naravno skinulo. Javim se supportu i kenjaju nešto banka ovo ono, ja zamračio i tražio refund iz inata po cijenu da ne probam uopće AC novi. Čisto da imate u vidu ako se na taj način odlučite igrati, preko bankovne kartice je transakcija išla.

da ja sam imao istu situaciju prije watch dogsa, već smo pričali ovdje, to je retardirani ubisoft, vjerojatno nisi imao novaca na kartici više od 15 eura, a oni ti naplate dvva puta to kao radi neke kurčeve autentifikacije, i onda ti vrate uplatu viška. ako sada na tu karticu staviš još novaca oni će ti to uskoro skinuti i sve će ti biti ok a ovu lovu ćeš valjda dobit kad tad. ja ju čekam već dva tjedna, još nisam dobio

uglavnom, kvalitetno rješenje za sva ta govna je kupovati na uplayu preko paypala, onda nema problema

17 godina
Cansee kaže...
lobotomac90 kaže...

Idem optimistično jučer uzeti uplay+ da probam Valhalu i platim sve, divno, krasno, stavi skidati AC, dođem za 2 sata i kaže da ne mogu koristiti uplay+, nešto tipa "payment faield", a lovu naravno skinulo. Javim se supportu i kenjaju nešto banka ovo ono, ja zamračio i tražio refund iz inata po cijenu da ne probam uopće AC novi. Čisto da imate u vidu ako se na taj način odlučite igrati, preko bankovne kartice je transakcija išla.

da ja sam imao istu situaciju prije watch dogsa, već smo pričali ovdje, to je retardirani ubisoft, vjerojatno nisi imao novaca na kartici više od 15 eura, a oni ti naplate dvva puta to kao radi neke kurčeve autentifikacije, i onda ti vrate uplatu viška. ako sada na tu karticu staviš još novaca oni će ti to uskoro skinuti i sve će ti biti ok a ovu lovu ćeš valjda dobit kad tad. ja ju čekam već dva tjedna, još nisam dobio

uglavnom, kvalitetno rješenje za sva ta govna je kupovati na uplayu preko paypala, onda nema problema

Imao sam točno 15 eura jer imam žiro račun posebno za online kupovinu pa si prebacujem sa primarnog računa lovu prilikom kupnje igara, ali ne kontam tu politiku, šta ne napišu negdje da košta 30 eura, ali da vraćaju 15, nisu u redu kako god okreneš.

12 godina
Assassin’s Creed Valhala

Kupio sad igru preko Ubisoft Connecta,48eu sa 20% popusta,sve proslo normalno sa Vizom

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Ma sve si u pravu, ja sam imao istu situaciju kao ti i isto sam sve napravio. Ono što ti sad trebaš, ako i dalje želiš uplay+, prebaciti još 15 eura na žiro, i onda igraj igru i čekaj da ti kreteni vrate novac
7 godina
odjavljen
Assassin’s Creed Valhala

slikice ... igra je predivna. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.11.2020 0:39 (_itsmoriarty).

2 0 hvala 0
17 godina
Assassin’s Creed Valhala

Fino me katapultiralo.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
Assassin’s Creed Valhala

Igrao do 4 ujutro.....

Igram na 4K ultra uz HDR.

Prva igra za koju cu rec da ovo je nextgen,nevjerovatno koliko bolje izgleda od AC Odyssey.

Tek sam se probudio pa cu kasnije napisat vise dojmova.

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
Assassin’s Creed Valhala

Dobar si, tak sam i ja sa braticem AoM 20 sati igranja 4 sata spavanja, 3-4 dana za redom onda je glava pocela bolit od blejanja u ekran.Stara nam dala tablete i onda je bilo Ende.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Assassin’s Creed Valhala

Igra je brutalna samo cu to rec....kakva grafika.laganih 85 odsto

1 0 hvala 0
11 godina
Assassin’s Creed Valhala

Konačno Flawlees na armoru,štitu,bowu te sjekiri. Fali mi još po 1 lvl upgrejda na desnoj strani, lijeva je full. Imam 40 sati u igri na 12% sam igre hahaha. Nisam tako story od kad sam došao u Englesku, nego sam čistio Wealth,Mystery i Artifacts u svim područjima koja su bila u dometu mog powera, msm 5 regija da sam počistio. Sad sam pobjedio Goneril vješticu, zajebana je u 3PM igram na hard pa je još zajebanije. Inače imaju 3 vještice Daugther of Lerion one su na onim plavim ikonicama pod Mystery nemaju nikakve veze sa pričom nego čisto kad istražuješ naletiš na njih, ostale 2 su prevelik lvl, svaka dropa dio Thor armora koji izgleda prejebeno. Vidio sam da ima i Thor Hammer, Cant wait  

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.11.2020 10:53 (BeLLicus).
Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
_itsmoriarty kaže...

Slažem se na sve komentare, malo smijeh na ono sa "katapultiranjem". Nailazim i ja na par bugova putem ali ništa gamebreaking.

Nego moram pitat _itsmoriarty koja je tajna za toliko resursa? Dobro bi došao savjet!

Senior IT Consultant
11 godina
GreenDevil kaže...
_itsmoriarty kaže...

Slažem se na sve komentare, malo smijeh na ono sa "katapultiranjem". Nailazim i ja na par bugova putem ali ništa gamebreaking.

Nego moram pitat _itsmoriarty koja je tajna za toliko resursa? Dobro bi došao savjet!

Tajna je ta da uplatiš 20 eura i kupiš u store resurse :D

17 godina
Cansee kaže...
Ma sve si u pravu, ja sam imao istu situaciju kao ti i isto sam sve napravio. Ono što ti sad trebaš, ako i dalje želiš uplay+, prebaciti još 15 eura na žiro, i onda igraj igru i čekaj da ti kreteni vrate novac

Eto na kraju sam pljunio sam sebi u usta i preko paypala uzeo uplay+, a prvu uplatu čekam refund, ne bude li do utorka opet davim support. A sada odo peglat AC, nadam se da mi neće dosaditi na brzinu kao prethodnici, prešao prva 2 jedino, na svim ostalima odustao nakon nekog vremena.

17 godina
BeLLicus kaže...
GreenDevil kaže...
_itsmoriarty kaže...

Tajna je ta da uplatiš 20 eura i kupiš u store resurse :D

Ne znam dal je isto ovdje, al meni kad se u AC Origins nije dalo grindati resurse, išao vidjeti na store. Reko no way i probao Cheat Engine. Bez problema si sve "naštimao". Caka je samo u tome što moraš imati nešto resursa, recimo 7 i onda ga trošiš po 2 da ti se updatea tablica u Cheat Engineu. Kad izoliraš adresu na kojoj ti to storea bubneš "5000" ili koliko ti već treba da si miran i ne moraš farmati resurse niti pak trošiti novce samo da bi uživao u igri.

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.
10 godina
lobotomac90 kaže...
Cansee kaže...

Eto na kraju sam pljunio sam sebi u usta i preko paypala uzeo uplay+, a prvu uplatu čekam refund, ne bude li do utorka opet davim support. A sada odo peglat AC, nadam se da mi neće dosaditi na brzinu kao prethodnici, prešao prva 2 jedino, na svim ostalima odustao nakon nekog vremena.

mislim da se nisi zeznio, dao si 15 eura i imaš fino mjesec dana, lako moguće da ćeš preći sve što te zanima i da će ti biti dosta

meni je igra čista uživancija, i recimo neki su prigovarali oko borbe u igri, meni je odlična, lete udovi, glave na sve strane, krvi do koljena, dobar mi je osjećaj kad nekog mlatnem sjekirom, sve mi valja, bolja mi je borba nego u odysseyu

17 godina
Cansee kaže...

meni je igra čista uživancija, i recimo neki su prigovarali oko borbe u igri, meni je odlična, lete udovi, glave na sve strane, krvi do koljena, dobar mi je osjećaj kad nekog mlatnem sjekirom, sve mi valja, bolja mi je borba nego u odysseyu

Borba je bolja i od Originsa. Lik je teži te kada imam two handed axe i kada dodgeam ili blokiram nemam dojma da je lik od kartona; ima težine

A muzika... Tri koplja bolja od ijedne AC igre!

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.11.2020 14:18 (doktor1).
12 godina
Assassin’s Creed Valhala

Stavio na hard na preporuku prijatelja koji je prije krenuo igrat,igrivost mi se svidja i sami izazov.

Origins i Odyssey sam prosao a za sada je Vallhala nekako daleko bolja od njih...mozda je iva Nordijska atmosfera zasluzna.

Likovi i prica su za pocetak full zanimljivi i dobro okarakterizirani,onaj dio kad stavljamo tetovaze pa kad izaberem lice to je doslovno fotorealizam...kao da gledam lice pravog covjeka...pore na kozi,oci...

Vizualno mogu rec da je ovo za mene onaj osjecaj kada dodje nova generacija konzola pa imam taj nextgen feeling jer gledam nesto sto nisam mogao vidjet prije.

Draw distance je apsolutno nevjerovatan i ucitavanje LODa je doslovno pa neprimjetno neovisno koliko pogled daleko sezao i koliko je sve detaljno.Teksture svega od likova do itema,okolisa su dobile ogroman upgrade naspram Odyssey a i sama geometrija okolisa je daleko bogatija pa stijene vise nemaju onaj "umjetni" dojam nego su realnije i to se aplicira na sve u sceni.

Deformacija snjega je u rangu one u Horizonu ili Tomb Raideru znaci vrhunska,osvijetljenje je vrhunsko isto kao i sjene i sve to je dodatno obogaceno najboljim HDRom koji je Ubisoft napravio do sad.Ehh da ne zaboravim vodene povrsine....mozda najljepse koje sam vidio....

Muziku ne smijem izostavit jer tako nadopunjuje vizuale u stvaranju atmosfere ...predivno.

Sto se tice performansi imam sve na ultra uz native 4k osim antialiasinga kojega vecinom micem na 4k i performanse su u globalu lock 60fps osim u onim vecim naseljima gdje sara 50-60fps ali na svu srecu sad imam gsync na TVu pa ni ne kuzim kad padne ispod 60fps ako nemam fps brojac.

Uglavnom,tech sam pokrio i ovo je najljepsa igra koju sam vidio do sad,dobar uvod u nextgen.

Sto se tice price nacuo sam da je ovo vise AC od Originsa ili Odysseya sto se tice povezanosti sa loreom svijeta i to me jaaako veseli ❤

Rpg razvoj lika mi je vrh vrhova i takav stil preferiram.

Eto,malo dojmova za sad.

Moj PC  
8 0 hvala 0
11 godina
MEGATAMA kaže...

Stavio na hard na preporuku prijatelja koji je prije krenuo igrat,igrivost mi se svidja i sami izazov.

Origins i Odyssey sam prosao a za sada je Vallhala nekako daleko bolja od njih...mozda je iva Nordijska atmosfera zasluzna.

Likovi i prica su za pocetak full zanimljivi i dobro okarakterizirani,onaj dio kad stavljamo tetovaze pa kad izaberem lice to je doslovno fotorealizam...kao da gledam lice pravog covjeka...pore na kozi,oci...

Vizualno mogu rec da je ovo za mene onaj osjecaj kada dodje nova generacija konzola pa imam taj nextgen feeling jer gledam nesto sto nisam mogao vidjet prije.

Draw distance je apsolutno nevjerovatan i ucitavanje LODa je doslovno pa neprimjetno neovisno koliko pogled daleko sezao i koliko je sve detaljno.Teksture svega od likova do itema,okolisa su dobile ogroman upgrade naspram Odyssey a i sama geometrija okolisa je daleko bogatija pa stijene vise nemaju onaj "umjetni" dojam nego su realnije i to se aplicira na sve u sceni.

Deformacija snjega je u rangu one u Horizonu ili Tomb Raideru znaci vrhunska,osvijetljenje je vrhunsko isto kao i sjene i sve to je dodatno obogaceno najboljim HDRom koji je Ubisoft napravio do sad.Ehh da ne zaboravim vodene povrsine....mozda najljepse koje sam vidio....

Muziku ne smijem izostavit jer tako nadopunjuje vizuale u stvaranju atmosfere ...predivno.

Sto se tice performansi imam sve na ultra uz native 4k osim antialiasinga kojega vecinom micem na 4k i performanse su u globalu lock 60fps osim u onim vecim naseljima gdje sara 50-60fps ali na svu srecu sad imam gsync na TVu pa ni ne kuzim kad padne ispod 60fps ako nemam fps brojac.

Uglavnom,tech sam pokrio i ovo je najljepsa igra koju sam vidio do sad,dobar uvod u nextgen.

Sto se tice price nacuo sam da je ovo vise AC od Originsa ili Odysseya sto se tice povezanosti sa loreom svijeta i to me jaaako veseli ❤

Eto,malo dojmova za sad.

Ti rokaš na QLED TV? Koliko je incha taj TV? 55,65? Negdje prejebeno to izgleda 4k + pravi HDR kakav nudi taj TV koji imaš. Igraš na gamepad ili tipk/miš?

12 godina
BeLLicus kaže...
MEGATAMA kaže...

Eto,malo dojmova za sad.

Ti rokaš na QLED TV? Koliko je incha taj TV? 55,65? Negdje prejebeno to izgleda 4k + pravi HDR kakav nudi taj TV koji imaš. Igraš na gamepad ili tipk/miš?

Q90R 55inch,stavio sam na 1000nits jer ne znam na koliko je igra masterirana,uistinu izgleda da ti dah stane.

Igram sve na xbox x gamepad osim WOWa.

12 godina
Assassin’s Creed Valhala

Joj da zaboravio sam napisat da je apsolutno nevjerovatno da igra sa ovakvom grafikom,teksturama i u 4k zauzima tek malo iznad 5gb vrama kod mene jer ne koristim AA,znaci i grafe sa 6gb vrama su i vise nego dovoljne.

Svaka cast developeru.....

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
MEGATAMA kaže...

Joj da zaboravio sam napisat da je apsolutno nevjerovatno da igra sa ovakvom grafikom,teksturama i u 4k zauzima tek malo iznad 5gb vrama kod mene jer ne koristim AA,znaci i grafe sa 6gb vrama su i vise nego dovoljne.

Svaka cast developeru.....

Da, svaka im čast, jebeno je optimizirana igra.

Grafe sa 6GB nemaju nikakve šanse ovo vrtjeti na 4K, ne zbog VRAM-a nego zbog čiste snage. 3080 ovo vrti ispod 50fpsa na 4K.

Sramota, a ne svaka čast developeri.

RDR 2 je svemirski brod naspram ovog, kaj se grafike tiče. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.11.2020 16:48 (Promster).
17 godina
Cansee kaže...
lobotomac90 kaže...
Cansee kaže...

mislim da se nisi zeznio, dao si 15 eura i imaš fino mjesec dana, lako moguće da ćeš preći sve što te zanima i da će ti biti dosta

Igrao nekih sat vremena i sviđa mi se Viking šema, to me zapravo i privuklo opet u Ac svijet, samo se nadam da me neće monotonija opet odbiti od igre. Igrao sam se malo s opcijama i iskreno, očekivao sam više sa svojom rtx 3070, opet se nisu proslavili sa optimizacijom, neki optimalni detalji za performanse/grafiku su mi na rezi 3200x1800, sve ultra, osim Antialiasinga koji je na low jer baš dosta sabija performanse, s tim postavkama dobijem skoro konstantnih 60 fpsa, bude tu dropova ali ništa nejde ispod 50, barem koliko sam vidio u tih sat vremena igre.  Probao se igrati i u 4k ali tu su dropovi učestaliji i to na nekih 43-44fpsa na istim postavkama, dok sa AA na high fps nerijetko pada čak ispod 40, po meni je to bolje moglo biti optimizirano, primjetio sam da fps dosta varira, na jednom dijelu imam recimo 70, dođem 10 metara dalje, pljus na 55, nadam se da bude patch neki to popravio. Odo nastavit peglat pa se javim sa dojmovima što se tiče same igre za koji dan.

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.11.2020 17:09 (lobotomac90).
12 godina
Assassin’s Creed Valhala

Stavio par slika ali igram sa HDRom pa ih mobitel ulovi potpuno drukcije nego sto to izgleda ali sam ih ipak stavio.

Prvo mali osvrt na par problema....

U par sati igre...mozda 5-6 igra mi se "zaglavila" 2 puta i pomaze samo reset kompa.

Sto se tice performansi ima tu jos mjesta fixanju i optimiziranju jer jeste kako kazu drugi clanovi,u onom selu od naseg lika framerate pada na otprilile 51fps dok u puno vecim selima sa puuno vise likova ne pada ispod 60fps lock tako da tamo nesto nisu odradili kako treba,inace mi je igra u 99% lock 60fps...koliki je unlockan ne znam jer nisam probao.

Igra izgleda daleko daleko bolje od AC Origins i Odyssey a vrti se bolje,ocito pomaze dx12 i oada se ove sitnice ispeglaju mogao bi to zavrsit kao najoptimiziraniji AC do sad ali to je AKO.

Prica mi je prezanimljiva iako moram priznat da mi fale djelovi vece slike jer nisam odigrao vecinu starijih nastavaka jer su mi bili predosadni.

Dosao sam bas u Englesku i sta da vise kazem za ovu grafiku...kada open world izgleda ovako dobro ocito je da smo stigli u nekakvu nextgen tranziciju jer sada Odyssey izgleda nekako lastgen u usporedbi....

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Assassin’s Creed Valhala

Malo borbe...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Assassin’s Creed Valhala

Naišo sam na ovo; ženski lik je canon

Valhalla's default setting switches from female to male when the story calls for it, which is not all that often. Why and how it does this is deep spoiler territory, but the important thing is that the female version is the primary, canon protagonist, and you'll play her for 90 percent of the game. You can choose to play exclusively with just one of them, but I think it lessens the impact of an important story beat, so I recommend playing it on default as Ubisoft intended.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Assassin’s Creed Valhala

Sad sam bas isao malo testirat framerate i ovdje u Engleskoj je 70+ fps a ima hrpe vegetacije,sela itd a draw distance je nevjerovatan tojest daljina iscrtavanja grafike.

Nisam nista napisao o ucitavanju a razlika je velika naspram prijasnjih nastavaka,Odyssey i Valhallu imam na nvme ssd i Valhalla se primjetno brze ucitava,radi se o svega par sekundi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
MEGATAMA kaže...

Sad sam bas isao malo testirat framerate i ovdje u Engleskoj je 70+ fps a ima hrpe vegetacije,sela itd a draw distance je nevjerovatan tojest daljina iscrtavanja grafike.

Nisam nista napisao o ucitavanju a razlika je velika naspram prijasnjih nastavaka,Odyssey i Valhallu imam na nvme ssd i Valhalla se primjetno brze ucitava,radi se o svega par sekundi.

A vidiš, meni se čini da mi se Odyssey puno brže učitavao kod fast travela. Doduše nisam sto posto siguran jer u Valhalli sam primjetio neki retardirani bug. Igram s kontrolerom i kod fast travela često mi se dogodi da nikad ne završi učitavanje. Ali iste sekunde kad dotaknem miša i kontrole se prebace na njega učitavanje bude završeno. To mi se dogodilo nekoliko puta već.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
17 godina
doktor1 kaže...

Naišo sam na ovo; ženski lik je canon

Valhalla's default setting switches from female to male when the story calls for it, which is not all that often. Why and how it does this is deep spoiler territory, but the important thing is that the female version is the primary, canon protagonist, and you'll play her for 90 percent of the game. You can choose to play exclusively with just one of them, but I think it lessens the impact of an important story beat, so I recommend playing it on default as Ubisoft intended.

Uopće se ne opterećujem. Igram sa muškim jer sam cijeli Odyssey igrao sa ženskim. Tamo je bar bila zgodnija ženska :-)

No ne mogu se ufurati u ženskog vikinga.

12 godina
Assassin’s Creed Valhala

Ovdje u Engleskoj imam osjecaj da sam u LOTR,drvene kucice,rusevine....nebih imao nista protiv LOTR igre koja izgleda ovako ❤

Inace igram na hard i mogu rec da nije pretesko ako se samo malo pazi,znaci sve ispod hard mozda treba zaobic jer je onda u8stinu prelagano....

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice