Ubisoft je na twitteru pitao koje osobine bi trebao imati kao Desmond Miles.
koga briga, dajte patch za pc verziju... ye8e mi se za film
Ubisoft je na twitteru pitao koje osobine bi trebao imati kao Desmond Miles.
koga briga, dajte patch za pc verziju... ye8e mi se za film
Ja sam na 98% sinhronizacije i jedan jedini gamebreaking bug sam dozivio XD Ostalo mi jos da podignem regrute na Assassin nivo i nadogradim brod :D
E ovako moj prijatelj ima AMD Radeon HD 6570, 4 gb rama ddr3 i procesor dual core i assassins creed 3 mu radi bez problema u bostonu nema nikad manje od 35 FPS-a ja nisam vjerovao,a ja imam skoro duplo bolji komp i u bostonu imam maksimalno 25 FPS-a i to kad mi se posreći probao sam sve živo,isključio v-sync,instaliro najnovije drivere,stavio sve na normal čak sam i rezoluciju smanjio ali opet isto.
Farcry 3 mi radi bez problema na ultra.
Pa me zanima hoće li biti patcha od ubisofta il neki driver od AMD-a?
Sve nas to zanima.
Nakon 54 sata gotov SP dio XD
meni je nagora ona misija sa 3 man of war koja triba potopit tako da im razorim powder supply. doduse nisam dugo vremena to probao
jesi imao kakavu strategiju ili?
Nevjerujem ti, to si photoshopirao :D
meni je nagora ona misija sa 3 man of war koja triba potopit tako da im razorim powder supply. doduse nisam dugo vremena to probao
jesi imao kakavu strategiju ili?
Ja sam unistio 2 od 3,prvo roknes brod vatrenim kuglama ,a onda ga gadas onim malim topicem sve dok ti ciljnik ne postane crven (tada nacilja powder supply)
meni tako ne radi buduci kad sa vatrenim kuglama pogodim brod u 99% slucajeva ga satarem, a i ako postoji sansa da se pojavi krug u koji trebam gadat malim topovima brod je vec unisten. probavao sam ja na razne nacine (chain shot pa kruzit oko nih i gadat samo straznji dio man of war) ali ne ide
Mozda je bug ,sto me nebi cudilo....
...
To sam 2 sata radio XD Moja taktika je bila chainshoot da stanu i onda se sa punim jedrima zabijem u prednji dio broda Man-of-War (najveci brod) i otkrijem powder storage i unistim, a manje brodove sam isao tako da se zaustavim par metara ispred njihovog prednjeg djela i onda kliknem jedra na pola i zabijem se u prednji dio i otkrijem powder storage. Moze se i sa fireshoot-om ali treba biti uzasno precizan i samo da pola hitaca ili manje pogodi prednji dio broda.
Moj brod je bio potpuno unapredjen.
Do sada nevidjeni Voice Epilog
Preso igru i necu nis komentirat,kak je vama sjeo kraj?
6 | Odličan |
---|---|
10 | Dobar |
0 | Loš |
4 | Moglo je i bolje |
1 | Nema veze s mozgom |
Ova anketa nema puno smisla, veći dio kraja igre otpada na stvarnim događajima iz prošlosti, tako da su developeri bili primorani napraviti takav kraj (nisu imali toliko puno slobode kao u prijašnjim nastavcima, jer PUNO više ima povijesnih dokaza i bilješki iz Revolucije nego renesanse, a da i ne spominjem križarske ratove), eventualno se možda može malo raspravljati od Connorovim osobnim događajima s kraja igre (nevezani za revoluciju)
Ova anketa nema puno smisla, veći dio kraja igre otpada na stvarnim događajima iz prošlosti, tako da su developeri bili primorani napraviti takav kraj (nisu imali toliko puno slobode kao u prijašnjim nastavcima, jer PUNO više ima povijesnih dokaza i bilješki iz Revolucije nego renesanse, a da i ne spominjem križarske ratove), eventualno se možda može malo raspravljati od Connorovim osobnim događajima s kraja igre (nevezani za revoluciju)
Vjerojatno misli na kraj Desmondove družine (2012 godina) i povratak Juno, jer taj kraj je puno zanimljiviji od Connorovog...
A kraj je vrhunski, jedva čekam AC 4, dok ovaj nadolazeći non-canon DLC o "kralju" Washingtonu odigram radi reda.
Vjerojatno misli na kraj Desmondove družine (2012 godina) i povratak Juno, jer taj kraj je puno zanimljiviji od Connorovog...
A kraj je vrhunski, jedva čekam AC 4, dok ovaj nadolazeći non-canon DLC o "kralju" Washingtonu odigram radi reda.
A gle, meni je totalno ovo igranje sa Desmondom odbojno i molio sam boga da ga bude što manje haha, ja sam došao igrati i zajebavati se po prošlosti, nazočiti poznatim događajima i osobama. Da sam htio igrati igru u modernom vremenu otišao bih igrati GTA ili Hitmana ili šta jaznam
A gledaj Desmond je temelj cijele trilogije, a Prva Civilizacija cijele misterije. Meni je to najzanimljivije, kad se sjetim onog videa o Adamu i Evi iz AC 2 i koliko dugo sam otvarao djeliće svega toga prođu me trnci. Ali opet shvaćam da neke to i ne zanima.
Da, i ja sam guštao u tim glyphovima, nakraju su razočarali, niti su kvalitetno objasnili niti su ih ubacili u tricu, šteta.
Završio priču prije 10 dana, evo sad lagano igram sporedne misije i ostale zafrkancije. Naval misije necu uopste igrati, ne svidaju mi se.
Liberty misije zavrsim i to je to.
ljudi imam pitanje?
svaki ac3 koji instam stopped working ukljucujuci org ac3 tako da ne bi bilo kupi org prvo nije htio org,pa sam skido pls pomoc fan sam te igre :)
ljudi imam pitanje?
svaki ac3 koji instam stopped working ukljucujuci org ac3 tako da ne bi bilo kupi org prvo nije htio org,pa sam skido pls pomoc fan sam ac3 serijala
a nisam znao da je ac3 serijal igara ;)
NEGO, imam pitanje :)
dakle, kad recimo ispunim jedan od dijelova onih Delivery Questova, npr. Hare Meat 5/5, sta s tim onda, moram skupit ostatak ili mogu odnijet samo Hare meat koji sam ispunio i onda jos kasnije kad skupim npr. ostatak questa donijet taj ostatak?
ljudi imam pitanje?
svaki ac3 koji instam stopped working ukljucujuci org ac3 tako da ne bi bilo kupi org prvo nije htio org,pa sam skido pls pomoc fan sam ac3 serijala
a nisam znao da je ac3 serijal igara ;)
NEGO, imam pitanje :)
dakle, kad recimo ispunim jedan od dijelova onih Delivery Questova, npr. Hare Meat 5/5, sta s tim onda, moram skupit ostatak ili mogu odnijet samo Hare meat koji sam ispunio i onda jos kasnije kad skupim npr. ostatak questa donijet taj ostatak?
Moras skupiti sve i tek onda dostaviti.
Trebao bi izaci patch do kraja januara za igru.
ljudi imam pitanje?
svaki ac3 koji instam stopped working ukljucujuci org ac3 tako da ne bi bilo kupi org prvo nije htio org,pa sam skido pls pomoc fan sam te igre :)
Da, i ja sam guštao u tim glyphovima, nakraju su razočarali, niti su kvalitetno objasnili niti su ih ubacili u tricu, šteta.
Da, ni meni sam video nije bio baš jasan pa sam (tada) malo guglao.
http://assassinscreed.wikia.com/wiki/The_Truth
http://assassinscreed.wikia.com/wiki/Eden
Ali opet, ako otvoriš i pogledaš video prije zadnje misije u Vatikanu možeš dobit prvi pravi utisak o Prvoj Civilizaciji (prije nego prvi put razgovaraš s Minervom u onom "bunkeru" u Vatikanu)
Znali netko zašto na onoj naval misji northwest passage igra blokira i nemogu je prekinuti loada na tu misiju i na jednom dijelo igra stalno bloka zna netko zaš.
i piše display driver stopped responing and has recovered.
Znali netko išta kako riješit pomoć.
Zar nitko ništa nezna.
Znali netko zašto na onoj naval misji northwest passage igra blokira i nemogu je prekinuti loada na tu misiju i na jednom dijelo igra stalno bloka zna netko zaš.
i piše display driver stopped responing and has recovered.
Znali netko išta kako riješit pomoć.
Zar nitko ništa nezna.
Misliš da je potrebno četiri puta pitati jedno te isto u roku od 3 sata?
Ja mislim da nije.
P.s. kupi igru!