Assassins Creed 3

poruka: 2.717
|
čitano: 468.649
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Assassins Creed 3
dex3108 kaže...

Ubisoft je na twitteru pitao koje osobine bi trebao imati kao Desmond Miles. 

koga briga, dajte patch za pc verziju... ye8e mi se za film

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Ja sam na 98% sinhronizacije i jedan jedini gamebreaking bug sam dozivio XD Ostalo mi jos da podignem regrute na Assassin nivo i nadogradim brod :D

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

E ovako moj prijatelj ima AMD Radeon HD 6570, 4 gb rama ddr3 i procesor dual core i assassins creed 3 mu radi bez problema u bostonu nema nikad manje od 35 FPS-a ja nisam vjerovao,a ja imam skoro duplo bolji komp i u bostonu imam maksimalno 25 FPS-a i to kad mi se posreći probao sam sve živo,isključio v-sync,instaliro najnovije drivere,stavio sve na normal čak sam i rezoluciju smanjio ali opet isto.
Farcry 3 mi radi bez problema na ultra.
Pa me zanima hoće li biti patcha od ubisofta il neki driver od AMD-a?

denii15
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Sve nas to zanima.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Nakon 54 sata gotov SP dio XD

Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
dex3108 kaže...

meni je nagora ona misija sa 3 man of war koja triba potopit tako da im razorim powder supply. doduse nisam dugo vremena to probao

jesi imao kakavu strategiju ili?

12 godina
protjeran
dex3108 kaže...

Nevjerujem ti, to si photoshopirao :D

15 godina
Obi Wan kaže...
dex3108 kaže...

meni je nagora ona misija sa 3 man of war koja triba potopit tako da im razorim powder supply. doduse nisam dugo vremena to probao

jesi imao kakavu strategiju ili?

Ja sam unistio 2 od 3,prvo roknes brod vatrenim kuglama ,a onda ga gadas onim malim topicem sve dok ti ciljnik ne postane crven (tada nacilja powder supply)

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
17 godina

meni tako ne radi buduci kad sa vatrenim kuglama pogodim brod u 99% slucajeva ga satarem, a i ako postoji sansa da se pojavi krug u koji trebam gadat malim topovima brod je vec unisten. probavao sam ja na razne nacine (chain shot pa kruzit oko nih i gadat samo straznji dio man of war) ali ne ide

15 godina
Assassins Creed 3

Mozda je bug ,sto me nebi cudilo....

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Assassins Creed 3

...

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.1.2013 17:35 (lmutak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

To sam 2 sata radio XD Moja taktika je bila chainshoot da stanu i onda se sa punim jedrima zabijem u prednji dio broda Man-of-War (najveci brod) i otkrijem powder storage i unistim, a manje brodove sam isao tako da se zaustavim par metara ispred njihovog prednjeg djela i onda kliknem jedra na pola i zabijem se u prednji dio i otkrijem powder storage. Moze se i sa fireshoot-om ali treba biti uzasno precizan i samo da pola hitaca ili manje pogodi prednji dio broda. 

Moj brod je bio potpuno unapredjen. 

Do sada nevidjeni Voice Epilog

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.1.2013 17:51 (dex3108).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Assassins Creed 3

Preso igru i necu nis komentirat,kak je vama sjeo kraj?

6 Odličan
10 Dobar
0 Loš
4 Moglo je i bolje
1 Nema veze s mozgom
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.1.2013 21:38 (lmutak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
lmutak kaže...

Ova anketa nema puno smisla, veći dio kraja igre otpada na stvarnim događajima iz prošlosti, tako da su developeri bili primorani napraviti takav kraj   (nisu imali toliko puno slobode kao u prijašnjim nastavcima, jer PUNO više ima povijesnih dokaza i bilješki iz Revolucije nego renesanse, a da i ne spominjem križarske ratove), eventualno se možda može malo raspravljati od Connorovim osobnim događajima s kraja igre (nevezani za revoluciju)

17 godina
protjeran
KonorKenvej kaže...
lmutak kaže...

Ova anketa nema puno smisla, veći dio kraja igre otpada na stvarnim događajima iz prošlosti, tako da su developeri bili primorani napraviti takav kraj   (nisu imali toliko puno slobode kao u prijašnjim nastavcima, jer PUNO više ima povijesnih dokaza i bilješki iz Revolucije nego renesanse, a da i ne spominjem križarske ratove), eventualno se možda može malo raspravljati od Connorovim osobnim događajima s kraja igre (nevezani za revoluciju)

Vjerojatno misli na kraj Desmondove družine (2012 godina) i povratak Juno, jer taj kraj je puno zanimljiviji od Connorovog...

A kraj je vrhunski, jedva čekam AC 4, dok ovaj nadolazeći non-canon DLC o "kralju" Washingtonu odigram radi reda.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
12 godina
protjeran
Prince-Artas kaže...
KonorKenvej kaže...
lmutak kaže...

Vjerojatno misli na kraj Desmondove družine (2012 godina) i povratak Juno, jer taj kraj je puno zanimljiviji od Connorovog...

A kraj je vrhunski, jedva čekam AC 4, dok ovaj nadolazeći non-canon DLC o "kralju" Washingtonu odigram radi reda.

A gle, meni je totalno ovo igranje sa Desmondom odbojno i molio sam boga da ga bude što manje haha, ja sam došao igrati i zajebavati se po prošlosti, nazočiti poznatim događajima i osobama. Da sam htio igrati igru u modernom vremenu otišao bih igrati GTA ili Hitmana ili šta jaznam

17 godina
protjeran
Assassins Creed 3

A gledaj Desmond je temelj cijele trilogije, a Prva Civilizacija cijele misterije. Meni je to najzanimljivije, kad se sjetim onog videa o Adamu i Evi iz AC 2 i koliko dugo sam otvarao djeliće svega toga prođu me trnci. Ali opet shvaćam da neke to i ne zanima.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Da, i ja sam guštao u tim glyphovima, nakraju su razočarali, niti su kvalitetno objasnili niti su ih ubacili u tricu, šteta.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Završio priču prije 10 dana, evo sad lagano igram sporedne misije i ostale zafrkancije. Naval misije necu uopste igrati, ne svidaju mi se. 

Liberty misije zavrsim i to je to. 

dzix
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

ljudi imam pitanje?

svaki ac3 koji instam stopped working ukljucujuci org ac3 tako da ne bi bilo kupi org prvo nije htio org,pa sam skido pls pomoc fan sam te igre :)

Zan klo van dam
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.1.2013 13:44 (mad9dog).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
mad9dog kaže...

ljudi imam pitanje?

svaki ac3 koji instam stopped working ukljucujuci org ac3 tako da ne bi bilo kupi org prvo nije htio org,pa sam skido pls pomoc fan sam ac3 serijala

a nisam znao da je ac3 serijal igara ;) 

NEGO, imam pitanje :)

dakle, kad recimo ispunim jedan od dijelova onih Delivery Questova, npr. Hare Meat 5/5, sta s tim onda, moram skupit ostatak ili mogu odnijet samo Hare meat koji sam ispunio i onda jos kasnije kad skupim npr. ostatak questa donijet taj ostatak?

I have known a true freedom. I have known a world of peace and remarkable spirit. A world, which was taken from me. ―Ratonhnhake:ton
12 godina
neaktivan
Assassins Creed 3
Dali ima kakvih najava i istine o onome sto je UbiSoft najavio da ce sad uskoro biti neki patch za AC 3 ??
Ovaj AMD nznam sta misli ali je jos ostao u 10mj s zadnjim normalnim updateom o_O.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ratohnhake:ton kaže...
mad9dog kaže...

ljudi imam pitanje?

svaki ac3 koji instam stopped working ukljucujuci org ac3 tako da ne bi bilo kupi org prvo nije htio org,pa sam skido pls pomoc fan sam ac3 serijala

a nisam znao da je ac3 serijal igara ;) 

NEGO, imam pitanje :)

dakle, kad recimo ispunim jedan od dijelova onih Delivery Questova, npr. Hare Meat 5/5, sta s tim onda, moram skupit ostatak ili mogu odnijet samo Hare meat koji sam ispunio i onda jos kasnije kad skupim npr. ostatak questa donijet taj ostatak?

Moras skupiti sve i tek onda dostaviti. 

L1nNk kaže...
Dali ima kakvih najava i istine o onome sto je UbiSoft najavio da ce sad uskoro biti neki patch za AC 3 ??
Ovaj AMD nznam sta misli ali je jos ostao u 10mj s zadnjim normalnim updateom o_O.

Trebao bi izaci patch do kraja januara za igru. 

15 godina
neaktivan
mad9dog kaže...

ljudi imam pitanje?

svaki ac3 koji instam stopped working ukljucujuci org ac3 tako da ne bi bilo kupi org prvo nije htio org,pa sam skido pls pomoc fan sam te igre :)

Zan klo van dam
17 godina
protjeran
thuglife kaže...

Da, i ja sam guštao u tim glyphovima, nakraju su razočarali, niti su kvalitetno objasnili niti su ih ubacili u tricu, šteta.

Da, ni meni sam video nije bio baš jasan pa sam (tada) malo guglao.

http://assassinscreed.wikia.com/wiki/The_Truth

http://assassinscreed.wikia.com/wiki/Eden

Ali opet, ako otvoriš i pogledaš video prije zadnje misije u Vatikanu možeš dobit prvi pravi utisak o Prvoj Civilizaciji (prije nego prvi put razgovaraš s Minervom u onom "bunkeru" u Vatikanu)

12 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Znali netko zašto na onoj naval misji northwest passage igra blokira i nemogu je prekinuti loada na tu misiju i na jednom dijelo igra stalno bloka zna netko zaš.

0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

i piše display driver stopped responing and has recovered.

0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Znali netko išta kako riješit pomoć.

0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Zar nitko ništa nezna.

0 2 hvala 0
14 godina
gamer76745 kaže...

Znali netko zašto na onoj naval misji northwest passage igra blokira i nemogu je prekinuti loada na tu misiju i na jednom dijelo igra stalno bloka zna netko zaš.

gamer76745 kaže...

i piše display driver stopped responing and has recovered.

gamer76745 kaže...

Znali netko išta kako riješit pomoć.

gamer76745 kaže...

Zar nitko ništa nezna.

Misliš da je potrebno četiri puta pitati jedno te isto u roku od 3 sata?
Ja mislim da nije.

P.s. kupi igru! {#} 

Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. || http://goo.gl/i6Hpi || http://goo.gl/Wqwat || http://goo.gl/w1hZn ||
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice