Assassins Creed 3

poruka: 2.717
|
čitano: 468.996
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Assassins Creed 3
djdomi kaže...
Obi Wan kaže...

mogu tamo nekog ''decka'' nac i utrpat ga u animus a moze i william

vjerojatno on ide unutra, dosad je ladio jaja.

sta se mene tice sljedecu igru sa connorom... nek samo prikazu njegov zivot, bas me briga za stvari sta se desavaju vanka... nesto kao u ac:r

It's not who u are, it's who u know.
12 godina
protjeran
Volvox kaže...
Ratohnhake:ton kaže...

Jesi li kad pomislio mozda o tome zasto im on mice ruku kad ga tako potapsu? sumnjam da su se tapsali tako kod njega u plemenu, a i sumnjam da vjeruje ljudima koje prvi put vidi u zivotu i za koje nije ni sam siguran jesu li good guys ili bad guys...siguran sam da ni ti ne vjerujes nekom random covjeku koji ti dodje na ulici da je npr. Jadranka kosor zapravo americki spijun iz CIA-e i da je sve potplacivala kako bi vidjela kog CIA treba uhititi....

Pa zato i kažem da je asocijalan. Ja bi se npr. probao s nekim sprijateljit, a ovaj odbija sve od sebe, iš iš, samo vi mene pustite na miru ja idem ubijat okolo iako neznam koga ni zašto ali idem.

Nemorate odmah shvacat asocijalnost kao lošu osobinu, meni to jednostavno ne paše, nakon Ezia, dođe ovaj koji bi najrađe da ga svi puste na miru i da se on vergla po stablima. Trebo ga je ubisoft malo bolje okarakterizirat, ovako je ostao iza njega neki mah osjećaj.

Da, antisocijalan............pa jesi ti uopće radio homestead misije?! Onu dvojicu razdvoji što su se tukli, pomaže naći cvijeće onom liku da pokloni pici koja mu se sviđa, pa onda sliku pokupi za Achilessa, pa onda pomaže naći onu crnkinju, pa bude na onom partyu onima što se vjenčaju, praktički je kum onima dvojima....ma nisam napisao desetke još "antisocijalnih" misija, stvarno je antisocijalan LOL

12 godina
protjeran
Volvox kaže...
djdomi kaže...

meni je inače haytham bolji lik, ima eziove osobine+mračniju stranu.

šarmantan je, smiješan, sarkastičan, pouzdan etc.

Također:) Badass je:) Niko mu ništa nemože:)

Baš mu nitko ništa nemože, Connor ga pregazi ko plitak potok :D

17 godina
neaktivan
KonorKenvej kaže...
Volvox kaže...
djdomi kaže...

meni je inače haytham bolji lik, ima eziove osobine+mračniju stranu.

šarmantan je, smiješan, sarkastičan, pouzdan etc.

Također:) Badass je:) Niko mu ništa nemože:)

-.- idemo opet?

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
16 godina
neaktivan

Da tako nije određeno pričom vidjeli bi tko bi koga pregazio. :D

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
12 godina
protjeran
thuglife kaže...

Da tako nije određeno pričom vidjeli bi tko bi koga pregazio. :D

Koliko god bio dobro obučen za assassina i koliko god bio čak i pamentiji, prestar je za Konorčinu :D

16 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Nezaboravio da je Ezio i u 60oj rokao po krovovima.

Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina
protjeran
thuglife kaže...

Nezaboravio da je Ezio i u 60oj rokao po krovovima.

E al Ezio je bario pice po cijeloj evropi, od katolkinja do muslimanki, to ipak daje energije i za pod stare dane :D

15 godina
Assassins Creed 3

Assassin's Creed 3 - Port Authority (Inside Gaming Extended)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Jer mi zaista neko moze pomoci...

Vidim da vecina vas ovde na forumu, nemate nikakvih problema sa AC3, i to me bas cudi, jer ja

jednostavno sizim...

Vec 2/3 nedelje pokusavm da igram ovaj Assasins Creed 3 i nikako nemogu ni da je pokrenem,

samo sto udje u onaj intro, na pocetku, i igra se jednostavno srusi na Desktop.

Samo se cuje neki audio i nista se nedesava.

Stavljao sam nove, stare beta drajvere, menjao rezoluciju, podesavanja su na minimun

i opet nista, inace radi se o GTX 580, koja je extra...a ipak sve je ovo tako cudno.

Kako da ovo sredim jer ima neko neku ideju, znanje, ili ovakav problem...

Neznam vise sta da radim !!!

Alek
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

jel ovo bug?

Naime ne mogu doći u New York, odem u luku i odaberem NY fast travel, ali se ništa ne desi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Juventus kaže...

hmm,drugi torrent?

shit shit my dove white
17 godina
Juventus kaže...

Jer mi zaista neko moze pomoci...

Vidim da vecina vas ovde na forumu, nemate nikakvih problema sa AC3, i to me bas cudi, jer ja

jednostavno sizim...

Vec 2/3 nedelje pokusavm da igram ovaj Assasins Creed 3 i nikako nemogu ni da je pokrenem,

samo sto udje u onaj intro, na pocetku, i igra se jednostavno srusi na Desktop.

Samo se cuje neki audio i nista se nedesava.

Stavljao sam nove, stare beta drajvere, menjao rezoluciju, podesavanja su na minimun

i opet nista, inace radi se o GTX 580, koja je extra...a ipak sve je ovo tako cudno.

Kako da ovo sredim jer ima neko neku ideju, znanje, ili ovakav problem...

google maybe?

15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

jel ovo bug?

Naime ne mogu doći u New York, odem u luku i odaberem NY fast travel, ali se ništa ne desi.

EDIT: Uspio sam ući  u NY, pokušavao sam i pokušavao i odjedamput mi je proradilo.{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.12.2012 22:44 (Praetorian1).
14 godina
Assassins Creed 3

Evo ja malo lakšim tempom igram AC III i sada sam počeo igrati s Connorom.
Ajme, kako su dobro napravili prijelaz.

Tako sam se uživio kada je Charles Lee s kompanijom došao po mene (malog Connora) da sam ga odmah htio priklati.
Sada sam naučio loviti i uživam u veranju po drveću, kao vjeverica. 

Samsung Galaxy SII crew.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

ojla da se i ja ukljucim kao prvo koda je bitno dali se radi 3, 5 il 10 godina nije sve u grafici velicini svijeta ili igrivosti malo je tu vise bitnija cak i povijest na temelju koje je igrica radena (u biti sve igrice koje se temelje na povijesti) napravi ti igricu tipa ac na temelju povijesti za 1 godinu nije to lako meni je vise bitnije to koliko je povijesno tocna i naravno bitna je igrivost a grafika je samo bonus to je moje misljenje i znam da se mnogi nece slozit sa tim al ja gledam na ac na taj nacin i radi toga ga igram

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Ok je to što si rekao i sve, ali daj, piši čitljivije, točke, zarezi, bilo šta.

Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Ovaj Achilles mi je isti Danny Glover.

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

pardon :-) pokusat cu

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Assassins Creed 3
Evo presao sam AC 3 nakon 12h igranja ali samo main story jer je previse laganja u igri. Najnizi pad od 6-10 do 40 max. mazalost jos nije rijesena ako nista barem bolja propusnost gpu a prema igri kod AMD a najvise. A tko ce docekati patch za jos jedan temeljni prelazak. S obzirom da nisam dosad presao prijasnje AC naslove....Odlucio sam krenuti od AC 3 prema prvom..ajmo reci malo uvrnutim redoslijedom. Prvi nastavak sam pogledao samo Story so far i odlican je nastavak ali previse monoton i dosta manje kompleksan u gameplayu i prejednostavan naspram ostalih nastavaka mada se ni oni ne mogu pohvaliti kompleksnim gameplayom ali bar boljim animacijama. AC 3 s svim problemima jedna do igara koja je vrh danasnjih igara i bolja po meni od vecine danasnjih filmova sto se rade. Ogroman free svijet s 50h zabave. I sto je najbolje kad ga predjes nznas gdje bih prije krenuo ili naprijed jos jedan nastavak ( koji se nadam da ce biti jer ostaje vise manje otvoren ) ili nazad onaj tko nije presao kao ja prijasnje nastavke. Ali mogu reci od svih igara za PC AC 3 uz jedan patch za normalan gameplay je po meni najveci hit za GOTY igru uz FarCry3..cak ni Hitman nije na razini AC a. Ako kome ce pomoci pri poboljsanju frame a moze cak posluziti i razer game booster....otvaranje ini file a kad udjete u igru i stavljanje sync a off. Uglavnom igra poslije koje ostaje dojam !! a nema ih danas previse takvih.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Brzo si bome prešao, ali te razumijem, zbog laga si išao što prije da završiš igru.

Ja ću još malo pa 20 sati imat igranja, a nisam još prešao ni 40 %, bome je NY velik i ima se šta za radit...

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.12.2012 21:24 (Praetorian1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ja jedva cekam patch da opet zaigram... a dva puta sam vec igru presao sa svakim playthroughom po 30 sati i vise te sa snycom od 95% i 99%

12 godina
neaktivan
Vjeruj mi igra je predivna ali sto god krenuo zaustavis se jer nemozes normalno se ni borit ni kretat cak ni preci misiju s 10 slicica u sekundi. U jendom djelu na kraju kad trebas loviti jednog lika padne na 6FPS a i ajd ti tu normalno igraj o_O. Ali ok ceka se patch da se moze jos jednom kako treba uzivati u igri. Kao sto si i sam rekao pri prelasku igre stoji manje od 30% za citav story line...a jos ima 70% za sve ostalo plus tvoj izbor slobode i lutanja. Ovo se komotno moze nazvati jedan GTA AC nastavak.nemas zurbe da ju poredjes i onako mislim kad si toliko utrosio na 40% da nije monotono a to sve govori. Uzivaj i polako tako se to i igra !!! Da jos samo saznanje da ides u NY je zakkon i to razdoblje od povijesnih cinjenica i slicno do borbi iz povjesnih trenutaka !!! Enjoy u nastavku igre !!
17 godina

iskljucis vsycn i stvar rijesena... i ja sam imao problema ali sad sve na high no problem

i da uz patch se cekaju novi driveri za graficku... nije mi se dalo skidat beta drivere

16 godina

bez vsync kod mene lag,ghosting.... to je vjerovatno zbog monitora!

12 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Ovaj Achilles mi je isti Danny Glover.

al po glasu je ko Grandad iz mucki :))) bar meni

EDIT: 12h za main story nije bas tak malo, meni je trebalo 10h za main story(istina da meni ne steka tako kao Linnku, al svejedno), al se zato sad nakuplaju sati u lovu, prikupljanju almanac pageova i tako :)

I have known a true freedom. I have known a world of peace and remarkable spirit. A world, which was taken from me. ―Ratonhnhake:ton
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.12.2012 22:52 (Ratohnhake:ton).
12 godina
protjeran
thuglife kaže...

Ok je to što si rekao i sve, ali daj, piši čitljivije, točke, zarezi, bilo šta.

Nije ok, AC serijal nisu igrice već igretine,  a argumenti su mu da se popišaš. Btw dali ima kakvih vijesti od AMDa u svezi drivera? Ili možda od UBIja?

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.12.2012 0:07 (KonorKenvej).
17 godina

Kada se kupi season pass onda se dobiju i one dodatne misije koje su dolazile s special edition, delux.... itd?

BF3:crna_bandera
15 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

ja jedva cekam patch da opet zaigram... a dva puta sam vec igru presao sa svakim playthroughom po 30 sati i vise te sa snycom od 95% i 99%

Fino bome.

14 godina
Assassins Creed 3

Jel to samo do mene ili?

Ne može se spojiti na Ubisoftov server.

A to mi se prije nije uopće događalo.
Znači nakon pokretanja , prođe uvodni filmić i onda "Press any key" i stoji.. 

[edit:] Uspio.

Samsung Galaxy SII crew.
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.12.2012 13:28 (sudy_freak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice