Assassins Creed 3

poruka: 2.717
|
čitano: 469.017
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Meni je Altair najbolji, baš onako djeluje mistično. 

Koliko igra ima sekvenci?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Assassins Creed 3
Volvox kaže...

Ezio je zakon, ovaj connor je ispod altaira i ezia za jedno 5 stupnja. Totalno mi ne paše lik.

Altair je bio solidan:) ali nema do ezia:)

Mislim da kao lik nije dovoljno razvijen, pogotovo od momenta kada pronađe Achillesa. Nakon toga, situacija u kojima ga upoznajemo kao osobu je malo. Altair je imao svoje diskusije sa Al Mualimom, Ezio razne ljubavne poduhvate u sporednim misijama. Connor, nakon tog samog ulaska u priču, svega toga ima jako malo, a i kad se desi situacija koja ga prikazuje mimo izvršenja neke misije, tada se raspravlja sa Achillesom kao dečačić od 14 godina koji pokušava da dokaže svom ocu da je veliki i samostalan, iako su prošle brojne godine i sekvence i uopšte mu tako nešto ne priliči.

Generalno bih rekao da igri na određenim mestima fali posvećenost detaljima iz AC, AC2 i donekle AC:B. Davno sam pominjao očajne assassination contracte u Bostonu, ali ima i drugih stvari, raznih detalja koji ne štimuju. Recimo, sinoć sam imao misiju gde je trebalo pratiti neki konvoj, a uslov za 100% sinhronizaciju je bio da se ne krijem u kolima sa senom, što je glupost jer 100% sinhronizaciju (u teoriji) dobijaš kada postupaš kao pravi assassin, tj onako kako je predak čija sećanja proživljavaš radio. A Connor se, hvala bogu, uredno krio u tim kolima, jer se, kad dođeš do checkpointa na kraju puta i dobiješ obaveštenje da si ispunio uslov, magično teleportuješ u to isto seno u kome ti je bilo zabranjeno da se kriješ.

Ukupno, stičem utisak da je Ubi preambiciozno ušao u igru i učinio je preobimnom, tako da na kraju nije mogao da sve napravi maksimalno, a da ne probije rokove. A pošto je igra morala da izađe pre 21.12. (i, možda važnije, za prazničnu sezonu u SAD), pri čemu je još PC verzija morala barem malo da kasni za konzolaškom, onda su neke stvari ostale malo nedorađene.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.12.2012 16:05 (Ivan(4)).
15 godina
Assassins Creed 3

Assassin's Creed 3 - The official Tyranny Of King Washington Trailer

3 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Asterix kaže...

Assassin's Creed 3 - The official Tyranny Of King Washington Trailer

Odličan trailer, pogotovo mi se sviđa kad GW onako serijskoubilački pogled uputi hehe

15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Meni je Altair najbolji, baš onako djeluje mistično. 

Koliko igra ima sekvenci?

Našao sam odgovor...

Odličan trailer, bome AC ima odlične trailere.

16 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Altair je najviše cool na prvu ( šutljiv, hladan, konkretan ), točno onakav kakav je trebao biti, Ezio je lud, zabavan, ženskaroš, stereotipni talijan, a Connor... neznam, mlađe gdine su dobre, ali kad ostari postane mi skroz dosadan, "najslabiji" protagonist serijala imo.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.12.2012 18:06 (thuglife).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Nakon 15 sati igranja i pređenih 28% igre, već sad mogu reći da mi je ovo igra godine{#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
thuglife kaže...

Altair je najviše cool na prvu ( šutljiv, hladan, konkretan ), točno onakav kakav je trebao biti

Slažem se u potpunosti.
Dobro si ga okarakterizirao.

+ najbolj i najupečljativiji lik serijala. 

thuglife kaže...

Ezio je lud, zabavan, ženskaroš, stereotipni talijan

Ezio, ah taj Ezio.
Ne baš stereotipni, više da je živio svoje vrijeme.
Renesansa, razvrati, ženskaroš - da, to si dobro rekao.

Najbolji, najlepši outfit u serijalu.

Pravo renesansni.

thuglife kaže...

a Connor... neznam, mlađe gdine su dobre, ali kad ostari postane mi skroz dosadan, "najslabiji" protagonist serijala imo.

Ne mogu komentirati, nisam se dovoljno podružio s njim još.
Ali čini se zanimljiv lik.

---------------------------------------------------------------------------

Meni je "najslabiji" lik Ezio u starijim danima, Revelations, nekako mi je nespojiv (nažalost).

p.s. jedno malo glasanje:

Najbolji outfit serijala?

0 Altaïr Ibn-La'Ahad (AC)
2 Ezio da Firenze Auditore (AC2)
13 Ezio da Firenze Auditore (BH)
1 Ezio da Firenze Auditore (REV)
2 Connor (Ratonhnhaké:ton) (AC3)
Samsung Galaxy SII crew.
15 godina
Assassins Creed 3

Assassin's Creed III King Washington DLC Trailer - IGN Rewind Theater

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
thuglife kaže...

Altair je najviše cool na prvu ( šutljiv, hladan, konkretan ), točno onakav kakav je trebao biti, Ezio je lud, zabavan, ženskaroš, stereotipni talijan, a Connor... neznam, mlađe gdine su dobre, ali kad ostari postane mi skroz dosadan, "najslabiji" protagonist serijala imo.

Vremenski period u kojem se odvija glavna radnja je jednostavno premalen da bi lik imao prostora da se razvija. Connor  kod najvažnijih bitaka, od potpisivanja deklaracije do završetka rata ima između 21  i 25 godina....znači - mlad, nadobudan, neiskusan.....sve bitke u igri i sva ubojstva su se dešavala u malom razmaku dok je stvar s Eziom potpuno drugačija, radnja se odvijala od 1470-ih to 1510, znači punih 40 godina

17 godina
KonorKenvej kaže...
thuglife kaže...

Vremenski period u kojem se odvija glavna radnja je jednostavno premalen da bi lik imao prostora da se razvija. Connor  kod najvažnijih bitaka, od potpisivanja deklaracije do završetka rata ima između 21  i 25 godina....znači - mlad, nadobudan, neiskusan.....sve bitke u igri i sva ubojstva su se dešavala u malom razmaku dok je stvar s Eziom potpuno drugačija, radnja se odvijala od 1470-ih to 1510, znači punih 40 godina

upravo tako... i ezio je bio tukac na pocetku pa sve do, usudio bi se reci, pocetka revelationa... a i tu je znao zaye8at stvari

meni je kod connora dobro sto on ne zauzima strane, ali je tvrdoglav za popi*dit

It's not who u are, it's who u know.
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.12.2012 20:17 (Obi Wan).
13 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Ma connor se ponaša ko malo dijete, prema onom achiliesu nema niti  malo poštovanja, čim nešto nije po njegovu odmah se dere, plače, šta ti ja znam. Ko 2., nema prijatelja uopće, niti neke cure ili žene. Svih odbacuje od sebe i mrzi cijeli svijet, sanja o nekakvoj slobodi šta ti ja znam (to je u stilu priče, ali opet pa nek se malo opusti, ko robot neki je).

Ezio je imao hrpu prijatelja koji bi glavu dali za njega, a ovaj tu nije u 30 godina stekao niti jednog prijatelja, osim onog svog indijanca iz sela, kojeg je učio trčat.

Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Volvox kaže...

Ma connor se ponaša ko malo dijete, prema onom achiliesu nema niti  malo poštovanja, čim nešto nije po njegovu odmah se dere, plače, šta ti ja znam. Ko 2., nema prijatelja uopće, niti neke cure ili žene. Svih odbacuje od sebe i mrzi cijeli svijet, sanja o nekakvoj slobodi šta ti ja znam (to je u stilu priče, ali opet pa nek se malo opusti, ko robot neki je).

Ezio je imao hrpu prijatelja koji bi glavu dali za njega, a ovaj tu nije u 30 godina stekao niti jednog prijatelja, osim onog svog indijanca iz sela, kojeg je učio trčat.

1. Ali moraš priznati da ni achilles nije bio uvijek u pravu, npr. cijelo je vrijeme govorio o tome kako connor mora ubit haythama i leeja, a kad je meni se cini u 10. sekvenci connor isao naci NY haythama, achilles mu je opet srao kako je prerano blabla, tak da opet schillaj se malo i na tome vrijedjanju connora

2. Connor nije imao prijatelja zato sto se igra nije vrtila oko ljudi koje je connor znao(bio je odvojen od svog sela, automatski i prijatelja kako bi spasio to selo) nego su to bili doseljenici s kojima connor dotad nije imao nikakve veze u svome zivotu, dok je Ezio bio sin u imucnoj obitelji kojeg je znao cijeli grad, pa tako i on njih...

"I have known a true freedom. I have known a world of peace and remarkable spirit. A world, which was taken from me." ―Ratonhnhaké:ton
17 godina

connor nije imao prijatelja? lol kakve su to budalastine. a sta je sa ljudima u homesteadu? a assassini koje recruita? onako da puknem samo mogo bi rec da connor ima vise prijatelja nego ezio. mislim da puno ljudi pise samo da bi pisalo. educirajte se. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Obi Wan kaže...
KonorKenvej kaže...
thuglife kaže...

upravo tako... i ezio je bio tukac na pocetku pa sve do, usudio bi se reci, pocetka revelationa... a i tu je znao zaye8at stvari

meni je kod connora dobro sto on ne zauzima strane, ali je tvrdoglav za popi*dit

Eh vidiš to je upitno Obi, po meni je itekako zauzeo stranu a to je ona patriotska, i onda kažu u UBIju da igra nije proamerička i da nije cilj pobijediti u revoluciji. Ma vraga nije proamerička, pa samo ono oslobađanje utvrda i spuštanje britanske i dizanje američke zastave govori dovoljno o tome na čijoj je on strani. Pa zatim spašavanje GWa od atentatora, ma ima milijun primjera na čiju se stranu priklonio. Pogledaj samo, većina templara su britsi, Charles Lee, John Pitcairn, William Johnson.......... Igra je totalno proamerička, ali meni ne smeta :). 

Edit-Volvox, Connoru je selo spaljeno, tako da je većinu prijatelja i obitelji i izgubio

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.12.2012 21:05 (KonorKenvej).
14 godina
Looka kaže...
sudy_freak kaže...

Al' doslovno.

What the...? {#}

Sorry što sam se htio našaliti.

Baš mi je bilo, pfunny, ali eto, ako je koga to dirnulo, neka me prijavi i voila! 

Samsung Galaxy SII crew.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Assassins Creed 3
Kazes da connor ima vise prijatelja od ezia i onda govoris da ja pricam nebuloze. LOL
Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Sorry što sam se htio našaliti.

Baš mi je bilo, pfunny, ali eto, ako je koga to dirnulo, neka me prijavi i voila! 

Ma ne, ne smeta me, ali nisam to očekivao, lol. {#}

17 godina
KonorKenvej kaže...
Obi Wan kaže...
KonorKenvej kaže...
thuglife kaže...

Eh vidiš to je upitno Obi, po meni je itekako zauzeo stranu a to je ona patriotska, i onda kažu u UBIju da igra nije proamerička i da nije cilj pobijediti u revoluciji. Ma vraga nije proamerička, pa samo ono oslobađanje utvrda i spuštanje britanske i dizanje američke zastave govori dovoljno o tome na čijoj je on strani. Pa zatim spašavanje GWa od atentatora, ma ima milijun primjera na čiju se stranu priklonio. Pogledaj samo, većina templara su britsi, Charles Lee, John Pitcairn, William Johnson.......... Igra je totalno proamerička, ali meni ne smeta :). 

Edit-Volvox, Connoru je selo spaljeno, tako da je većinu prijatelja i obitelji i izgubio

ja bih rekao cilj opravdava sredstvo. u puno connorovih izjava i gesta vidljivo je da njega ne interesiraju strane, samo da zakasapi templare. a buduci da je sve to pocelo preko sam adamsa kasnije su oni njega vukli za rukav da im pomogne a pritom su mu davali podatke o templarima i omogucavali da ih ubije.

a to sto je igra proamericka mislim ipak da nije jer povijesno gledajuci britanci su se tukli sa britancima.

Volvox kaže...
Kazes da connor ima vise prijatelja od ezia i onda govoris da ja pricam nebuloze. LOL

pa zato sam rekao samo da puknem. nisi shvatio moj sarkazam

12 godina
protjeran
Volvox kaže...

A kog je imao Ezio od prijatelja al baš prijatelja, da vidimo: Da Vinci, Machiavelli, onda onaj muslić iz Konstantinopola, onda Caterina Sforza (zapravo ljubavnica a ne prijatelj haha). Ezio je bio izopćenik, švaler, ženskaroš a ne neki lik koji je uvijek voljan s frendovima otići na jedno 'ladno. Dok je Connor praktički imao cijelo krdo frendova tamo na Homesteadu a i u Bostonu i New Yorku.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.12.2012 21:21 (KonorKenvej).
13 godina
neaktivan
Assassins Creed 3
Kako god, covjek je totalno asocijalan i nema ni upola osobnosti kao Ezio.
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Volvox kaže...

nije asocijalan, samo mu nije bio cilj sprijateljiti se. imao je važnijih stvari za raditi.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
12 godina
protjeran
Volvox kaže...

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.12.2012 21:30 (KonorKenvej).
17 godina
djdomi kaže...
Volvox kaže...

nije asocijalan, samo mu nije bio cilj sprijateljiti se. imao je važnijih stvari za raditi.

mos ti pricat sta oces djdomi ali likovi kao volvox kad zacrtaju nesto sebi tesko to promijenit {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.12.2012 21:28 (Obi Wan).
17 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
djdomi kaže...
Volvox kaže...

mos ti pricat sta oces djdomi ali likovi kao volvox kad zacrtaju nesto sebi tesko to promijenit {#}

dobri stari volvox

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
13 godina
neaktivan
Assassins Creed 3
Pa sta sam si ja zacrtao? Covjek je asocijalan. Svi odbacuje od sebe, samo mu je na pameti ta revolucija a ni sam nezna kome pomaze. Sav je zbunjen. Ezio je za njega tata. U par cutscene-a neko mu dode i potapsa ga po rameni i kaze nesto tipa "my friend" ovaj connor dobro da ga ne rasjecka.
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.12.2012 21:31 (Volvox).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Assassins Creed 3

Connor ima itekako prijatelja,na Homesteadu kao i u svom plemenu samo iz nekog razloga develepori nisu isli toliko na prikazivanje njegovih socijalnih i ostalih odnosa nego na njegov cilj i osvetu.
Mora se i razluciti u cemu je odrastao Ezio ( ne bas odrastao,vec tamo do sedamnaeste godine ili vec koje ) i u cemu Connor, 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Volvox kaže...
Pa sta sam si ja zacrtao? Covjek je asocijalan. Svi odbacuje od sebe, samo mu je na pameti ta revolucija a ni sam nezna kome pomaze. Sav je zbunjen. Ezio je za njega tata. U par cutscene-a neko mu dode i potapsa ga po rameni i kaze nesto tipa "my friend" ovaj connor dobro da ga ne rasjecka.

dobro... necemo o tome vidim da ne kuzis

inace jel zna itko kakav pouzdan nacin spawnanja couriera? nasao sam nesto na netu al nije upalilo..

12 godina
neaktivan
Volvox kaže...

Jesi li kad pomislio mozda o tome zasto im on mice ruku kad ga tako potapsu? sumnjam da su se tapsali tako kod njega u plemenu, a i sumnjam da vjeruje ljudima koje prvi put vidi u zivotu i za koje nije ni sam siguran jesu li good guys ili bad guys...siguran sam da ni ti ne vjerujes nekom random covjeku koji ti dodje na ulici da je npr. Jadranka kosor zapravo americki spijun iz CIA-e i da je sve potplacivala kako bi vidjela kog CIA treba uhititi....

"I have known a true freedom. I have known a world of peace and remarkable spirit. A world, which was taken from me." ―Ratonhnhaké:ton
13 godina
neaktivan
Ratohnhake:ton kaže...

Jesi li kad pomislio mozda o tome zasto im on mice ruku kad ga tako potapsu? sumnjam da su se tapsali tako kod njega u plemenu, a i sumnjam da vjeruje ljudima koje prvi put vidi u zivotu i za koje nije ni sam siguran jesu li good guys ili bad guys...siguran sam da ni ti ne vjerujes nekom random covjeku koji ti dodje na ulici da je npr. Jadranka kosor zapravo americki spijun iz CIA-e i da je sve potplacivala kako bi vidjela kog CIA treba uhititi....

Pa zato i kažem da je asocijalan. Ja bi se npr. probao s nekim sprijateljit, a ovaj odbija sve od sebe, iš iš, samo vi mene pustite na miru ja idem ubijat okolo iako neznam koga ni zašto ali idem.

Nemorate odmah shvacat asocijalnost kao lošu osobinu, meni to jednostavno ne paše, nakon Ezia, dođe ovaj koji bi najrađe da ga svi puste na miru i da se on vergla po stablima. Trebo ga je ubisoft malo bolje okarakterizirat, ovako je ostao iza njega neki mah osjećaj.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.12.2012 21:52 (Volvox).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice