- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ok...al neko je malo prije reko da kad spoilamo da napisemo ispred spoil... ja sam to ucinio i eto ne zelim se svđat
ma pusti sad to nema svađe
BAS SAD GLEDAO i sjetm se zasto nebi 3 dio bio u grckoj i rimu u za vrijeme trojanskog rata...
teško jer u to doba nema templara nego sam tek sad skužio da u as2 možeš igrat ko altair al ja nezam kako
Tko zna, možda baš i bude WW2, npr. u Europi, pa ubijaš naciste, a možda bude u sadašnjosti, netreba bezveze nagađat
Svi koji su zeljni da vide Assassins Creed u sljedecim nastavcima u modernije vrijeme, gdje mozete koristiti vatreno oruzje predlazem da odigrate The Saboteur radnja je za vrijeme drugog svijetskog rata, i igra je savrsena kombinacija Assassins Creeda i Grand Theft Auto, prvi puta kada se unutar igre popnete na neku gradjevinu a igrali ste prvi Assassins Creed znat cete o cemu govorim, jer mada se radi o razlici od skoro pa 1500 godina prepoznat cete slicnosti izmedju te dvije ire (govorim iskljucivo o sistemu penjanja) ostatak je rip off Grand Thefta i nemojte to shvatiti pogresno jer je uzeto ono najbolje od obije, a mislim da ce se djecica na forumu zagrijati za igru cim pogledaju uvodnu animaciju
di god da bude siguran sam da ce igra biti odlicna
samo je upitno dali ce uopce slijedeci ac biti na pc-u
službeni datum izlaska za pc verziju koja ce sadrzavati odma 2 dlc-a
također tu je i system req
http://www.hcl.hr/vijesti-assassins-creed-2-pc-detalji-3796-17.html
službeni datum izlaska za pc verziju koja ce sadrzavati odma 2 dlc-a
također tu je i system req
http://www.hcl.hr/vijesti-assassins-creed-2-pc-detalji-3796-17.html
Predobro!
Sad pogledah system req.i vidim da ću igru tjerat na high.
Ovakvu super optimizaciju još nisam vidio.
da i meni ce na high vjerojatno
ko zna odlicna optimizicija 2 dlc-a
mozda ubisoft nemrzi totalno pc gamere :)
a evo ja znam iz iskustva... neki moji prijatelji koji nikad nisu kupili originalnu igricu za pc...kupit če AC2... a i ja među njima...zato što želim potpun sadržaj te igre ( mislim na ono u kutiji...vjerojatno če bit neki papiriči i to)
a evo ja znam iz iskustva... neki moji prijatelji koji nikad nisu kupili originalnu igricu za pc...kupit če AC2... a i ja među njima...zato što želim potpun sadržaj te igre ( mislim na ono u kutiji...vjerojatno če bit neki papiriči i to)
samo naprijed drago mi je
jedino takvim razmisljanjem i realizacijom naravno mozemo ispraviti to da mnoge igre ne dođu na pc te najvaznije da ac3 dođe na pc
cek ja tek sad vidio hdd samo 8gb... pa za jedinicu je trebalo 9 gb
cek ja tek sad vidio hdd samo 8gb... pa za jedinicu je trebalo 9 gb
Za mnoge igre piše da će trebati 8 GB space-a
A nakraju ispadne više-manje.
8 GB je pisalo za GTA4.Ima ih 12
8 GB je pisalo za Red Faction Guerilla.Ima ih 5
Kužiš o čemu govorim?
izgleda da je ovo teza godina za pirate...
izgleda da je ovo teza godina za pirate...
nista sto draga ekipa reloaded,razor,skidrow i sta ti ga ja znam nemoze savladati
srusit ce to oni bez brige a ubisoft si ga moze lijepo popu*it
E sad cu bas skinit igru jer su opsjednuti tim zastitama i piratizacijama.
neka se pozabave poboljsanjem igre a ne zastitama
kako mislis malo vremena nitko nezna kad su oni to poceli radit
da si ti u ubisoftu ti kao ne bi bio opsjednut zastitama i piratstvom...originale kupi samo 30 % ljudi, mozda sam cak puno reko
Edit: sorry na spamu
da si ti u ubisoftu ti kao ne bi bio opsjednut zastitama i piratstvom...originale kupi samo 30 % ljudi, mozda sam cak puno reko
Edit: sorry na spamu
Da igra toliko valja i da je se ne moze jednom zauvjek prec (kao MW2 jer ima mp) kupovalo bi je vise ljudi.
He he, lazni prkos mi je bas komican. . .
Skinuo bi ti nju i da nema nikakve zastite, nemojte molim vas bit smjesni pa 99% ljudi ovdje nema neka primanja a i ako ima sigurno nece uloziti u igru bez MP koja ce imati daleko veci repetition value od ove. Ali bas si me dobro nasmijao. . .
He he, lazni prkos mi je bas komican. . .
Skinuo bi ti nju i da nema nikakve zastite, nemojte molim vas bit smjesni pa 99% ljudi ovdje nema neka primanja a i ako ima sigurno nece uloziti u igru bez MP koja ce imati daleko veci repetition value od ove. Ali bas si me dobro nasmijao. . .
Pa naravno da bi je skinio i da nema zastite, ali ovako cu je skidati s uzitkom.
imam jednu manju poruku tek da da se zna za sve one koji imaju MAX tv neka idu na videoteku stave od A-Z stisnite a i listajte dok ne nađete hrvatski rewir od AS2 neki kreteni govore i glume ga a onda pravi video i govore šta se radi šta se može super je
imam jednu manju poruku tek da da se zna za sve one koji imaju MAX tv neka idu na videoteku stave od A-Z stisnite a i listajte dok ne nađete hrvatski rewir od AS2 neki kreteni govore i glume ga a onda pravi video i govore šta se radi šta se može super je
Da nisu oni s gamereporta? Edit: Ovo - http://max.tportal.hr/Assassins-Creed-2-Video_6119_0__0.aspx ?