Assassins Creed 2

poruka: 2.779
|
čitano: 532.302
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Assassins Creed 2
Al rađe nemoj pisati... Zašto da ukvariš ljudima igru?
When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

ok...al neko je malo prije reko da kad spoilamo da napisemo ispred spoil... ja sam to ucinio i eto ne zelim se svđat

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

ma pusti sad to nema svađe Osmijeh

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

BAS SAD GLEDAO  i sjetm se zasto nebi 3 dio bio u grckoj i rimu u za vrijeme trojanskog rata...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

teško jer u to doba nema templara nego sam tek sad skužio da u as2 možeš igrat ko altair al ja nezam kako Mršti se

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Pa nece bit Troja, Grcka, Antika kad igra ide kronoloski -.-''
Tko zna, možda baš i bude WW2, npr. u Europi, pa ubijaš naciste, a možda bude u sadašnjosti, netreba bezveze nagađat
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
17 godina
Assassins Creed 2

Svi koji su zeljni da vide Assassins Creed u sljedecim nastavcima u modernije vrijeme, gdje mozete koristiti vatreno oruzje predlazem da odigrate The Saboteur radnja je za vrijeme drugog svijetskog rata, i igra je savrsena kombinacija Assassins Creeda i Grand Theft Auto, prvi puta kada se unutar igre popnete na neku gradjevinu a igrali ste prvi Assassins Creed znat cete o cemu govorim, jer mada se radi o razlici od skoro pa 1500 godina prepoznat cete slicnosti izmedju te dvije ire (govorim iskljucivo o sistemu penjanja) ostatak je rip off Grand Thefta i nemojte to shvatiti pogresno jer je uzeto ono najbolje od obije, a mislim da ce se djecica na forumu zagrijati za igru cim pogledaju uvodnu animaciju Belji se

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

di god da bude siguran sam da ce igra biti odlicna

samo je upitno dali ce uopce slijedeci ac biti na pc-u

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

službeni datum izlaska za pc verziju koja ce sadrzavati odma 2 dlc-a

također tu je i system req

http://www.hcl.hr/vijesti-assassins-creed-2-pc-detalji-3796-17.html

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Moj PC  
1 0 hvala 2
16 godina
TopForumaš kaže...

službeni datum izlaska za pc verziju koja ce sadrzavati odma 2 dlc-a

također tu je i system req

http://www.hcl.hr/vijesti-assassins-creed-2-pc-detalji-3796-17.html

Predobro!

Sad pogledah system req.i vidim da ću igru tjerat na high.

Ovakvu super optimizaciju još nisam vidio.Cool

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

da i meni ce na high vjerojatno

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

ko zna odlicna optimizicija 2 dlc-a

mozda ubisoft nemrzi totalno pc gamere :)

Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

a evo ja znam iz iskustva... neki moji prijatelji koji nikad nisu kupili originalnu igricu za pc...kupit če AC2... a i ja među njima...zato što želim potpun sadržaj te igre ( mislim na ono u kutiji...vjerojatno če bit neki papiriči i to)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
decko1987 kaže...

a evo ja znam iz iskustva... neki moji prijatelji koji nikad nisu kupili originalnu igricu za pc...kupit če AC2... a i ja među njima...zato što želim potpun sadržaj te igre ( mislim na ono u kutiji...vjerojatno če bit neki papiriči i to)

samo naprijed drago mi je

jedino takvim razmisljanjem i realizacijom naravno mozemo ispraviti to da mnoge igre ne dođu na pc te najvaznije da ac3 dođe na pc

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

cek ja tek sad vidio hdd samo 8gb... pa za jedinicu je trebalo 9 gb

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
decko1987 kaže...

cek ja tek sad vidio hdd samo 8gb... pa za jedinicu je trebalo 9 gb

Za mnoge igre piše da će trebati 8 GB space-a

A nakraju ispadne više-manje.

8 GB je pisalo za GTA4.Ima ih 12

8 GB je pisalo za Red Faction Guerilla.Ima ih 5

Kužiš o čemu govorim?

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ove fore da ce igra biti jos bolja na pc-u cista su laz.tesko je u takvom kratkom vremenu napraviti nesto toliko znacajno...
[img]http://wiipowered.com/portal/dp-progress.php[/img]
15 godina
neaktivan
decko1987 kaže...

nista sto draga ekipa reloaded,razor,skidrow i sta ti ga ja znam nemoze savladati

srusit ce to oni bez brige a ubisoft si ga moze lijepo popu*it

16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

E sad cu bas skinit igru jer su opsjednuti tim zastitama i piratizacijama.

Braiiiiinss! Hitler je bio zombi također.

4 2 hvala 0
16 godina
da,te sve zastite koji developeri izmisljaju hackeri,nazovimo ih tako,razvaljuju tu zastitu tako da ubisoft bezveze trosi vrijeme na tome.
neka se pozabave poboljsanjem igre a ne zastitama
15 godina
neaktivan
crowap kaže...
Ove fore da ce igra biti jos bolja na pc-u cista su laz.tesko je u takvom kratkom vremenu napraviti nesto toliko znacajno...

kako mislis malo vremena nitko nezna kad su oni to poceli radit

15 godina
neaktivan
Living.Dead kaže...

da si ti u ubisoftu ti kao ne bi bio opsjednut zastitama i piratstvom...originale kupi samo 30 % ljudi, mozda sam cak puno reko

Edit: sorry na spamu

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.1.2010 19:22 (decko1987).
16 godina
neaktivan
decko1987 kaže...
Living.Dead kaže...

da si ti u ubisoftu ti kao ne bi bio opsjednut zastitama i piratstvom...originale kupi samo 30 % ljudi, mozda sam cak puno reko

Edit: sorry na spamu

Da igra toliko valja i da je se ne moze jednom zauvjek prec (kao MW2 jer ima mp) kupovalo bi je vise ljudi.

17 godina
Living.Dead kaže...

He he, lazni prkos mi je bas komican. . . Smijeh

Skinuo bi ti nju i da nema nikakve zastite, nemojte molim vas bit smjesni pa 99% ljudi ovdje nema neka primanja a i ako ima sigurno nece uloziti u igru bez MP koja ce imati daleko veci repetition value od ove. Ali bas si me dobro nasmijao. . .

Dumb ppl rush smart ppl camp.
16 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
Living.Dead kaže...

He he, lazni prkos mi je bas komican. . . Smijeh

Skinuo bi ti nju i da nema nikakve zastite, nemojte molim vas bit smjesni pa 99% ljudi ovdje nema neka primanja a i ako ima sigurno nece uloziti u igru bez MP koja ce imati daleko veci repetition value od ove. Ali bas si me dobro nasmijao. . .

Pa naravno da bi je skinio i da nema zastite, ali ovako cu je skidati s uzitkom.

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2
ja bi volio kad bi neko napravio bas film za kino assassins creed to bi bilo super samo sto ga treba kvalitetno napravit...a lineage je vise neka mini-mini-mini-mini serija
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pa lineage je isto kao film, ima sveukupno 30 minuta, a lista na kraju filma je podugačka
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

imam jednu manju poruku tek da da se zna za sve one koji imaju MAX tv neka idu na videoteku stave od A-Z stisnite a i listajte dok ne nađete hrvatski rewir od AS2 neki kreteni govore i glume ga a onda pravi video i govore šta se radi šta se može super je

0 0 hvala 0
16 godina
rikica kaže...

imam jednu manju poruku tek da da se zna za sve one koji imaju MAX tv neka idu na videoteku stave od A-Z stisnite a i listajte dok ne nađete hrvatski rewir od AS2 neki kreteni govore i glume ga a onda pravi video i govore šta se radi šta se može super je

Da nisu oni s gamereporta? Edit: Ovo - http://max.tportal.hr/Assassins-Creed-2-Video_6119_0__0.aspx ?
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.1.2010 22:30 (xxxxx).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice