ARMA II DayZ mod

poruka: 2.707
|
čitano: 423.769
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
16 godina
ARMA II DayZ mod

pa rekoh da nece...evo sto izbaci 

failed to start game (missing executable)

see the steam support site fom more information 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: ARMA II DayZ mod

A koju ti verziju imaš a koja je od servera?

Na steamu ti vjerojatno putanje nisu dobro postavljene od moda zato ne pokreće izgleda mod kompletno.

Ako vam pomognem bilo bi lijepo da stisnete "Hvala"!
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.2.2013 20:03 (Ivan_cno).
14 godina
neaktivan
DarthBajo kaže...
Pipl mast trast as :) ol kako ti ga rece, bolje da si snama na TS jer ko nije s nama protiv nas je :) Mi smo to svi jako brzi na okidacu, prvo pucaj a onda pitanja. Mamija moze potvrditi to ali ima jos onih koji tako kazu :)
TS! TS! TS! TS! tamo ces saznati sve potrebne informacije :)

Tačno tako :DD

Mamija_BiH
16 godina
ARMA II DayZ mod

ovak pise kad biram servere 1.62 a na pocetku bas kad se upali 1.62.95248 a ispod toga 1.7.5.1

a nema opcije updejta il slicno a kad upadam na server tj biram koji cu kaze nije dobra verzija...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
cropunk kaže...

ovak pise kad biram servere 1.62 a na pocetku bas kad se upali 1.62.95248 a ispod toga 1.7.5.1

a nema opcije updejta il slicno a kad upadam na server tj biram koji cu kaze nije dobra verzija...

Skini dayz commander i updjetaj si sve prek njega

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
14 godina
AmonZero kaže...
cropunk kaže...

Skini dayz commander i updjetaj si sve prek njega

Upravo to na dayz commanderu updejtaj arma 2(101747 je najnoviji) pod install update, a pod install mods update dayz (1.7.5.1 najnovija)

Ako vam pomognem bilo bi lijepo da stisnete Hvala!
16 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Puno zabave danas bilo, ali i nesreća... fala ekipi Ivanu i Baji i ostatku ekipe na ugodnom druženju... c u soon {#}

http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Kako sam ja jucer na east aerodrom sj***** stvar...... mogao sam bez problema skinuti littel brid skinuti s dvojicom unutra a ja prebrzo pucao i uspjeli pobjeci :( imam strpljenja za cekanje ali kada je pucanje bas i ne :)
BF3 [M|C] DarthBajo - The Saiga Kid :D
16 godina
neaktivan
DarthBajo kaže...
Kako sam ja jucer na east aerodrom sj***** stvar...... mogao sam bez problema skinuti littel brid skinuti s dvojicom unutra a ja prebrzo pucao i uspjeli pobjeci :( imam strpljenja za cekanje ali kada je pucanje bas i ne :)

nisi ti vidio ništa šta je bilo jučer kad si ti otišao ja mislim... pokupili mene neka trojica(bili su na tsu al sam zaboravio nickove XD) u heliju i sad kao idemo lovit neka dva lika kaj su se qrcila u chatu i da su u heliju isto... i tako letimo mi letimo kad odjednom počnemo padat i sad meni se valjda zbugirala igra ili neznam koji vrag i heli je na kraju lebdio pol metra iznad zemlje naopačke i sad mi govorimo da idemo iskočit i ja probam eject, neće, probam 10 puta, neće... ja se vel usrao i u tom trenutku je pilot bio timed out na tsu i meni se stvorila animacija kako heli ponovo okomito pada prema zemlji i nisam jednostavno uopce stigao reagirat i srusio se zajedno s helijem... pogubio sve stvari kaj sam skupio sa Ivanom i one kaj sam pokupio iz kamiona... ovi kaj su iskočili kažu da su uspjeli pokupit nekaj, al su ubrzo nestali sa tsa... To mi je sve sigurno trebalo zato jer sam tek počeo igru i lijepo me krenulo {#}

13 godina
neaktivan
Ma skupiti ces ti opet pristojnu opremu, to je najmanji problem :) To ti je normalno da moras poginut ali nemoj odustati nakon prvog gubitka stvari :)
14 godina
ARMA II DayZ mod

^ ^

Kolko puta je zginuo u Warzu,pogubio sve zivo i vracao se na mjesto zlocina,ovo mu nece bit problem {#}

Razmisljam si dal da kupim ili ne. Nekak nisam siguran. Cekao  bi SA ali ko zna kad ce doc.

Nekak mi se ne svida kad pucas po nekom i onda sa nekim odstupanjem padne nakon par sekundi tek ili slicno..

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

A to ti ovisi od servera do servera odnosno kakav je lag na serveru i densikronizacija. Ali tu je malo ubaceno i pravog zivota jer naprimjer sa snajperom lik mora biti sekundu na mjestu od kada ispalis metak jer ti se racuna vrijeme puta metka i pad metka u odnosu na ono sto si ciljao. Na 100 metara PVP je odmah kill i nema nikakvog cekanja da ti netko padne ali opet sve ovisi o jacini oruzja i koliko ostecenja radi. Neke puske skidaju 25%, neke 75% a neke puske imaju one shoot one kill.

EDIT : Na ovoj stranici http://dayzdb.com/database/weapon-comparison mozes vidjeti sva oruzja tj. vecinu i koliko snage imaju a moras racunati da zdrav igrac ima od 12 do 14 tisuca krvi.

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.2.2013 9:30 (DarthBajo).
16 godina
neaktivan
drahic kaže...

Kolko puta je zginuo u Warzu,pogubio sve zivo i vracao se na mjesto zlocina,ovo mu nece bit problem {#}

Razmisljam si dal da kupim ili ne. Nekak nisam siguran. Cekao  bi SA ali ko zna kad ce doc.

Nekak mi se ne svida kad pucas po nekom i onda sa nekim odstupanjem padne nakon par sekundi tek ili slicno..

ja ti velim igra je nebo-zemlja naspram WarZa... tu jučer nas se skupilo 30 na serveru navecer, od tog 'naših' je bilo 10ak i skupa smo večina igrali, nitko ne dira svoje i kad nekoga vidi prva sve nas pita dali je netko od nas...

zasad nisam naletio na cheatera i to je dobro jer na ovom serveru di igramo uvijek ima netko od admina... uglavnom ja bum u svakom slučaju uzeo i standalone tako da mi je ovo malo zagrijavanje prije nego dođe... još da nam se ti i purYca pridružite još veća zezancija...

evo malo sam još jutros igrao, prije nego putujem popodne za ZG, uglavnom obišao sam Kamenku i Komarovo, nakupio sam se stvari i oružja, samo mi fali veči ruksak jer ovaj malo nestane više ništa... morao sam odbacit svoj voljeni DMR {#} ... čak sam i na doku kod komarova našao littlebirda parkiranog (pretpostavljam da se tamo spawnao) ali se nisam usudio poletit jer znam da je 'teško'... ugl. uskoro bu mi trebao blood transfusion pošto sam se malo previše zaigrao sa zombijima {#}

13 godina
neaktivan
Nas di mene i moju voljenu 107 mozes naci :) Čučim ispod bora :)

To je istina uvjek je provjera ako nas je puno tko sta nosi , kako je obucen, koje oruzje , pozicija, ako skuzi neprijatelje, koliko ih je , di se krecu i sve ostale potrebne informacije.......
14 godina
ARMA II DayZ mod

A cekaj Heat jel ista fora ko u Wzu da di se odlogiras tj izades sa servera da te tam spawna ili kaj ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Da je :)
16 godina
neaktivan
drahic kaže...

A cekaj Heat jel ista fora ko u Wzu da di se odlogiras tj izades sa servera da te tam spawna ili kaj ?

da sam kaj nema hoppanja... ti na svakom serveru koji nije 'povezan' s drugima imaš drugacije postavke.. npr tu di ja igram pocnes ispocetka, skupis stvari, odes na drugi server nema toga više... na drugom server isto od 0 pocinjes... tak mi je Ivan jucer pricao

16 godina
ARMA II DayZ mod

svi offical serveri su povezani, a neki privatni "hiveovi" imaju povezano par svojih servera

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Jel ima netko da mu je dosadila igra i želi mi dati da malo probam zaigrat daj DayZ, ako netko hoće mogu mu dati Minecraft akaunt, ili čak jedan War Z akaunt koji mi je koristio kao banka.

Život čudne knjige piše, lozovača brige briše...
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.2.2013 11:24 (lotar1919).
Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina
acca kaže...

svi offical serveri su povezani, a neki privatni "hiveovi" imaju povezano par svojih servera

Pa to sam mu i pričao, postoje official serveri i privat hive serveri. Na official serverima je original hive koji je povezan sa svim serverima koji su official. Ako ih još ima :D. Privat hive serveri mogu biti spojeni u 2-3 servera, a najčešće su to serveri koji svaki ima svoj hive. 

14 godina
ARMA II DayZ mod

Placem od smijeha upravo {#}

Dajte mu like obavezno {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
drahic kaže...

Placem od smijeha upravo {#}

Dajte mu like obavezno {#}

HAHA :D harlem shake 

13 godina
protjeran
mamija kaže...
Ivan_cno kaže...

Svaka vama čast, ali ne bi hvala. Ipak je balkanski server gdje se okuplja domaća ekipa pa je i očekivano psovanje, vrijeđanje etc.

Kakve ste vi mamine maze, više volite igrati na stranim nego na domaćim serverima i još ih blatite, ali nema veze necemo nikoga moliti.

Ako ikada uđete na server dobijate BAN od mene lično. 

Hvala na razumijevanju.

Jao, netko se malo umislio.. Btw, server je {#}

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
13 godina
ARMA II DayZ mod

Koji si ti pak ? 

Svi smo se pomirili i igramo skupa na serveru. A to sta je tebi Lame server ne interesira nikog. 

Moj PC  
1 2 hvala 0
13 godina
protjeran
SimeKZ kaže...

Koji si ti pak ? 

Svi smo se pomirili i igramo skupa na serveru. A to sta je tebi Lame server ne interesira nikog. 

Ja sam onaj koji jesam.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
15 godina
ARMA II DayZ mod

Ja sam danas bio malo na balkan serveru.. Server je ZAKON!!!! Već sam se sprijateljio sa maverickom i zambijem :D... Za sada sam još na početku, našo malo resurasa (ništa od pištolja niti weapona :( ).. Zakon je server, i odsad samo na njemu igram :D..

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
2 3 hvala 0
14 godina

Evo malo slika sa servera od danas. Par akcija malo, kilova deathova bilo je zanimljivo.

Evo malo chillouta u suncu Evo malo chillouta u suncu
Grupni eject sa padobranima Grupni eject sa padobranima
16 godina
ARMA II DayZ mod

bio i ja malo naletio.....cak i uspio u to kratko vrijeme naucit malo :P .....mozda se vidimo veceras :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Ivan_cno kaže...

Evo malo slika sa servera od danas. Par akcija malo, kilova deathova bilo je zanimljivo.

"Grupni eject" heheheheh if you know what I mean xD

13 godina
ARMA II DayZ mod

Heli down. Ko je vozio ? :D :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice