Nažalost pojavili se prvi aimbotovi + esp.
skinuo i isprobavam, treći match danas i win haha. ja 1 kill, drugi lik 5 a treći 8. još se smijem dok pričam sa njima i kažem da sam noob koji je tek krenuo. oni me tješe nema problema, samo se drži nas. i f... win haha. napravio sam oko 600 damage a oni svaki preko 2k. malo me bilo i sram na kraju ali win je win :D
.... najs .... caustic ili mirage? kojeg da otkljucam????.....
Malo domaće akcije.
.... najs .... caustic ili mirage? kojeg da otkljucam????.....
imam oba i podijeljena su misljenja.
Za finish mislim da je Caustic jaci no na pocetku je Mirage bolji izbor...
svako ima svoje..
ovo mi je za sada rekord :)
Takoder i moj rekord 12 killova.Ovo mi je najbolji champion sa 90 killova.Danas otkljuco Mirage i nije mi nesto.
prvi win :)
oduševljen sam igrom
.... hahaha, sjecam se prvog wina u pubgu, nakon tolko napetosti lebdil sam iznad stolca.... BR je hebeno hebeni mod.....
Instalirao i ja u jučer. Od 5 prvih gejmova mislim da je bilo 3 wina haha, al dobro sada su malo rijeđi :D . Odusevljen sam igrom, dugo nisam igrao nesto tako zanimljivo i pravo je osjveženje nakon pubga i ostalih. Super mi igrati i sa ekipom koju znam ali nije loše ni sa randomima jer su pingove jako lijepo implementirali.
Evo malo videa
Jedan od boljih gejmova sto sam imao ostao sam protiv trojice, ja bio u nekom tunelu oni iznad mene vizualno ih nisam mogao vidjeti.Ali win je win, krug se uglavnom smanjio u najmanju tocku tu sam stajao.Opet nakon 10 sec nestaje ta tocka ostalo nesto sitno hilova i pobjeda.
Instalirao
Igrao 30 min
ALT+F4
Uninstall
Tu neznaš ko koga i zakaj?
Back 2 PUBG
Ja napokon uđem u dobar gejm; složim 2-3 killa, solidni teammateovi (igrao sam solo) i disconecta me...
Evo dukac taman kad si otiso spavati.Prezabavna je igra
Danas sa frendom preko 20 winova imali ,skoro svaki gejm
Nece mi uzimati ss uopce neznam zasto.
Ovaj mi je trenutno najbolji zasad
Haha vas dva kerijate i te lowarde koji killa ne naprave, ja vam bar stealam koji 😂
Ja sam ovaj tebi na ramenima. 😂
Ne mogu pratit koliko vi brzo prolazite teren i lootate, stariji čovjek jebga.
Pucamo se večeras samo da se sa posla izgubim, i sjajne partije sinoć, odlična ekipa.
Instalirao
Igrao 30 min
ALT+F4
Uninstall
Back 2 PUBG
A jasno, tamo se sakrij u travu i lezi dok se drugi ne pobiju 😂
Apex mi paše jer ima puno više akcije i napetije je. Nije obični loot walk simulatot kao pubg baš radi toga takvima kao ti ne paše.
vjerojatno vas ovdje ima boljih igrača od mene pa lakše i pobijedite, al vjerujem da ovi iskusniji lakše pobjeđuju zato što ima puno baš pravih nubovas koji su čuli za igru pa je idu iskušati, kontam da će se isprofilirati to brzo.
meni preživljavanje najviše ovisi o tome gdje ću sletiti, ako ko pavijani sletimo gdje i druge 3 ekipe onda redovito fasujem, jer se ne mogu još snaći brzo kao drugi. al ako iskočimo negdje gdje smo izolirani i fino skupim neke opreme onda redovito dođem do zadnjih 5 ekipa. bilo je čak i 2 wina
Zanimljivo je koliko je dizajn igre natjerao random igrače da se drže skupa. Battlefield koji je promovirao timsku igru nije uspio postići taj efekt (ovi što su igrali medic klasu i bacali packove kako bi digli lvl se ne broje).
Kako sam često najveći nub u ekipi koji se smrzne u kutu nekakve šupe kad krene pičvajz, vidim ostatak moje ekipe kako proba napraviti flank, baciti smoke da zaštiti drugoga itd.
Nadam se da će potrajati.
To i je element royale igara koji mi se nikad nije svidio.
Kad sletim i ne mogu naći gun, a on već bazuku ima maltene.
Kad se nagearas onda je to vec to, ali najviše ovisi o teamu, da jedan vodi, drugi prate i da suportaju, žrtvujući se jedni za druge.
Jucer smo digli kolegu, dao sam mu svoj flatline, meni ostao spitfire i tako smo nekako uspjeli na kraju i pobijediti.
I dalje smatram da je banner mehanika najjači dodatak ove igre i puno je bitniji skvad nego ikad prije.
I klizanje, klizanje je ludnica, i killovi dok klizes 😂
To i je element royale igara koji mi se nikad nije svidio.
Kad sletim i ne mogu naći gun, a on već bazuku ima maltene.
Kad se nagearas onda je to vec to, ali najviše ovisi o teamu, da jedan vodi, drugi prate i da suportaju, žrtvujući se jedni za druge.
Jucer smo digli kolegu, dao sam mu svoj flatline, meni ostao spitfire i tako smo nekako uspjeli na kraju i pobijediti.
I dalje smatram da je banner mehanika najjači dodatak ove igre i puno je bitniji skvad nego ikad prije.
I klizanje, klizanje je ludnica, i killovi dok klizes 😂
Klizanje je igra sama za sebe, pogotovo tko želi igrati s Pathfinderom ( 3CPO s kukom) i junačiti se naokolo s kukom. Očekujem za koji mjesec par epičnih montaža na youtubu.
Blagi elementi parkoura, odlično napucavanje - zvuk, recoil, heroji, baloni na mapi za fast travel, oživljavanje... Strava!
Instalirao
Igrao 30 min
ALT+F4
Uninstall
Back 2 PUBG
hoces rec TI neznas ko koga i zakaj :)
..... otkljucao Miragea, bez veze.... ne znam sad kak je sa Causticom igrat, ali mislim da se ne treba zamarat.... svi "free" likovi su bolji od Miragea....
Ko hoce da igra skupljamo se na balkan discordu.
www.discord.me/Balkan ili link ovaj: https://discord.gg/P2YXJjy
Ima nas preko 1.3 k membera.
Ja sam 30lvl + na apex.
In game name: jack8tv
Dodjite da se druzimo...
..... otkljucao Miragea, bez veze.... ne znam sad kak je sa Causticom igrat, ali mislim da se ne treba zamarat.... svi "free" likovi su bolji od Miragea....
nauci koristit q :)
Ko hoce da igra skupljamo se na balkan discordu.
www.discord.me/Balkan ili link ovaj: https://discord.gg/P2YXJjy
Ima nas preko 1.3 k membera.
Ja sam 30lvl + na apex.
In game name: jack8tv
Dodjite da se druzimo...
dodaj mNik987
32 sam trenutno ovih dana cu igrati tek navecer.
Lp,
eto i ja malo igram ali sam noobina na 3 .. ipak bolje i lakše u društvu pa ako tko želi dodajte me :-)
nick: xcav3manx