jaka je konfa nije to problem
fala na odgovoru ;)
jaka je konfa nije to problem
fala na odgovoru ;)
lol što bi to trebalo značit
da mi koji si kupimo nekad igru smo budale
Ne nego ako se vec zelite igrat onda skinite s interneta ;).
meni je igra na ruskom mogu to kak stavit na engleski
Igra mi trza strasno toliko da je ne mogu igrati ni na min skoro ZASTO?????
Konfiguracija nije znaci taj problem odpada...
a da ipak navedes koju konfiguraciju imas?
a da ipak navedes koju konfiguraciju imas?
8 gb ddr 800 mhz
2x nvidia 9800 ukupno 2 gb
Quad- core intel
hmmm cudno
provjeri dal imas zadnju (ispravnu) verziju drivera i malo smanji postavke
probaj pokrenut u DX9
vjerojatno si ukljucio neku opciju koja ti kolje frame rate
ne bi ti smjelo trzat; frend ima istu gaficku i normalno mu radi, bez ikakavog trzanja i to na visokim postavkama
Probo igrat al po meni nema nešto ono što bi me natjeralo da igram dalje.
hmmm cudno
provjeri dal imas zadnju (ispravnu) verziju drivera i malo smanji postavke
probaj pokrenut u DX9
vjerojatno si ukljucio neku opciju koja ti kolje frame rate
ne bi ti smjelo trzat; frend ima istu gaficku i normalno mu radi, bez ikakavog trzanja i to na visokim postavkama
Hvala prijatelju...
Samo problem je sto ne mogu da nadjem kako da je pokrenem u dx9 modu
Hvala prijatelju...
pa kad pokreces igru, mora ti ponudit tri opcije
- run game
- run game in DX11
- run game in DX9
ili ako pokreces preko Steam-a, desni klik na igru i ponudit ce ti isto, ako se ne varam
Hvala prijatelju...
pa kad pokreces igru, mora ti ponudit tri opcije
- run game
- run game in DX11
- run game in DX9
ili ako pokreces preko Steam-a, desni klik na igru i ponudit ce ti isto, ako se ne varam
Hvalaali ipak mislim da je do igre jer nema to za dx nikako
problem sam rijesio tako sto sam instalirao win 7 sada igra na max prosto leti na preko 70 fps-ova
super
nadam se da ces uzivat
super
nadam se da ces uzivat
fala na pokusaju da pomognes nesebicnost je vrlina :)
Iskreno moram priznati da je grafika u 85% zona gdje dolaze sjene i svijetlost do izrazaja fakat na zavidnom nivou i strasno mi se svidja znaci ja bih joj dao ocjenu 10/9 dok je recimo u zonama gdje je vegetacija grafika uzasna sreca pa takvih zona nema bas puno
umjetna inteligencija je prilicno losa smeta mi to sto se ne mozes bas sakriti da te niko ne vidi i smatram da su samo malo poradili na tim stvarcicama i da su stavili pokoji interaktivni filmic igra bi bila vrh STVARNO STETA PA NISU...
PS
Bas mi je nedostajalo nesta ovako da mjesto zombija i kojekakvih robota tamanim ljudsku rasu :)
kako nema interaktivnih filmica? ima ih svako malo, samo su kratki
da su veci, igra bi imala 20GB
slazem se, AI je dosta cudan kod marinaca, ali je zato dobro odrađen kod aliena, predatora i sintetika
valjda ce to sredit sa nekim od patcheva
Jeli ovde govorite o igri Aliens.Versus.Predator.Classic.2000?Upravo je igram i ok je.Samo sto se 1x susrecem sa njom pa je kuzim?Gdje mi je oruzje za predatora?Kako sa alienom mogu se penjati po zidovima?
Jeli ovde govorite o igri Aliens.Versus.Predator.Classic.2000?Upravo je igram i ok je.Samo sto se 1x susrecem sa njom pa je kuzim?Gdje mi je oruzje za predatora?Kako sa alienom mogu se penjati po zidovima?
tema je inače o igrici 10 godina novijoj od ove koju ti sada igraš
ali sigurno će ti netko znati pomoći
Evo skuzio sam.Imam orizje za predatora i stvarno je mocno.A kreatanje sa Alienom sam skuzio ali tesko se snalazim u prostoru sa njim Ali ide.Nemam konfu za igrat novi Alien j.. ga!Morat cu otvoriti neku starnicu za donacije da mogu kupiti.Pozzz!
Jel zna neko dal ima još DEMO za PS3 i na kojem networku?
Hvala
Jel zna neko dal ima još DEMO za PS3 i na kojem networku?
Hvala
pa pregledaj PS Store. napravi 2-3 nova accounta, regaj ih na, recimo, USA, UK, Irsku i vjerojatno ces ga negdje naci
meni je igra na ruskom (mislim) mogu to nekako promjenit?
meni je igra na ruskom (mislim) mogu to nekako promjenit?
Mislim da ne, trebo si skinit englesku verziju ili mozda mozes prilikom instalacije odabrat jezik.
Eto samo da kazem da me igra duboko razocarala, po zvuku oruzja, osjecaju, gameplayu, level designu, i po bugovima (doso vise od pola igre onda doso drugi dan stisnio continue i sve od 2 misije krenulo), uglavnom lose do bola za mene je ovo.
Eto samo da kazem da me igra duboko razocarala, po zvuku oruzja, osjecaju, gameplayu, level designu, i po bugovima (doso vise od pola igre onda doso drugi dan stisnio continue i sve od 2 misije krenulo), uglavnom lose do bola za mene je ovo.
moze malo detaljnije?
sta je lose u zvuku oruzja? - zvukovi su identicni onima iz filmova
osjecaj? - osjecaj cega?
gameplay? - diskutabilno - koja rasa i kakvi problemi s njima?
bugovi? kakvi bugovi?
dosao si do pola igre? - pola igre cega? koja rasa?
continue opcija ti samo nastavlja od tvog zadnjeg checkpointa. mislim da lagano pretjerujes
sta cujem da zadnji patch ima lan???
jel moze neko potvrdit i da li mi neko moze PMat kako/di da ga skinem (neam original igricu)
to i mene zanima....i ja sam čuo da su izdali podršku za dedicated server i da se može skinut sa steam-a....
Imam jedan problem s ovom igricom, teksture su na high, anisotropic filtering na x1, sjene na normal, res 1024 x 768 i sve normalno radi na nekih 45 - 75 fps, ali kada dodjem na otvoreno, pocne se zamrzavat jako i nije igrivo, stane na mjestu nekih 20 sekundi i onda opet krene pa opet zamrzne. cak ni kada gledam u pod ne pomaze... ima neko neki savjet? znam da nije u konfi stvar