Ima li marinac dovoljno municije(Rambo) ili se mora štedjeti?
Slabo municije ima na easy, tko zna kako je na hard?
Ima li marinac dovoljno municije(Rambo) ili se mora štedjeti?
Evo igram s marincem i moram reci da municije nemas bas na bacanje, ali meni bude taman na knap. Samo treba dosta koristiti ALT, tj. kad ti se alien jako priblizi, samo deri po ALT, onda ga oruzjem odbacis od sebe, i kombiniras malo to malo pucanje i sredit ces ga, ali ne lagano jer su alieni dosta zilavi. Bogme nije lako ubiti jednoga, a kamoli kad te njih vise zaskoci.
Ali dosta je zabavno, sve cekas kad ce te zaskociti. Zasada je super s marincem.
S marincem je ok,ali predator je nešto jedinstveno. Pokupio sam onu pljucu na ramenu (ok to je na početku odmah), disk, koplje i proximity mines. Pljuca i mine troše energiju dok disk i koplje netroše što je zakon.
Predator ubija aliene od šale pobio sam ih barem pedesetak već i to samo rukama.
Evo dosao sam do Shotguna, sad vise alieni nisu zilavi, dva metka u njih i padaju. Samo sto se meci za Shotgun brzo potrose, a aliena je sve vise pa opet postaje gadno. Evo i malo screenshotova:
Jučer sam došao do shootgun-a, točno 2 puta treba da ih ubiješ,ali nema municije. Si probao flamethrower? Da vidiš kada zapališ aliene pa trče uokolo izgledaju kao krijesnice hehe