Aliens vs. Predator (3)

poruka: 315
|
čitano: 81.204
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Aliens vs. Predator (3)
Horagio kaže...

Ima li marinac dovoljno municije(Rambo) ili se mora štedjeti?

Slabo municije ima na easy, tko zna kako je na hard?

Prison Breaker kaže...
Horagio kaže...

Ima li marinac dovoljno municije(Rambo) ili se mora štedjeti?

Evo igram s marincem i moram reci da municije nemas bas na bacanje, ali meni bude taman na knap. Samo treba dosta koristiti ALT, tj. kad ti se alien jako priblizi, samo deri po ALT, onda ga oruzjem odbacis od sebe, i kombiniras malo to malo pucanje i sredit ces ga, ali ne lagano jer su alieni dosta zilavi. Bogme nije lako ubiti jednoga, a kamoli kad te njih vise zaskoci.

Ali dosta je zabavno, sve cekas kad ce te zaskociti. Zasada je super s marincem.

S marincem je ok,ali predator je nešto jedinstveno. Pokupio sam onu pljucu na ramenu (ok to je na početku odmah), disk, koplje i proximity mines. Pljuca i mine troše energiju dok disk i koplje netroše što je zakon.

Predator ubija aliene od šale pobio sam ih barem pedesetak već i to samo rukama.

Prison Breaker kaže...

Evo dosao sam do Shotguna, sad vise alieni nisu zilavi, dva metka u njih i padaju. Samo sto se meci za Shotgun brzo potrose, a aliena je sve vise pa opet postaje gadno. Evo i malo screenshotova:

Jučer sam došao do shootgun-a, točno 2 puta treba da ih ubiješ,ali nema municije. Si probao flamethrower? Da vidiš kada zapališ aliene pa trče uokolo izgledaju kao krijesnice hehe

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
16 godina
neaktivan
Aliens vs. Predator (3)

Hehe, nisam jos naisao na Flamethrower, ali cim ga pokupim svakako cu probat. :)

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Aliens vs. Predator (3)

Kak je zakon kad spališ onu alien queen

(malo su mutne, bolje se ni nemogu dobit)

S predatorom sam došao baš do te komore gdje spaljena kraljica, i drugi predatori preko com linka mi govore nešto kao "prokleti ljudi, sad nećemo imati šta loviti".

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Aliens vs. Predator (3)

Inače, igra izlazi sutra, a isti dan moći će se kupiti i u Algoritmu:

http://www.algoritam.hr/?m=6&p=proizvodi&Korak=btrazilica&trazi=Aliens+vs.+Predator&q=i

Šteta pa nema specijalnih edicija, no malo ko zna za njih, a kamoli tek da ga interesiraju...

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Aliens vs. Predator (3)

I kakva je kampanja, priča i to? Ima li "dušu"..

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.2.2010 12:51 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Aliens vs. Predator (3)

e ja sam čuo da za AVP (3) neče biti single playermode al neznam jel to točno

0 5 hvala 0
17 godina
rikica kaže...

e ja sam čuo da za AVP (3) neče biti single playermode al neznam jel to točno

Ima SP, MP i Co-Op mode.

15 godina
neaktivan
Aliens vs. Predator (3)

e sory ti nisam znao srce mi se slomilo da nema single player

0 0 hvala 0
17 godina
rikica kaže...

Zbog toga jer si stari fan ili zbog nečeg drugog?

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
15 godina
Aliens vs. Predator (3)

Jedino što mogu reći da bi igra mogla biti i bolje optimizirana jer s obzirom na grafiku  koju nudi baš i neide najbolje. Vrti mi se na 50 frejmova ali se i onda osjeti zapinjanje bez obzira na ok frejm rejt.

Igra nije moj tip pa ostalo neću komentirati.

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
gala385 kaže...

Evo kao čovjek koji je odigrao SVE FPS- ove na svijetu, da iznesem svoje stajalište. Igra je smeće. Niti u jednom trenutko se nisam "trznuo"( u smislu horrora) , doživio nešto novo, grafika izgleda kao da kasni jedno 4 godine, filmskog ozračja i atmosfere nema, u biti veliko razočarenje. Nisam vjerovao da ću ovo izjaviti, ali nadam se da netko slaže samnom. Gamespotovu ocjenu od 5.5. do isprobavanja igre doživljavao sam kao uvredu, ali zaista vidim da je opravdana. U biti moja ocjena je između Gamespotove i IGN-ove od 7.0. Ništa posebno.
:thumbsdown:

Čini mi se da si možda malčice pretjerao... Nisam puno igrao ali prvi dojmovi su dobri. Možda su tvoja iščekivanja previsoka? Možda si jednostavno previše igrao FPS-e? Naravno, možda sam u krivu, kažem, tek sam počeo igrati pa ne znam kakav je gameplay ali iz onog što sam vidio djeluje mi sasvim u redu. A grafika mi se čini isto tako ok, pogotovo ako uzmeš da je ovo jedna od prvih DX11 igara pa su na tom području još svi "friški"... Barem ne muljaju ko u Call Of Pripyat-u pa osvjetljenje, sjene i relfeksije ne stavljaju pod DX11 feature lol...

OK, nemoj me krivo shvatit, tvoje mišeljenje je tvoje, ali ja se (za sada) ne slažem sa time.

Na žalost, u onoj sam skupini kojoj se igra ruši kada kao marinac upališ flashlight. Očekujem brz fix za ovo, velik broj ljudi ima ovaj problem.

3D Designer
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.2.2010 15:04 (Minoza).
17 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Jedino što mogu reći da bi igra mogla biti i bolje optimizirana jer s obzirom na grafiku  koju nudi baš i neide najbolje. Vrti mi se na 50 frejmova ali se i onda osjeti zapinjanje bez obzira na ok frejm rejt.

Igra nije moj tip pa ostalo neću komentirati.

To si potpuno u pravu.Ja sam se zacudio kad sam vidio da zapinje cak i kad smanjim texture i ostalo :S.

Igra mi bolje ide kad mi je sve na very high i rezolucija nego kad smanjim XD

A sto se tice onog sranj* kad se okreces pa pomuti sliku grrrrrr nevjerojatno ali moglo je puno bolje  biti napravljeno :(

no bez obzira igrat cu ju i zanimljiva je prica i td.

roby
15 godina
neaktivan
petkovicroby kaže...

A sto se tice onog sranj* kad se okreces pa pomuti sliku grrrrrr nevjerojatno ali moglo je puno bolje  biti napravljeno :(

no bez obzira igrat cu ju i zanimljiva je prica i td.

Motion blur je prisutan već dulje vrijeme u igrama. Ovdje je nešto izraženiji doduše. Meni ne smeta. Nezgodan je kada je FPS nizak, onda izaziva mučninu hahaha

3D Designer
15 godina
Aliens vs. Predator (3)

ha,kad počne horda aliena dolaziti sjetim se...hudsona iz aliensa

a dok počne pip pip pip u mraku...

get doooooown !!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Aliens vs. Predator (3)

Uh, evo nastavljam s marincem a aliena sve vise. Bas je nezgodno, sve idu lijevo desno po zidovima pa na strop, brzo mijenjaju pozicije, jos se u 80% situacijama nalazim u mraku pa ni ne znam gdje je tocno, stvarno ga je gadno pogodit. Ali tu je prednost sto alien ne moze bas nista iz daljine, barem ovi na koje sada nailazim ne mogu nista, vidjet cu kako ce poslije biti, tako da mi se stalno pokusavaju pribliziti. A dok se priblize ranim ih koliko mogu.

Doduse, kad se alien jednom priblizi, ako ga ubrzo ne ubijem ili se ne pomaknem, sanse da cu poginuti su velike. A u velikoj vecini situacija nalazim u uskom prostoru pa se ni ne mogu previse udaljiti kad skuzim aliena, trta, trta. :) Alien me par puta posteno zgrabi i ja sam gotov, a ja njega dok ubijem, uh, oznojim se. :)

A i oni mali isprdak je gadan. Malo sam ga podcijenio, rekoh, sto on moze, ali uspio me i ubiti jednom. To su ona mala cuda od aliena, kao pauk samo ima jos rep i onda se pokusava na glavu uhvatiti. Problem je sto se neda pogoditi, mali, sitan, brz... No, skuzio sam kako da i njega zacas rijesim.

Ali istina jeste da je alien kud i kamo jaci kad se jednom priblizi marincu. Potrosim dosta metaka na aliena, isamaram ga a on i dalje skace na mene. Eto zasada se Shotgun pokazao kao najbolje oruzje, sa Shotgunam je pak marinac nadmocniji, dok se alien priblizi ja dva metka u njega i on pada. Ali jbg, metaka za Shotgun nema puno, pa ono, ono vrijeme dok imas Shotgun pun metaka bi se moglo nazvati happy hour. :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Aliens vs. Predator (3)

Meni igra nije baš nešto čak mi je i bad company 2 bolji. xD

Neznam ali igra mi se ne sviđa, stari dio sam odigrao sa guštom ali ovaj mi nimalo ne paše.

Nekako borba aliena i predatora igleda nespretno, još sa čovjekom(marincem) nekako izgleda i to radi toga jer je napeto i sve mračno.

Iskreno više sam očekivao od igre.

Moja ocjena bi bila 6.5/10

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Aliens vs. Predator (3)

Optimizacija je skroz loša, igram na 800x600 sve na najnižem, mogli su ovo bolje napravit.

Al zato je igra vrhunska.

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Prison Breaker kaže...

Uh, evo nastavljam s marincem a aliena sve vise. Bas je nezgodno, sve idu lijevo desno po zidovima pa na strop, brzo mijenjaju pozicije, jos se u 80% situacijama nalazim u mraku pa ni ne znam gdje je tocno, stvarno ga je gadno pogodit. Ali tu je prednost sto alien ne moze bas nista iz daljine, barem ovi na koje sada nailazim ne mogu nista, vidjet cu kako ce poslije biti, tako da mi se stalno pokusavaju pribliziti. A dok se priblize ranim ih koliko mogu.

Doduse, kad se alien jednom priblizi, ako ga ubrzo ne ubijem ili se ne pomaknem, sanse da cu poginuti su velike. A u velikoj vecini situacija nalazim u uskom prostoru pa se ni ne mogu previse udaljiti kad skuzim aliena, trta, trta. :) Alien me par puta posteno zgrabi i ja sam gotov, a ja njega dok ubijem, uh, oznojim se. :)

A i oni mali isprdak je gadan. Malo sam ga podcijenio, rekoh, sto on moze, ali uspio me i ubiti jednom. To su ona mala cuda od aliena, kao pauk samo ima jos rep i onda se pokusava na glavu uhvatiti. Problem je sto se neda pogoditi, mali, sitan, brz... No, skuzio sam kako da i njega zacas rijesim.

Ali istina jeste da je alien kud i kamo jaci kad se jednom priblizi marincu. Potrosim dosta metaka na aliena, isamaram ga a on i dalje skace na mene. Eto zasada se Shotgun pokazao kao najbolje oruzje, sa Shotgunam je pak marinac nadmocniji, dok se alien priblizi ja dva metka u njega i on pada. Ali jbg, metaka za Shotgun nema puno, pa ono, ono vrijeme dok imas Shotgun pun metaka bi se moglo nazvati happy hour. :)

What.....the...... Iznenađen

15 godina
neaktivan
Armor kaže...
rikica kaže...

Zbog toga jer si stari fan ili zbog nečeg drugog?

ma da ja sam stari fan sječam se dok je tek izašo AVP1 na pc igro sam po 3 sata

15 godina
neaktivan
Aliens vs. Predator (3)

decki ima ko problema s instalacijom igre???

pokrenem igru i baci mi error ovaj: the program cant start because D#DCompiler_42.dll is mising from your computer..

molim pomoć!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Aliens vs. Predator (3)

Steam se čak malo i požuril, već od danas popodne ova je vijest aktualna

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Aliens vs. Predator (3)
Optimizacija je super, sa svime na max 60fps-a konstantno (zbog vsynca) i bez padova fps-a.

Shootgun je zakon, samo brzo odu metci. Kada ti je alien blizu samo stišći mouse button 3 (kotačić) i odbit ćeš ga i past će na pod i onda ga samo izrešetaš sa strojnicom ili shootgunom. Probaj predatora njemu su alieni kao poslastica samo padaju dok kažeš "alien" kod njega je dobro što on može prekrižit one oštrice i to služi kao štit od aliena. Alien samo bespomoćno napada i ne radi nikakav damge hahaha

Poslao sam jedan post prije škole sa zakon SS-ima no vidim da ga nema??? Najviše me u cijeloj igri prestrašio početak kampanje marinca. Ono ništa još neznaš šta se dešava kako se kreću alieni, gdje će doći, a da bude gore prolaziš hodnikom kad samo najednom onaj senzor pokreta javlja kontakte blizu da nekažem da imaš samo jadni pištoljčić. Srce kuca 100 na sat.

Predalien je glavni "BOSS" na kraju kampanje predatora. Predator pokrene self destruct na nekoj predatorskoj mumiji ili čemu i dok se vraća na brod uhvati ga predalien, koknem njega odem na brod tam mi se svi klanjaju i onda sve grune u zrak. Zadnja scena je kada brod od predatora ide prema suncu. (imam ss-ove,budem ponovno uploadao)
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
Aliens vs. Predator (3)

Hm, ti sa 5850 i Phenomom II baš i nemoš reći nešto o optimizaciji Namigiva. Jer da šteka na toj konfiguraciji trebalo bi odmah bacit bombu na svu opremu šta su koristili prilikom izrade igre!

Ja sa 8800, C2D bi moga reć kako je optimizirana za salbije konfiguracije (na kojo ME2, BISHOCK2 pa i nakon novih beta drivera STALKER rade odlično)...

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.2.2010 20:34 (doktor1).
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
doktor1 kaže...

Hm, ti sa 5850 i Phenomom II baš i nemoš reći nešto o optimizaciji Namigiva. Jer da šteka na toj konfiguraciji trebalo bi odmah bacit bombu na svu opremu šta su koristili prilikom izrade igre!

Ja sa 8800, C2D bi moga reć kako je optimizirana za salbije konfiguracije (na kojo ME2, BISHOCK2 pa i nakon novih beta drivera STALKER rade odlično)...

Kao da je moja konfa jaka. Crysis neide ni upola dobro kao ova igra, gta 4 još gore ide...

Probat ću uskoro na DX11 pa da vidim jel ima kakve veće razlike u performansama i grafici. Jako me zanima no neočekujem ništa posebnoIzlanuo se

16 godina
neaktivan
Aliens vs. Predator (3)

Hyperion, znači ti već prešao kampanju sa marincem? (nije valjda da je kratka)

Doduše, nisam ni ja nešto previše igrao, možda sat-dva vremena, evo sad cu kad napisem ovaj post opet. Nisam od sinoc, nikako ne stignem. Ali nadam se da cu se posteno naigrati.

Sto se optimizacije tice ja i ne mogu reci da je igra nesto optimizirana, recimo, padaju mi na pamet Mass Effect 2 i DiRT 2, igre koje imaju podjednako dobru grafiku kao i ova, ako ne i bolju, a nisu mi uopce stekale na high postavkama. Dok AvP pomalo stuca, ima dijelova gdje svakih malo zastane sve na par sekundi. Inace mi jeste FPS dobar, i opcenito ide sve glatko ali u nekim dijelovima se dogodi ovo sto sam naveo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Prison Breaker kaže...

Hyperion, znači ti već prešao kampanju sa marincem? (nije valjda da je kratka)

Doduše, nisam ni ja nešto previše igrao, možda sat-dva vremena, evo sad cu kad napisem ovaj post opet. Nisam od sinoc, nikako ne stignem. Ali nadam se da cu se posteno naigrati.

Sto se optimizacije tice ja i ne mogu reci da je igra nesto optimizirana, recimo, padaju mi na pamet Mass Effect 2 i DiRT 2, igre koje imaju podjednako dobru grafiku kao i ova, ako ne i bolju, a nisu mi uopce stekale na high postavkama. Dok AvP pomalo stuca, ima dijelova gdje svakih malo zastane sve na par sekundi. Inace mi jeste FPS dobar, i opcenito ide sve glatko ali u nekim dijelovima se dogodi ovo sto sam naveo.

Nisam prešao sa marincem, to sam negdje na pola došao ako ne i više. (prešao sam onaj dio gdje ubije alien queen i još malo sam poslje tog igrao)

Evo slika:

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.2.2010 22:26 (Hyperion).
15 godina
neaktivan
Aliens vs. Predator (3)

Hyperion ajd pliz javi dal ti se u DX11 ruši kada kao marinac upališ flashlight.

3D Designer
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Aliens vs. Predator (3)

Skroz sam zbunjen. Igra dobila jedva prolazne ocjene a švrlja sam malo po forumima i dosta ljudi je hvali, pa neka igra koja dobije 85-90/100 ima manje hvale po forumima nego ova. Sad, jesu li to samo fanovi ili... neznam, nemogu svatit. O.o

Ispada da su ljudi pretežno zadovoljni igrom ali onda nemogu svatit te niske ocjene po netu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Aliens vs. Predator (3)

LoL Ja počeo dobivat neke artefakte???

Budem stavio 10.2 drivere možda ih više neće biti. Neznam šta bi to moglo uzrokovat.

EDIT:

Evo sa 10.2 driverima sve OK. Započeo kampanju sa alienom i već dovršio. Nekako prebrzo prošlo...

Još marinac malo i gotovo.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.2.2010 1:09 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Evo sa 10.2 driverima sve OK. Započeo kampanju sa alienom i već dovršio. Nekako prebrzo prošlo...

Još marinac malo i gotovo.

Jel to u DX11 sa marincem? Zanima me zato što se meni ruši svaki put kada kao marinac upalim flashlight u DX11 modu... i koliko vidim okolo po netu, nisam jedini...

3D Designer
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice