Aion: The Tower of Eternity

poruka: 264
|
čitano: 49.724
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Aion Croatia Community
16 godina
neaktivan
RE: Aion: The Tower of Eternity
Dachande kaže...

Znaci niko nece na europsku betu Belji se

A dobro. Bio sam sam u igri vec dva mjeseca, mogu i dalje. Cool

Ali mislim da bi trebali promovirati ovu igru bas tu na nasim prostorima. Slovenci su se pokrenuli, ima i srba, bosanaca, jedino hrvata nema nista. Ok, ja i moja 2 frenda kaj sam dofuro.

Jer je meni prezalosna cinjenica da tu tako malo ljudi opce zna za ovu igru. Pratim i ovaj forum, forum.hr, pcekspert, fantasy forum, i nigdje nista. Dapace, ljudi ju eventualno usporede sa ovim besplatnim igrama tipa perfect world, cabal, shaiya i tako to, pa su ljuti kad vide da se Aion placa. A pojma niko nema kolko je ovo high value production igra, kolko je truda ulozeno, i da zbilja postoji mogucnost da bude prva velika igra nakon wow-a.

Zato mi je u jednu ruku drago kaj vidim da je bar neko ovdje (Stipe) zainteresiran za ovo. Ali ako si vec sluzbeni Aion Croatia leader (ko mi kriv kaj ja nisam pokrenuo facebook grupu Cool), trebao bi malo i europu promovirati.

Sto se tice pitanja gore postavljenog, da, javlja svakih sat vremena da si igrao punih sat, dva, tri... Ako se ne varam to su morali staviti bas zbog onih ludih slucaja u koreji i opcenito aziji kad je vec par igraca umrlo zato sto su po 2-3 dana bez prekida igrali igre.

buraz ja i pormoviram europsku betu, ali kad me netko pita nesta za igricu  mogu mu reci puno vise informacija o igri  zato jer igram kinesku betu . da ima vise raje za EU betu igro bi i ja svaki dan tamo.

Kod mene je jos problem vrijeme , kratak sam sa vremenom  koje imam za igranje . i to vrijeme sto imam je za igrat betu koja je  ON samo za vikend nije dovoljno da bi ista napravio

Stjepan Krnjic, Aion Croatia Leader , Join Aion Croatia na Facebook : http://www.facebook.com/group.php?gid=114246918553
17 godina
neaktivan

Meni je obečan key za EU betu krajem ovog mjeseca, ali me još uvijek zanima, kratko i jasno po stavkama, po čemu je Aion tako dobar i bolji u odnosu na druge igre istog žanra? S obzirom da još nisam igrao, sam ne mogu procijeniti, ali mi se čini, po filmovima, da je Aion tek još jedan MMO...

Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
16 godina
neaktivan
Sylar kaže...

Evo uspio pokrenuti Aion, ne izgleda lose za sada. Mogu samo na zadnji realm i u tom realmu ima 3 servera 111, 112 i 113 ja sam u ovom zadnjem. Igrao sam 3 sata i sada mi javlja nesto tipa igrao si tri sada u komadu a nula si se odmarao od sada ce svi pokupljeni itemi i xp biti za 50 manje necega, log outaj se bla bla. Koji ku*ac je to lol

Inace jos nisam dosao do djela kada dobijem krila mislim da je to 9 lvl, pa tako da necu jos komentirat iigru u cijelosti jer to je najvjerojatnije kada pocinje zabava :D

Kreni na nashem serveru da zajedno peglamo, Promjeni realm na drugi odozgo, i kad se ulogiras mi smo na azarielu, elyosi... eo tu par screenia ak se nemos snach.

17 godina
neaktivan

Evo naišao sam na http://www.crovortex.com/webshop/igra-4472-Aion_Beta_Codes_CD_Key.html

Možda vas bude zanimalo.

96% tinejđera ima potpis ovakvog tipa na web forumima. Stavi ovo u potpis ako si ti jedan od onih 4% što nemaju.
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.7.2009 19:58 (Hadriel).
16 godina

ekipa ajde vi koji igrate dajte malo SSa.

zanima me bas ono...cijeli porzor sa magijama i skillovima.

da me se skuzi bolje :) kad udjete u wow (jbga to igram) onda imate dole action barove i sa strane,pa mapu gore u desnom kutu...

iskreno,nisam si bas dal previse truda pronaci tak nekaj na netu, ali svaki SS koji sam ja videl je slika...onak...kao u wowu kad sakrijete sve te action barove.

hvala!

btw,ja sam videl ovu igru pred valjda godinu dana...ali sam zaboravil na nju pa sad eto opet malo gledam i citam.

ono kaj mi ide na zivce kad odete na http://www.aiononline.com/en/ s desne strane vam pise PREORDER 50$ i kad skuzi da ste iz EU (ajmo reci EU :D) onda vam lepo napise 50€...gamad :D i svidja mi se sta ako napravite preorder ide samo u digitalnom obliku (tak bar pise),tj.skines si na disk instalaciju. muka mi je vise od svih dvda/cda i kutija koje doma imam.

ja bi zaigral tu betu cisto da vidim kak je ali nemogu...privatni razlozi a i ova raga od kompa me svaki dan sve slabije sluzi...sve se bojim kaj se bu s menom dogodilo kad se preselim u svoj stan...ajmeee sve me strah...pa kak JA nisam dobil JACK POT od 40milja...ZASTO!!! :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Gledam videe i nije mi jasno.. jesu samo u beti pauze između poteza ili će tako biti u cijeloj igri? Grozno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
smajlee kaže...

da me se skuzi bolje :) kad udjete u wow (jbga to igram) onda imate dole action barove i sa strane,pa mapu gore u desnom kutu...

iskreno,nisam si bas dal previse truda pronaci tak nekaj na netu, ali svaki SS koji sam ja videl je slika...onak...kao u wowu kad sakrijete sve te action barove.

hvala!

Evo ti slika pa vidi:

17 godina

1. ) Ja cu staviti kasnije slike sa FullHd rezze.

2.) Da, casteri imaju pauze izmedju skillova. To je dio game combat systema.

3.) Za cijene ti je apsolutno normalno da kolko je vani dolara, tolko je kod nas eura. Nazalost. Ali po dvadesetiosmi put, naruci igru sa game.co.uk-a i kostat ce te 25funti.

4.) Bolja je jednostavno u cjelokupnom dojmu, nije sad da kazes jedan dio je bolji, ili revolucionaran ili ne znam sta. Nema toga. Conan ima revolucionaran fight pa nije valjao kao cjelokupni paket. Znaci, komplet grafike, muzike, char customizacije, optimiziranosti cijele igre i stabilnosti farcry enginea, odlicnom craftingu, gatheringu, sistemu socketiranja, koristenja godstonea, letenja, transporta, do milijon drugih malih sitnica tipa neke ogromne letece gamadi na nebu, emoteova dok se avatar ne mice, itd, itd, itd. Igra je ODLICNA! Ali moras ju sam isprobati, po mogucnosti bez predrasuda, i onda sam presuditi. Nemoj ici i ocekivati cuda, dapace, nemoj nista ocekivati, samo igraj i istrazuj. 100% sam siguran da ces se oduseviti ako imalo volis mmorpg igre.

17 godina
neaktivan

Pa, volim MMO, ali sam malo skeptičan jer imam visoka očekivanja. Da bi me privukla igra mora biti bolja od WoW-a. Žao mi je Conana (iako se oporavlja drastično), ali i Warhammera. Warhammer je praktički na dnu (ispod 100,000), ali igra ima dušu, atmosferu... iako se mnoge stvari meni ne sviđaju.

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.7.2009 21:50 (naxeem).
17 godina

Nemoj biti skeptican. Probaj igru, i prosudi. Najgore je tak pristupat stvarima, i filmovima, i mjuzi i igrama. Isprazni glavu i probaj Namigiva

I btw, WoW nije najbolja igra. Nema najbolje igre, ima tebi najbolja, meni najbolja, njemu najbolja.

WoW je takodjer jako dobro ispoliran, i dovoljno brzo kopiraju druge pa se igra stalno razvija.

16 godina
neaktivan

evo neki primjeri interfacea

0 0 hvala 0
16 godina
nekitamo kaže...

evo neki primjeri interfacea

i koja zivotinja mi je potrebna da to tjera s takvom ljepotom? Mršti se

16 godina
neaktivan
smajlee kaže...

hvala!

btw,ja sam videl ovu igru pred valjda godinu dana...ali sam zaboravil na nju pa sad eto opet malo gledam i citam.

ono kaj mi ide na zivce kad odete na http://www.aiononline.com/en/ s desne strane vam pise PREORDER 50$ i kad skuzi da ste iz EU (ajmo reci EU :D) onda vam lepo napise 50€...gamad :D i svidja mi se sta ako napravite preorder ide samo u digitalnom obliku (tak bar pise),tj.skines si na disk instalaciju. muka mi je vise od svih dvda/cda i kutija koje doma imam.

ja bi zaigral tu betu cisto da vidim kak je ali nemogu...privatni razlozi a i ova raga od kompa me svaki dan sve slabije sluzi...sve se bojim kaj se bu s menom dogodilo kad se preselim u svoj stan...ajmeee sve me strah...pa kak JA nisam dobil JACK POT od 40milja...ZASTO!!! :D

Dobro vece Svima.

Nije me bilo cjeli dan jel? cudo cudo :)

evo da se i ja malo javim  sa  malo veci lvl screenshotovima.

pauza izmedzu spellova...na endgame gear imas attack speed , npr sa 1.0 attack speed mozes udarit kao assassin  5-6 patterna u 1-2 sekunde.

1 1
2 2
3 3
4 4
5 5
5 5
Stjepan Krnjic, Aion Croatia Leader , Join Aion Croatia na Facebook : http://www.facebook.com/group.php?gid=114246918553
17 godina

Ovisi o detaljima i rezi. Meni je za FullHD dovoljan C2D e8500 + GTX260 i 4gb rama. Max detalji i leti na +70fps-a.

17 godina

To nisu spellovi sa assassinom, nego skillovi. Casteri imaju malu pauzu, da.

16 godina
neaktivan

ma nebrini ti kaku pilu moras imat, crytekov engine je vamo jako dobro optimiziran, mozes ga naterat sa pentium 4 sa 2.0ghz, 1 giga rama i geforce fx5600 grafuljom sa 128 mb ;P, naravno to je minimum.

0 0 hvala 0
17 godina

To sam i mislio kad sam rekao da je optimizirana. Ici ce odlicno na puno strojeva. Ali je pitanje u kakvoj rezi i kakvim detaljima.

Ali za 1680x1050 koji je valjda danas neki standard, nece ti trebat nesto pretjerano jako.

16 godina
neaktivan

za rezu 1680x1050 mozes uzet komp za oko 2k kuna ;D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

http://www.facebook.com/group.php?gid=114246918553 <<<< Aion Croatia  , joinajte ko nije :P

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nekitamo kaže...
Sylar kaže...

Evo uspio pokrenuti Aion, ne izgleda lose za sada. Mogu samo na zadnji realm i u tom realmu ima 3 servera 111, 112 i 113 ja sam u ovom zadnjem. Igrao sam 3 sata i sada mi javlja nesto tipa igrao si tri sada u komadu a nula si se odmarao od sada ce svi pokupljeni itemi i xp biti za 50 manje necega, log outaj se bla bla. Koji ku*ac je to lol

Inace jos nisam dosao do djela kada dobijem krila mislim da je to 9 lvl, pa tako da necu jos komentirat iigru u cijelosti jer to je najvjerojatnije kada pocinje zabava :D

Kreni na nashem serveru da zajedno peglamo, Promjeni realm na drugi odozgo, i kad se ulogiras mi smo na azarielu, elyosi... eo tu par screenia ak se nemos snach.

ok budem probao jer nije mi prihvacalo acc za taj ralm vjerojatno ga moram odabrati pa ponovno otici na stranicu i kreirati novi acc za taj realm. Nadam se da ce to rijesiti problem :P

Baciti cu i ja par ss-a sutra jer me ova zabrana odje*ala od kompa. Naime kaze igras pet sati evo ti nula expa dok se ne odmoris xD nadam se da ne bude tako na nasoj verziji.

Sto je i najbolje odmorio sam se 2 sata i onda isao punovno valjda se gleda omjer sati online i offline, kao kod private torrenta hehe

This is usually the part where people start screaming
16 godina
neaktivan
Sylar kaže...
nekitamo kaže...
Sylar kaže...

ok budem probao jer nije mi prihvacalo acc za taj ralm vjerojatno ga moram odabrati pa ponovno otici na stranicu i kreirati novi acc za taj realm. Nadam se da ce to rijesiti problem :P

Baciti cu i ja par ss-a sutra jer me ova zabrana odje*ala od kompa. Naime kaze igras pet sati evo ti nula expa dok se ne odmoris xD nadam se da ne bude tako na nasoj verziji.

Sto je i najbolje odmorio sam se 2 sata i onda isao punovno valjda se gleda omjer sati online i offline, kao kod private torrenta hehe

ja neznam o kakvoj blokadi igranja i zabrani vi  govorite , ja igram vec 2 mjeseca i jos nista od zabrane nisam igro . a zna se desit da igram satima u komadu . o.O

17 godina

Nije tako na nasoj verziji. Ja igram vec 7 sati, i nema beda :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dachande kaže...

Nije tako na nasoj verziji. Ja igram vec 7 sati, i nema beda :D

kinezi su vec u WoW imali ogranicenje , u EU i USA to sigurno nece biti. jel nama je dozvoljeno da budemo noliferi i frakovi :)

16 godina
neaktivan

Evo upao sam na Azarel i tamo nema te zastite xD

Inace ime mi je Nregath pa kada budem online potrazite me, danas u 21 cu biti pa me mozete addat za buddya :D

16 godina
neaktivan

evo meni je vrijeme isteklo za betu ;S, isto sam pocheo igrat na krivom serveru pa nisam imao dovoljno vremena na levelat mog main chara ;P pa chu si napravit sad novi acc

0 0 hvala 0
17 godina

Gotova je 4. closed beta za EU i US. Steta. Dospio sam do lvla 21 sa assassinom, i jos uvijek sam odusevljen sa igrom. Jedva cekam tamo negdje oko 20.09. da pocne headstart!!

Evo par screenova, btw

17 godina
neaktivan
Dachande kaže...

Gotova je 4. closed beta za EU i US. Steta. Dospio sam do lvla 21 sa assassinom, i jos uvijek sam odusevljen sa igrom. Jedva cekam tamo negdje oko 20.09. da pocne headstart!!

Evo par screenova, btw

igra izgleda odlicno.bas bi je moga zaigrat kad izade a dotad gazit po warhammeru....

16 godina
neaktivan
nekitamo kaže...

evo meni je vrijeme isteklo za betu ;S, isto sam pocheo igrat na krivom serveru pa nisam imao dovoljno vremena na levelat mog main chara ;P pa chu si napravit sad novi acc

ma ne kuzim koji vrag evo meni nesto isteklo opet, valjda taj ratio treba biti pozitivan. Valjda vise offline timea od online, mozda zbog tog acca preko ovog kineskog SNDA. Vidjet cemo sutra, ako opet bude tako necu igrat, preorderat cu pa cu cekat sljedecu nasu betu. :P

17 godina

Moze. Vidimo se za 2 tjedna ;)

Btw, ako itko ima kakvih detaljnih pitanja, slobodno pitajte. Mislim da znam dosta vec o igri, a pratim i par sluzbenih stranica i foruma, te sam skinuo oko 80 screensa.

17 godina
neaktivan

Znači nema stalne bete, kad kažete da je završilo?

A ja baš preordero... :(

Znači sad ne mogu probat igrat, damnit.

96% tinejđera ima potpis ovakvog tipa na web forumima. Stavi ovo u potpis ako si ti jedan od onih 4% što nemaju.
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.7.2009 22:52 (Hadriel).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Aion Croatia Community
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice