Znaci niko nece na europsku betu
A dobro. Bio sam sam u igri vec dva mjeseca, mogu i dalje.
Ali mislim da bi trebali promovirati ovu igru bas tu na nasim prostorima. Slovenci su se pokrenuli, ima i srba, bosanaca, jedino hrvata nema nista. Ok, ja i moja 2 frenda kaj sam dofuro.
Jer je meni prezalosna cinjenica da tu tako malo ljudi opce zna za ovu igru. Pratim i ovaj forum, forum.hr, pcekspert, fantasy forum, i nigdje nista. Dapace, ljudi ju eventualno usporede sa ovim besplatnim igrama tipa perfect world, cabal, shaiya i tako to, pa su ljuti kad vide da se Aion placa. A pojma niko nema kolko je ovo high value production igra, kolko je truda ulozeno, i da zbilja postoji mogucnost da bude prva velika igra nakon wow-a.
Zato mi je u jednu ruku drago kaj vidim da je bar neko ovdje (Stipe) zainteresiran za ovo. Ali ako si vec sluzbeni Aion Croatia leader (ko mi kriv kaj ja nisam pokrenuo facebook grupu ), trebao bi malo i europu promovirati.
Sto se tice pitanja gore postavljenog, da, javlja svakih sat vremena da si igrao punih sat, dva, tri... Ako se ne varam to su morali staviti bas zbog onih ludih slucaja u koreji i opcenito aziji kad je vec par igraca umrlo zato sto su po 2-3 dana bez prekida igrali igre.
buraz ja i pormoviram europsku betu, ali kad me netko pita nesta za igricu mogu mu reci puno vise informacija o igri zato jer igram kinesku betu . da ima vise raje za EU betu igro bi i ja svaki dan tamo.
Kod mene je jos problem vrijeme , kratak sam sa vremenom koje imam za igranje . i to vrijeme sto imam je za igrat betu koja je ON samo za vikend nije dovoljno da bi ista napravio