Age of Conan - Hyborian Adventures

poruka: 1.661
|
čitano: 240.885
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Age of Conan - Hyborian Adventures
Faerdhur kaže...
Bloodraven kaže...

Molio bih ako itko ima freetrial za AOC

Eh, kad smo već kod toga, tko ima iskustvo nek mi kaže - budući da nismo dobivali freetrial u početku igre, već poslije, gdje da ostvarim pravo na taj key, jer bih htio dati nekome, eto, kao ovom kolegi?

Kad se logiraš na account management stranice, tamo bi negdje trebalo biti.
17 godina
neaktivan
Bloodraven kaže...

Molio bih ako itko ima freetrial za AOC da mi posalje na mail lordosss@mail.com ili da mi pm here

Bio bi jako zahvalan

I htio bi probat igru prije nego sto ju kupim

Našao sam kako poslati invitation (key) za AoC, pa te molim da se definitivno izjasniš jel trebaš to, s obzirom da je uvjet imati instaliranu igru - 1) ili kopiraj od nekog (key je tada na 7 dana igranja), 2) ili skini cijeli klijent od njih za €2.99 (tada ti je igranje 10 dana).

Izjasni mi se kad razmisliš i poslat ću ti (možeš i privatnom porukom), jer ne bih ispucavao key ako nećeš, a može drugome koristiti.

Koliko god ga tresao, jedna kap ti uvijek ostane za gaće...
16 godina

da odlucio sam eto brzo ce mi se skinut client i bas bi htio vidjet kakva je i kak mi radi,al vjerujem da je super i cim mi istekne taj free trial cu kupit orginal cd key

Hvala unaprjed

Posalji mi kao personal message ili na mail lordosss@mail.com hvala

HD4850 2gig ram E7300
17 godina
neaktivan

Poslano. Sretno!

16 godina

Hvala ti puno :D

HD4850 2gig ram E7300
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ima li netko najnovije informacije kakvo je stanje na serverima ovih dana? Jel ima ekipe i jel ekonomija konačno zaživila?

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Ima li netko najnovije informacije kakvo je stanje na serverima ovih dana? Jel ima ekipe i jel ekonomija konačno zaživila?

To se tek treba pokazati od danas nadalje. Tek je danas u podne dovršeno spajanje EU servera. Strpi se.

Na forumu ljudi kažu da sve radi kako treba, gildovi na glavnim serverima preko foruma pozdravljaju ekipu koja je došla sa drugih servera i vrbuju nove ljude za T1 raidove, kažu da je nastao krkljanac u Kheshatti, a da će transfer likova biti omogućen idućeg tjedna kad malo prate situaciju sa spojenim serverima.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.1.2009 15:21 (Faerdhur).
16 godina

Ovak skinuo mi se client sad se instaliravam sam bi pitao jel znate mozda dal ce radit na razini igrivosti na mojoj confi ?

HD4850 2gig ram E7300
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bloodraven kaže...

Ovak skinuo mi se client sad se instaliravam sam bi pitao jel znate mozda dal ce radit na razini igrivosti na mojoj confi ?

Kreni od nižih postavki, probaj, pa podiži.

17 godina
neaktivan

Ako se tko nalazi na Aquilonia serveru, evo stranica za među-gildovske raidove (instance Kylikki i Vistrix), prijavite se i uključite se u planer (radiplanner - sign up) za onaj datum koji vam odgovara (slike dolje). Upadaju prva dvojica iz svake klase, a nagrade od bossova se "kupuju" bodovima od sudjelovanja. Dobar način da se opremite, ako vam gild slabo raida.

Kalendar Kalendar
Popis prijavljenih i onih koji su upali u raid Popis prijavljenih i onih koji su upali u raid

0 0 hvala 0
16 godina

Trebam hitno pomoc s conanom nemrem napravit account ne zeli mi prihvatit telefonski broj stalno mi se na tome pojavljuje eror molim pomoc hitno

[url=http://profile.xfire.com/migok2903][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/wow/type/0/migok2903.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bloodraven kaže...

Trebam hitno pomoc s conanom nemrem napravit account ne zeli mi prihvatit telefonski broj stalno mi se na tome pojavljuje eror molim pomoc hitno

Nikad nisam čuo za takav problem, ali obično treba pokušati nekoliko formata pisanja telefonskog broja. Primijetio sam da neki put (rijetko) neki link unutar Funcom Conan accounta gnjavi s učitavanjem. Ja sam tada promijenio browser i proradilo mi je. Isprobaj nekoliko formata telefona (s crticama, razmacima, itd.) i isprobaj to što radiš u Operi, IE7 i Firefoxu.

Inače, kolege, na Conan accountu se pojavio, uz stari poznati link Copy My Character to Test Server, i dugo očekivani Free Character Transfers, ali vrijedi samo do kraja veljače ove godine.

17 godina
neaktivan

primječujem po novostima na netu i sl. da se situacija sa AOC-om jako popravila. joj, a ja imam barbarianku na lv 24 i sve mi žao što ne igram (nisam igrao 5 mjeseci), al kad ne stignem. u biti imam ja dosta slobodnog vremena, radim do 3 i slobodan sam recimo do 12, pol 1 u noći kada idem spavat. al kad igram gta4 na ps3 a usto sam dosta vani sa ekipom, pa gledam serije ili filmove i tak. ode vrijeme. a priej sam svo to vrijeme trošio na igranje al sad trenutačno mi se ne da baš 5-6 sati svaki dan samo igrat jednu igru. u biti da mi se, al da mi se i ići van i gledat filmove i to. dan je prekratak haha Smijeh

sjecam se jedne odlične stvari iz AOC - došao sam u Hyboriu, i kada se spuštaš iz sela prema dolini, i prođeš one neke giante, pa naiđeš na drugo selo a vani onak leševi nabijeni na neke stupove... e malo dalje kada se hoda, prema nekom vodopadu - mjuza postane predobra. neki ženski vokal pjeva onak tugaljivo. ajme ježio sam se na to. ako AOC ima nešto, ima OPAK soundtrack!

LOTRO - Skullcrusher - Dwarf Champion Lv 50

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

He he, a još da si na PvP serveru, vidio bi što je zanimljivo. Nije samo sounudtrack.

Probao sam nekoliko klasa i ostavio ih na raznim levelima, ali su mi tenk i ranger predobri. Totalno različit stil preživljavanja i borbe, a opet svaki zanimljiv na svoj način. Ranger ima tracking, odabereš jednog igrača sa popisa okolnih igrača i pratiš ga na mapi. Tako da svi koji me iznenade napadom usred kvesta i ubiju prvi put, poslije par mojih napada odlaze sa te mape Osmijeh koliko sam dosadan s ubijanjem iz osvete (i iz zasjede - hiding). Ludo.

0 0 hvala 0
16 godina

Evo problem rjesen jel mi mozete predlozit neki server i classu hvala

[url=http://profile.xfire.com/migok2903][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/wow/type/0/migok2903.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bloodraven kaže...

Evo problem rjesen jel mi mozete predlozit neki server i classu hvala

Stara tema - sve prema ukusu. Moraš se izjasniti što voliš. Ali imam i utjehu za tebe - početno igranje u Tortage u kojem možeš razviti lika do 20+ levela ide vrlo brzo. Tako ti toplo preporučam da bar do levela 15 isprobaš više klasa i na kraju ostaneš pri najzanimljivijima.

Ja sam najprije krenuo s healerom (Priest of Mitra) i dogurao do lvl50, pa ga ostavio, ne da mi se igrati s casterima. Onda sam krenuo isprobavati tenka (Guardian) i dogurao ga do lvl80 s velikim zadovoljstvom, pa onda rangera (još ga igram), a istovremeno assassina i barbariana (njih sam ostavio low, ne sviđaju mi se).

A server? Opet isto - što voliš? Na PvE serveru ćeš neometano raditi kvestove i imati PvP samo u određenim zonama. Na PvP serveru si stalno u napetosti cijelim putem razvoja lika, jer se tučeš s ostalim igračima i s NPCima na gotovo svim mapama. Na RP-PvP serveru ista stvar, samo ima više zrelijih igrača koji se drže roleplay igranja. Na Culture PvP serveru možeš napasti samo one igrače koji nisu tvoje rase, odnosno kako je to već riješeno u svijetu Conana (Cimmerian protiv Stygiana, itd.)

16 godina

a na kojima ima najvise populacije

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bloodraven kaže...

a na kojima ima najvise populacije

Sad su tek spojeni serveri pa svugdje ima dosta ljudi.

16 godina

Poceo igrat mogu rec Najbolja zamjena za wow,to cu nastavit igrat,igra je preedobra

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Na aquilonia serveru sam i zovem se ravenus

I vrtim ju sa E7300 i HD4850 sve na max 1600x1200 oko 50-85 fps

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.1.2009 11:00 (Bloodraven).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja isto imam u planu kada mi istekne bon za wow (  ako uspijem svoj drugi wow acc zamijenit za aoc acc ) vratiti se u Hyboriju jer ta igra ima toliko elemenata po kojima odskace od drugih i prava ju je milina igrat a jos sada kada su serveri spojeni ... Cool

Necu zvaku , hocu kusur !!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja još želim s ekipom istražiti Northend u WoWu i sve instance u Outlandu koje još nisam, pa ću tek onda ponovno uplatiti AoC - negdje na proljeće vjerojatno. Do tada bi valjda i ekonomija mogla profunkcionirat kak spada, jer u WoWu je trenutačno jedna od zabavnih stvari trgovanje na AH-u. Da se odlićno zaraditi na raznim sirovinama Namigiva   (Kad smo već kod trgovine EVE online ima najbolji ekonomski model i virtualnu burzu).

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

čini se da su na ovu igru svi zaboravili (našao ju na desetoj stranici foruma). a kada se sjetim hypea oko nje lol.

LOTRO - Skullcrusher - Dwarf Champion Lv 54 Lotro - Morphia - Human Loremaster Lv 45

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa baš i ne. Po tome su svi i na Diablo 3 zaboravili jer je na 30-toj stranici foruma.

Naprotiv, trenutno Age of Conan ima preko pola milijuna pretplatnika što je više i od Warhammera Online koji je pao ispod 300,000 (a što je s tim WoW-killerom i to čak na vijest nije nitko odgovorio kolika je 'zainteresiranost' za naslov) i od EVE Onlinea koji na ržištu živi već više od 5 godina bez problema.

LOL @ http://www.youtube.com/watch?v=Y_uCjnuY9D4
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.2.2009 13:36 (naxeem).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

na crom serveru ima hrpa ljudi, malo i previse sad nakon spajanja servera i ceka se slijedeci patch pa ce se otvoriti neke nove instance i tier 3 raidovi.

doduse, jos nismo ni tier 2 presli al nek nas ceka :)

inace, guild je CRO guild (naziv je takav jer smo bili samo hrvati prvo, sad ima ekipe sa svih krajeva europe)

a web je http://guild.crnomerec.com

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Snyder kaže...

na crom serveru

inace, guild je CRO guild

Jel ima kakvih PvP događanja? Inače, prešao sam sa svojim rangerom sa PvP na PvE (Crom) pa mi sad malo žao. PvP server je jako zabavan, osobito za rangera, a ja išao isprobavati ovaj besplatni transfer likova... užas, sad mi jako dosadno napredovanje na PvE serveru. Nedostaju mi gankeri. Svakog koji me ubije jednom, ja ubijem 2 do 4 puta zahvaljujući tracking sposobnostima rangera. Izvrsno.

Ako na Cromu nema PvP događanja, ja ću vjerojatno platiti da mi prebace rangera nazad na PvP server...

17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Pa baš i ne. Po tome su svi i na Diablo 3 zaboravili jer je na 30-toj stranici foruma.

nije baš za usporedbu budući da diablo 3 još nije izašao pa se nema šta toliko pričati o njemu. a AOC je izašao prije skoro godinu dana ;)
LOTRO - Skullcrusher - Dwarf Champion Lv 54 Lotro - Morphia - Human Loremaster Lv 45
16 godina
neaktivan

pa ekipa igra minigames, kolju se u pvp zonama, al nist posebno.

igrao sam malo minigame al mi se ne sviđa zbog neravnoteze klasa, hox je prejak, u kombinaciji sa rangerom i demonom je nemoguce igrati protiv njih

sad sa ovim patchom dolaze pvp resursi za battlekeep pa mislim da ce biti malo vise ljudi u pvp zonama zbog farmanja istih

kolko sam skuzio, kad te netko ubije u pvpu padne ti nesto pvp resursa (ako ih imas),

tak da ce vjerovatno biti nekoliko velikih gildova stalno tamo i gaziti ekipu.

mene pvp bas i ne zanima, zato sam na pve serveru :)

17 godina
neaktivan
Sims kaže...
naxeem kaže...

nije baš za usporedbu budući da diablo 3 još nije izašao pa se nema šta toliko pričati o njemu. a AOC je izašao prije skoro godinu dana ;)
Nema se što puno ni pisati o AoC-u baš zato što je izašao prije nešto više od pola godine. Diablo 3 je daleko neistraženija pa zato interesantnija tema.
LOL @ http://www.youtube.com/watch?v=Y_uCjnuY9D4
17 godina
neaktivan

ovisi o ukusima. ja više volim pričati o igri koja je izašla, ono - što sam radio u njoj, što mi se sviđa, što ne i sl. a o igrama koje tek trebaju izać može se samo nagađati kakve budu bile a meni osobno se to ne da :) sve 5 :)

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice