Yo... cujem da se okolo prica, tj. citam sta se okolo pise... Izlazi li nam konacno taj slavni Diablo 3, il cemo se jos nacekat... neda mi se vise dvojku igrat... preso sam ju sto puta i skoro svaki mod za nju minimalno 73 puta :) . Ajd recite, zna li ko sta o Trici ?????
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bozic 2010.
Hellgate London igraj dok nedode Diablo trica...pozz ;)
da, zbilja će se usrećiti sa londonom...
daleko bolja preporuka je titan quest.
što se tiče trojke, očekujem je krajem 2010/početkom 2011 : /
Stvarno kad igra izađe bit će hit po video se vidi da je zanimljivo.Barbarian je zakon pogotovo oni njegovi skilovi sa dva mača cool!
A dok ne izađe diablo 3 pozabavi se Titan Questom IT ja ga igram i mogu reči da mi se igra jako sviđa poslje diabla 2 !!!
Evo ti linkovi za dvije iste teme!!!!!!!!!
http://forum.bug.hr/forum/topic/pc-igre/diablo-3/876.aspx?page=0&jumpto=19907&sort=asc&view=flat
Znamo kako to funkcionira kod Blizzarda kad se nađu na nepoznatom terenu: naprave kako misle da je najbolje i nakon toga beskonačno popravljaju zakrpama. Kad je pred njima ustaljeni obrazac poput ekspanzija za WoW ili Starcrafta II nema problema, no u slučaju Diabla III moglo bi ih biti.
Naime, vodeći dizajner Jay Wilson osvrnuo se na zahtjeve igrača za povratkom starih klasa i otkrio kako namjeravaju napraviti klasu koja je slična jednoj od prethodnih a opet dovoljno različita da bi bila nova. Ukoliko će igrači i dalje jamrati, obećava da će ozbiljno razmisliti o povratku starih likova prvom ekspanzijom - ha, donedavno su tvrdili da ne znaju ni da li će dodatka uopće biti.
Ovoje iz vjesti iz Buga.Ako je to istina to je super.