Molio bih ako itko ima freetrial za AOC
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Molio bih ako itko ima freetrial za AOC da mi posalje na mail lordosss@mail.com ili da mi pm here
Bio bi jako zahvalan
I htio bi probat igru prije nego sto ju kupim
da odlucio sam eto brzo ce mi se skinut client i bas bi htio vidjet kakva je i kak mi radi,al vjerujem da je super i cim mi istekne taj free trial cu kupit orginal cd key
Hvala unaprjed
Posalji mi kao personal message ili na mail lordosss@mail.com hvala
Poslano. Sretno!
Hvala ti puno :D
Ima li netko najnovije informacije kakvo je stanje na serverima ovih dana? Jel ima ekipe i jel ekonomija konačno zaživila?
Ima li netko najnovije informacije kakvo je stanje na serverima ovih dana? Jel ima ekipe i jel ekonomija konačno zaživila?
Ovak skinuo mi se client sad se instaliravam sam bi pitao jel znate mozda dal ce radit na razini igrivosti na mojoj confi ?
Ovak skinuo mi se client sad se instaliravam sam bi pitao jel znate mozda dal ce radit na razini igrivosti na mojoj confi ?
Ako se tko nalazi na Aquilonia serveru, evo stranica za među-gildovske raidove (instance Kylikki i Vistrix), prijavite se i uključite se u planer (radiplanner - sign up) za onaj datum koji vam odgovara (slike dolje). Upadaju prva dvojica iz svake klase, a nagrade od bossova se "kupuju" bodovima od sudjelovanja. Dobar način da se opremite, ako vam gild slabo raida.
Trebam hitno pomoc s conanom nemrem napravit account ne zeli mi prihvatit telefonski broj stalno mi se na tome pojavljuje eror molim pomoc hitno
Trebam hitno pomoc s conanom nemrem napravit account ne zeli mi prihvatit telefonski broj stalno mi se na tome pojavljuje eror molim pomoc hitno
primječujem po novostima na netu i sl. da se situacija sa AOC-om jako popravila. joj, a ja imam barbarianku na lv 24 i sve mi žao što ne igram (nisam igrao 5 mjeseci), al kad ne stignem. u biti imam ja dosta slobodnog vremena, radim do 3 i slobodan sam recimo do 12, pol 1 u noći kada idem spavat. al kad igram gta4 na ps3 a usto sam dosta vani sa ekipom, pa gledam serije ili filmove i tak. ode vrijeme. a priej sam svo to vrijeme trošio na igranje al sad trenutačno mi se ne da baš 5-6 sati svaki dan samo igrat jednu igru. u biti da mi se, al da mi se i ići van i gledat filmove i to. dan je prekratak haha
sjecam se jedne odlične stvari iz AOC - došao sam u Hyboriu, i kada se spuštaš iz sela prema dolini, i prođeš one neke giante, pa naiđeš na drugo selo a vani onak leševi nabijeni na neke stupove... e malo dalje kada se hoda, prema nekom vodopadu - mjuza postane predobra. neki ženski vokal pjeva onak tugaljivo. ajme ježio sam se na to. ako AOC ima nešto, ima OPAK soundtrack!
He he, a još da si na PvP serveru, vidio bi što je zanimljivo. Nije samo sounudtrack.
Probao sam nekoliko klasa i ostavio ih na raznim levelima, ali su mi tenk i ranger predobri. Totalno različit stil preživljavanja i borbe, a opet svaki zanimljiv na svoj način. Ranger ima tracking, odabereš jednog igrača sa popisa okolnih igrača i pratiš ga na mapi. Tako da svi koji me iznenade napadom usred kvesta i ubiju prvi put, poslije par mojih napada odlaze sa te mape koliko sam dosadan s ubijanjem iz osvete (i iz zasjede - hiding). Ludo.
Evo problem rjesen jel mi mozete predlozit neki server i classu hvala
Evo problem rjesen jel mi mozete predlozit neki server i classu hvala
a na kojima ima najvise populacije
a na kojima ima najvise populacije
Poceo igrat mogu rec Najbolja zamjena za wow,to cu nastavit igrat,igra je preedobra
Na aquilonia serveru sam i zovem se ravenus
I vrtim ju sa E7300 i HD4850 sve na max 1600x1200 oko 50-85 fps
Ja isto imam u planu kada mi istekne bon za wow ( ako uspijem svoj drugi wow acc zamijenit za aoc acc ) vratiti se u Hyboriju jer ta igra ima toliko elemenata po kojima odskace od drugih i prava ju je milina igrat a jos sada kada su serveri spojeni ...
Ja još želim s ekipom istražiti Northend u WoWu i sve instance u Outlandu koje još nisam, pa ću tek onda ponovno uplatiti AoC - negdje na proljeće vjerojatno. Do tada bi valjda i ekonomija mogla profunkcionirat kak spada, jer u WoWu je trenutačno jedna od zabavnih stvari trgovanje na AH-u. Da se odlićno zaraditi na raznim sirovinama (Kad smo već kod trgovine EVE online ima najbolji ekonomski model i virtualnu burzu).
čini se da su na ovu igru svi zaboravili (našao ju na desetoj stranici foruma). a kada se sjetim hypea oko nje lol.
Pa baš i ne. Po tome su svi i na Diablo 3 zaboravili jer je na 30-toj stranici foruma.
Naprotiv, trenutno Age of Conan ima preko pola milijuna pretplatnika što je više i od Warhammera Online koji je pao ispod 300,000 (a što je s tim WoW-killerom i to čak na vijest nije nitko odgovorio kolika je 'zainteresiranost' za naslov) i od EVE Onlinea koji na ržištu živi već više od 5 godina bez problema.
na crom serveru ima hrpa ljudi, malo i previse sad nakon spajanja servera i ceka se slijedeci patch pa ce se otvoriti neke nove instance i tier 3 raidovi.
doduse, jos nismo ni tier 2 presli al nek nas ceka :)
inace, guild je CRO guild (naziv je takav jer smo bili samo hrvati prvo, sad ima ekipe sa svih krajeva europe)
a web je http://guild.crnomerec.com
na crom serveru
inace, guild je CRO guild
Pa baš i ne. Po tome su svi i na Diablo 3 zaboravili jer je na 30-toj stranici foruma.
pa ekipa igra minigames, kolju se u pvp zonama, al nist posebno.
igrao sam malo minigame al mi se ne sviđa zbog neravnoteze klasa, hox je prejak, u kombinaciji sa rangerom i demonom je nemoguce igrati protiv njih
sad sa ovim patchom dolaze pvp resursi za battlekeep pa mislim da ce biti malo vise ljudi u pvp zonama zbog farmanja istih
kolko sam skuzio, kad te netko ubije u pvpu padne ti nesto pvp resursa (ako ih imas),
tak da ce vjerovatno biti nekoliko velikih gildova stalno tamo i gaziti ekipu.
mene pvp bas i ne zanima, zato sam na pve serveru :)
ovisi o ukusima. ja više volim pričati o igri koja je izašla, ono - što sam radio u njoj, što mi se sviđa, što ne i sl. a o igrama koje tek trebaju izać može se samo nagađati kakve budu bile a meni osobno se to ne da :) sve 5 :)